jeste. Samo što su sada drugačije okolnosti. Poslije Bundeske može sigurno naći neki prosječan klub u Švici, nađu ga i ovi promašaji iz cvajte realno,
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- ASD
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Da...nakon dugog forsiranja izgubio je mjesto startera u Svici..
A ako mene dobro sjecanje sluzi ti si ga prizivao najvise i o njemu pisao prije 3,4 godine dok je igrao u Sloveniji.
A sto se tice Paderborna...nevjerovatno je da nije dobio bar jednu minutu a stalno na klupi.
Znao ne znao...daj mu minutu da upiše u utakmicama gdje gubis 3,4 razlike

Ispostuj cojka.
bio je odlican u Sloveniji a poslije toga qurachurem je napisao/la: ↑02 feb 2020, 18:46Da...nakon dugog forsiranja izgubio je mjesto startera u Svici..
A ako mene dobro sjecanje sluzi ti si ga prizivao najvise i o njemu pisao prije 3,4 godine dok je igrao u Sloveniji.
A sto se tice Paderborna...nevjerovatno je da nije dobio bar jednu minutu a stalno na klupi.
Znao ne znao...daj mu minutu da upiše u utakmicama gdje gubis 3,4 razlike
Ispostuj cojka.
nakon nekoliko zadnjih primjera mozemo zakljuciti da slovenska liga nije nikakvo mjerilo u svijetu fudbala!
hotic godinama harao ligom,odmah klupa u belgiji.
menalo meda nije mogao u 2 kluba u hrvatskoj, razvaljuje po sloveniji.
kapic isto harao slovenijom, tribine/klupa u grashopersu, serifu, paderbornu.
sejtan isto tako dobar u olimpiji, nula u poljskoj.
horic iz domzala, gdje je bio jedan od boljih odbrambenih u ligi, zavrsi kao navijac antalijaspora.
tomic bolji tamo nego u nasoj ligi.
ibricic i dan danas jedan od boljih...
jedino mesanovic nikada nije uspio dedu tavaresa zakucati za klupu ali igra prilicno cesto.
losa liga, tako da bih ja i sa menalom i hvalospjevima jos pricekao.
hotic godinama harao ligom,odmah klupa u belgiji.
menalo meda nije mogao u 2 kluba u hrvatskoj, razvaljuje po sloveniji.
kapic isto harao slovenijom, tribine/klupa u grashopersu, serifu, paderbornu.
sejtan isto tako dobar u olimpiji, nula u poljskoj.
horic iz domzala, gdje je bio jedan od boljih odbrambenih u ligi, zavrsi kao navijac antalijaspora.
tomic bolji tamo nego u nasoj ligi.
ibricic i dan danas jedan od boljih...
jedino mesanovic nikada nije uspio dedu tavaresa zakucati za klupu ali igra prilicno cesto.
losa liga, tako da bih ja i sa menalom i hvalospjevima jos pricekao.
- ASD
- Kontakt:
Baš evo gledam njihove izlazne transfere zadnjih godina. Rijetko koji je otišao u jake klubove, a da igra.
Većina ipak ide u italijanske niželigaše, belgijske prosječne klubove, neke egzotične arapske klubove.
Bolji su nešto od naše lige ali su dosta slabiji od hrvatske lige.
Većina ipak ide u italijanske niželigaše, belgijske prosječne klubove, neke egzotične arapske klubove.
Bolji su nešto od naše lige ali su dosta slabiji od hrvatske lige.
Ni Zahovič nije uspio u inostranstvu pa se vratio u Maribor a važio je za najvećeg talenta lige.
Ofalili su Slovenci zadnje 3-4 godine.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Stevanovic definitivno mora biti pozvan, vec duzi period pruza dobre partije u Servetti. DIno i Hajrovic nemaju sta traziti.
edit: Sljedece kolo duel Demirović Stevanović.
edit: Sljedece kolo duel Demirović Stevanović.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Kapic, umjesto da radi na sebi, prije Nove se pojavio u BMW i kruzao po Cazinu 15 dana. Kao i Todorovic, ali i drugi, razmisljaju od danas do sutra. Sta njih boli jer mi zelimo da su bolji, da napreduju, a sve u kontekstu reprezentacije ...
Tu dodaj i kabadahiju MemisevicaSwanfilter je napisao/la: ↑02 feb 2020, 21:17Kapic, umjesto da radi na sebi, prije Nove se pojavio u BMW i kruzao po Cazinu 15 dana. Kao i Todorovic, ali i drugi, razmisljaju od danas do sutra. Sta njih boli jer mi zelimo da su bolji, da napreduju, a sve u kontekstu reprezentacije ...

