FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Cautinho
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Cautinho » 03 mar 2013, 00:01

To je druga stvar,forma je na jednoj stvari a nada i uvjerenje na drugoj.
Ja sam pak uvjeren i pun nade da se moze nesto uraditi u uzvratu,nekako stidljivo proći dalje....
Keep walking.

Bonus
Kontakt:

Post Postao/la Bonus » 03 mar 2013, 00:03

Cautinho je napisao/la:To je druga stvar,forma je na jednoj stvari a nada i uvjerenje na drugoj.
Ja sam pak uvjeren i pun nade da se moze nesto uraditi u uzvratu,nekako stidljivo proći dalje....
Pa i ja se stidljivo nadam da cu se jednog dana općiti sa Lisom Ann 8-) a do tad desnica radivojević maslaca uredno ;) ...nije se loše nadati, a nije ni zabranjeno.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 03 mar 2013, 00:06

slika

vjerovatno se svi pronalazite :mrgreen:
naprijed rejal

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 03 mar 2013, 00:10

Bonus je napisao/la:Uozbiljite sa, da vam se bezze ne smiju drugi ;)

Ovakva Barca kakva jest, bez forme i bez trenera - ne bi mogla ni protiv Almerie anulirati 2-0 iz prvog susreta, kamoli protiv Milana.

Lijepo je maštati i sam sebe zavaravati...ako vam zadnje 4 tekme nisu otvorile oči (znaci ukljucujuci i onu protiv Seville) onda nema pomoći i džabe je pricati.
naravno, ali vidjecemo, nece biti ovakva, forma kao sto se u nekoliko danas totalno srozala, isto tako moze biti i podignuta, a bice, zanimljivo danas vidim u kladionicu i pored katastrofalne forma i teskog rezultata protiv milana, barca je dalje prvi favorit za osvajanje lige prvaka po kvotama, bas zanimljivo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 03 mar 2013, 00:31

Poslije tekme sa Milanom, pa i poslije poraza u kupu od Reala, ja sam hajmo reći bio jedno 80% ubijeđen u prolaz protiv Milana u revanšu. Nisam mogao vjerovat' da Barca može onako loše odigrat' dvije utakmice u tako kratkom periodu, međutim evo vidimo da može i više od te dvije.
Danas je to nekih 10%, Barca je Barca naravno, ne treba je otpisati nikad, al' sa ovakvom igrom, formom itd itd, oni nemaju nikakve šanse protiv Milana.
Forma kako ode tako i dođe, možda baš ta utakmica protiv Milana bude neka prekretnica, da tako kažem...
Ja koliko vidim Milan iz utakmice u utakmicu igra sve bolje i bolje, i da se revanš igra sutra ne vjerujem da bi Barca upisala bilo kakvu pobjedu, da ne pričam o prolazu i pobjedi od 2-3 razlike.
Ne znam, vidjet' ćemo, ima još nekih 10-tak dana do utakmice, svašta se može desit' u međuvremenu.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 03 mar 2013, 00:39

Romariooo je napisao/la: naravno, ali vidjecemo, nece biti ovakva, forma kao sto se u nekoliko danas totalno srozala, isto tako moze biti i podignuta, a bice, zanimljivo danas vidim u kladionicu i pored katastrofalne forma i teskog rezultata protiv milana, barca je dalje prvi favorit za osvajanje lige prvaka po kvotama, bas zanimljivo
nije istina, na Barci kvota raste, po sadasnjim kvotama prvi favorit je Bayern
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 03 mar 2013, 00:42

Safet Roura ni kriv ni duzan nayeba.Ovo nema smisla,Tito u Americi,covjek je bolestan,oporavlja se od necega nimalo bezazlenog,jednostavno je neozbiljno totalno da se ekipa vodi preko neta,a uostalom,on to trenutno nije u stanju.

Katastrofalna forma kakva se ne pamti.Pocevsi od Valencie sa kojom su igrali 1-1,jedva su pobjedili Granadu i Sevillu,a potom slijede i 3 poraza,gdje se gubi mogucnost osvajanja kupa,a vrlo lako i LP.

