Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Haj fino,cisto iz razloga da ne mroam srbe slusati kako je vanzemaljac i kako mu niko ne moze set otkinuti..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Felixians4
- Kontakt:
Uopće ne igra u transu,može on u polju bolje iako jasno da se ne pita njega. Kližu se,Nole se navikava, evo nasmija ne na set loptama na ovavicje publiek domaćinu rookieju. No malac nije tu zalutao.
Pa gubio je set(ove) i na RG...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ma ovaj smrad sto posto za kladionice radi. Ne zna ni on sam koliko je imao BL u prvom setu, nijednu nije iskoristio. U drugom setu odma prva brejk. Pricao je davno kako su ga zvali da namjesta meceve. Namjestao ih je. Cesto on ovako izgubi prvi set pa lagano okrene u nastavku. Nije slucajnost.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Zato babuka igra da nece biti seta sa 6-0Goretzka je napisao/la: ↑28 jun 2021, 15:36Ma ovaj smrad sto posto za kladionice radi. Ne zna ni on sam koliko je imao BL u prvom setu, nijednu nije iskoristio. U drugom setu odma prva brejk. Pricao je davno kako su ga zvali da namjesta meceve. Namjestao ih je. Cesto on ovako izgubi prvi set pa lagano okrene u nastavku. Nije slucajnost.

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Slaba kvota na Drapera prvi set. Na malo jacu uplatu obezbjedis sebi ljetovanje.BosniaBoston je napisao/la: ↑28 jun 2021, 15:38Zato babuka igra da nece biti seta sa 6-0Goretzka je napisao/la: ↑28 jun 2021, 15:36Ma ovaj smrad sto posto za kladionice radi. Ne zna ni on sam koliko je imao BL u prvom setu, nijednu nije iskoristio. U drugom setu odma prva brejk. Pricao je davno kako su ga zvali da namjesta meceve. Namjestao ih je. Cesto on ovako izgubi prvi set pa lagano okrene u nastavku. Nije slucajnost.![]()

Šta mislite koliko je Novak zaradio gubitkom prvog seta? Da li je u šemi sa čitlučkom bagrom?
Saznat ćemo nakon reklama.
Saznat ćemo nakon reklama.
"We need to suffer. And we need to fight."
Izgubio namjerno prvi set samo da ne bude kako sam rekao do finala bez izgubljenog 

Treba se prisjetiti najboljeg finala ikad. Kako godine proletise.
Rasu mi se Draper otkad sam upalio. 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ma ne to ,nego neki ( ne mislim na tebe ) su pisali kako ce biti senzacija ako covjeku neko uopste brejk napravi,o setu da ne pricam

To se naravno odnosi na WB

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Felixians4
- Kontakt:
Kvalitetno zagrijavanje pod krovom. Goran u loži,a suparnik njegova Britanska "kopija"
PreĆeruju ljudi...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ali dobro Visko rece,gledaj kakve uslove imaju ovi britanci i ne mogu napraviti poluozbiljnog tenisera,ovaj im lafo neka nada

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
E cuj Murray navija protiv engleske reprezentacije, svaki dan covjek nesto novo sazna.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Znam ja to, ali evo vidis koliko nasih navija za Srbiju i Hrvatsku kada igraju.
U drugom i trecem setu na svoj servis izgubio ukupno 3 poena,stim da u 3-em nije izgubio niti jedan.
Nema druge nego da je namjerno izgubio da malo duze ostane na terenu
- LlullSergio
- Kontakt:
A jbt koliko je klizav teren.
Mali milion puta su se obojica okliznuli.
Mali milion puta su se obojica okliznuli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.