Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

VolimLiverpool
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la VolimLiverpool » 30 dec 2011, 23:05

Dirk je napisao/la:ti kao nisi prije dva danas pljuvao po kapitenu , nama se samo ucinilo 8-)
Ne znaš ti dijete šta je pljuvanje ,a šta je kritika.
kada naučiš razlikovati to dvoje ,onda se javi.
You'll never walk alone.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 30 dec 2011, 23:06

Sledeca tekma protiv City-a 03.01 . Bit ce pravo zanimljiva tekma ( mislim,barem se nadam da nas nece rasut :mrgreen: ) .

I jos samo ovo.. Mozete mislit na sta ce ovo licit kada se Sule vrati..
aBd sa Gerrardom u tandemu,ima da haraju terenima.. Dosada je bio preveliki pritisak na Suletu,morao je sam pokusavati da uradi nesto da bi dosao u poziciju da zabije gol,ali sada ima jednog majstorcinu koji ce mu lagano podvaliti taj zadnji pas i sve to aBd ici dosta lakse nego li je to bilo dosada ;)
ZZ

LS7
Kontakt:

Post Postao/la LS7 » 30 dec 2011, 23:07

Veoma vazna 3 boda,da je SG8 igrao od pocetka sigurno bi ovo bilo ubjedljivije.Vidi se da je covjek gospodin.
Carroll i Gerrard cini se da bi mogli bit' dobar tandem,sad protiv Citya je sve moguce.Josh kad se i Suarez
vrati,sa SG8 i Carrollom bit' cemo mnogo jakii.... :D
"Neki ljudi misle da je fudbal pitanje života i smrti. Vjerujte mi, fudbal je puno ozbiljniji od toga." - Bill Shankly

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 30 dec 2011, 23:08

Gerrard: Carroll been unlucky, I'm sure he will score. It's not down to him it's down to us players to provide service for him.
Zadnja izmjena: Carlo, dana/u 30 dec 2011, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 30 dec 2011, 23:09

Rizah je napisao/la:Torresu, Torresu :twisted: balerino :twisted:
Još sad će nam se u ekipu vratiti još jedna balerina Gerard i onda će čak i šuteva u okvir gola biti duplo manje :twisted:
Evo jedan star, prastar, ali sam ga dobro upamtio, jer je kasnije uslijedila i rasprava između mene i @Rize. Sad @volimliverpool, je li ovo pljuvanje ili kritika ? Da balerina možda ne znači nešto pozitivno u svijetu fudbala ? Bilo je još malih milion sličnih uvreda našeg kapitena od strane @Rize, ali nisam sve upratio i zapamtio kao ovu.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 30 dec 2011, 23:13

the scouser je napisao/la:
Još sad će nam se u ekipu vratiti još jedna balerina Gerard i onda će čak i šuteva u okvir gola biti duplo manje :twisted:
Evo jedan star, prastar, ali sam ga dobro upamtio, jer je kasnije uslijedila i rasprava između mene i @Rize. Sad @volimliverpool, je li ovo pljuvanje ili kritika ? Da balerina možda ne znači nešto pozitivno u svijetu fudbala ? Bilo je još malih milion sličnih uvreda našeg kapitena od strane @Rize, ali nisam sve upratio i zapamtio kao ovu.
Koliko znam svaki igrač je imao svoje nadimke? Zar nisu svi zvali Aggera staklene noge? Kuyt plavuša? Itd itd.
Miješaš lonce i poklopce, kako nazvati igrača koji je odigrao tu utakmicu i onda ga nije bilo godinu dana? Da nećemo Svemogući Bruce ? :lol:
Scouseru, ja nisam pussy kao ti, Dirk, Troll_sa i ostali koji se jave samo poslije utakmice. Ja sam napisao svoje mišljenje 24 sata prije utakmice i 3 stvari sam pogodio.Lahko je biti general poslije bitke.
Ko je napisao prije utakmice da Spearing ne treba igrati protiv Fulhama?
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 30 dec 2011, 23:15

Odlična utakmica, sasvim zaslužena pobjeda. Igra s Gerrardom i igra s Hendersonom je kao nebo i zemlja, priznali vi ili ne. Carroll je odigrao odlično kada je ušao Gerrard, al' prije nego što je ovaj ušao, igrao je katastrofalno.

Igrač utakmice, sasvim sigurno, Bellamy. Nevjerovatno da je došao besplatno, evo od danas ću ga zvati i Liverpoolovim Messiem. :D Očekujem da će i protiv Citya početi, mada se ništa ne zna kada je Kenny na klupi. :roll:

