Kako si mi pametan i kulturan. Čestitam ti starcima na odgojuslusalica je napisao/la: ↑06 feb 2020, 13:44Vuče, ti i k.ita, ostavim vas nasamoIgmanskiVukovi je napisao/la: ↑05 feb 2020, 13:13slusalica je napisao/la: ↑04 feb 2020, 21:51Nije mi to poznato.
Kazem ti, ne zajebavam se, rodio se gore , ako ne zna jezik(a nije iskljuceno) , ja ga ne bih kad bi preklinjao.Imati igrace u nacionalnoj selekciji koji ne disu ovaj nas mentalitet, ovu nasu budalastinju , samo me mogu udaljiti od gledanja repke.
Shvatite kako hocete...
S tim sto, napravit ce karijeru, siguran sam.
Teško reprezentaciji ako tebe njegovim pozivom udalje.
A blago reprezentaciji bez svih onih koje bi udaljili pozivanjem Četnika, a da bi tebi bilo lakše.![]()
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
-
- Kontakt:
Na klupi Konjaspora Golgeter Spuzva Bob Bajic i Hadziahmet.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
kaze tincek da je imao dosta ponuda ali nijedna nije bila dobra kao ova iz sarajeva....covjece, mozes zamisliti onda ko i kakve ponude mu je slao:-)
Skroz sam ssmetnuo s uma da je ovaj Budimir iz zenice, nakon ovog clanka od sportsport.ba danas da ga hoce ko fol barsa pomislih da bi mozda bio od koristi.
Cinjenica jeste da je ovo jos jedan u nizu postova o balkanskim igracima samo da se nesto napise, ali evo gledam, čovjek ima 28g. Realno nema neke sanse u Hrvatskoj reprezentaciji. Mozda zaista ne bi bilo lose ni pozvati ga. Valjao bi nam mozda barem dva ciklusa (4 godine). Ako zabije par golova super.
Nemam pojma o historiji njegovog života, ali obzirom da je iz zenice, postoji mogucnost da bi zaigrao kad vidi da u hrvatskoj nece, jer Zenica je multinacionaoni grad gdje uglavnom svi gotive BiH, pa cak i ako im ue draza Hrvatska, nisu ko neki koji ne smatraju BiH svojom uopce.
Cinjenica jeste da je ovo jos jedan u nizu postova o balkanskim igracima samo da se nesto napise, ali evo gledam, čovjek ima 28g. Realno nema neke sanse u Hrvatskoj reprezentaciji. Mozda zaista ne bi bilo lose ni pozvati ga. Valjao bi nam mozda barem dva ciklusa (4 godine). Ako zabije par golova super.
Nemam pojma o historiji njegovog života, ali obzirom da je iz zenice, postoji mogucnost da bi zaigrao kad vidi da u hrvatskoj nece, jer Zenica je multinacionaoni grad gdje uglavnom svi gotive BiH, pa cak i ako im ue draza Hrvatska, nisu ko neki koji ne smatraju BiH svojom uopce.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Uvijek iznova se nasmijem ljudima koji misle da bi se neko sa 28 odrekao eu drzavljanstva za 2 poziva u repku i u ovom konkretnom slucaju eventualnog transfera u jaki klub...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sportsko?
Ne objasni molim te?

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Mislim da si prvi i jedini na cijelom balkanu koji ne zna da je moguce imati bosansko i hrvatsko državljanstvo istovremeno.
Ako nista barem si se nasmijao radi svog neznanja.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Ne provaljuj se glupko, da li ce se igrac voditi kao stranac ili ne u nekom klubu zavisi samo od drzavljanstva, ne "sportskog", tako je recimo Jasmin Buric dok je igrao u Lechu uzeo poljsko drzavljanstvo da bi se brojao kao domaci igrac a istovremeno je bio reprezentativac BiH
Zar nije svabo ili austrijanac?
Mislio sam da je svabo neki pa ga muntamo mi i hrvati?
Hajde skocite od srece jbg
Hajde skocite od srece jbg

aha mislio sam jos o dilaveru
budimir ima realne šanse da bude pozvan u Hrvatsku, nema od toga ništa
nema vise mandzukica i kalinica koji igraju odlican fudbal
Hotić starter.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Navodno žele dovesti Adriana Grbića ili Budimira za napadača, obojica imaju također pravo igrati za BiH

Ko je taj Grbic
Nikad cuo
Nikad cuo
Ništa od tog.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA