Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

+110DelPiero je napisao/la:Ja kako znam Inter je docekan parolama tipa 30 vinti sul campo protiv Neftcija, sramota da klub dobija titule za zelenim stolom dok drugi proljevaju znoj i krv da bi dosli do iste
je li je Inter trazio?i kakve veze ima Inter sa ovim sto su navijaci Celtica napravili?pitas li se sta vam je bilo u toj krvi koji su ste proljevali a uz to da se ne znojite?10DelPiero je napisao/la:Ja kako znam Inter je docekan parolama tipa 30 vinti sul campo protiv Neftcija, sramota da klub dobija titule za zelenim stolom dok drugi proljevaju znoj i krv da bi dosli do iste

Sarajevo1946 je napisao/la:Nakon odgledane tekme Real-Manchester, definitivno mogu reći da ovaj tim uz malo sreće može dosanjati svoj san aBd.
Nije to nakon Celtica samo. Mi smo svoje uradili, 1/4 finale je bio cilj, sve više od toga je bonus.Yucca je napisao/la:Sarajevo1946 je napisao/la:Nakon odgledane tekme Real-Manchester, definitivno mogu reći da ovaj tim uz malo sreće može dosanjati svoj san aBd.
Pa dobro ne bih ja bas tako daleko isao nakon Celtica dalje sto god uradimo dobro realno mi jos nismo na tom nivou da mozemo i ove sezone pucati na LP ali slijedece sigurno sa iskustvom igraca iz ove sezone mozemo ici na LP
Sarajevo1946 je napisao/la:Nije to nakon Celtica samo. Mi smo svoje uradili, 1/4 finale je bio cilj, sve više od toga je bonus.Yucca je napisao/la:Sarajevo1946 je napisao/la:Nakon odgledane tekme Real-Manchester, definitivno mogu reći da ovaj tim uz malo sreće može dosanjati svoj san aBd.
Pa dobro ne bih ja bas tako daleko isao nakon Celtica dalje sto god uradimo dobro realno mi jos nismo na tom nivou da mozemo i ove sezone pucati na LP ali slijedece sigurno sa iskustvom igraca iz ove sezone mozemo ici na LP
Ipak, kada realno pogledamo stvari ni ovaj Real ni United, bar prema večeras, nisu bolji od Juventusa.
Barca je bolja, eventualno Bayern, ali Juve je toliko feleksibilna ekipa da može sa svima igrati. Uz malo sreće, mi možemo i do kraja. Vjerujem da negdje postoji pravda i da će je Juve vrlo brzo naplatiti aBd.
Ako Matri odigra kao što igra zadnjih mjesec dana, neće napad biti problem, naravno veliko je to AKO.Pogba je napisao/la:Bilo jednom 3 remija, hejteri se naslađivali jer ispadamo, a Oxy kaže Juve igra 1/2 finale, sada to više nije tako daleko.![]()
No, korak po korak, 1/4 finale je neki optimum i rezultat koji bi svi potpisali prije početa sezone, ali kada malo bolje pogledate, vidite da je Juve po kvaliteti fudbala u top 4, bez ikakve dileme.
Nadam se da ćemo prije svega završiti posao sa Celticom, a zašto ne biti opet pomaženi sa žrijebom i igrati to 1/2 finale.![]()
Baš me nešto stegne kada pomislim da smo mogli imati Llorentea već sada, uf, pravio bih smjele progonoze.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.