Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Cartman je napisao/la:Joj ovog Valencie, nikad nece da se nasmije.
A Giggs je debitovao prije nego sto sam se ja rodio, i jos se ne da.
ne bih imao nista protivneo je napisao/la:A da preuzme on http://en.wikipedia.org/wiki/Roy_Keane" onclick="window.open(this.href);return false; ?![]()
Kako ne bi brate? Svaka njemu cast kao igracu, ali kao trener...Gusar1995 je napisao/la:ne bih imao nista protivneo je napisao/la:A da preuzme on http://en.wikipedia.org/wiki/Roy_Keane" onclick="window.open(this.href);return false; ?![]()
Bilo bi lijepo, ali ko? Keane je dobro poceo u Sunderlandu pa je na kraju otislo u vrlo losem smjeru. U Ipswichu je bio vrlo los i to sto jos nije dobio novi posao dovoljno govori. Hughes, Robson i Bruce isto tako nemaju neke rezultate, cak svi oni imaju nekoliko katastrofalnih epizoda. Giggs i Cantona bez ikakvog iskustva...Trenutno je Solskjær najrealnija opcija. Zavisi kada ce se Fergie povuc, jer Solskjæru se izgleda ne zuri da ode u Englesku, vec je odbio Villu prosle sezone. A mislim da bi se morao dokazat u PL da bi postao manager Uniteda.trxel je napisao/la:@Cartman SAF je u Unitedu cijelu vjecnost, i prve godine su bile sve vise no uspjesne. Ali za razliku od njegove situacije, novi menadzer Uniteda ima pred sobom najveci svjetski brand, izgradjen klub. Zelja mi je prvo 20. titula, a onda da kormilo preuzme, kad dodje vrijeme za to neko "nas" iz kluba.
Ako se dobro sjecam upravo je Bekam najavljen kao zamjena Charltonu kao ambasadoru kluba, a ima li bolje osobe za tog poslatrxel je napisao/la:Scholesa gurnut da radi sa papirologijom, u te vode obrta novca, dok Giggsu ponudit da trenira omladinski pogon, pa cak i kao igrac-trener, kad vec nece u penziju.E vec Solskjaera trenutno ne vezati za klub, nego pustit da se dokazuje, pa onda kao iskusniji trener doci u trenerski štab. Ma da i za Beksa mozda ima mjesta.
1.mart je. Nije 1.april.uppercut je napisao/la:
![]()
Odgovor čika kralju rotacija na to da smo zbog sreće u tolikoj prednosti na njegov moćni tim.”He(Mancini) is lucky they are only 12 points behind. It is not lucky we score late goals, we have only been doing it for 25 years. It is a terrible habit. The late goals are no accident. We did it to win the treble in 1999 – every step of the way we got late goals. It is not an accident this time because this is a team that wants to win all the time.” – Sir Alex Ferguson
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.