FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Al kako je Villa ofiran.
Cim on nonsalantno krene po loptu kad ista izadje u aut ili "korner", odmah sa sigurnoscu mozes znat da ju je on zadnji dirao.

Šuška se da bi Deulofeu uskoro mogao dobiti priliku u prvom timu Barce.
Ja se iskreno nadam da je ovo istina.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Amin.DesimaL je napisao/la:Šuška se da bi Deulofeu uskoro mogao dobiti priliku u prvom timu Barce.
Sto se mene tice odma ga protiv Milana gurnuti u vatru.Ne moze biti gori od Pedra i Alexisa da ga ebes 

Visca el Barça ! Mes que un club !

Protiv Milana ovo izvest' pa šta Bog da'.

S tim što će Pique provest 75% utakmice u petercu Milana.

@Cautinho kamiondzijo stari, ko gubi ima pravo da se ljuti. A sta bi ti to svata rek'o? 
A cuj ovih, real nije bio dobar. Majke mi koliko se nisko moras da spustis da bi pokus'o da omalovazis pobjede bolje ekipe. Kad je real redovno gubio od katalonaca real je svakaoo bio slabija ekipa, sad odjednom real nije bolja ekipa iako ib je nasamarao dva puta u 5 dana

A cuj ovih, real nije bio dobar. Majke mi koliko se nisko moras da spustis da bi pokus'o da omalovazis pobjede bolje ekipe. Kad je real redovno gubio od katalonaca real je svakaoo bio slabija ekipa, sad odjednom real nije bolja ekipa iako ib je nasamarao dva puta u 5 dana

naprijed rejal
Real će da se priblizi barsi na par bodova u primeri, a milan će rutinski izbacit ih iz LP
Vođa zna.
Nisam ja rekao da je Real bio toliko loš, da nisu zaslužili pobjede i slično tome, nikako.
Samo kažem da je ovo najgora Barca u zadnjih 7-8 godina i pritom ne mislim na rezultate nego na igru, na ono što vidimo na terenu tokom 90 minuta, a Bogami i ove situacije van terena.
Meni je to veći razlog ovih poraza nego neka snaga Reala i sl.
Samo kažem da je ovo najgora Barca u zadnjih 7-8 godina i pritom ne mislim na rezultate nego na igru, na ono što vidimo na terenu tokom 90 minuta, a Bogami i ove situacije van terena.
Meni je to veći razlog ovih poraza nego neka snaga Reala i sl.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Ima li naznaka da će Pique biti suspendiran?
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Ekipa Juvenila A (Barçinih juniora) je pobijedila Cornellu s 3:0 i tako osvojila ligašku titulu za sezonu 2012/13. Za novu pobjedu izabranika Jordija Vinyalsa pogodili su Castro, Adama i Herrera.
- Cautinho
- Kontakt:
Puno se suska da ce Delufeu u prvi tim,aBd da ga vidimo protiv Depora.Onda na Milan,mozda imamo novog El Sharaawya.
Keep walking.
Juce sam pisao i ponovit ce opet....ova trenutna Barca u ovakvom moralnom/psihološkom stanju, sa ovakvom formom i sa klaunom na klupi - ne može anulirati 2-0 iz prvog meca ni protiv Cordobe, a kamoli protiv Milana.
Nema tu ozbiljnosti u igri, nema pravog pristupa,nema voljnog momenta, nema motivacije, nema forme, nema oštrine u igri....sve ovo smo vidjeli u zadnje 4 tekme.....a kako ce i bit svega toga, kad onaj klaun telećeg pogleda ne zna beknuti tim igracima, zna samo okretati telefonom i Skypeom Njujurk da dobije kakvu instrukciju i malo mrvica pameti.
Ekipu kakva je Barca takav levat ne može spremiti za jace tekme....ne može je ni trenirati svakodnevno jer ima nema na treninzima šta novo reci, nema šta novo ponuditi ni izmisliti neku caku.
Roura nije nikakav auoritet, jadnika je sve ovo odjednom zapalo i u njemu igraci ne vide nikakav autoritet...ne yebu ga ni 2%, niti su ga kad yebali....drugo su Pep i Tito, to je druga prica.
A oni strucnjaci koji su se provaljivali i brukali sa pricama kako Barci ne treba trener i kako je može svak' voditi - sad neka popapaju sopstveni drek.
Nema tu ozbiljnosti u igri, nema pravog pristupa,nema voljnog momenta, nema motivacije, nema forme, nema oštrine u igri....sve ovo smo vidjeli u zadnje 4 tekme.....a kako ce i bit svega toga, kad onaj klaun telećeg pogleda ne zna beknuti tim igracima, zna samo okretati telefonom i Skypeom Njujurk da dobije kakvu instrukciju i malo mrvica pameti.
Ekipu kakva je Barca takav levat ne može spremiti za jace tekme....ne može je ni trenirati svakodnevno jer ima nema na treninzima šta novo reci, nema šta novo ponuditi ni izmisliti neku caku.
Roura nije nikakav auoritet, jadnika je sve ovo odjednom zapalo i u njemu igraci ne vide nikakav autoritet...ne yebu ga ni 2%, niti su ga kad yebali....drugo su Pep i Tito, to je druga prica.
A oni strucnjaci koji su se provaljivali i brukali sa pricama kako Barci ne treba trener i kako je može svak' voditi - sad neka popapaju sopstveni drek.
Zadnja izmjena: Bonus, dana/u 03 mar 2013, 15:34, ukupno mijenjano 3 puta.
Ko o čemu,štakor o poštenju!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
milan u krizi - wtfCautinho je napisao/la:Nije ni Milan u boljoj formi,i oni su u krizi.

