FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Dino_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Dino_TM » 20 okt 2010, 19:32

Nisam ocekivao ovako laganu pobjedu, nadao sam se da ce biti nekih 1:0 da se ne uzdignu pred derbi. Igra relativno dobra, ali uvijek to moze bolje. Posjeta dosta losa, ali radni dan, vrijeme ... Drago mi je zbog Culuma i gola jer dugo nije pruzao neke partije. Lazar ko Lazar, opet fula sa 3m. :D Ostali dobri, Kerla beton !

Hocemo pobjedu, pobjedu na derbiju !

drug

Post Postao/la drug » 20 okt 2010, 19:39

Sad sa tekme, grlo otišlo, a sa sjevera se odgledala tekma.
Znači šanse čitavu tekmu ovaj lider nije stvorio. Očigledno im nije tu mjesto, moramo se malo potrudit da se vratimo tamo gdje trebamo.
Ne treba nikoga izdvajat, dišu kao jedan, svaka čast našim momcima.

Što se posjete tiče, pitari su zadnji koji bi se trebali javljat. Najavljivane neke pune tribine, 15.ooo-20k koliko li već. Svi uslovi im bili ispunjeni, vikend i oni protiv borca naprave šta? Koreografija, ok, potrudili se, posjeta :oops: . Zato tišu.

To što pričate da se ode srijedom na gostovanje daleko od grada i da bude preko 100 ljudi - pa? Išli smo i mi sad u kupu protiv borca, bilo nas je dosta. Ako već nećete Borac kao primjer jer je prvi na tabeli, onda evo primjer Rudara iz prošle sezone. 0:2, daleko u pm, odilčno odradjeno gostovanje. Primjere iz ove sezone ne navodim, jer su nam sva gostovanja bila protiv koliko-toliko ozbiljnih ekipa za našu ligu.
Zadnja izmjena: drug, dana/u 20 okt 2010, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 20 okt 2010, 19:39

Svaka čast momcima za požrtvovanost i igru večeras. Kerla polako postaje standardno odličan :D .

A onaj Lazar Popović, gradi se odlično, možda i najborbeniji igrač na terenu (ma lud po pitanu borbenosti), al gol ga neće pa neće, i to već predugo. Nešto kontam, mogla bi se njemu naći kakva druga pozicija na terenu, ne mora biti napadač :mrgreen: .... Jest da mi i nemamo boljeg napadača, al et...

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 20 okt 2010, 19:40

avlami97 je napisao/la:Danas sigurno dobijamo Borac. Potom pitarima dajemo 3 komada i uzimamo i njih i to glat. Iznenadićete se kako će to sve izgledati, mnogo lakše nego što izgleda iz ove perspektive. Sarajevu ni Kaplan (zakleti pitar) neće moći pomoći.
Svima će im se zavrtiti u glavi. Pitari komentiraju suđenje i priprenaju alibi za katastrofu. Svi znamo kako im se na gradskom stadionu Koševo (na kojem smo odigrali 56 međusobnih susreta, na Grbavici 40-tak) sudi.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 20 okt 2010, 19:40

:@ 1921
ide oooooooooooo
nanananan je na ono ZELJEZNICAR JE.BE SARAJEVOOOOOOOO!

a vi sto pricate plagijat. Ja to nebi nazvao plagijatom, nego odgovorom na vase smjesne trube, i donosenje argentinskog stila navijanja na evropsku scenu.
Isto kao i ono svi vi pitari, tatini ste sinovi ....

Ako ne kontas, nemoj ni pricat, papak jedan!

Utakmica, FENOMENALNA! Željo opet gazi sve. Manijaci, iako je dosta kasnilo, sto zbog posla sto zbog skole, napravili smo prelijepu atmosferu. Predobra utakmica, predobro navijanje, sve u svemu, odlicna uvertira za derbi.
Mislim da Lesinari netrebaju da krive sada nikoga, jer je sve bilo fer. Dosli su na stadion 10 minuta prije pocetka, i odgledali cijelu. Niko ih nije vrijeđao na nacionalnoj osnovi, samo na navijackoj :mrgreen:

A KAD DOĐE NEDELJA!
G A Z I
Željo sve do pobjede

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 20 okt 2010, 19:42

drug je napisao/la:Sad sa tekme, grlo otišlo, a sa sjevera se odgledala tekma.
Znači šanse čitavu tekmu ovaj lider nije stvorio. Očigledno im nije tu mjesto, moramo se malo potrudit da se vratimo tamo gdje trebamo.
Ne treba nikoga izdvajat, dišu kao jedan, svaka čast našim momcima.

Što se posjete tiče, pitari su zadnji koji bi se trebali javljat. Najavljivane neke pune tribine, 15.ooo-20k koliko li već. Svi uslovi im bili ispunjeni, vikend i oni protiv borca naprave šta? Koreografija, ok, potrudili se, posjeta :oops: . Zato tišu.

To što pričate da se ode srijedom na gostovanje daleko od grada i da bude preko 100 ljudi - pa? Išli smo i mi sad u kupu protiv borca, bilo nas je dosta. Ako već nećete Borac kao primjer jer je prvi na tabeli, onda evo primjer Rudara iz prošle sezone. 0:2, daleko u pm, odilčno odradjeno gostovanje. Primjere iz ove sezone ne navodim, jer su nam sva gostovanja bila protiv koliko-toliko ozbiljnih ekipa za našu ligu.
Mi smo 320 kilometara presli,i to smo igrali protiv neke Slobode a vi Borcu u goste 100 vas bilo zasto tisu,ubjedljivo najvise nas ode na gostovanja al ubjedljivo

