Tuga na sta nam je liga spaala ...ovakvi faulovi i ovo smijesno al et ....
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ovaj sudija nije dobar sekunde ....
-
AdisManiacZ
- Kontakt:
Evo ti http://www.streamingthe.net/BHT-1-Onlin ... ed)/p/1446tm84 je napisao/la:jbt, onaj juzni26 uopste ne radi... jes vala... dje cu sad gledati utakmicu
aj dajte mi link od tekme nemogu na tv-u gledat 
bate, hvala...trudis se da nam pomognes..., ali ovo neide!AdisManiacZ je napisao/la:Evo ti http://www.streamingthe.net/BHT-1-Onlin ... ed)/p/1446tm84 je napisao/la:jbt, onaj juzni26 uopste ne radi... jes vala... dje cu sad gledati utakmicu
koliko ima gledalaca? ko igra bolje?
Govorim da ce navuci penal za zeljeznicar, jedino je to i moguca opcija!!!!!sancho_panza je napisao/la:Kakvi bolan penali,u prvoj utakmici bilo 0-0Gigant je napisao/la:Zeljeznicar ako ovako nastavi, moglo bi biti svega, pa cak i penali......doduse ako dominkovic ne priredi nesto slicno kao u prvom poluvremenu, znaci ocekujem jedan penal za plave, cisto da to bez rizika privede kraju...sramota, al eto....vjerovatno bi da se igra u BL situacija bila obratna.....![]()
![]()
![]()
![]()
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
tek kad si shvatio da si napisao glupost mislis da ces se moci izvuci tako jeftinoGigant je napisao/la:Govorim da ce navuci penal za zeljeznicar, jedino je to i moguca opcija!!!!!sancho_panza je napisao/la:Kakvi bolan penali,u prvoj utakmici bilo 0-0Gigant je napisao/la:Zeljeznicar ako ovako nastavi, moglo bi biti svega, pa cak i penali......doduse ako dominkovic ne priredi nesto slicno kao u prvom poluvremenu, znaci ocekujem jedan penal za plave, cisto da to bez rizika privede kraju...sramota, al eto....vjerovatno bi da se igra u BL situacija bila obratna.....![]()
![]()
![]()
![]()
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Evo i ja citam sta sam napisao, ali u nastavku se moze skontati sta sam mislio...tm84 je napisao/la:tek kad si shvatio da si napisao glupost mislis da ces se moci izvuci tako jeftinoGigant je napisao/la:Govorim da ce navuci penal za zeljeznicar, jedino je to i moguca opcija!!!!!sancho_panza je napisao/la: Kakvi bolan penali,u prvoj utakmici bilo 0-0![]()
![]()
![]()
![]()
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Govorim da ce navuci penal za zeljeznicar, jedino je to i moguca opcija!!!!![/quote]
tek kad si shvatio da si napisao glupost mislis da ces se moci izvuci tako jeftino
[/quote]
Evo i ja citam sta sam napisao, ali u nastavku se moze skontati sta sam mislio...[/quote]
gigant ti si stvarno obican blecak kad se zavrsi utakmica ili sad pogledaj koliko je borac imo udaraca na go a koliko zeljo,pises ovdje ispšadas budala
tek kad si shvatio da si napisao glupost mislis da ces se moci izvuci tako jeftino
Evo i ja citam sta sam napisao, ali u nastavku se moze skontati sta sam mislio...[/quote]
gigant ti si stvarno obican blecak kad se zavrsi utakmica ili sad pogledaj koliko je borac imo udaraca na go a koliko zeljo,pises ovdje ispšadas budala
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
amer_zeljoo
- Kontakt:
milaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
jel sad bio neki nepostojeci faul ili nesto slicno?????
jel sad bio neki nepostojeci faul ili nesto slicno?????
spasavaj devil..daj link!Devil je napisao/la:Tooo,Milane oko moje.
- katzenbrummen
- Kontakt:
WOHAAAAAAA!
.. Idemo, momci, po josh jedan! (:
Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.
Nemam brate,gledam na VLC-u kao i do sada.cole-ch je napisao/la:spasavaj devil..daj link!Devil je napisao/la:Tooo,Milane oko moje.
Ajde jos jedan iz kontre sada kada je Borac krenuo jace.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Joj pa stvarno Lazara nece, zamalo al odlicna odbrana Asmira.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
AdisManiacZ
- Kontakt:
GOL! Elvir Colic!
-
amer_zeljoo
- Kontakt:
cekaj cekaj, da nije bio neki offside, ili faul ili ne znam sti sta cete sad izmisliti?
... i maleni nista se ne brinite necete ni vi bolje proci
))))
Auu bate jesmo ih ubili svaka cast igracima na zalaganju i borbenosti a kitice ima da pojedemo

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85