FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ja ne razumijem kako neko ovo može gledati..
Kad pomisliš ne može gore ovi momci dadnu zadnji atom snage da pokažu da može !! uostalom navikli smo ništa me ne može iznenaditi od kretena iz uprave, strucnog staba i igraca
mosa lošmi stićko tit-ula!
Memićuuuu, odlazi iz svetinje, povedi sa sobom sve igrače i našeg korisnog predsjednika!!!
Miralem Pjanić je najveća prevara od igrača iz kategorije "worldclass" igrači. Ako je ikada i pripadao toj kategoriji. Bezmudi mlitavac kojem je index korisnosti na terenu minus 700.
Zato što je ovo bolest druže, nakon 30 godina odlučim da neću gledati utakmice na kraju sezone, sjedim 20 minuta ispušim 20 cigara i moram upalit jednostavno moram opet sebi trgam živce ali ne mogu bez toga
Ima li iko ovdje normalan, realan, neko ko ima gram mozga? Sta ste vi danas očekivali od ove utakmice? Da pobjedimo?
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Ikić je očito odavno našao drugi način finansiranja. Treba samo pratiti njegova kretanja kod ova dva gola. A znamo kako igra u zadnje vrijeme. Ovi naši stručnjaci ili to ne vide pa lik stalno igra ili su i oni prikopčani na neku infuziju (finansijsku).
Kad se Amar vraca sa odmora, hoce li opet dovesti svoje u klub, kada ove otjera (on ih doveo).
Mjau !
-
- Kontakt:
Ma samo molim Boga da nas puste na stadion zadnje kolo, pa da ih ispratimo kako treba, a pogotovo anglosaksonca..
Pročepit će negdje.
Taj film neces gledati brate nazalost, nasi ce na sve nacine uticati da ne dodju navijaciMojaMalenkost je napisao/la: ↑23 maj 2021, 17:32Ma samo molim Boga da nas puste na stadion zadnje kolo, pa da ih ispratimo kako treba, a pogotovo anglosaksonca..
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Pazi ti druže da tebi bolest ne bude al' stvarna..k'o što su na mene uticali.
Neće mene više natjerat da upalim tekmu niko, dok Željo ne bude ono što bi trebao biti.. a bit će kad tad.
-
- Kontakt:
Ne mogu se uhljupi kriti vječno.. Ljigavac izvršio genocid nad klubom i sakrio se u mišju rupu..WOLF20 je napisao/la: ↑23 maj 2021, 17:33Taj film neces gledati brate nazalost, nasi ce na sve nacine uticati da ne dodju navijaciMojaMalenkost je napisao/la: ↑23 maj 2021, 17:32Ma samo molim Boga da nas puste na stadion zadnje kolo, pa da ih ispratimo kako treba, a pogotovo anglosaksonca..
Pročepit će negdje.
Al vas mezi Aldin opasno 

Ja ne mogu da vjerujem da smo mi imali Vranjes, Zakarica među igracima ali badva.
Mjau !
-
- Kontakt:
ovog blazevica treba slomit koliko je los, kakvi su ovo invalidi
Hoce li se vratiti Baka na klupu protiv krupe? Jel magicno rijesio privatne probleme mozda pred hedini susret u toku pove polusezone u kojem je željo favorit protiv nekoga
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
-
- Kontakt:
Pa kako je krenulo bit će sigurno. Trgam sebi živce evo pet godina radi invalida i debila, ponekad sebi kažem yebo majku ako ja ne bi bolje igro sa 100kg od ovih invalida.avalPacidoroP je napisao/la: ↑23 maj 2021, 17:33Pazi ti druže da tebi bolest ne bude al' stvarna..k'o što su na mene uticali.
Neće mene više natjerat da upalim tekmu niko, dok Željo ne bude ono što bi trebao biti.. a bit će kad tad.
Bekrija 

Bekrić ko vino, što stariji to bolji !
Da je barem 5 godina mlađi

Velika razlika u kvaliteti yebli sebe, ali to se vidi i kad pogledas imena samo.
Ikic udarna licnost u zadnjih nekoliko kola. Ili zbog njega primamo golove ili zabija. Nema mira.
Ikic udarna licnost u zadnjih nekoliko kola. Ili zbog njega primamo golove ili zabija. Nema mira.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."