"He be acting white"
"He is white"

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nadam se samo da ga neće uhvatiti.Tekashi je napisao/la: ↑21 dec 2023, 15:01https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /231221031
Aferim momcino.
Ma tako ti je, u 30im ili postajes alkos ili skroz svedes na minimum zbog mahmurluka (cast izuzetcima svakako). Ima i treca skupina koja voli sjesti, drustvo i to ali su skontali kroz mezu i poznavajuci svoj organizam kako sta i moze piti. Onaj sto voli previse cuclu, ustane s mahmurlukom, drme odma pivu da se popravi i vrti u krug. Ne mos i to je to, sad mahmurluk traje 2-3 dana (a prvi dan ti je propo defintivno), nea od tog nista.Marsal je napisao/la: ↑21 dec 2023, 07:19Ja ovako već zadnjih 5 godina, nemam više iskreno ni volje da češće pijem a i ne volim na mahmurluku izgubiti pola dana, pogotovo kad moram na posao.
Ovako nekih 10-ak puta godišnje se popije i kapak. Mada i to umjereno...pijem samo pivo i tamo poslije četvrte ide pivo pa čaša vode, pivo pa gazirani sok.![]()
Pred spavanje obavezno mlatnem Colu 0.5 i još čašu vode. Ujutru ko ptičica.
I ljepše mi je ovako puno nego prije dok se salivalo. Doduše, jedino ljeti kad su vrućine zna se desit da popijem jednu ili dvije.
Inače moje piće to go je ledena kafa postala sad![]()
Nikako
Uvijek sam mislio da si priglup, ali prevarih se.
Jednako povezano sad sa tim da ja napisem:
Mozes li zamisliti rodis se, krenes da zivis, imas 5 godina i cionisti ti pobiju oca, majku, brata, sestru i tebi granata otkine nogu a jos ne znas ni sve rijeci izgovoriti.
Mafijaske obracune izmedju narko kartela i poredis sa genocidom nad jednim narodom gdje je već ubijeno preko 8000 DJECE za 2 mjeseca.dscile je napisao/la: ↑21 dec 2023, 17:49Jednako povezano sad sa tim da ja napisem:
Neznatan broj od 20 000 mrtvih, u Meksiku svake godine bude ubijeno preko 30 000 ljudi vec makar pet godina zaredom, sto znaci preko 150 000 mrtvih. Ne moze se porediti mini napad u Gazi sa tim u Meksiku.
Gdje god se ubije nevino dijete, ili bilo kakva nevina osoba je katastrofa. Ne bitno musliman ili neavenija je napisao/la: ↑21 dec 2023, 17:54Mozes li zamisliti rodis se, krenes da zivis, imas 5 godina i cionisti ti pobiju oca, majku, brata, sestru i tebi granata otkine nogu a jos ne znas ni sve rijeci izgovoriti.
Ako svijet nema empatije prema tome zasto bi imao prema malom incidentu u Pragu. Jer nisu muslimani?
Pa i ti poredis rat sa budalom koja ubija random ljude. Smrt je smrt svakako, ne valja nikako, ali naravno da nacin/okolnosti utice na percepciju.avenija je napisao/la: ↑21 dec 2023, 18:05Mafijaske obracune izmedju narko kartela i poredis sa genocidom nad jednim narodom gdje je već ubijeno preko 8000 DJECE za 2 mjeseca.
Meni je samo krivo da se daje toliki medijski prostor za 11 žrtava u Pragu dok svakih 15 minuta u prosjeku jedno malo dijete bude ubijeno od Izraela i niko se nesto ne uznemirava posebno od istog tog zapadnog svijeta.
Jeste , licemjerstvo . I meni smeta šta bi bilo da npr. židovi umjesto muslimana vrše genocid na muslimanima u Jemenu ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.