Sa ovakvom igrom,sanse za bilo kakvu pobjedu su veoma male,a kamol' pobjedu od 3 razlike.Uglavnom,sve je moguce,utakmica protiv Milana moze biti prekretnica,mogu zablistati opet kako samo oni znaju ili samo produziti agoniju.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 03 mar 2013, 01:40

Pa trebao bi se neko pozabaviti pitanjem oko trenera.
Da li sacekati Vilanovu da se oporavi i pustiti Rouru da i dalje vodi tim, dovesti neko privremeno rjesenje ( Sacristan, Rijkaard, Enrique ) ili se zahvaliti Titu i dovesti trenera na duzi period.
To je posao uprave i nikoga vise.
Ja da se pitam doveo bih Enriquea i ostavio ga sve dok se Tito ne oporavi.
Ne moze bit gori od Roure a i ima vec nekog trenerskog iskustva i odlicno poznaje filozofiju Barce i sve oko nje.

Naravno Primeru privesti kraju i to bi bila jedna solidna sezona s obzirom na par porusenih rekorda i situacije kakve su zadesile klub.
LP ne racunam posto mislim da nemaju nikakve sanse, ali eto.
Nada zadnja umire. :D
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 03 mar 2013, 09:42

mandraX je napisao/la:Ne znam, vidjet' ćemo, ima još nekih 10-tak dana do utakmice, svašta se može desit' u međuvremenu.
Da je tu možda neki ozbiljan trener kao što je Guardiola sve bi bilo moguće, (koji bi svih 90 - minuta davao instrukcije igračima sa terena i ja bi možda rek'o da će Barca proći) ali ovako kad vidim ovog Rouru čisto sumnjam.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 03 mar 2013, 10:39

miki_92 je napisao/la:
Romariooo je napisao/la: naravno, ali vidjecemo, nece biti ovakva, forma kao sto se u nekoliko danas totalno srozala, isto tako moze biti i podignuta, a bice, zanimljivo danas vidim u kladionicu i pored katastrofalne forma i teskog rezultata protiv milana, barca je dalje prvi favorit za osvajanje lige prvaka po kvotama, bas zanimljivo
nije istina, na Barci kvota raste, po sadasnjim kvotama prvi favorit je Bayern
kako laze hegemonija :lol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 mar 2013, 10:47

I mene zanima gdje je to vidio. :mrgreen:

Bayern, Real pa Barcelona, tako to barem vide svjetske kladionice. Onda idu Dortmund, United, Juventus, PSG, Milan, Porto, Schalke, Shakhtar, Malaga, Galatasaray, Valencia, Arsenal ( :lol: ) i Celtic.

Al', ako imate račun na nekoj stranoj online kladionici (William Hill), uplatite na Milan. Barem ćete se opariti ukoliko prođu, jer je na Barcelonin prolaz 11/10. :roll:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 03 mar 2013, 10:53

Monolog je napisao/la:I mene zanima gdje je to vidio. :mrgreen:

Bayern, Real pa Barcelona, tako to barem vide svjetske kladionice. Onda idu Dortmund, United, Juventus, PSG, Milan, Porto, Schalke, Shakhtar, Malaga, Galatasaray, Valencia, Arsenal ( :lol: ) i Celtic.

Al', ako imate račun na nekoj stranoj online kladionici (William Hill), uplatite na Milan. Barem ćete se opariti ukoliko prođu, jer je na Barcelonin prolaz 11/10. :roll:
Pa to i jesu realne šanse. Koliko god bi ja volio da Milan " 100% " prolazi , šanse su 55-45 ili maksimalno 60-40 u korist milana.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 03 mar 2013, 10:56

Sveti je napisao/la:slika

vjerovatno se svi pronalazite :mrgreen:
Mi podnesemo poraz,nismo kao ovi iz madrida ;)
Pobjeda je bolja od orgazma!

