FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Bundesliga
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bundesliga » 11 feb 2014, 00:46

anelbavarac je napisao/la:Postoji mogucnost da vec protiv HSV-a,dobije odredjenu minutazu
Ma znam to, ali trebat ce mu barem mjesec dana da bude potpuno spreman i da povrati staru formu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 11 feb 2014, 00:50

Bundesliga je napisao/la:Ma znam to, ali trebat ce mu barem mjesec dana da bude potpuno spreman i da povrati staru formu.
To svakako,ipak je predugo izbivao sa terena.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 11 feb 2014, 11:36

E cuj i juBe zainteresovan za kroasanu :lol: :lol: :lol: :lol: nemogu meda ,da im ga udjelimo ionak su fukare ,cuj 18 miliona :lol: :lol:
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 feb 2014, 11:39

Kroos ako želi da stavi pečat na karijeru onda neka ide u Juventus.

Juventus obično kad kupuje igrača uzme ga na 12 rata, sirotinjo i Bogu si teška.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 11 feb 2014, 11:42

Saurman je napisao/la:Kroos ako želi da stavi pečat na karijeru onda neka ide u Juventus.

Juventus obično kad kupuje igrača uzme ga na 12 rata, sirotinjo i Bogu si teška.
True broather True :lol: :lol: :lol:

Navodno PSG priprema ponudu za arjena robena na ljeto nude 32 miliona eura.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 feb 2014, 16:59

Schweini ce biti spreman za HSV ali ne od prve minute, no dobro je vidjeti njega u trenaznom procesu jer bi do vikenda mogao dostici koliku toliku fizicku spremu a onda mozda biti spreman za Arsenal svih 90 minuta iako ja mislim da ce on tu utakmicu presjediti na klupi. :mrgreen:

Rafinha dobio poziv za repku Brazila, sto u ovom momentu nam govori da imamo dva najbolja desna beka na Svijetu. Alves je ocigledno postao Rafinhin isprdak. :mrgreen:

Edit: sutra smo na ARD-u. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 feb 2014, 17:32

slika

Eh eto. 8-)
Novih 110 miliona za trening centar, mada ja mislim da lazu. Ide na ljeto jedan procenat za Luiza. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 11 feb 2014, 17:56

According to BILD: FC Bayern will sell 8.3% of its shares to Allianz for a sum of €110Mio! The biggest sponsorship in BL history!The money paid by Allianz is to completely flow into the stadium, where they will continue to retain rights to the name (Allianz Arena). The Arena is thus paid off immediately and FC Bayern will become debt free!

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 11 feb 2014, 18:01

naš Rafko dobio poziv u reprezentaciju Brazila. Čestitke
Dva najbolja desna beka igraju za Bayern 8-)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 feb 2014, 18:12

thulkazal je napisao/la:
According to BILD: FC Bayern will sell 8.3% of its shares to Allianz for a sum of €110Mio! The biggest sponsorship in BL history!The money paid by Allianz is to completely flow into the stadium, where they will continue to retain rights to the name (Allianz Arena). The Arena is thus paid off immediately and FC Bayern will become debt free!
Hell Yeah.!!! 8-)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 11 feb 2014, 18:36

piše se da je Bayern prodao 8.33 posto dionica kluba Allianzu i da Allianz, Audi i Addidas i sada svi imaju po 8.33% kluba u svom vlasništvu.

kada smo gradili stadion, normalno zaduzili smo se kreditom,kada je pocela otplata kredita i tada su dobrodosle sve pare ,kao jedan od nacina priliva novca bio je izadavnje imena stadio osiguravateljskoj tvrtki Allianz,sada je on kupila udio u nasem klubu ,dakle mozemo ocekivati veci iznos priliva sredstava imajuci u vidu koliki je div allianz .

