Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Andrej
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Andrej » 13 feb 2013, 18:46

slika

slika
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 13 feb 2013, 18:47

" onclick="window.open(this.href);return false;!
8-)
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 13 feb 2013, 18:52

Joj dresova perverzije :o

Ovaj žuti bi odmah gledao da nabavim, beton.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 13 feb 2013, 18:55

10DelPiero je napisao/la:Ja kako znam Inter je docekan parolama tipa 30 vinti sul campo protiv Neftcija, sramota da klub dobija titule za zelenim stolom dok drugi proljevaju znoj i krv da bi dosli do iste :roll:
+1
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 13 feb 2013, 19:00

10DelPiero je napisao/la:Ja kako znam Inter je docekan parolama tipa 30 vinti sul campo protiv Neftcija, sramota da klub dobija titule za zelenim stolom dok drugi proljevaju znoj i krv da bi dosli do iste :roll:
je li je Inter trazio?i kakve veze ima Inter sa ovim sto su navijaci Celtica napravili?pitas li se sta vam je bilo u toj krvi koji su ste proljevali a uz to da se ne znojite? :geek: lahko je Interu sa vama ;)

Juve:"30 na terenu"
Lance Armstrong:"7 na stazi"

find the difference,,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 13 feb 2013, 19:07

slika

Kolko je samo napredovo uz Conte.. 8-)
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 13 feb 2013, 19:09

slikaslika
slika
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 13 feb 2013, 19:09

Kada vidim koliko svi jedva cekaju kiks Juventusa i priliku da ga omalovaze na ovaj ili onaj nacin, onda znam da navijam za najveci klub na svijetu...

Amici di nessuno JFC1897

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 13 feb 2013, 19:20

Evo ja recimo nikad nisam navratio na temu intera, dok s druge strane ovdje cesto svrate navijaci istog, prema tome imas veliki pozdrav i ti i svi koji navrate i ovo citaju ;)

ps

biraj malo rijeci kad se nekome obracas... ;)

pendjercity
Kontakt:

Post Postao/la pendjercity » 13 feb 2013, 19:40

Kako završi utakmica za 3. mjesto na turniru u Gabeli :?:
Da li je inter uspio nadigrati domaćina i osvojiti treće mjesto, ili će se morati zadovoljiti trofejom za "fair play" :lol:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Volim te BOSNO !!!

J@72

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 13 feb 2013, 19:47

Samo da cestitam momcima na fenomenalnoj partiji i primjeru kako se taktizira u danasnjem fudbalu. 8-)
Sad se vracaju Chiellini i Asamoah i treba pokusati jos pobjeci pratiocima u Seriji A. A Celtica ne smijemo skroz labavo docekati, mada oni dolaze na izlet :lol:

FORZA JUVE!
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 13 feb 2013, 23:03

Nakon odgledane tekme Real-Manchester, definitivno mogu reći da ovaj tim uz malo sreće može dosanjati svoj san aBd.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 13 feb 2013, 23:15

Upravo tako.

Baš maloprije napisah na temi Lige Prvaka kako je Manu odigrao na isti način kao mi sinoć. Al' naravno niko njih ne osuđuje zbog takve igre, Fergie savršeno postavio igru, Real ništa nije mogao itd.

Hejt prema nama je prevelik. Doduše ne od strane svih ... ima i onih koji znaju da gledaju utakmicu i shvate igru.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 13 feb 2013, 23:17

Sarajevo1946 je napisao/la:Nakon odgledane tekme Real-Manchester, definitivno mogu reći da ovaj tim uz malo sreće može dosanjati svoj san aBd.

Pa dobro ne bih ja bas tako daleko isao nakon Celtica dalje sto god uradimo dobro realno mi jos nismo na tom nivou da mozemo i ove sezone pucati na LP ali slijedece sigurno sa iskustvom igraca iz ove sezone mozemo ici na LP
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 13 feb 2013, 23:20

ma mi ćemo je osvojiti ili ćemo šupački ispasti, vidjet ćete

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 13 feb 2013, 23:24

Yucca je napisao/la:
Sarajevo1946 je napisao/la:Nakon odgledane tekme Real-Manchester, definitivno mogu reći da ovaj tim uz malo sreće može dosanjati svoj san aBd.

