Hocemo pobjedu, pobjedu na derbiju !
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Svima će im se zavrtiti u glavi. Pitari komentiraju suđenje i priprenaju alibi za katastrofu. Svi znamo kako im se na gradskom stadionu Koševo (na kojem smo odigrali 56 međusobnih susreta, na Grbavici 40-tak) sudi.avlami97 je napisao/la:Danas sigurno dobijamo Borac. Potom pitarima dajemo 3 komada i uzimamo i njih i to glat. Iznenadićete se kako će to sve izgledati, mnogo lakše nego što izgleda iz ove perspektive. Sarajevu ni Kaplan (zakleti pitar) neće moći pomoći.
Mi smo 320 kilometara presli,i to smo igrali protiv neke Slobode a vi Borcu u goste 100 vas bilo zasto tisu,ubjedljivo najvise nas ode na gostovanja al ubjedljivodrug je napisao/la:Sad sa tekme, grlo otišlo, a sa sjevera se odgledala tekma.
Znači šanse čitavu tekmu ovaj lider nije stvorio. Očigledno im nije tu mjesto, moramo se malo potrudit da se vratimo tamo gdje trebamo.
Ne treba nikoga izdvajat, dišu kao jedan, svaka čast našim momcima.
Što se posjete tiče, pitari su zadnji koji bi se trebali javljat. Najavljivane neke pune tribine, 15.ooo-20k koliko li već. Svi uslovi im bili ispunjeni, vikend i oni protiv borca naprave šta? Koreografija, ok, potrudili se, posjeta. Zato tišu.
To što pričate da se ode srijedom na gostovanje daleko od grada i da bude preko 100 ljudi - pa? Išli smo i mi sad u kupu protiv borca, bilo nas je dosta. Ako već nećete Borac kao primjer jer je prvi na tabeli, onda evo primjer Rudara iz prošle sezone. 0:2, daleko u pm, odilčno odradjeno gostovanje. Primjere iz ove sezone ne navodim, jer su nam sva gostovanja bila protiv koliko-toliko ozbiljnih ekipa za našu ligu.
samo crveni kartoni ne igraju u narednom ligaskom kolu, zuti se ne prenose na liguPirke_TM87 je napisao/la:Moze jedan brz odgovor na moje pitanje ako neko zna! Jel KERLA bio opterecen kartonima i ako jeste ovaj danasnji karton protiv Borca bi mogao znaciti da nece igrati derby! Kerla je strasan stoper i volio bih kada bi me obradovali i odgovorili da nije bio opterecen kartonima !!!
zuti kartoni iz kupa se ne prenose za liguPirke_TM87 je napisao/la:Moze jedan brz odgovor na moje pitanje ako neko zna! Jel KERLA bio opterecen kartonima i ako jeste ovaj danasnji karton protiv Borca bi mogao znaciti da nece igrati derby! Kerla je strasan stoper i volio bih kada bi me obradovali i odgovorili da nije bio opterecen kartonima !!!
Pa sad ja govorim, nek prebroje svoje postove na temi fk sarajevo i nek prebroje na temi Zeljeznicar i ostali klubovi vidjet ce da najmanje vremena provode na temi svog kluba a najvise na temama drugih klubova.themaniaks je napisao/la:Moze li i jedan dogadjaj u i oko Zelje da prodje bez Giganata,Hairlija,Megamona,Pokemona itd...uzimamo vase furke,kopiramo vas totalno jbg korak ste ispred nas uvijek bili imate svoju stranicu i raspletite sa svojim argumentima kako ste bolji kako smo mi kite...Zeljo superioran,Borac ni jednog ozbiljnijeg suta na gol,Kerla po meni danas najbolji...Manijaci,palac gore
Hehehehe prejak si1921 je napisao/la:Sto ti je zivot. Zeljo pobjedi, igra zadovoljavajuca, pitari se pojedose... i jos stignem na Seherzadu.
Cole, da to je kopirano. Isto tako trebao bi znati da su u ono vrijeme navijaci u BiH mahali plavo bijelim, odnosno bordo bijelim balonima...