Ovo nije lose sto je uprava uradila u zadnjih 10,15 godina ulaskom adidasa,audia,i allianza ,immamo jaku finacijsku podrsku i podlogu ulaskom pomenutih kompanija, glavnicu vecinu tj.najveci broj.Mi smo i dalje bosovi i vrtimo glanu rijec.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 11 feb 2014, 18:44

Ovim novcem ce se rijesiti kredit za stadion 8-)
To prakticno znaci da mozemo dovesti koga hocemo, nasa finansijska moc ovom prodajom dijela dionica,prakticno postaje neogranicena.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 11 feb 2014, 19:45

anelbavarac je napisao/la:Ovim novcem ce se rijesiti kredit za stadion 8-)
To prakticno znaci da mozemo dovesti koga hocemo, nasa finansijska moc ovom prodajom dijela dionica,prakticno postaje neogranicena.
navodno dio ce ici na otplatu stadiona ,a dio na prosirenje tkampa za mlade .Forebs nas procjenjuje na
€1,032 milijardu ,i dalje rastemo 8-)
Jedno pitanja za bilo koga ko zna odnosno upucen je koliko nam je jos ostalo do potpune otplate. :D
Zadnja izmjena: PEP, dana/u 11 feb 2014, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 11 feb 2014, 19:52

bayern gradio svoj stadion od svojih para ?
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

shaqiri11
Kontakt:

Post Postao/la shaqiri11 » 11 feb 2014, 20:21

[youtube][/youtube]
I never smile if I can help it. Showing one’s teeth is a submission signal in primates. When someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life.-Dwight K Schrute

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 feb 2014, 20:24

nedim93 je napisao/la:
Pa vidi kako lijepo pise kredit u prvoj recenici. :mrgreen:
Nema tog tima koji bi svojim novcem izgradio stadion a da pri tome niju potpomognut bankama ili investitorima. Svaki tim bi dosao na rub bankrota jer iskesirati preko 300 miliona za izgradnju ne bi mogao niti jedan tim podnijeti.

Eto do cega je doslo da neki dizu kredit da bi kupili igraca. :lol:

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 11 feb 2014, 20:27

PEP je napisao/la:piše se da je Bayern prodao 8.33 posto dionica kluba Allianzu i da Allianz, Audi i Addidas i sada svi imaju po 8.33% kluba u svom vlasništvu.

kada smo gradili stadion, normalno zaduzili smo se kreditom,kada je pocela otplata kredita i tada su dobrodosle sve pare ,kao jedan od nacina priliva novca bio je izadavnje imena stadio osiguravateljskoj tvrtki Allianz,sada je on kupila udio u nasem klubu ,dakle mozemo ocekivati veci iznos priliva sredstava imajuci u vidu koliki je div allianz .

Ovo nije lose sto je uprava uradila u zadnjih 10,15 godina ulaskom adidasa,audia,i allianza ,immamo jaku finacijsku podrsku i podlogu ulaskom pomenutih kompanija, glavnicu vecinu tj.najveci broj.Mi smo i dalje bosovi i vrtimo glanu rijec.
Jako je bitno da ta tri suvlasnika ukupno ne prelaze 25 % vlasnistva. Jer po EU zakonodavstvu potrebno je 75% (3/4) vlasnistvo da bi se donosile strateske odluke unutar kompanije. Svaka cast upravi na ovako odlicno odradjenom poslu.

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 11 feb 2014, 20:28

Omerbavarac je napisao/la:
nedim93 je napisao/la:
Pa vidi kako lijepo pise kredit u prvoj recenici. :mrgreen:
Nema tog tima koji bi svojim novcem izgradio stadion a da pri tome niju potpomognut bankama ili investitorima. Svaki tim bi dosao na rub bankrota jer iskesirati preko 300 miliona za izgradnju ne bi mogao niti jedan tim podnijeti.

Eto do cega je doslo da neki dizu kredit da bi kupili igraca. :lol:
pa i mislio sam na kredit čoveče :roll:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 feb 2014, 20:32

nedim93 je napisao/la: pa i mislio sam na kredit čoveče :roll:
Pa radi cega onda pitanje Bayern gradio svoj stadion od svojih para? :?

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 11 feb 2014, 20:35

Omerbavarac je napisao/la:
nedim93 je napisao/la: pa i mislio sam na kredit čoveče :roll:
Pa radi cega onda pitanje Bayern gradio svoj stadion od svojih para? :?
hej Bože koga ja pitam i što li pitam uopšte :lol:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Slobodanpad1945 i 5 gostiju.