FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
12-13 godina nema vise.
Ne mogu da vjerujem saopštenje iz saveza da je suđenje u prva tri kola bilo dobro a da su trojica sudija kažnjena zbog nekih grešaka A NIGDJE SE NE SPOMINJE OČITA KRĐA NAŠIH BODOVA PROTIV RADNIKA. Fino čovjek bivši sudija na pregledu pokaza i reče da je Željo izgubio bodove zbog sudije i nikom ništa a mi opet šutimo.
Svi ovde profesori bosanskog jezika i knjizevnosti 

Mora da su ti lijekovi skupi, drži se!High je napisao/la:Koja ambivalencija izudinističkog pokreta.![]()
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
bojamora je napisao/la:Ne mogu da vjerujem saopštenje iz saveza da je suđenje u prva tri kola bilo dobro a da su trojica sudija kažnjena zbog nekih grešaka A NIGDJE SE NE SPOMINJE OČITA KRAĐA NAŠIH BODOVA PROTIV RADNIKA. Fino čovjek bivši sudija na pregledu pokaza i reče da je Željo izgubio bodove zbog sudije i nikom ništa a mi opet šutimo.
Znaš ili ne znas? Stalno naglašavas, prvi put pomislih zajebancija. Ali nakon x-puta izgleda kao poziv u pomoć .Zip je napisao/la:Svi ovde profesori bosanskog jezika i knjizevnosti
Ako ne znas reci slobodno, ljudi će ti rado pomoći.
Da sam zelio biti profesor, skolovao bih se za to.
Nisu svi pametni i skolovani kao vi strumfovi. Pogotovo sto se engleskog jezika tice
Ovo nije cas bosanskog, ovo je forum.
A i ne vidim razlog da me citiras ako ti se ne svidja sta pisem
Nisu svi pametni i skolovani kao vi strumfovi. Pogotovo sto se engleskog jezika tice

Ma skoluj se za bilo sta. Nikad nije kasno da se promijenis.Zip je napisao/la:Da sam zelio biti profesor, skolovao bih se za to.
Ma samo sam ti želio pomoći, neću te više citirati.
Zbog auta na protivnickoj polovini?bojamora je napisao/la:bojamora je napisao/la:Ne mogu da vjerujem saopštenje iz saveza da je suđenje u prva tri kola bilo dobro a da su trojica sudija kažnjena zbog nekih grešaka A NIGDJE SE NE SPOMINJE OČITA KRAĐA NAŠIH BODOVA PROTIV RADNIKA. Fino čovjek bivši sudija na pregledu pokaza i reče da je Željo izgubio bodove zbog sudije i nikom ništa a mi opet šutimo.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ja i zbog kojeg je postignut go za pobjedu Radnika a aut bio za nas, klasična krađa. Šta ti nije jasno. Nedo bog da je to vama bilo i da ste izgubili zbog sudije 2 boda bilo bi 7 konferencija za štampu zbog korupcije u bh fudbalu, iste one zbog koje ste osvojili titulu nakon poklonjenih bodova u Lukavici, Travniku, Otoci ...Sabinho je napisao/la:Zbog auta na protivnickoj polovini?bojamora je napisao/la:bojamora je napisao/la:Ne mogu da vjerujem saopštenje iz saveza da je suđenje u prva tri kola bilo dobro a da su trojica sudija kažnjena zbog nekih grešaka A NIGDJE SE NE SPOMINJE OČITA KRAĐA NAŠIH BODOVA PROTIV RADNIKA. Fino čovjek bivši sudija na pregledu pokaza i reče da je Željo izgubio bodove zbog sudije i nikom ništa a mi opet šutimo.
Moze nam se.
Očito da možeSabinho je napisao/la:Moze nam se.

Vidjelo ste to i kad ste vristsli da se uplacuje na nas protiv Veleza, Drine, Celika.bojamora je napisao/la:Očito da možeSabinho je napisao/la:Moze nam se.
Uvijek s vama Edin Vuk !High je napisao/la:Koja ambivalencija izudinističkog pokreta.
1. Glorificiranje navijača koji žive van glavnog grada i koji navijaju za ovaj pseudoradnički klub (Stole iz Bora, vođe iz Albanije, et cetera);
2. Pokušaj ismijavanja drugih koji navijaju za drugi klub jer, tobože, žive vam tog istog grada.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i baciti bombu, pa otići na piće.'' - kazao je za Dnevni avaz Ivica Osim.
Edin Vuk = Oliver Knezovic
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
A sta je sa igranjem "rukom" prije vaseg gola ?
Može karine ne možete namještenu tekmu u Travniku da dobijete po grada zavaliliSabinho je napisao/la:Moze nam se.