Odbrana vrlo dobra, bekova sasvim solidni, Enrique je odigrao vrlo loše prvo poluvrijeme, al' drugo je bilo sjajno. Skrtel, kapa dole majstore! Fenomenalno je intervenisao nakon šuta Baa. Agger nešta lošiji, Glen vrlo dobar. Downing, vrlo dobar, pogotovo u prvom poluvremenu. Za Bellmya sam rekao, Adam, još jedna u nizu od lošijih utakmica... Henderson vrlo loš. Jay, sasvim solidna utakmica, nevjerovatno je kako Cabaye nije dobio bar žuti karton nad onim startom na Spearingom, dok je ovaj protiv Fulhama za isti start dobio crveni, dok danas za ovaj start nije sviran čak ni prekršaj. Gerrard fenomenalan! Uz Bellamya najbolji. Kuyt je pokazao da se možda vraća u dobroj formi. A Carroll, vrlo loš, ne znam šta još treba da se desi da proradi?
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 30 dec 2011, 23:15

Odigramo fantasticnu tekmu i pobijedimo i umjesto da se veselimo vi se svadjate po forumu i to sa navijacima isog kluba
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 30 dec 2011, 23:16

Nije Rizo ke.njao po Gerrardu cini vam se 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 30 dec 2011, 23:18

Rizah je napisao/la:
the scouser je napisao/la:
Koliko znam svaki igrač je imao svoje nadimke? Zar nisu svi zvali Aggera staklene noge? Kuyt plavuša? Itd itd.
Miješaš lonce i poklopce, kako nazvati igrača koji je odigrao tu utakmicu i onda ga nije bilo godinu dana? Da nećemo Svemogući Bruce ? :lol:
Scouseru, ja nisam pussy kao ti, Dirk, Troll_sa i ostali koji se jave samo poslije utakmice. Ja sam napisao svoje mišljenje 24 sata prije utakmice i 3 stvari sam pogodio.Lahko je biti general poslije bitke.
Ko je napisao prije utakmice da Spearing ne treba igrati protiv Fulhama?
Gerrarda konstantno vrijeđaš, to je već činjenično stanje, raja je primjetila i hvata te na trehu poslije tekme. Nađi gdje ja Aggera zovem staklene noge, Kuyta plavuša ili slično. Ja ako pogriješim u vezi nekog igrača, priznam svoju grešku, i stojim iza svojih riječi. Ti prije svake tekme napišeš neka mišljenja, moraš nekad i ti nešto ubosti. Meni kada se piše, pišem. Pisao sam prije tekme s Wiganom ( i rekao da ćemo teško sa Kuytom i Maxijem) i prije nekolicinu drugih utakmica, ne sjećam se kojih, nije ni važno. Nemam potrebu da prije svake tekme dajem predikcije, jer se često zna desiti da nisam upravu, nisam tako uporan u želji da nešto pogodim kao ti, pa da zanemarim veliki procenat grešaka, zbog onog sitnog broja pogođenih stavki.
Ti omalovažavaš Gerrarda kad god vidiš priliku, i nemoj nikakvih deflekcija i skretanja sa teme, priznaj grešku ili nastavi biti čkapi.

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 30 dec 2011, 23:22

Vidi oni prepirke neke bacaju. Samo vi, punite nam ove komentare, svakako smo najkomentiranija tema na stranici :lol: :lol: Ubili smo ih i to je dovoljno reći. Protiv Shitiya dosta bod. :mrgreen:
Nad nama nebo ima da gori!

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 30 dec 2011, 23:22

Kakvu grešku da priznam? Što sam rekao da imamo ekipu sastavljenu od sebičnih igrača i da su sve oči na terenu uprte u Gerarda?
Je li njemu loptu dodao Henderson pa niko ne hvali Hendu?
Je li Gerard imao Carrola samog u kaznenom ali je ošutao?
Je li Gerard = Liverpool?
To je ono što sam rekao, a ti me ispravi ako sam rekao nešto više od toga.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 30 dec 2011, 23:26

Rizah je napisao/la:Kakvu grešku da priznam? Što sam rekao da imamo ekipu sastavljenu od sebičnih igrača i da su sve oči na terenu uprte u Gerarda?
Je li njemu loptu dodao Henderson pa niko ne hvali Hendu?
Je li Gerard imao Carrola samog u kaznenom ali je ošutao?
Je li Gerard = Liverpool?
To je ono što sam rekao, a ti me ispravi ako sam rekao nešto više od toga.
Rekao si da je sebičan,balerina i da smo bolji na terenu bez njega. To je ono čega se sjećam, a ko zna šta sve ne nije palo u međuvremenu što ja nisam primjetio ili zapamtio. To su greške. Molim te, ne pravi se lud i ne skreći s teme.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 30 dec 2011, 23:27

Think FA will suspend Bellamy for gettin blood on Colocinis shirt?
:lol: :lol: :lol:

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Carlo, dana/u 30 dec 2011, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 30 dec 2011, 23:27

