Ma znam to, ali trebat ce mu barem mjesec dana da bude potpuno spreman i da povrati staru formu.anelbavarac je napisao/la:Postoji mogucnost da vec protiv HSV-a,dobije odredjenu minutazu
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
Bundesliga
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- anelbavarac
- Kontakt:
To svakako,ipak je predugo izbivao sa terena.Bundesliga je napisao/la:Ma znam to, ali trebat ce mu barem mjesec dana da bude potpuno spreman i da povrati staru formu.
E cuj i juBe zainteresovan za kroasanu
nemogu meda ,da im ga udjelimo ionak su fukare ,cuj 18 miliona

PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Kroos ako želi da stavi pečat na karijeru onda neka ide u Juventus.
Juventus obično kad kupuje igrača uzme ga na 12 rata, sirotinjo i Bogu si teška.
Juventus obično kad kupuje igrača uzme ga na 12 rata, sirotinjo i Bogu si teška.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
True broather TrueSaurman je napisao/la:Kroos ako želi da stavi pečat na karijeru onda neka ide u Juventus.
Navodno PSG priprema ponudu za arjena robena na ljeto nude 32 miliona eura.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Schweini ce biti spreman za HSV ali ne od prve minute, no dobro je vidjeti njega u trenaznom procesu jer bi do vikenda mogao dostici koliku toliku fizicku spremu a onda mozda biti spreman za Arsenal svih 90 minuta iako ja mislim da ce on tu utakmicu presjediti na klupi.
Rafinha dobio poziv za repku Brazila, sto u ovom momentu nam govori da imamo dva najbolja desna beka na Svijetu. Alves je ocigledno postao Rafinhin isprdak.
Edit: sutra smo na ARD-u.
Rafinha dobio poziv za repku Brazila, sto u ovom momentu nam govori da imamo dva najbolja desna beka na Svijetu. Alves je ocigledno postao Rafinhin isprdak.
Edit: sutra smo na ARD-u.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:

Eh eto.
Novih 110 miliona za trening centar, mada ja mislim da lazu. Ide na ljeto jedan procenat za Luiza.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
According to BILD: FC Bayern will sell 8.3% of its shares to Allianz for a sum of €110Mio! The biggest sponsorship in BL history!The money paid by Allianz is to completely flow into the stadium, where they will continue to retain rights to the name (Allianz Arena). The Arena is thus paid off immediately and FC Bayern will become debt free!
- Bayern@heart
- Kontakt:
naš Rafko dobio poziv u reprezentaciju Brazila. Čestitke
Dva najbolja desna beka igraju za Bayern
Dva najbolja desna beka igraju za Bayern
Hell Yeah.!!!thulkazal je napisao/la:According to BILD: FC Bayern will sell 8.3% of its shares to Allianz for a sum of €110Mio! The biggest sponsorship in BL history!The money paid by Allianz is to completely flow into the stadium, where they will continue to retain rights to the name (Allianz Arena). The Arena is thus paid off immediately and FC Bayern will become debt free!
1974---1975---1976---2001---2013---2020
piše se da je Bayern prodao 8.33 posto dionica kluba Allianzu i da Allianz, Audi i Addidas i sada svi imaju po 8.33% kluba u svom vlasništvu.
kada smo gradili stadion, normalno zaduzili smo se kreditom,kada je pocela otplata kredita i tada su dobrodosle sve pare ,kao jedan od nacina priliva novca bio je izadavnje imena stadio osiguravateljskoj tvrtki Allianz,sada je on kupila udio u nasem klubu ,dakle mozemo ocekivati veci iznos priliva sredstava imajuci u vidu koliki je div allianz .
Ovo nije lose sto je uprava uradila u zadnjih 10,15 godina ulaskom adidasa,audia,i allianza ,immamo jaku finacijsku podrsku i podlogu ulaskom pomenutih kompanija, glavnicu vecinu tj.najveci broj.Mi smo i dalje bosovi i vrtimo glanu rijec.
kada smo gradili stadion, normalno zaduzili smo se kreditom,kada je pocela otplata kredita i tada su dobrodosle sve pare ,kao jedan od nacina priliva novca bio je izadavnje imena stadio osiguravateljskoj tvrtki Allianz,sada je on kupila udio u nasem klubu ,dakle mozemo ocekivati veci iznos priliva sredstava imajuci u vidu koliki je div allianz .
