RŠD Velež Mostar
Re: RSD Velež Mostar
Gdje i od kada se mogu kupiti karte.
-
- Kontakt:
FK Velež Mostar: Bogdanović, Zeljković, Ikić, Hasanović, Pavić, Pršeš, Anđušić, Dejanović, Bajrić, Haskić, Sijamija.
FK Željezničar: Muftić, Galić, Kosorić, Cocalić, Malić, Hodžić, Mekić, Štilić, Gasal, Santos, Haračić.
FK Željezničar: Muftić, Galić, Kosorić, Cocalić, Malić, Hodžić, Mekić, Štilić, Gasal, Santos, Haračić.
Rođen u Mostaru u najljepše doba,
Mostar u srcu Velež do groba!
Mostar u srcu Velež do groba!
Lijepa akcija! Idemooo Rođeni
-
- Kontakt:
Ogromna nervoza i nesigurnost na pocetku ali sto je vise isla utakmica to smo dobijali vise samopouzdanja.
Haskic danas konacno lici na sebe, rastrcan, odlicno pravi presing, jedna prava sansa za njega i zabija sigurno
Malo se jos stegnut u odbrani, ubrzat donosenje odluka i bodovi su tu.
Haskic danas konacno lici na sebe, rastrcan, odlicno pravi presing, jedna prava sansa za njega i zabija sigurno

Malo se jos stegnut u odbrani, ubrzat donosenje odluka i bodovi su tu.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Bravo Amare. Napokon dobra utakmica.
Pojačanje Pavić dvije asistencije, Pantelić gol i asistencija u ova dva kola.
Dino odličan!
Pojačanje Pavić dvije asistencije, Pantelić gol i asistencija u ova dva kola.
Dino odličan!
Zadnja izmjena: Bazinga12345, dana/u 05 avg 2022, 19:26, ukupno mijenjano 1 put.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Miševi se vraćaju u svoje rupe do nekog lošeg rezultata 
Bravo momci, odlična tekma, jedva čekam sljedeće kolo
Pantelić gigant!

Bravo momci, odlična tekma, jedva čekam sljedeće kolo

Pantelić gigant!
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Vjetar je išao u našu korist
bravo Rođeni! idemo sad protiv Leotara po tri bodaaaa

bravo Rođeni! idemo sad protiv Leotara po tri bodaaaa
Hoće li snimati onaj retardinjo s tekije amawe što ga je feđa dudić naučio na hajp i na vašersku atmosferu.
Brko taktički dobio utakmicu!
Ono čega je falilo u prvom poluvremenu se dobro nadoknadilo nakon primljenog gola u drugom poluvremenu.
Zalaganje i letargičnost smanjiti na najmanji mogući nivo i rezultati će doći.
Inače, jako teško vrijeme i sparina..dobro je kad su svi živi napustili teren.
Vrlo važna pobjeda.
Bravo Rođeni
Ono čega je falilo u prvom poluvremenu se dobro nadoknadilo nakon primljenog gola u drugom poluvremenu.
Zalaganje i letargičnost smanjiti na najmanji mogući nivo i rezultati će doći.
Inače, jako teško vrijeme i sparina..dobro je kad su svi živi napustili teren.
Vrlo važna pobjeda.
Bravo Rođeni

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Gdje su i šta rade @dzananmusa11 @doox i @onceUponTheTime

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Srećom pobijedili smo, ali katastrofalna utakmica. Vi što se zavaravate pobjedom, ne želite da vidite da je ovo vrlo loše. Željo je lošiji od nas, ali ovakvom igrom nemamo šanse protiv ozbiljnijih ekipa. O igračima neću, svi vide da nam treba još jedan stoper i krilo. Uprava odlično radi posao. Miševi šutite, imamo 3 boda.
Aj odyebi, dosadan si.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Ne kontam sto ona pjesma na kraju za Osima?
-
- Kontakt:
Koja je pjesma bila za brku nisam bio na tekmi na moru sam
Vidljiv je pomak u igri, po ovakvom ćelopeku dobro su ikako igrali i jedni i drugi.
Ikić je beton pozadi, oduševljen sam.
Neću kritikovati nikoga, a dalo bi se napisati svašta.
Iako mi se ne sviđa način na koji igramo ipak čestitke, pobjedi se ne gleda u zube.
Ikić je beton pozadi, oduševljen sam.
Neću kritikovati nikoga, a dalo bi se napisati svašta.
Iako mi se ne sviđa način na koji igramo ipak čestitke, pobjedi se ne gleda u zube.
-
- Kontakt:
Drugo poluvrijeme na nivou,osim gola i to je bilo to od Želje.
Ikić doktorski, Pavić i Alen po bokovima
Lija napokon igra na svojoj poziciji i igrao se sa Željovcima,pohvale i Haskiću i Dino pokidao je danas.
Volja, zalaganje ,timski duh, proslave golova vidi se da im je baš bilo značajno.
Još danas bez Jovičića,Ovčine, Radovca,Halilovića,Džankovića plus Kvakić i Barow bit će to ekipa za borbu za europu.
Ikić doktorski, Pavić i Alen po bokovima

Lija napokon igra na svojoj poziciji i igrao se sa Željovcima,pohvale i Haskiću i Dino pokidao je danas.
Volja, zalaganje ,timski duh, proslave golova vidi se da im je baš bilo značajno.
Još danas bez Jovičića,Ovčine, Radovca,Halilovića,Džankovića plus Kvakić i Barow bit će to ekipa za borbu za europu.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Prvih 20 minuta za zaborava, sreća nije Željo ništa iskoristio. Ostatak utakmice dobro odigran. Fino smo Željine bokove uduplali, Santos se nije vidio, Dino jako borben - mislim da je svaki duel dobio, Lija odličan danas, Haskić je dosta trčao, kod drugog gola je divno izbacio Pavića koji je asistirao Liji i konačno zabio. Pantelić još jednom pokazao da je pravo pojačanje, zaista je odličan prema naprijed, stvara šanse i trudi se.
Kod Željinog gola smo naivno ispali, između onoliko naših utrči Štilić i zabije....ali mi smo danas zabili 3 gola I to je za radovati se.
Kod Željinog gola smo naivno ispali, između onoliko naših utrči Štilić i zabije....ali mi smo danas zabili 3 gola I to je za radovati se.
Mi smo Rođeni prkosni i ponosni!
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.