Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
pile87
-
Kontakt:
Denizmare je napisao/la:Marokanac je napisao/la:Ko gubi ima pravo da se ljuti, ne haterim ti

Hajde nam prevedi to ,,haterim,,? Mi iz Sarajeva ne razumijemo tu rijec,pa ako ces biti ljubazan da nam prevedes..
Zahaterio- zamjerio. Starosarajevska rijec ( turcizam ) najcesce koristena po vratniku, bistriku i ostalim starogradskim naseljima.
Vi iz Sarajeva cucete za tu rijec kad dodje vrijeme, tj za odredjen broj godina...
Zadnja izmjena:
pile87, dana/u 20 maj 2012, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
edo_malesak
Postao/la edo_malesak » 20 maj 2012, 19:17
Marokanac je napisao/la:Ti izgleda imaš onaj am na glavi pa gledaš samo pravo a ne vidiš ni lijevo ni desno. Možda sam zaključio da je Željo najbolji zato što je osvojio duplu krunu, ima 17-18 bodova više od Sarajeva, najviše postignutih golova, igra atraktivan nogomet itd. Porediti Zrinjski i Široki sa Željom je neumjesno, uostalom ta utakmica Zrinje i Širokog nema nikakav rezultatski značaj
Ja po tvom postu vidim da ove klubove poredis na medjusobnim utakmicama Zvijezda- Zeljo i Zvijezda- Sarajevo. Ja ne pobijam da je Zeljo bolja ekipa od svih ostalih u PL, medjutim ja ne mogu razmisljat sta je pisac mislio vec vidim sta je pisac napisao.
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
-
bordobijeli
-
Kontakt:
Postao/la bordobijeli » 20 maj 2012, 19:17
nije nam bila nesto bitna utakmica i nisu igrala 3-4 kljucna igraca al ovakav pristup nema opravdanja .ovako se ne igra za sveti dres.sve treba kaznit ,citavu platu im uzeti treba i jovicu i strunom stabu.BRUKA
-
sekac
-
Kontakt:
Ljidi mas pošteno dobili čestitam na pobjedi nema šta ,naše balerine opaliti po đepu i idemo u srijedu na Borac .Pa šta i da se pobijedilo da li bi se nešto promijenilo opet ista meta isto odstojanje bez veze ljutnja možda vas malo astra bude zajebavo ali i to je draž fudbala, uglavnom čestitam Zvijezdi ma pobjedi!
Sarajevo ljubavi moja!
-
Denizmare
bordobijeli je napisao/la:nije nam bila nesto bitna utakmica i nisu igrala 3-4 kljucna igraca al ovakav pristup nema opravdanja .ovako se ne igra za sveti dres.sve treba kaznit ,citavu platu im uzeti treba i jovicu i strunom stabu.BRUKA
Kako nam bolan nije bila bitna utakmica?????? Pa znas li ti racunati? E pa racunaj ako izgubimo zadnju tekmu,a Olimpik dobije,mi mozemo igrati u Evropi jedino u Celjigovicima (geografski pripadaju Evropi)...
-
sekac
-
Kontakt:
Denizmare je napisao/la:bordobijeli je napisao/la:nije nam bila nesto bitna utakmica i nisu igrala 3-4 kljucna igraca al ovakav pristup nema opravdanja .ovako se ne igra za sveti dres.sve treba kaznit ,citavu platu im uzeti treba i jovicu i strunom stabu.BRUKA
Kako nam bolan nije bila bitna utakmica?????? Pa znas li ti racunati? E pa racunaj ako izgubimo zadnju tekmu,a Olimpik dobije,mi mozemo igrati u Evropi jedino u Celjigovicima (geografski pripadaju Evropi)...
Pa budi malo realan je li treba da ideš u tu **** Europu ako ne možeš iz dvije utakmice uzeti bod i to jednu kući protiv Borca bez imperativa a jednu si igrao u gostima sa timom isto bez imperativa pa je li sramota da idemo ako to nismo u stanju. I nije bitno, ima popravni pa bujrum u srijedu pa vratite se na treče mjesto balerine od igrača i ne brukajte naš klub ili ispadnite **** vas i licenca i sve sa pristupom kao danas
Zadnja izmjena:
sekac, dana/u 20 maj 2012, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
-
bordobijeli
-
Kontakt:
Postao/la bordobijeli » 20 maj 2012, 19:30
Ma slazem se netreba puno zaliti za ovim porazom zvijezda zasluzeno dobila.ali ocito je da neki igraci nezasluzuju nosit bordo dres comor,trebinjac,diata,matko,bajraktarevic,tatamirovic,keno.h pa i obuca je gotov .ako zelimo borbu za trofej moramo dovesti umjesto ovih igraca neke nove i bolje.
-
Denizmare
sekac je napisao/la:Denizmare je napisao/la:bordobijeli je napisao/la:nije nam bila nesto bitna utakmica i nisu igrala 3-4 kljucna igraca al ovakav pristup nema opravdanja .ovako se ne igra za sveti dres.sve treba kaznit ,citavu platu im uzeti treba i jovicu i strunom stabu.BRUKA
Pa budi malo realan je li treba da ideš u tu **** Europu ako ne možeš iz dvije utakmice uzeti bod i to jednu kući protiv Birca bez imperativa a jednu si igrao u gostima sa timomk isto bez imperativa pa je li sramota da idemo ako to nismo u stanju. I nije bitno ima popravni pa bujrum u srijedu pa vratite se na treče mjesto pićkice
Nije to poenta mog odgovora kolegi,on je bio vise matematicke prirode
Na polusezoni sam rekao kad su najavljivali titulu da nema nista od toga,a ako je cijena Evrope da te neko kanta 6-0 da nema svrhe ici i tu se slazem s tobom. Mjenjanje trenera,dovodjenje nespremnih igraca (i nekvalitetnih ako hocete), isticanje i od strane navijaca da je uprava bitnija i od kluba i od igraca,frka oko licence,a pricas o tituli....izvini mene to vrijedja jer neko misli da su svi sa Romanije sisli pa ih mozes muntat. Neozbiljno sve skupa..Eto istresoh se ja

