Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Mislim da je Tsitsipas dostigao kvalitet kada nije bitno sto podloga ne odgovara da se dodje daleko.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Zasto se niti jedan mec ne igra,wimbldon ima kako znam 2 ili cak 3 terena sa krovom?
Kaže Wimbledon je turnir na kojem kišu povremeno prekine tenis, tačno je tako 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Najgori turnir ubjedljivo i najgora podloga. Mozda je i bolje da ne gledamo non stop izbij nabij tenis, sve se svodi na servis i izlazak na mrezu. Kad na to dodas onu smrdljivu publiku, pa ne moze gore. Nadam se da ce 30 dana kisa padat i da ce ga skroz odgodit.
Daj jedan Masters i zavrsni na travi, ljepota od podloge 

Grozno razmisljanje. Tenis bi bio 5x popularniji sport da je vecina turnira na travi. Brza igra, brzo zavrsavanje poena, idealno za 21. vijek i danasnji attention span kod klinaca. Drugo je sto ti volis razmjene i poene od minutu i po, starija generacija.
Pa i meni je tvoje grozno razmisljanje, pa jbg. Tebi ako je bolje gledat kako Querrey i Isner nabijaju po 40 asova na jednom mecu, okej. Meni je draze gledat kako se ko krampe vuku na sljaci jer od tenisa imaju samo servis i volej mozda. Isto riba na suhom kad dodju na sljaku.
I sad zamisli da se takvi turniri cesce igraju u godini, pa izludili bi. Tu nema tenisa nikakvog osim ako ne igraju medjusobno oni iz top3.
Nisam rekao da mi je bolje gledati, vec kako mladji razmisljaju danas. Mora ATP razmisljati o proizvodu za buducnost i kako ga prodati. Trava je brza i atraktivna. Treba balans, ja to zelim reci. A balans nije imati travu 3 sedmice u godini
- osvajaci551
- Kontakt:

Prijenos ide i na SK4K, odlično za korisnike MojaTV

Raheem Sterling - igračina, a ne padavičar!
- Felixians4
- Kontakt:
Ja(c)k Draper,svi top nositelji dobili teškog start suparnik,Zverev standardno ima sreće.
Sve turnire mogu izbaciti iz kalendara ali Wimbldon nikad,jednostavno najveci turnir na svijetu. Dzabe sveGoretzka je napisao/la: ↑28 jun 2021, 14:15Najgori turnir ubjedljivo i najgora podloga. Mozda je i bolje da ne gledamo non stop izbij nabij tenis, sve se svodi na servis i izlazak na mrezu. Kad na to dodas onu smrdljivu publiku, pa ne moze gore. Nadam se da ce 30 dana kisa padat i da ce ga skroz odgodit.
- LlullSergio
- Kontakt:
Šta je ovo, lik spasi 7/8 Break lopti 

Ma igra u transu, dobice set, pa ce ga Novak rasut u naredna tri.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- LlullSergio
- Kontakt:
Od trećeg kola RG i Berankisa nije uzeo gem meč bez izgubljenog seta 

Ja rece Novak izg niti jedan set do finala kako mu je zrijeb lagan,a on odmah izgubi prvi set na turniru
Divljacki tenis 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.