Pa dobro ne bih ja bas tako daleko isao nakon Celtica dalje sto god uradimo dobro realno mi jos nismo na tom nivou da mozemo i ove sezone pucati na LP ali slijedece sigurno sa iskustvom igraca iz ove sezone mozemo ici na LP
Nije to nakon Celtica samo. Mi smo svoje uradili, 1/4 finale je bio cilj, sve više od toga je bonus.

Ipak, kada realno pogledamo stvari ni ovaj Real ni United, bar prema večeras, nisu bolji od Juventusa.

Barca je bolja, eventualno Bayern, ali Juve je toliko feleksibilna ekipa da može sa svima igrati. Uz malo sreće, mi možemo i do kraja. Vjerujem da negdje postoji pravda i da će je Juve vrlo brzo naplatiti aBd.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 13 feb 2013, 23:35

Sarajevo1946 je napisao/la:
Yucca je napisao/la:

Nije to nakon Celtica samo. Mi smo svoje uradili, 1/4 finale je bio cilj, sve više od toga je bonus.

Ipak, kada realno pogledamo stvari ni ovaj Real ni United, bar prema večeras, nisu bolji od Juventusa.

Barca je bolja, eventualno Bayern, ali Juve je toliko feleksibilna ekipa da može sa svima igrati. Uz malo sreće, mi možemo i do kraja. Vjerujem da negdje postoji pravda i da će je Juve vrlo brzo naplatiti aBd.

Slazem se da nije puno ekipa jacih od Juvea u LP (Bayern i Barca) ali u ovoj fazi takmicenja puno faktora igra,a mi trenutno u ekipi imamo puno neiskusnih igraca koji nisu igrali u ovoj fazi takmicenja tu su jos i nasa kratka klupa tj igraci koji mogu promijeniti stvari na terenu kad udu mi to nemamo ternutno na klupi tako da ja sam prezadovoljan ispunili smo cilj 1/4 finale a dalje sta bude :D :D

Slijedece sezone ce nam sigurno biti cilji LP sa pojacanjima u napadu mozemo legitimno pucati na vrh :D :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 13 feb 2013, 23:43

Finale Juve-BVB :P imamo neka nedovrsena posla s njima :)

ali sad bez ikakve zajebancije uz malo srece mozemo otici do kraja, zasto da ne? Kao sto kolega rece ako postoji negdje ta pravda, trebalo bi se i nama otvoriti ove godine, ako je to iko zasluzio onda smo to mi!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 13 feb 2013, 23:48

Bilo jednom 3 remija, hejteri se naslađivali jer ispadamo, a Oxy kaže Juve igra 1/2 finale, sada to više nije tako daleko. :oops:

No, korak po korak, 1/4 finale je neki optimum i rezultat koji bi svi potpisali prije početa sezone, ali kada malo bolje pogledate, vidite da je Juve po kvaliteti fudbala u top 4, bez ikakve dileme.

Nadam se da ćemo prije svega završiti posao sa Celticom, a zašto ne biti opet pomaženi sa žrijebom i igrati to 1/2 finale. :?

Baš me nešto stegne kada pomislim da smo mogli imati Llorentea već sada, uf, pravio bih smjele prognoze.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 13 feb 2013, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 13 feb 2013, 23:50

Pogba je napisao/la:Bilo jednom 3 remija, hejteri se naslađivali jer ispadamo, a Oxy kaže Juve igra 1/2 finale, sada to više nije tako daleko. :oops:

No, korak po korak, 1/4 finale je neki optimum i rezultat koji bi svi potpisali prije početa sezone, ali kada malo bolje pogledate, vidite da je Juve po kvaliteti fudbala u top 4, bez ikakve dileme.

Nadam se da ćemo prije svega završiti posao sa Celticom, a zašto ne biti opet pomaženi sa žrijebom i igrati to 1/2 finale. :?

Baš me nešto stegne kada pomislim da smo mogli imati Llorentea već sada, uf, pravio bih smjele progonoze.
Ako Matri odigra kao što igra zadnjih mjesec dana, neće napad biti problem, naravno veliko je to AKO.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.