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 20 okt 2010, 19:42

Moze jedan brz odgovor na moje pitanje ako neko zna! Jel KERLA bio opterecen kartonima i ako jeste ovaj danasnji karton protiv Borca bi mogao znaciti da nece igrati derby! Kerla je strasan stoper i volio bih kada bi me obradovali i odgovorili da nije bio opterecen kartonima !!!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 20 okt 2010, 19:44

Pirke_TM87 je napisao/la:Moze jedan brz odgovor na moje pitanje ako neko zna! Jel KERLA bio opterecen kartonima i ako jeste ovaj danasnji karton protiv Borca bi mogao znaciti da nece igrati derby! Kerla je strasan stoper i volio bih kada bi me obradovali i odgovorili da nije bio opterecen kartonima !!!
samo crveni kartoni ne igraju u narednom ligaskom kolu, zuti se ne prenose na ligu
Za zivot cijeli!

al_akhisari
Kontakt:

Post Postao/la al_akhisari » 20 okt 2010, 19:44

...sta kazati; pobjeda cista ko suza, igra nista posebno, a isto vazi za goste iz banjaluke i za sudiju...
...ne bih da budem subjektivan, ali semir kerla, ako ovako nastavi da napreduje, ide sigurnim putem ka A reprezentaciji...

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 20 okt 2010, 19:44

Pirke_TM87 je napisao/la:Moze jedan brz odgovor na moje pitanje ako neko zna! Jel KERLA bio opterecen kartonima i ako jeste ovaj danasnji karton protiv Borca bi mogao znaciti da nece igrati derby! Kerla je strasan stoper i volio bih kada bi me obradovali i odgovorili da nije bio opterecen kartonima !!!
zuti kartoni iz kupa se ne prenose za ligu :mrgreen:

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 20 okt 2010, 19:46

Eh da počnem..

Prvo tribina.

Na početku utakmice realno je bilo 3-4 k,kako se utakmica približavala kraju sve je više gledaoca bilo prisutno na stadionu tako da je sigurno bilo 6 do 7 hiljada..

Igra je fantastična bila,igrači su pokazali kako se bori za sveti dres i zasluženo slavili..
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 20 okt 2010, 19:52

radebl je napisao/la:
e ovako sumari jedni iz doline....negde sam procitao da da neko prognozira 3-1? pa realno, borac nije primio gol u zadnjih 9 utakmica od toga 4 na strani i sad od vas da primi 3... jedina sansa - jeste glavni sudija dominkovic i vi to znate..zato tisu i ni jedne!
Intelektualac de bogati objasni kako Borac primi tri komada i to bez pomoci Dominkovica
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 20 okt 2010, 19:56

Rutinski ! 8-)

Željo je šampion ! 8-)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 20 okt 2010, 19:57

Moze li i jedan dogadjaj u i oko Zelje da prodje bez Giganata,Hairlija,Megamona,Pokemona itd...uzimamo vase furke,kopiramo vas totalno jbg korak ste ispred nas uvijek bili imate svoju stranicu i raspletite sa svojim argumentima kako ste bolji kako smo mi kite ;)...Zeljo superioran,Borac ni jednog ozbiljnijeg suta na gol,Kerla po meni danas najbolji...Manijaci,palac gore :D
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 20 okt 2010, 19:58

themaniaks je napisao/la:Moze li i jedan dogadjaj u i oko Zelje da prodje bez Giganata,Hairlija,Megamona,Pokemona itd...uzimamo vase furke,kopiramo vas totalno jbg korak ste ispred nas uvijek bili imate svoju stranicu i raspletite sa svojim argumentima kako ste bolji kako smo mi kite ;)...Zeljo superioran,Borac ni jednog ozbiljnijeg suta na gol,Kerla po meni danas najbolji...Manijaci,palac gore :D
Pa sad ja govorim, nek prebroje svoje postove na temi fk sarajevo i nek prebroje na temi Zeljeznicar i ostali klubovi vidjet ce da najmanje vremena provode na temi svog kluba a najvise na temama drugih klubova.

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 20 okt 2010, 20:00

Sto ti je zivot. Zeljo pobjedi, igra zadovoljavajuca, pitari se pojedose... i jos stignem na Seherzadu.

Cole, da to je kopirano. Isto tako trebao bi znati da su u ono vrijeme navijaci u BiH mahali plavo bijelim, odnosno bordo bijelim balonima...
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 20 okt 2010, 20:02

Show :mrgreen:
Hvala svima u NSBiH sto su nam namjestili ovaj Borac u kupu,kapa do poda savezu!
Onaj Kerla igra za trojicu.

A kada dođe nedelja oooooooo
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 20 okt 2010, 20:04

1921 je napisao/la:Sto ti je zivot. Zeljo pobjedi, igra zadovoljavajuca, pitari se pojedose... i jos stignem na Seherzadu.

Cole, da to je kopirano. Isto tako trebao bi znati da su u ono vrijeme navijaci u BiH mahali plavo bijelim, odnosno bordo bijelim balonima...
Hehehehe prejak si :D Promjeni taj nick i napisi ONUR_TM87 :P

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 20 okt 2010, 20:11

Glas otišao :D raje realno oko 5 milja za radni dan extra. Kako smo svi priželjkivali,momci su se borili,Borac nije šutirao na gol,znači Kerla zvijer.Lazo ko Lazo,neće ga pa neće,ali vadi ga borba,zato su tu virtuozi Zeba i Višća,mislim šta reći za njih. Ćulum se izvadio ovim golom za sve kikseve,ostali dobri.
Sad lagano njanje saslušati,a mislim da je i raja skontala da treba podrška ovoj ekipi jer me i sjever iznenadio navijanjem,mislim da ga kitari mogu s.i.s.a.t.i.! :twisted:
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 20 okt 2010, 20:16

Sta ba neki pricaju 1.500 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ko je to provalio.. :lol: :lol:
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Levin i 33 gosta.