RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Vidim Crvena noc solidno prosla. Dosta raje je uplatilo para i non stop uplacuje. Cestitke Deniju nasem bratu mostarskom koji to skuplja. Nema brato ni jedan klub ovakve navijace. Ponosan na svu raju koja poteze za novcanikom ko Dzon Vejn za revolverom. Nisu to neke ogromne cifre ali da nedas svoj klub i pomazes mu kao clanu familije to je ona ljubav koja nas spaja sve 93 godine. Nedamo naseg starca i doce vrijeme kad cemo vam yebat mamare svima i pokazat kako se gostuje. Ucit navijanju kao sto smo uvijek i svrsavat na probacivanja kroz noge protivnickih igraca. Yebe nas politika 20 godina ali sa svim smo izasli na kraj pa cemo i sa njom. FORZA i zahvala jos jednom raji na svojim donacijama kao i Deniju bratu koji je sve to organizovao. Bola mi se napijemo i iz zayebancije kupimo klubu autobua
From father to son
Samo jako sutra mostarski Rođeni!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Pozdrav za Red Army i sve veležovce, nisam mogao odoliti a da ne napišem-gleda li neko ovo trpanje na on line kladama na Vitez?Sa @1,90 i nešto na @1,3 i blokira se. Nije zar da je prodato?Sramota bi bilo, ako ste već dokazali i pokazali tako što ste prošle godine rušili Želju kada su svi pričali da je Velež to prodao, pa onda ove godine skinut skalp Sarajevu i Širokom nadam se da nećete dozvoliti da vam puštanje ili prodaja jednom Vitezu pokvari ugled.Ništa zlonamjerno, samo sam htio sa skrenem pažnju istinskim navijačima da probaju da spriječe bilo kakve muljaže koji će okaljati časno ime kluba.Pozdrav 

Kvote padaju zato što je par ljudi stavilo po 100-200 Eura na Vitez.Njima treba a nama je moral vrlo nizak poslije onih krađa koje smo doživili i zadnja dva kola kao domaćini.Možda je sudija natrpao nekolike stoje na Vitez, nebi se čudio da nas oped pokradu!Edos je napisao/la:Pozdrav za Red Army i sve veležovce, nisam mogao odoliti a da ne napišem-gleda li neko ovo trpanje na on line kladama na Vitez?Sa @1,90 i nešto na @1,3 i blokira se. Nije zar da je prodato?Sramota bi bilo, ako ste već dokazali i pokazali tako što ste prošle godine rušili Želju kada su svi pričali da je Velež to prodao, pa onda ove godine skinut skalp Sarajevu i Širokom nadam se da nećete dozvoliti da vam puštanje ili prodaja jednom Vitezu pokvari ugled.Ništa zlonamjerno, samo sam htio sa skrenem pažnju istinskim navijačima da probaju da spriječe bilo kakve muljaže koji će okaljati časno ime kluba.Pozdrav

Ovo nema nikakve veze sa prodajom ili nečim sličnim!!!
-
- Kontakt:
- pravnik1981
- Kontakt:
za koga se prica?1922VFC1981 je napisao/la:Daj nek neko kaze da nije ovo istina sto se prica ko je novi trener..![]()
-
- Kontakt:
Dzelaludin Muharemovic ..pravnik1981 je napisao/la:za koga se prica?1922VFC1981 je napisao/la:Daj nek neko kaze da nije ovo istina sto se prica ko je novi trener..![]()

#musvdg
Daj te se uozbiljite raja ,kakav Dzelo i qrac1922VFC1981 je napisao/la:Dzelaludin Muharemovic ..pravnik1981 je napisao/la:za koga se prica?1922VFC1981 je napisao/la:Daj nek neko kaze da nije ovo istina sto se prica ko je novi trener..![]()
![]()
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
-
- Kontakt:
Yebo ih grob1922VFC1981 je napisao/la:@rodjenisa
Cuo sam od dosta raje sto prati Velez nije zajbancija

Haj ti to buraz malo raspitaj...nemogu ja to vjerovatCernica je napisao/la:Kakav bola Dželo. A yebote odo se propucat kroz butinu
Brato strah me raspitat se. Iza sna me šokira ova informacija. U nokdaunu sam. Neznam ni u imenik na telefonu ucirodjenisa je napisao/la:Haj ti to buraz malo raspitaj...nemogu ja to vjerovatCernica je napisao/la:Kakav bola Dželo. A yebote odo se propucat kroz butinu
From father to son
Kako ce on biti trener kad nikad nikog nije trenirao.
Ama on se uopste vise ne kvarta u sport.On se bavi politikom ,bio je kandidat za nacelnika jedne Sarajevske opstinedime je napisao/la:Kako ce on biti trener kad nikad nikog nije trenirao.
iz Zelje ga otjerali ,bio im je direktor ,kakav dzelo nije nikad ni pionire trenirao
-
- Kontakt:
muharemovic danas bio u mostaru vec sutra putuje u vitez da gleda rodjene a u subotu nas vodi protiv slobode....to je zadnja vijest sto sam cuo iz pouzdanih izvora.
po meni je ovo lose.....polovan trener,polovni igraci tipa tolic hadzic.... ko ih bira bas me zanima
po meni je ovo lose.....polovan trener,polovni igraci tipa tolic hadzic.... ko ih bira bas me zanima
On nije polovan trener jer uopste nije trener i odkud njemu licenca. Izgleda da mu je jedina kvalifikacija angazman u SDP.VELEZDOGROBA je napisao/la:muharemovic danas bio u mostaru vec sutra putuje u vitez da gleda rodjene a u subotu nas vodi protiv slobode....to je zadnja vijest sto sam cuo iz pouzdanih izvora.
Nadam se da ovo nije istina.A ako jeste onda mi Velez izgleda ko kanta za odpadke,ko god ne valja daj ga ovamo valja nama.Ako bude ovo istina(a nadam se da nije) mogla bi ovo biti kap koja ce preliti casu vec dugo nezadovoljnih navijaca i kada ce se neke stvari morati rascistiti.Ili praviti klub kako Bog zapovjeda ili mrs u 100 PM
FORZA VELEZ

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Dželo kao igrač je bio fakat vrhunski, međutim kao čovjek je prava hinja i šup..
A kao trener još nije viđeno kakav je.
Nadam se da vam on NEĆE biti trener.
A kao trener još nije viđeno kakav je.
Nadam se da vam on NEĆE biti trener.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.