FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kako je Frane pao pa ovo je trebao biti zuti Eninu sto ga gura.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Sta je bilo strucnjaci? Sta li ce sad baljezgat?
Zadnja izmjena: Benderrr, dana/u 23 maj 2021, 18:11, ukupno mijenjano 1 put.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
- Doktorinho
- Kontakt:
Tuceeeee
Zabij ga Sedade!
-
- Kontakt:
Treba forsirat omladinu
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Šta reći kad je igrač od 36. godina nosioc naše igre !
Bravo majstore !
Bravo majstore !
mosa lošmi stićko tit-ula!
Ova utakmica je dokaz da kod nas djeca nemaju hljeba,niti da mogu igrati Pl jednostavno nemaju kvaliteta.
To sto ovdje provlace neke familijarne talente,to je druga prica.
To sto ovdje provlace neke familijarne talente,to je druga prica.
by KANA
by KANA
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Ne,ja sam samo upucen u kvalitet nista drugo od ljudi koji rade s tom djecom. Evo ti primjer Durakovic. Ne moze ljudi ne pravite se puno pametni kad nemate pojma. Ostavite to ljudima koji znaju. Nije Amar bezveze radio neke stvari covjek koji citav zivot u fudbalu.
by KANA
by KANA
-
- Kontakt:
- BosniaBoston
- Kontakt:
A starohani imaju kvalitet?Benderrr je napisao/la: ↑23 maj 2021, 18:23Ne,ja sam samo upucen u kvalitet nista drugo od ljudi koji rade s tom djecom.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Ma standardno. Imamo kuveta do pedesete minute. Haj sto se kasni sa platama i sto i nemamo upravu, al sto je babuka odradio kvalitetne pripreme, to je prica za sebe..
Pročepit će negdje.
Jok nemaju. Pola ovih igraca osvojilo trofeje roda im donijela s neba.BosniaBoston je napisao/la: ↑23 maj 2021, 18:25A starohani imaju kvalitet?
by KANA
by KANA
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kvalitet je prolazna kategorija. Imali su 2013 kad su imali 26-27 godina više nemaju
#Punoljetstvo
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Tjerali smo 2018. godine. Vecina nas je bila za to da ode ona uprava i da dođe Amar. Neki su tjerali po forumu (psovkama, a neki normalno), neki na drustvenim mrezama, neki su tjerali na stadionu, a neki pisali članke.
Ne kažem da smo pogriješili, trebali su otici i neka su. Došli su ovi i evo ih i dalje su tu. Sada nema hypea ni 1% koliko ga je bilo kada je trebalo tjerati prošle. Ovi sada su nam dali najgore rezultate u zadnjih 100 godina, a odredjeni ih još brane i podržavaju. Kontate li doci tobe i da li vas je stid?
Ne kažem da smo pogriješili, trebali su otici i neka su. Došli su ovi i evo ih i dalje su tu. Sada nema hypea ni 1% koliko ga je bilo kada je trebalo tjerati prošle. Ovi sada su nam dali najgore rezultate u zadnjih 100 godina, a odredjeni ih još brane i podržavaju. Kontate li doci tobe i da li vas je stid?
Ovdje nije stvar kvaliteta, nego je stvar u drugim stvarima. Amar je trebao ostati do kraja sezone i ako ne izbori evropu noga. Ovako se pokazalo kakve budale su kod nas u klubu i kakvi bolidi.BosniaBoston je napisao/la: ↑23 maj 2021, 18:29Kvalitet je prolazna kategorija. Imali su 2013 kad su imali 26-27 godina više nemaju
Prizivate djecu da igraju nemaju hljeba jednostavno. Ne mozes na silu gurati nesto. Prodati klub i to je to. Uloziti pare u igracki kadar.
Rekao sam ispast cemo iz lige budemo li se oslanjali na djecu i ponovit cu 100 puta.
Zadnja izmjena: Benderrr, dana/u 23 maj 2021, 18:35, ukupno mijenjano 5 puta.
by KANA
by KANA
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 32 gosta.