FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

damirfile
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la damirfile » 18 maj 2012, 17:47

Bakljada napolija je bila prije pocetka utakmice,al se nakon gola upalilo dosta baklji. Ja kolko znam jedino je u hrvatskoj prekinuta utakmica zbog baklji.

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 18 maj 2012, 17:49

Niko se ne zali ko pitari.Sve je protiv njih.Svi dobro prolaze samo njih svi hoce da uniste.Sami protiv svih :D
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 18 maj 2012, 17:50

zlaya_tm87 je napisao/la:Moje misljenje je da Sarajevo nije samo kaznjeno zbog baklji nego i zbog onog manjeg incidenta na sjeveru, kad su redari pretuceni.
je li itebe stid porediti derbi i ono u Širokom kako te nije stid jadan ne bio
jeste i zbog tuče ali sve je to smiješno igra dječija za ono tamo da su bili vaši naqvijači dole bolan desio bi se opet neki Vedran pa ZG su prebili u salonu kluba pred očima policije
Sarajevo ljubavi moja!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 maj 2012, 17:52

aleksandar_veliki je napisao/la:
senci-071 je napisao/la:Široki kažnjen s 3.000, Sarajevo s 5.000 KM
Širokobriježani i jednu utakmicu bez gledatelja

Gluho bilo,pa jeli i ovo moguce. :oops: Ovo je jos jedan dokaz kako je FK.Sarajevo kao najveci klub BIH tretirano od Komiteta za normalizaciju. :oops:
Kakve veze ima Komitet sa ovom odlukom, ja ne kontam, ili se mnogi prave da ne znaju ili pak su fakat ovdje vecinom 13-godisnji klinci. Kazne sramotno niske i za jedne i za druge. Sarajevu je trebalo kazniti s najvecom novcanom kaznom, dok je Široki trebao dobiti bar tri tekme i najvecu novcanu kaznu.
Rjesenje je samo jedno da i sarajevo pocne sa fasistickim pjesmama o divovima :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 18 maj 2012, 17:52

malta071 je napisao/la:Niko se ne zali ko pitari.Sve je protiv njih.Svi dobro prolaze samo njih svi hoce da uniste.Sami protiv svih :D
znaš šta je trebalo (a nije jadan to zaslužio)da Amaru oko izbiju pa da vidim da li bi tako sad pričao
Sarajevo ljubavi moja!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 maj 2012, 17:55

Nema deranja zato jer je to raja s' teletine. Tako će biti sve dok UEFA ne umiješa svoje prste, a problem je što oni nemaju pojma šta se ovdje dešava.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 18 maj 2012, 18:00

Da odogovorim ovim jadama što se raduju kazni i kažu kako se samo Pitari žale .Ja kao veliki pitar nemam ništa protiv kazne za Sarajevo, čak šta više još bi ih više kaznio što reče Aco ali imam protiv toga kako su kaznili Široki e taj mačehinski odnos saveza me boli .Kaznu smo očekivali pa čak i veču a razočarenje mene kao Bosanca i Hercegovca ,borca za ovu zemlju, navijača koji nikad nije pravio izgrede koji vodi dijete na utakmicu (a ne kao pitara nego kao građanina ove zemlje) je ova kazna za ŠB a ja mislim da svaki normalan čovjek treba ovako da razmišlja ako imalo voli ovu svoju zemlju bez obzira na vjeru ,navijačku,klupsku pripadnost.Neču više o ovom komentarisati . Izvinite na peglanju ako sam vas davio i radujte se i dalje kaznama Sarajeva a podržavajte fašiste pojedinci HVALA!
Sarajevo ljubavi moja!

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 18 maj 2012, 18:02

sekac je napisao/la:
zlaya_tm87 je napisao/la:Moje misljenje je da Sarajevo nije samo kaznjeno zbog baklji nego i zbog onog manjeg incidenta na sjeveru, kad su redari pretuceni.
je li itebe stid porediti derbi i ono u Širokom kako te nije stid jadan ne bio
jeste i zbog tuče ali sve je to smiješno igra dječija za ono tamo da su bili vaši naqvijači dole bolan desio bi se opet neki Vedran pa ZG su prebili u salonu kluba pred očima policije
Drug, ja nisam nigdje spomenuo Široki u svom postu. Samo sam rekao svoje mišljenje za kaznu Sarajeva. Što se tiče kazne Širokom, ona je nerealna i mislim da je jadna i presmiješna. Sad ko je to donosio i kako, ne znam. Samo nemoj mi riječi trpati u usta koje nisam rekao.
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 18 maj 2012, 18:03

Zlaya izvini ako sam preletio!
Sarajevo ljubavi moja!

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 18 maj 2012, 18:10

Ako cemo tako, onda su trebali i male plave kazniti.Zabranjen je dolazak gostujucim navijacima,recimo neka dodju,ali bez navijanja,a pogotovo bez baklji ;)
NON MOLLARE MAI

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 maj 2012, 18:19

Alen Škoro je napisao/la:Ako cemo tako, onda su trebali i male plave kazniti.Zabranjen je dolazak gostujucim navijacima,recimo neka dodju,ali bez navijanja,a pogotovo bez baklji ;)
PA TO JE NAMA KAZNA JEDINO.. ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

BlueBoy1921
Kontakt:

Post Postao/la BlueBoy1921 » 18 maj 2012, 18:23

mma_hz je napisao/la:
Alen Škoro je napisao/la:Ako cemo tako, onda su trebali i male plave kazniti.Zabranjen je dolazak gostujucim navijacima,recimo neka dodju,ali bez navijanja,a pogotovo bez baklji ;)
PA TO JE NAMA KAZNA JEDINO.. ;)
ajde ne lupaj gluposti, onda bi trebalo i vas kazniti za travnik i olimpic ne k.akite bezze

prigoda
Kontakt:

Post Postao/la prigoda » 18 maj 2012, 18:35

Treba se p.osrat i na disciplinsku komisiju i na komitet za normalizaciju. I p.opišat ih.
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 18 maj 2012, 18:38

ma dok se fasistima ne pocnu bodovi oduzimat i zabrani nastup u evropi nista od toga.zalosna je kazna za klub 3000 pa dode 600 gledalaca i plate tu kaznu.kazne moraju biti od 50000 do 200000 km pa nek svi pjevaju sta hoce i bacaju sta hoce.,onda ce klubovi postavit bolja obezbjedenja i bice nam svima bolje.kazne su zalosne i zato i jesmo tu gdje jesmo
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 18 maj 2012, 18:40

astra1922 je napisao/la:ma dok se fasistima ne pocnu bodovi oduzimat i zabrani nastup u evropi nista od toga.zalosna je kazna za klub 3000 pa dode 600 gledalaca i plate tu kaznu.kazne moraju biti od 50000 do 200000 km pa nek svi pjevaju sta hoce i bacaju sta hoce.,onda ce klubovi postavit bolja obezbjedenja i bice nam svima bolje.kazne su zalosne i zato i jesmo tu gdje jesmo
ma kakvo njihovo obezbjedjenje, hejjj bolan uleti navijac udari sudiju, vrati se normalno na tribinu, pa gdje to ima? popisam se na komitet i disciplinsku komisiju i svaku komisiju u savezu od kantona do vrha, pisam vam se usta

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 18 maj 2012, 18:41

Kad treba uzeti od navijača Želje 15 KM tu ste prvi ali kada treba snositi odgovornost za njihove postupke onda se buniti. Navijači Želje nisu došli organizovano na utakmicu tako da za njihove baklje vi snosite odgovornost.

