beslija je smece koje moze samo jos na grbavici igrati ne ide vise na gostovanja vidjelo se je na utakmici sa nama PURKE C.RONALDO za njegaGigant je napisao/la:FUJ!!!!!!! Kako ste jadni, onaj beslija udara frajera nogom na zemlji, pored pomocnog koji satro nista ne vidi, i onda svira nepostojeci faulz za zeljeznicar...ccccccc......JADNO I ZALOSNO!!!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
BRIGATE ROSSONERE
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Jel ovaj komentator pitar ?? Zeljo 2 puta bolji sa 2 100% sanse, a on krtikuje li kritikuje Zeljinu igru...
I ako sam Zeljin navijac, moram reci da smo dobili previse lahki prekrsaja 
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
ljožebizago
- Kontakt:
ovi pitarski dusebriznici nek slobodno odj.ebu .)
Grbavica- zgrade u nizu, na Jugu- jedan drugom uvijek blizu.
-
AdisManiacZ
- Kontakt:
Avdukic je dobar golman, mozda ce u repku igrati kao susic kaze
-
amer_zeljoo
- Kontakt:
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!
keerlaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
keerlaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Svaka cast !!! Zasluzeno ...
-
sancho_panza
- Kontakt:
Tooo 
Slazem se, to sam i napiso malo gore. Previse faula je svirao sudijacaire je napisao/la:Gol iz bog zna kojeg ne postojeceg faula...sramota...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Zeljeznicar ako ovako nastavi, moglo bi biti svega, pa cak i penali......doduse ako dominkovic ne priredi nesto slicno kao u prvom poluvremenu, znaci ocekujem jedan penal za plave, cisto da to bez rizika privede kraju...sramota, al eto....vjerovatno bi da se igra u BL situacija bila obratna.....
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
ne mpoze biti penali samo moze ispast ili proci:) a stvarno su losi u prvom poluvremenu...ne pise im se dobro protiv nas 
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
sancho_panza
- Kontakt:
Kakvi bolan penali,u prvoj utakmici bilo 0-0Gigant je napisao/la:Zeljeznicar ako ovako nastavi, moglo bi biti svega, pa cak i penali......doduse ako dominkovic ne priredi nesto slicno kao u prvom poluvremenu, znaci ocekujem jedan penal za plave, cisto da to bez rizika privede kraju...sramota, al eto....vjerovatno bi da se igra u BL situacija bila obratna.....
Situacija nije takva u BL, eto protiv Rudara su osteceni za 2 gola, a kuci se igralo...ako se gledaju sve utakmice Borca racunajuciu i kup Borac kuci ima 1 poraz i 3 remija, sto znaci da je sudjenje u BL vise nego dobro za goste...dok eto ovde na Grbavici nije situacija, kao na gradskom stadionu u Banja Luci...Gigant je napisao/la:Zeljeznicar ako ovako nastavi, moglo bi biti svega, pa cak i penali......doduse ako dominkovic ne priredi nesto slicno kao u prvom poluvremenu, znaci ocekujem jedan penal za plave, cisto da to bez rizika privede kraju...sramota, al eto....vjerovatno bi da se igra u BL situacija bila obratna.....
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
amer_zeljoo
- Kontakt:
momak seres... previse... cuj nepostojeci faul???? vasi igraci nikad ne simuliraju? hmm????? uostalom saudija svira faul za najmanji kontak kako nama tako i njima... bilo je isto i u BL...caire je napisao/la:Gol iz bog zna kojeg ne postojeceg faula...sramota...
a vi maleni... smjesni ste
jbt, onaj juzni26 uopste ne radi... jes vala... dje cu sad gledati utakmicu 
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
-
amer_zeljoo
- Kontakt:
ma gigant je bash gigant... on je prica za sebe... pokazo je svoj talent i pamet u vise navrata...Megamon je napisao/la:sancho_panza je napisao/la:Kakvi bolan penali,u prvoj utakmici bilo 0-0Gigant je napisao/la:Zeljeznicar ako ovako nastavi, moglo bi biti svega, pa cak i penali......doduse ako dominkovic ne priredi nesto slicno kao u prvom poluvremenu, znaci ocekujem jedan penal za plave, cisto da to bez rizika privede kraju...sramota, al eto....vjerovatno bi da se igra u BL situacija bila obratna.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Koji kralj
![]()
![]()
![]()
![]()
Fail?Gigant je napisao/la:Zeljeznicar ako ovako nastavi, moglo bi biti svega, pa cak i penali
OT:
Zasluzeno smo dosli do gola,a vi sto kakite za faulove...svira isto i nama i vama.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC