ciji ti je to citat u potpisu?ellaxaz je napisao/la:
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hvala na čestitkama.nasborik je napisao/la:Čestitke na zasluženoj pobjedi i na prolazu dalje. Mi smo odigrali ispod očekivanja. Nama ostaje prvenstvo gdje mislim da realono možemo do titule, sad još više, sa obzirom u ranoj fazi ispadanja u kupu, znamo svi koliko se igrači istroše igrajući na dva fronta, pa na jednom frontu, po običaju kiksnu. Sretno u derbiju sa Sarajevom i vjerujem da ćemo vam se revanširati za ovaj poraz u prvenstvu.

Za ovo podvučeno. Posle ovog danas teško da ćete nam se revanširati.

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
-
- Kontakt:
- samir_tm87
- Kontakt:
tanzla je napisao/la:Hvala na čestitkama.nasborik je napisao/la:Čestitke na zasluženoj pobjedi i na prolazu dalje. Mi smo odigrali ispod očekivanja. Nama ostaje prvenstvo gdje mislim da realono možemo do titule, sad još više, sa obzirom u ranoj fazi ispadanja u kupu, znamo svi koliko se igrači istroše igrajući na dva fronta, pa na jednom frontu, po običaju kiksnu. Sretno u derbiju sa Sarajevom i vjerujem da ćemo vam se revanširati za ovaj poraz u prvenstvu.
Za ovo podvučeno. Posle ovog danas teško da ćete nam se revanširati.
sto se mene tice ne morate nista vracat , ja sam vam halalio
Nakon blijedi izdanja protiv Celika i Slavije ova pobjeda je pravo osvjezenje i pozitivno sam iznenadjen relativno dobrom igrom.Borac je nasa najbolja ekipa,a mi smo je potpuno nadigrali u svakom elementu igre.Igrali smo pametno i strpljivo i sto se kaze sve nam se poklopilo na kraju.
Kerla i Visca su dva nasa najbolja igraca,a nesto vise od 40 godina imaju zajedno
moramo uzeti barem milion na njima
veceras su opet bili odlicni.Bekovi bolji nego inace,Culum dobar kao i Zeba.Prema Lazaru sam dosta skeptican,ali ruku na srce veceras je bio iznenadjujuce dobar.Ovi ostali solidni ugl. niko nije zakazao.
Ovakvo sudjenje bi zelio na svakom nasem gostovanju i nikad se ne bih zalio.Bilo je domacinskog navlacenja,ali nista manje nego u BL.
Neki 5000 na stadionu i odlicna,zdrava
atmosfera,sjever bolji nego inace.Slijedi derbi nadam se da ce proci bez incidenata,a prognozirati rezultat je nerealno.Ocekujem pobjedu naravno 
Kerla i Visca su dva nasa najbolja igraca,a nesto vise od 40 godina imaju zajedno

Ovakvo sudjenje bi zelio na svakom nasem gostovanju i nikad se ne bih zalio.Bilo je domacinskog navlacenja,ali nista manje nego u BL.
Neki 5000 na stadionu i odlicna,zdrava

AMAR OSIM!
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Odlicno ste odigrali i razbili Borac koji je djelovao kao seoska ekipa,bez ijedne akcije za 90 minuta. Danas sam prognozirao 3-1 za Zeljeznicar,ali Borca je jos vece blamaze spasio kraj utakmice. Da je bilo jos 15 minuta,primili bi 5-6 golova kakav je nalet bio.
Bravo!
Bravo!
- zlaya_tm87
- Kontakt:
jesi li jos uvijek pri misljenju da je ovo sve vec isplanirano od prosle godine i da je sve dio dogovora?Neprilagodjen je napisao/la:Odlicno ste odigrali i razbili Borac koji je djelovao kao seoska ekipa,bez ijedne akcije za 90 minuta. Danas sam prognozirao 3-1 za Zeljeznicar,ali Borca je jos vece blamaze spasio kraj utakmice. Da je bilo jos 15 minuta,primili bi 5-6 golova kakav je nalet bio.
Bravo!