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 03 mar 2013, 10:58

Primijetio sam, pogotovo ti. Roura kmeee, sudija kmeeeee, penal kmeeee, 5:0 kmeeeee :lol:
naprijed rejal

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 03 mar 2013, 11:10

@Sveti,nemoj da ti spomenem svasta.Dosta mi je onaj ban bio.Neznam kako te administracija podnosi.
Ah,da,@Monolog je Madridist.
Keep walking.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 03 mar 2013, 11:43

Tokom jučerašnje utakmice, navijači Real Madrida su rasistički vrijeđali braniča Dani Alvesa, nazvavši ga "majmunom" u više navrata. Sudac utakmice Perez Lasa to nije zabilježio u svom izvještaju, pa tako kazne za ovaj gest navijača madridskog kluba neće biti.

slika

A što te Victor ne opali po tim žvaljama uhljupe jedan futavi.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 03 mar 2013, 11:49

Ocjene za jučerašnji poraz na Bernabeu ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 03 mar 2013, 12:21

mandraX je napisao/la:Najgore je to što većina misli kako je ovaj Real nešto moćan, prejak za Barcu i sl. tome.
A istina je ta da je ovo najgora Barca u zadnjih 7-8 godina, da su upali u strašnu krizu (+ ovi problemi oko trenera) i da je to glavni razlog ovih rezultata.
pa jucer Real normalno nije igrao najbolje sto moze jer su se odmarali igraci ali i takav je bio puno bolji od Barcelone
onu u utorak je bila demonstracija moci,sto ti hoces reci da bi bilo koja momcad mogla dobit 1-3 na Camp Nou ovakvu Barcelonu?

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 03 mar 2013, 12:22

treba podhitno trazit neke solucije za trenera
ovaj je pogubio konce da valja,treba la ligu privest kraju a ekipa tone sve dublje u krizu ,ocito nije sposoban da igrace digne iz mrtvih ,da ih digne iz ovog sivila ,zadnjih mjesec dana igraju isto zombiji ,to se vidilo u svim utakmicama i u la ligi su dobijali jedva sevillu ,granadu ,to neko mora razdrmat malo ,malo neke izmjene napravit ,zbunit protivnika nekom taktickom promjenom al ovaj roura sve dere po svom ,sve isto :D

i sa titom je nesigurno kad dodje (a pitanje kad ce se vratit ),moze mjesec bit zdrav i hajd opet na lijecenje i sve tako

treba se dobro razmisliti u vezi trenera sljedece sezone ,ove je vec kasno da se trazi neka zamjena za ovog portira (roura :D ) ,mozda et eusebia sacristana stavit privremeno samo je to opcije jer nece niko drugi pristat da vodi ekipu samo mjesec dana ko sto spomijete enriquea i jos neke .
Na kraju sezone dobro vidit sve kako stvari stoje i odlucit, laudrup bi po meni bio ekstra rijesenje za trenera

nadam se da ce se nekako uspjet igraci dic i dat zadnje atome snage (iako im je malo toga ostalo od nje :mrgreen:) i protiv milana odigrat utakmicu za pamcenje ,trebace normalno i malo srece , nisu imali srece prosle sezone protiv chelsea nadam se da se sad to moze vratiti u utakmici protiv milana
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 03 mar 2013, 12:24

andro234 je napisao/la:
mandraX je napisao/la:Najgore je to što većina misli kako je ovaj Real nešto moćan, prejak za Barcu i sl. tome.
A istina je ta da je ovo najgora Barca u zadnjih 7-8 godina, da su upali u strašnu krizu (+ ovi problemi oko trenera) i da je to glavni razlog ovih rezultata.
pa jucer Real normalno nije igrao najbolje sto moze jer su se odmarali igraci ali i takav je bio puno bolji od Barcelone
onu u utorak je bila demonstracija moci,sto ti hoces reci da bi bilo koja momcad mogla dobit 1-3 na Camp Nou ovakvu Barcelonu?
Real nije bio toliko dobar koliko je Barcelona bila loša.
Kratko jasno.
Prije par dana namučila ih je Sevilla samo tako, zašto ne bi i Real?

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.