-
- Kontakt:
Vucevich je napisao/la: ↑02 feb 2020, 21:28Tu dodaj i kabadahiju MemisevicaSwanfilter je napisao/la: ↑02 feb 2020, 21:17Kapic, umjesto da radi na sebi, prije Nove se pojavio u BMW i kruzao po Cazinu 15 dana. Kao i Todorovic, ali i drugi, razmisljaju od danas do sutra. Sta njih boli jer mi zelimo da su bolji, da napreduju, a sve u kontekstu reprezentacije ...![]()
Mah, klosarluk i mentalitet ...
Krasnodar 3 -1 Malme FF. Dok je prva postava sa Nalicem i Ahmedhodzicem bila na terenu bilo je 0-0 i komentar trenera Tomassona poslije utakmice govori da su tad i bili bolji.
- ASD
- Kontakt:
Kapić realno nije bio fizički spreman ni za naše lige. Taj transfer je baš bio preveliki zalogaj.
U njihovom nekom pogledu na svijet oni su se ostvarili. Imaju dobra primanja, dobro auto, svako ih zna u njihovoj mahali. Uz to vjerovatno pomogli familiji da se rijese nekih kredita ili generalno olaksa im zivot. Kad tako gledas oni su uspjesni. I upravo sa takvim pogled tesko i idemo naprijed, jer vrijednosti nisu kakve trebaju da budu. Zato i jeste bitno da uvedemo ove nove igrace u reprezentaciju, da se pokusa da stvori veca konkurencija i da to bude neki veci nivo.Swanfilter je napisao/la: ↑02 feb 2020, 21:30Vucevich je napisao/la: ↑02 feb 2020, 21:28Tu dodaj i kabadahiju MemisevicaSwanfilter je napisao/la: ↑02 feb 2020, 21:17Kapic, umjesto da radi na sebi, prije Nove se pojavio u BMW i kruzao po Cazinu 15 dana. Kao i Todorovic, ali i drugi, razmisljaju od danas do sutra. Sta njih boli jer mi zelimo da su bolji, da napreduju, a sve u kontekstu reprezentacije ...![]()
Mah, klosarluk i mentalitet ...
Evo Custovic gledao Arslanagica danas...
Vidim Todorovica za godinu dana u BiHPLTristan10 je napisao/la: ↑02 feb 2020, 21:46U njihovom nekom pogledu na svijet oni su se ostvarili. Imaju dobra primanja, dobro auto, svako ih zna u njihovoj mahali. Uz to vjerovatno pomogli familiji da se rijese nekih kredita ili generalno olaksa im zivot. Kad tako gledas oni su uspjesni. I upravo sa takvim pogled tesko i idemo naprijed, jer vrijednosti nisu kakve trebaju da budu. Zato i jeste bitno da uvedemo ove nove igrace u reprezentaciju, da se pokusa da stvori veca konkurencija i da to bude neki veci nivo.

Ne znam, ja mu zelim sve dobro. Samo je bitno da uvedemo nove igrace u reprezentaciju i nekako se nadam u Misimovica i Custovica.Vucevich je napisao/la: ↑02 feb 2020, 21:51Vidim Todorovica za godinu dana u BiHPLTristan10 je napisao/la: ↑02 feb 2020, 21:46U njihovom nekom pogledu na svijet oni su se ostvarili. Imaju dobra primanja, dobro auto, svako ih zna u njihovoj mahali. Uz to vjerovatno pomogli familiji da se rijese nekih kredita ili generalno olaksa im zivot. Kad tako gledas oni su uspjesni. I upravo sa takvim pogled tesko i idemo naprijed, jer vrijednosti nisu kakve trebaju da budu. Zato i jeste bitno da uvedemo ove nove igrace u reprezentaciju, da se pokusa da stvori veca konkurencija i da to bude neki veci nivo.![]()
Realno ni nije za veci domet...Vucevich je napisao/la: ↑02 feb 2020, 21:51Vidim Todorovica za godinu dana u BiHPLTristan10 je napisao/la: ↑02 feb 2020, 21:46U njihovom nekom pogledu na svijet oni su se ostvarili. Imaju dobra primanja, dobro auto, svako ih zna u njihovoj mahali. Uz to vjerovatno pomogli familiji da se rijese nekih kredita ili generalno olaksa im zivot. Kad tako gledas oni su uspjesni. I upravo sa takvim pogled tesko i idemo naprijed, jer vrijednosti nisu kakve trebaju da budu. Zato i jeste bitno da uvedemo ove nove igrace u reprezentaciju, da se pokusa da stvori veca konkurencija i da to bude neki veci nivo.![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- ASD
- Kontakt:
Momak zna igrati i ima dobre predispozicije. Faktički, sve ima da uspije. Ali eto očito nema tu mentalnu snagu.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Zovite me budalom ali ovaj Čataković mi djeluje fin igrač. Eto pa nek kažu forumaši da samo blatim BH telekom produkt.
⚜️~⚜️~⚜️