Rizo, nemaš potrebe da se raspravljaš.. Jednostavno imaš svoje mišljenje, nemoj samo da ponavljaš k'o papagaj nešto kao što Dirk radi. Ja te ne mogu pogrešno shvatiti, sjedio sam sa tobom, pričali smo o Liverpoolu i pokazao si koliko ga voliš. Ovo sve ostalo što se krije iza forumaškog accounta treba "ostaviti po strani". Siguran sam da nije tvoj fazon vrijeđati Gerrarda, jednostavno si ga kao i sve ostale "kudio" dok je loše igrao, bio kivan na njega jer se stalno povrijeđivao itd.. Mi smo svi ovdje jer volimo ovaj klub, njegove igrače ( manje više ) i jednostavno su nam glupe prepirke.
Umjesto da se radujemo pobjedi, povratku kapitena, namještenim nišanskim spravama ... svađamo se oko nebitnih stvari. Važno je da smo ovu godinu završili pobjedom, neka je tako i počnemo.. Pa da po 3 boda BAR svaku tekmu upišemo. :mrgreen:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 30 dec 2011, 23:29

dobra partija. ocekivao sam pobjedu iz vise razloga. lijepo je bilo vidjeti liverpool bez suareza i odma su i golovi krenuli kad on nije tu :D
da i ja nekog pljujem malo :P

jedino nisam zadovoljan igrom aggera i reina mada i oni su solidni bili ali da nakon njihovog glupiranja skrtel nije spasio cist gol bilo bi jos gore ovako moze prolazna ocjena.

najbolji gerrard, bellers i skrtel. carroll je bio dosta dobar al sta mu vrijedi kad ce narednu sansu dobiti tek za 2-3 utakmice...

u ovoj prici oko rize i gerrarda svi trazite dlaku u jajetu... rizo gerrardu a vi ostali rizi.

slika
You are someone else I am still right here

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 30 dec 2011, 23:30

@Scouseru ,džabe si se mučio dok si tražio taj post gore.
Svi mi igrače znamo nazvati pogrdnim imenima.
Mislim da baš svaki forumaš je morao nekog igrača nazvati nekim ružnim nadimkom i tako ga "uvrijediti" ako ćemo prosuđivati po tom gore Rizinom postu.
the scouser je napisao/la:ON NE MOŽE PRIMITI LOPTU. Kakav panj. Nemam riječi. Šalje mu čovjek fenomenalnu loptu, ona se onako odbija od njega k'o od parmak. I prije toga lijep ubačaj nije iskoristio. Trenutno, Carroll je na nivou Lazara Popovića, bez ikakvog preuveličavanja i zafrkancije.
Ti ovdje nisi uvrijedio Carrola ,ma nema šanse.
You'll never walk alone.

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 30 dec 2011, 23:31

OTNYS_YNWA je napisao/la:Rizo, nemaš potrebe da se raspravljaš.. Jednostavno imaš svoje mišljenje, nemoj samo da ponavljaš k'o papagaj nešto kao što Dirk radi. Ja te ne mogu pogrešno shvatiti, sjedio sam sa tobom, pričali smo o Liverpoolu i pokazao si koliko ga voliš. Ovo sve ostalo što se krije iza forumaškog accounta treba "ostaviti po strani". Siguran sam da nije tvoj fazon vrijeđati Gerrarda, jednostavno si ga kao i sve ostale "kudio" dok je loše igrao, bio kivan na njega jer se stalno povrijeđivao itd.. Mi smo svi ovdje jer volimo ovaj klub, njegove igrače ( manje više ) i jednostavno su nam glupe prepirke.
Umjesto da se radujemo pobjedi, povratku kapitena, namještenim nišanskim spravama ... svađamo se oko nebitnih stvari. Važno je da smo ovu godinu završili pobjedom, neka je tako i počnemo.. Pa da po 3 boda BAR svaku tekmu upišemo. :mrgreen:
Što je najžalivije, ja nigdje nisam rekao da Gerard ne zna igrati fudbala niti da je loš fudbaler. Pio sam kahvu i sa Scouserom :mrgreen: pa vidiš kakav je vakat došao ;)
Što je još žalivije, napišem ako Gerard bude igrao 45 minuta da ćemo pobjediti sa hendikepom, ali to opet nije dovoljno ljudima da shvate poentu ;)

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 30 dec 2011, 23:32

fera je napisao/la:dobra partija. ocekivao sam pobjedu iz vise razloga. lijepo je bilo vidjeti liverpool bez suareza i odma su i golovi krenuli kad on nije tu :D
da i ja nekog pljujem malo :P

jedino nisam zadovoljan igrom aggera i reina mada i oni su solidni bili ali da nakon njihovog glupiranja skrtel nije spasio cist gol bilo bi jos gore ovako moze prolazna ocjena.

najbolji gerrard, bellers i skrtel. carroll je bio dosta dobar al sta mu vrijedi kad ce narednu sansu dobiti tek za 2-3 utakmice...

u ovoj prici oko rize i gerrarda svi trazite dlaku u jajetu... rizo gerrardu a vi ostali rizi.

slika
A ko će umjesto njega u špic ? Očito da nemamo drugog izbora, Kenny Kuyta koristi isključivo kao krilo.. :roll:
Nad nama nebo ima da gori!

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 30 dec 2011, 23:33

Meni je najjaci bio Jay Spearing borbeno, nekoliko sjajnih dijagonala. Al' kako Stevie okrenu tekmu. Sreca pa Bellamy nije ostao u igri razbio bi onog kosonju, vec je bio zapjenio. :mrgreen:
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.