Sudite mi po rezultatima.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Sudite mi po rezultatima.
Prije nekoliko dana sam bio na intervjuu za posao koji ako dobijem, finansijski me zbrinjava do kraja života. Ako bih birao između dobijanja tog posla i tvoje pogibije tokom sutrašnjeg dana, uopšte mi ne bi bilo teško prijavljivati se na druge konkurse. Toliko.
Koja firmaMoodyHank je napisao/la: ↑25 apr 2022, 23:50Prije nekoliko dana sam bio na intervjuu za posao koji ako dobijem, finansijski me zbrinjava do kraja života. Ako bih birao između dobijanja tog posla i tvoje pogibije tokom sutrašnjeg dana, uopšte mi ne bi bilo teško prijavljivati se na druge konkurse. Toliko.
A majmuna afričkogMoodyHank je napisao/la: ↑25 apr 2022, 23:50Prije nekoliko dana sam bio na intervjuu za posao koji ako dobijem, finansijski me zbrinjava do kraja života. Ako bih birao između dobijanja tog posla i tvoje pogibije tokom sutrašnjeg dana, uopšte mi ne bi bilo teško prijavljivati se na druge konkurse. Toliko.
Ocigledno nije, taj lik je najveci trol na ovum forum. Ne skonta da ga niko ne shvati ozbilnjo ovdje i zato ga svako ignoriše.
Preskupi su ovi sto se spominju.Sada su ipak isplivala i neka nova imena, odnosno želje Saveza BiH i prvi pikovi su i neki hrvatski treneri. Jedan od njih je Slaven Bilić koji je trenutno bez angažmana nakon što je završio svoj angažman u Kini.
Međutim, Bilić je već nekoliko puta istakao da ga u ovoj fazi njegove karijere zanima rad u klubu, a ne u reprezentaciji. Spominje se i ime Nike Kovača, koji je u sličnoj situaciji kao i Bilić, bez posla, ali i bez želje da se baci u selektorski posao.
Podsjetimo, od drugih kandidata spominju se još Safet Sušić, Vladimir Petković, te Vahid Halilhodžić, ali za sada se niko od njih još nije oglasio o interesu Saveza.
Zar stvarno mislis da bi ti bilo ko dosao iz njemacke u ovo rasulo da bude pomocni trener?zgembo89 je napisao/la: ↑30 apr 2022, 11:55Da je u interesu Saveza mogao bih se dobar strucni stab napravit od pomocnih trenera nasih u Njemackoj onaj sto je bio u Borusiji Dortmund pa Zlatan Bajramovic ja bih svakqko i Marka Topica ukljucio jednu finu ekipu sastavit od 3 4 clana sa glavnin selektorom ali ni u kom slucaju ne bih dovodio vec bivse selektore Susic Hadzibegic Bazdarevic jer to je promasaj..
****.ba: Neću Vas pitati za bivšu Jugoslaviju, ali hoću za Nogometni savez BiH. Zašto nam nema na europskim prvenstvima. Ispadamo u baražu...
Baljić: Kada je otišao Pape, otišlo je sve. Kada vidim Hrvarsku, kako ljudi ginu, srce me zaboli. A još su znalci. Idu srcem za državu. Ako se ne trči, nema ni pobjeda. A tako je kod nas, posebno kako je došao ovaj Bugarin Ivaylo Petev. Nijednu ekipu jaču neće dobiti. Razočarao sam se i u novinare. Za predsjednika NSBiH treba dovesti bivšeg vrhunskog sportistu. Ne može Dodikova rodbina biti u savezu i da se nadamo dobrom.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Micron i 22 gosta.