Ovo nije lose sto je uprava uradila u zadnjih 10,15 godina ulaskom adidasa,audia,i allianza ,immamo jaku finacijsku podrsku i podlogu ulaskom pomenutih kompanija, glavnicu vecinu tj.najveci broj.Mi smo i dalje bosovi i vrtimo glanu rijec.
- anelbavarac
- Kontakt:
Ovim novcem ce se rijesiti kredit za stadion
To prakticno znaci da mozemo dovesti koga hocemo, nasa finansijska moc ovom prodajom dijela dionica,prakticno postaje neogranicena.
To prakticno znaci da mozemo dovesti koga hocemo, nasa finansijska moc ovom prodajom dijela dionica,prakticno postaje neogranicena.
navodno dio ce ici na otplatu stadiona ,a dio na prosirenje tkampa za mlade .Forebs nas procjenjuje naanelbavarac je napisao/la:Ovim novcem ce se rijesiti kredit za stadion![]()
€1,032 milijardu ,i dalje rastemo
Jedno pitanja za bilo koga ko zna odnosno upucen je koliko nam je jos ostalo do potpune otplate.
Zadnja izmjena: PEP, dana/u 11 feb 2014, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.
anelbavarac je napisao/la:Ovim novcem ce se rijesiti kredit za stadion![]()
bayern gradio svoj stadion od svojih para ?
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
[youtube][/youtube]
I never smile if I can help it. Showing one’s teeth is a submission signal in primates. When someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life.-Dwight K Schrute
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pa vidi kako lijepo pise kredit u prvoj recenici.nedim93 je napisao/la:bayern gradio svoj stadion od svojih para ?anelbavarac je napisao/la:Ovim novcem ce se rijesiti kredit za stadion![]()
Nema tog tima koji bi svojim novcem izgradio stadion a da pri tome niju potpomognut bankama ili investitorima. Svaki tim bi dosao na rub bankrota jer iskesirati preko 300 miliona za izgradnju ne bi mogao niti jedan tim podnijeti.
Eto do cega je doslo da neki dizu kredit da bi kupili igraca.
Jako je bitno da ta tri suvlasnika ukupno ne prelaze 25 % vlasnistva. Jer po EU zakonodavstvu potrebno je 75% (3/4) vlasnistvo da bi se donosile strateske odluke unutar kompanije. Svaka cast upravi na ovako odlicno odradjenom poslu.PEP je napisao/la:piše se da je Bayern prodao 8.33 posto dionica kluba Allianzu i da Allianz, Audi i Addidas i sada svi imaju po 8.33% kluba u svom vlasništvu.
pa i mislio sam na kredit čovečeOmerbavarac je napisao/la:Pa vidi kako lijepo pise kredit u prvoj recenici.nedim93 je napisao/la:bayern gradio svoj stadion od svojih para ?anelbavarac je napisao/la:Ovim novcem ce se rijesiti kredit za stadion![]()
To prakticno znaci da mozemo dovesti koga hocemo, nasa finansijska moc ovom prodajom dijela dionica,prakticno postaje neogranicena.![]()
Nema tog tima koji bi svojim novcem izgradio stadion a da pri tome niju potpomognut bankama ili investitorima. Svaki tim bi dosao na rub bankrota jer iskesirati preko 300 miliona za izgradnju ne bi mogao niti jedan tim podnijeti.
Eto do cega je doslo da neki dizu kredit da bi kupili igraca.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pa radi cega onda pitanje Bayern gradio svoj stadion od svojih para?nedim93 je napisao/la: pa i mislio sam na kredit čoveče
hej Bože koga ja pitam i što li pitam uopšteOmerbavarac je napisao/la:Pa radi cega onda pitanje Bayern gradio svoj stadion od svojih para?nedim93 je napisao/la: pa i mislio sam na kredit čoveče
Trenutno korisnika/ca: Slobodanpad1945 i 5 gostiju.