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 18 maj 2012, 18:53

theprodigy je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:ma dok se fasistima ne pocnu bodovi oduzimat i zabrani nastup u evropi nista od toga.zalosna je kazna za klub 3000 pa dode 600 gledalaca i plate tu kaznu.kazne moraju biti od 50000 do 200000 km pa nek svi pjevaju sta hoce i bacaju sta hoce.,onda ce klubovi postavit bolja obezbjedenja i bice nam svima bolje.kazne su zalosne i zato i jesmo tu gdje jesmo
ma kakvo njihovo obezbjedjenje, hejjj bolan uleti navijac udari sudiju, vrati se normalno na tribinu, pa gdje to ima? popisam se na komitet i disciplinsku komisiju i svaku komisiju u savezu od kantona do vrha, pisam vam se usta
Juce si skinuo pelene a sad bi po narode pis'o.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

alibi

Post Postao/la alibi » 18 maj 2012, 18:58

Opet nasi dusmani likuju na nasoj kazni,jer "njima" nije bitan ni siroki ni bilo ko drugi.Bitno je da smo mi kaznjeni.Nasladjujte se klosari jer ne znate nista drugo.Mi smo posteno pa hajmo reci i "dobro" prosli ali smijesno(tuzno) je komisija kaznila siroki.U principu njih nisu ni kaznili.3000 km kazne koju ce da plate. a jedna tekma bez publike ustvari ce im ustediti tih 3000 koje ce platiti.Jer nece morati imati troska na sve ono sto bi islo da se ta utakmica igra.Broj gledalaca na toj "kaznjenoj" utakmici nebi ih mogo izvaditi pa bi bili u minusu,tako da ce ustediti te pare koje ce dati u kesu za izrecenu kaznu.

BlueBoy1921
Kontakt:

Post Postao/la BlueBoy1921 » 18 maj 2012, 19:08

alibi je napisao/la:Opet nasi dusmani likuju na nasoj kazni,jer "njima" nije bitan ni siroki ni bilo ko drugi.Bitno je da smo mi kaznjeni.Nasladjujte se klosari jer ne znate nista drugo.Mi smo posteno pa hajmo reci i "dobro" prosli ali smijesno(tuzno) je komisija kaznila siroki.U principu njih nisu ni kaznili.3000 km kazne koju ce da plate. a jedna tekma bez publike ustvari ce im ustediti tih 3000 koje ce platiti.Jer nece morati imati troska na sve ono sto bi islo da se ta utakmica igra.Broj gledalaca na toj "kaznjenoj" utakmici nebi ih mogo izvaditi pa bi bili u minusu,tako da ce ustediti te pare koje ce dati u kesu za izrecenu kaznu.
Najbolja mi je ta vaša demagogija "kako se mi svi naslađujemo" jednog dana kada se probudite i postanete samokritični da kažete "da niko nije kriv nego mi sami" onda ćete nešto i napraviti od kluba i sebe. Nažalost u zadnjih 17 godina koliko vas poznajem nikada niste to uspjeli i zato ste tu gdje ste. :ugeek:

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 18 maj 2012, 19:21

alibi je napisao/la:Opet nasi dusmani likuju na nasoj kazni,jer "njima" nije bitan ni siroki ni bilo ko drugi.Bitno je da smo mi kaznjeni.Nasladjujte se klosari jer ne znate nista drugo.Mi smo posteno pa hajmo reci i "dobro" prosli ali smijesno(tuzno) je komisija kaznila siroki.U principu njih nisu ni kaznili.3000 km kazne koju ce da plate. a jedna tekma bez publike ustvari ce im ustediti tih 3000 koje ce platiti.Jer nece morati imati troska na sve ono sto bi islo da se ta utakmica igra.Broj gledalaca na toj "kaznjenoj" utakmici nebi ih mogo izvaditi pa bi bili u minusu,tako da ce ustediti te pare koje ce dati u kesu za izrecenu kaznu.
Šta bih trebao da vas žalim nešto ,što ste izmlatili dva tri zaštitara vas pedeset .Ti momci rade čitav mjesec za pet šest stoja ,možda hrane porodicu od te plate da su mene pitali ja bih vas kaznio sa 15 000 KM .A što se tiće navijača širokog od te stoke nisam ništa bolje ni očekivao.Sad očekujem odgvor HZ da su dva zaštitara napali čitav sjever ,jer logično da vi niste nikad krivi .

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”