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
-
- Kontakt:
sreca pa ti sutis kad vi pjevate: **** **** zelju tooog.....tik-tak je napisao/la:pa i gadi mi seplava_pruga je napisao/la:ccc jesi vidio moj tik-tak kakve grozote i prostote, da je ruzno slusat. Fuj, jelde? Kakvi su to navijaci koji psuju, to nigdje na svijetu nema samo kod Manijaka. Sreca pa se nerazumijes u druge jezike, gadila bi ti se navijacka scena citava u svijetu.
ali ovakav primitivluk
i ono zeljo zeljo hebemo te mi, pusis nam ga ti.
SRECA mamina on suti nece da psuje rodila ga majka.
nemoj ti ici ni na jednu utakmicu molim te.
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
Meni još nije jasno. Tjera me s tribina njegova "igra". S dva metra neometan šuta glavom direktno u golmana. Fula mrtvi zicer svaku utakmicu. Imo je danas odličnih poteza, pogotovo asistencija za treći, ali je najtuplji napadač ikad. Realizacija -1000. Ne d'o Bog da fuli zicer na derbiju, a da ne pobijedimo, malo bi koga utješilo što se bori, hrve, gradi...elSaik je napisao/la:Valjda je sad jasno zašto je Car prvi napadač.
KERLA SEMIR UNOSI NEMIR!!!
-
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI
-
- Kontakt:
nemoj ba, umalo si i mene prepo. Mozes mislit kako ce se on usrat kad ga vidi.

G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Cuti i ne vuci me za jezik u ovako lijepim trenucima,vidis da se suzdrzavamjesi li jos uvijek pri misljenju da je ovo sve vec isplanirano od prosle godine i da je sve dio dogovora?

Mada sam vam jos prije prve utakmice pisao o "Ugarskom paketu"....nazalost,iako je Zeljo najbolji,nece biti nista od titule ove sezone,ali nekad je ucesce u Kupu Uefa i bolje,dobijes prvo neke levate,pa onda klubove sa kojima se moze igrati,au LS odmah naletis na neku azdaju.
U nedjelju ocekujem sigurnu pobjedu Zelje i to bez ikakvih "paketa",jednostavno Zeljo je bolji na svim pozicijama.
Ja sam Kerli sve oprostio, samo nek potpiše ugovor. Poslije ćemo ga utopiti za milion,dva barem.
Long live Kerla.

Long live Kerla.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
-
Zadnja izmjena: bekrija1990, dana/u 20 okt 2010, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Sjajan pristup igri večeras, ubili smo ih ko malu djecu...
Svih jedanaest momaka zaslužuje pohvale i čestitke...
Odbrana FENOMENALNA,
Vezni red MAESTRALAN,
napad UBITAČAN
! ! !
BRAVO MOMCI, RAZGALILI STE NAM SRCA!
Sad treba stati na loptu, ne treba nam euforija. Potrebna nam je hladna glava i pozitivna atmosfera do nedelje, jer ćemo u nedelju razvaliti kitice........
Željoooooooooooooooooooooooooooooooooo...............................................

Odbrana FENOMENALNA,

BRAVO MOMCI, RAZGALILI STE NAM SRCA!

Sad treba stati na loptu, ne treba nam euforija. Potrebna nam je hladna glava i pozitivna atmosfera do nedelje, jer ćemo u nedelju razvaliti kitice........

Željoooooooooooooooooooooooooooooooooo...............................................
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
stvarno ne mogu al da se ne javim dugo sam naforumu i nikada nisam htio da se prijavim jel sam smatra da sam mozda preozbiljan za ovo
ipak godine.....
svaka cast na pobjedi cisto sve igracima takodje al najvise me je legao ka igrac Kerla momak je stvrano prva liga, nadam se jos boljem izdanju njemu i svim ostalim protiv Komšinice.
ne obazirite se na pitarcice ignore ih samo koda ih nema imaju svoj forum pa nek se spamaju

svaka cast na pobjedi cisto sve igracima takodje al najvise me je legao ka igrac Kerla momak je stvrano prva liga, nadam se jos boljem izdanju njemu i svim ostalim protiv Komšinice.
ne obazirite se na pitarcice ignore ih samo koda ih nema imaju svoj forum pa nek se spamaju
Ocami nemojte pretjerivati, nije ovo nikakava igra realno, imali smo igru tek kad smo zabili go i kad se borac morao otovoriti, do gola nista kao i oni.
Realno Lazo i Kerla najbolji, Beslija los u prvom u drugom malo bolji ali delko od onoga sto on zna, Viscu zeza travnjak pravo (njemu treba nesto sa manje grba po sebi) Zeba dobar, Svraka tu i tamo, u drugom dobar u prvom los. Culum isto kao i svraka, odlican gol sto ga je izvuklo, ali necu zaboravti onaj pas koji je zavrsio na istoku u drugom poluvremenu. Markovic dobar jedan na jedan u vise navrata, Mirko standardan. Mesic također standardan. Seha nesiugrnost kod slobodnjaka i jednog suta u okvir, kod par ispucavanja odbranaga ukopavala pa se vadio za razne nacine, pod hitno treba nauciti da izbije onom desnom nogom.
aBd u nedelju bolja igra i sigurna pobjeda
Realno Lazo i Kerla najbolji, Beslija los u prvom u drugom malo bolji ali delko od onoga sto on zna, Viscu zeza travnjak pravo (njemu treba nesto sa manje grba po sebi) Zeba dobar, Svraka tu i tamo, u drugom dobar u prvom los. Culum isto kao i svraka, odlican gol sto ga je izvuklo, ali necu zaboravti onaj pas koji je zavrsio na istoku u drugom poluvremenu. Markovic dobar jedan na jedan u vise navrata, Mirko standardan. Mesic također standardan. Seha nesiugrnost kod slobodnjaka i jednog suta u okvir, kod par ispucavanja odbranaga ukopavala pa se vadio za razne nacine, pod hitno treba nauciti da izbije onom desnom nogom.
aBd u nedelju bolja igra i sigurna pobjeda

Mes Que Un Club
srecno za prolaz...bekrija1990 je napisao/la:Ova slika sve govori. Bjezte pite![]()
http://www.manijaci.ba/Zeljeznicar-borac30/IMG_1290.JPG
i dresovi su vam vrh...pitam se zasto repka nema ovu kombinaciju dresova?
meni zeljini i dresovi od repke bih ko da su od razlicitog prozvodjaca.

cak stavise ja navijam za zelju a ne za sarajevoplava_pruga je napisao/la:sreca pa ti sutis kad vi pjevate: **** **** zelju tooog.....tik-tak je napisao/la:pa i gadi mi seplava_pruga je napisao/la:ccc jesi vidio moj tik-tak kakve grozote i prostote, da je ruzno slusat. Fuj, jelde? Kakvi su to navijaci koji psuju, to nigdje na svijetu nema samo kod Manijaka. Sreca pa se nerazumijes u druge jezike, gadila bi ti se navijacka scena citava u svijetu.
ali ovakav primitivluk
i ono zeljo zeljo hebemo te mi, pusis nam ga ti.
SRECA mamina on suti nece da psuje rodila ga majka.
nemoj ti ici ni na jednu utakmicu molim te.
i da gadi mi se i to fuj
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
U nedelju bi realno trebalo biti 5-0 za nas, ali zadovoljit cemo se i sa 3-0.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Trenutno korisnika/ca: bvsic, CentarsutNaClanak921, Laudrup, Proximic i 38 gostiju.