poz...
-
Rosas7
-
Kontakt:
Marokanac je napisao/la:Ti izgleda imaš onaj am na glavi pa gledaš samo pravo a ne vidiš ni lijevo ni desno. Možda sam zaključio da je Željo najbolji zato što je osvojio duplu krunu, ima 17-18 bodova više od Sarajeva, najviše postignutih golova, igra atraktivan nogomet itd. Porediti Zrinjski i Široki sa Željom je neumjesno, uostalom ta utakmica Zrinje i Širokog nema nikakav rezultatski značaj
a znas li da zeljo ove godine uopce nije uspio pobjediti zrinjski,(0-0 i 3-3)i to zrinjski pokrali,zato ne rise
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
-
sekac
-
Kontakt:
hajde brate neka si ako če ti biti lakše ali ja mislim objektivno da nemamo kvalitete pa da nam je i Murinho trener a Abramović u upravi dokaz utakmica protiv Želje ubili nas sa klupe imaju Bekrića a nama ako ne igra Sesar ili Husejnović spreman za 30 minuta mi smo truba pa ćak i Belošević ako fali a svi mu jebu mater eto to ti je. Pojačanja su dobra a šta se dešava ne znam, znam samo da nemamo igrača veznog prema naprijed i da su nam svi vezni zadnji vezni pa i ta povreda Obuće sumnjam da je takve prirode ali da ti ne tupim hvala Bogu pa se i ovo sranje završi. A sad metla ako ova uprava želi i dalje malo podrške od nas bolesnika jedino tako i naravno kakve plate ovim smetljarima od igrača kazne samo, pa gdje god da odu da oni nama budu dužni a ne da nas tužakaju za nerad i sramotu
Sarajevo ljubavi moja!
-
astra1922
-
Kontakt:
sekac je napisao/la:Ljidi mas pošteno dobili čestitam na pobjedi nema šta ,naše balerine opaliti po đepu i idemo u srijedu na Borac .Pa šta i da se pobijedilo da li bi se nešto promijenilo opet ista meta isto odstojanje bez veze ljutnja možda vas malo astra bude zajebavo ali i to je draž fudbala, uglavnom čestitam Zvijezdi ma pobjedi!
necu ja zezat nikog zasluzeno smo vas pobijedili,neznam dali niste imali svoj dan ili ovi igraci sto su igrali nemaju kvaliteta ipak mislim da je ovo drugo osim par pojedinaca,veceg borca od suljica ja nisam nigdje vidio svaka mu cast znao je nanizati po nasa tri igraca ali nije mogao sam sjajna karijera je pred njim.sretno u nastavku i lijep pozdrav iz gradacca
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
-
sekac
-
Kontakt:
astra1922 je napisao/la:sekac je napisao/la:Ljidi mas pošteno dobili čestitam na pobjedi nema šta ,naše balerine opaliti po đepu i idemo u srijedu na Borac .Pa šta i da se pobijedilo da li bi se nešto promijenilo opet ista meta isto odstojanje bez veze ljutnja možda vas malo astra bude zajebavo ali i to je draž fudbala, uglavnom čestitam Zvijezdi ma pobjedi!
necu ja zezat nikog zasluzeno smo vas pobijedili,neznam dali niste imali svoj dan ili ovi igraci sto su igrali nemaju kvaliteta ipak mislim da je ovo drugo osim par pojedinaca,veceg borca od suljica ja nisam nigdje vidio svaka mu cast znao je nanizati po nasa tri igraca ali nije mogao sam sjajna karijera je pred njim.sretno u nastavku i lijep pozdrav iz gradacca
Kako vi lijepo ovde glumite sreča pa se ode i na vašu stranicu vala dobri ste nema šta svaka vam čast .Eto mi čemo državu obrukati u Europi, e ovako nisam optimista nimalo ali hajde da se kladimo ko god želi da Sarajevo ako ode u Europu da če najdalje dogurati od svih naših timova ovo se odnosi na onog pametnog sa vaše stranice(astra).Pobijedio nas je i Gošk pa ispast če iz lige i zato bolje za vas da ne letite visoko moj savjet sad za sad ste dobri i pošteno sam vam čestitao ali onakve bljuvotine e tako se ne postaje veliki živi bili pa vidjeli
Zadnja izmjena:
sekac, dana/u 20 maj 2012, 20:47, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
-
High
Moj Joviću...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
mikimaus
-
Kontakt:
Moze li mi neko napisati danasnji sastav

SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
-
hilmo
- Interni moderator
-
Kontakt:
-
mikimaus
-
Kontakt:
aleksandar_veliki je napisao/la:Samo da pitam i naravno bez namjere provociranja, da li Jovic i nakon danasnje blamaze ima punu podrsku ili?
kod mene ima apsolutnu podrsku , ne pravi se ekipa preko noci od sljedece sezone ja tek ocekujem rezultate
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
-
sekac
-
Kontakt:
High je napisao/la:Moj Joviću...
jest vala baš on se trebao skinuti pa igrati umjesto Torlaka ili Suljića je li e kakvih nas ima odma Jović ne valja aferim nek bude tako. Aco i sad tvrdim da je jedan od najboljih trenera u zemlji i ima moju podršku i imat če je uvijek
Sarajevo ljubavi moja!
-
astra1922
-
Kontakt:
sekac...sam si rekao da cu vas malo zezat i da je to draz fudbala.ja sam bio danas na utakmici i nisam nista vidio od sarajeva iskreno neznam sad sta je ali ako budete u evropi i priblizno onako igrali svi ce vas naderat.vucina nula dilaver tanak na stoperu skroz obuca do sutra nebi dao gola a husic je tele koje odavno nisam vidio a comora ne treba ni komentarisat .za pohvalu su trebinjac suljic i torlak donekle.da ste uzeli bod ili pobijedili dizali bi se u nebesa a ovako sad sutite.iskreno mislim da jovic nece docekati sledece sezone na klupi

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
-
miky_hz
-
Kontakt:
aleksandar_veliki je napisao/la:Samo da pitam i naravno bez namjere provociranja, da li Jovic i nakon danasnje blamaze ima punu podrsku ili?
Znas da kod niko nikad nece imati punu podrsku mislim imat ce jedan dan drugi dan nece i tako u krug,da ces uvijek imati dvije strane...i da smo takvi da cemo misljenja mjenjati svakih 7 dana zavisi od rezultata do rezultata,jednostavno premala je granica od heroja do tragicara,jel fkt kod nas raja nema mjere bez obzira na sve
Sigurno da su misljenja podjeljena bar po ovome sto cujem ,od mene ima podrsku i imat ce je citavu narednu sezonu,jel fkt dosta mi je mjenjanja non stop i pocinjanja necega ispocetka,treba nekad u necemu istrajati mada je to kod nas skoro pa nemoguce
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
sekac
-
Kontakt:
astra1922 je napisao/la:sekac...sam si rekao da cu vas malo zezat i da je to draz fudbala.ja sam bio danas na utakmici i nisam nista vidio od sarajeva iskreno neznam sad sta je ali ako budete u evropi i priblizno onako igrali svi ce vas naderat.vucina nula dilaver tanak na stoperu skroz obuca do sutra nebi dao gola a husic je tele koje odavno nisam vidio a comora ne treba ni komentarisat .za pohvalu su trebinjac suljic i torlak donekle.da ste uzeli bod ili pobijedili dizali bi se u nebesa a ovako sad sutite.iskreno mislim da jovic nece docekati sledece sezone na klupi

Vidi ne čutim niti se dižem u nebesa vi se dižete ali razumijem ja vas ne pobjeđuje se Sarajevo svaki dan bez uvrede ili podjebavanja ipak Zvijezda je još uvijek mali klub za Sarajevo ali što ne znaći da niste na putu da postanete jak i stabilan premierligaš.Sve što se nama dešava u klubu je odraz na terenu upravu jebu stari lopovi koji su nam natovarili dug igraš a ne znaš da li češ dobiti licencu ili ne pa onda se ovim igračima ne daju plaće da bi se isplatili dugovi raznih baljaka ,Graciča i ostalog smeća koje je prodefilovalo klubom.Svaki drugi tim na našem mjestu bi se žestoko za opstanak borio a mi smo ipak u utrci za Europu pa iako je ne izborimo nismo je ni zaslužili onda ako ne možemo dobitio Borac i ne treba da idemo a nas niko u Europi nije nadero (osim nekih za nas giganta Basel ili Bešiktaš ili Sparta) kako ti kažeš ipak mi smo najbolji tim iz BH na UEFA listi ali dobro o tom po tom ja mislim ako si gledao utakmicu sa Željom da smo igrali upola protiv vas kao protiv Želje da bi bilo drugačije ali ne vidim odakle takva mjerila je li sud jedn ili dvije utakmice onda OK ja neču nijedne reči.Jović če biti trener Sarajeva ja se nadam nije on kriv za ovo stanje duboki su korjeni ali opet kažem o tom po tom.
Sarajevo ljubavi moja!