Tuga na sta nam je liga spaala ...ovakvi faulovi i ovo smijesno al et ....
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Evo ti http://www.streamingthe.net/BHT-1-Onlin ... ed)/p/1446tm84 je napisao/la:jbt, onaj juzni26 uopste ne radi... jes vala... dje cu sad gledati utakmicu
bate, hvala...trudis se da nam pomognes..., ali ovo neide!AdisManiacZ je napisao/la:Evo ti http://www.streamingthe.net/BHT-1-Onlin ... ed)/p/1446tm84 je napisao/la:jbt, onaj juzni26 uopste ne radi... jes vala... dje cu sad gledati utakmicu
Govorim da ce navuci penal za zeljeznicar, jedino je to i moguca opcija!!!!!sancho_panza je napisao/la:Kakvi bolan penali,u prvoj utakmici bilo 0-0Gigant je napisao/la:Zeljeznicar ako ovako nastavi, moglo bi biti svega, pa cak i penali......doduse ako dominkovic ne priredi nesto slicno kao u prvom poluvremenu, znaci ocekujem jedan penal za plave, cisto da to bez rizika privede kraju...sramota, al eto....vjerovatno bi da se igra u BL situacija bila obratna.....![]()
![]()
![]()
![]()
tek kad si shvatio da si napisao glupost mislis da ces se moci izvuci tako jeftinoGigant je napisao/la:Govorim da ce navuci penal za zeljeznicar, jedino je to i moguca opcija!!!!!sancho_panza je napisao/la:Kakvi bolan penali,u prvoj utakmici bilo 0-0Gigant je napisao/la:Zeljeznicar ako ovako nastavi, moglo bi biti svega, pa cak i penali......doduse ako dominkovic ne priredi nesto slicno kao u prvom poluvremenu, znaci ocekujem jedan penal za plave, cisto da to bez rizika privede kraju...sramota, al eto....vjerovatno bi da se igra u BL situacija bila obratna.....![]()
![]()
![]()
![]()
Evo i ja citam sta sam napisao, ali u nastavku se moze skontati sta sam mislio...tm84 je napisao/la:tek kad si shvatio da si napisao glupost mislis da ces se moci izvuci tako jeftinoGigant je napisao/la:Govorim da ce navuci penal za zeljeznicar, jedino je to i moguca opcija!!!!!sancho_panza je napisao/la: Kakvi bolan penali,u prvoj utakmici bilo 0-0![]()
![]()
![]()
![]()
spasavaj devil..daj link!Devil je napisao/la:Tooo,Milane oko moje.
Nemam brate,gledam na VLC-u kao i do sada.cole-ch je napisao/la:spasavaj devil..daj link!Devil je napisao/la:Tooo,Milane oko moje.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], Ejnur, imekorisnicko, knoa, MrkiMedo i 56 gostiju.