milan igra odlicno.pogotovo ove zadnje utakmica.barcelona ima sanse proci samo ako zabiju gol u prvih 10-15 minuta.
aha svakako, u kakvoj su krizi je Barca najbolje osjetila na svojoj koži....utrpali ljudi dva komada i prakticno prošli u 1/4 finale....pravo im gadna krizaCautinho je napisao/la:Nije ni Milan u boljoj formi,i oni su u krizi.

Milan - Lacio 3:0Cautinho je napisao/la:Nije ni Milan u boljoj formi,i oni su u krizi.
Inter - Milan 1:1
Milan - Barca 2:0
Milan - Parma 2:1
Cagliari - Milan 1:1
Leo Messi: "Svi osuđuju moju igru, a ne znaju šta se dešava u mojoj familiji. Otac mi boluje od raka. Stavite se u moju poziciju."
+ Titu tek slijedi borba u NY,nije ni čudo zašto Barca loše igra.
IZDRŽITE OBOJICA
+ Titu tek slijedi borba u NY,nije ni čudo zašto Barca loše igra.
IZDRŽITE OBOJICA

Pobjeda je bolja od orgazma!
takvim ljudima je trenutno svejedno za to što su pričali, jer su to pričali samo da mogu opravdat trenutnu dominaciju barselone. njima je sad drago što nisu bili upravu, jer da jesu - barsa bi i dalje dominirala.Bonus je napisao/la:A oni strucnjaci koji su se provaljivali i brukali sa pricama kako Barci ne treba trener i kako je može svak' voditi - sad neka popapaju sopstveni drek.
uvijek će se nać takvi koji lupaju u prazno. donedavno su govorili da je barsa bila tim kojeg svako može vodit, sad govore da je barsa tim koji ništa ne može bez trenera. donedavno su govorili da je messi mogao zabit samo kad mu asistiraju čavi i iniesta, sad govore da messi sam igra.
ne treba se obazirat na takve ljude, ili bolje rečeno svojevrsne internet analitičare, koji misle da nešto znaju samo zato što su na menadžeru osvojili ligu prvaka.
Gledam slike što madridisti objavljuju "Di Maria i Puyol" ,pa evo i za njih jedna u više verzija:

Pobjeda je bolja od orgazma!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.