DRUG NEBI TI PUNCA
Sta si to ti intelektualac naprasno poceo jesti g o v n a.High je napisao/la:bojamora je napisao/la:Koji si ti , da ne vrijeđam. Nama su bolan uvijek bili dragi ljudi koji navijaju za Želju iz drugih gradova i svaka im čast. Smetaju mi samo oni kao što si ti koji su dolazeči u glavni grad mislili da je jedan od načina da se postane Sarajlija i da se navija za fk sarajevo ne znajuči da je to klub za koji su uvijek navijali nekadašnji doseljenici sa petokrakom sem Vratnika i gore Vrbanjuše i sad kao Isović, Šoljanin i kompanija se kunu u svoje sarajevo.High je napisao/la:Koja ambivalencija izudinističkog pokreta.
1. Glorificiranje navijača koji žive van glavnog grada i koji navijaju za ovaj pseudoradnički klub (Stole iz Bora, vođe iz Albanije, et cetera);
2. Pokušaj ismijavanja drugih koji navijaju za drugi klub jer, tobože, žive vam tog istog grada.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i baciti bombu, pa otići na piće.'' - kazao je za Dnevni avaz Ivica Osim.
Ti si ovdje najveći artist i ja to poštujem.Povedi masu, Nikola Pašiću...
Kome ti muda za bubrege prodajes. Dovoljno ti procitat prve dvije recenice,i shvatiti da iz tebe izbija cist primjer emancipovanog levata. Satro on se samara izrazima,do jucer pojma nije imao sta znace,sad fol hoce da ispadne lik.
Ovo je forum gdje vladaju ljudi poput Zipa ,Mortema,Aldina...gdje nista pametno ni cuti ,niti napisati. Kad vec prodajes pamet,okupi ekipu,pa im pomozi.
Od mene si imao respekt kao neki ozbiljan rivalski forumas,ali ne kaki svega ti. Svima nama dodje da ponekad naginjemo,ali postedi nas sranja Bogati.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Evo za papke koji ne znaju nista o gradu Sarajevu, a raspravljaju o tome ko za koga navija. Tekst je napisao Elvis J Kurovic
Za koga navijati
Nakon utakmice Željezničar - Ferencvaroš odosmo u kafanu da proslavimo pobjedu. I krenu priča o tome kako je sada, nakon ove dvije evropske utakmice na Koševu, evidentno da Sarajevo ima više navijača nego Željezničar, što nam je potvrdio mali Cico koji je išao i da gleda utakmicu Sarajevo - Lech. Bio je tada puniji stadion, kaže on.
A prije nije tako bilo, ili su bili ravnopravni, ili je Željo imao malo više navijača.
I šta se u međuvremenu desilo, ima li propast željezničkog saobraćaja u BiH veze sa tim, mi počesmo da tabirimo....
I zaključismo da je možda uzrok tome veliki broj ljudi koji su se doselili u Sarajevo. Oni kad moraju da izaberu za koga će navijati radije uzmu Sarajevo "da pokažu da su prave Sarajlije"!
I tako to... Nedokazana teorija, kao što je nedokazano da Sarajevo ima više navijača danas, i kao što je nedokazano da je Željo imao više navijača nekada...
I promjeni se tema i mi stariji upitasmo malog Cicu (rođen i živi u Londonu, navija za Chelsea) za koga on navija kod nas?
I Cico reče da navija za Želju i za Sarajevo.
I mi ga pitamo za koga navija kad igraju Željo i Sarajevo?
I on, kao svaki konzervativni Englez, kaže da navija za Sarajevo, jer mu dedo navija za Sarajevo, bez obzira na to što mu babo i amidža (koji sjedi s nama u kafani) navijaju za Želju!
Mali Cico je tipični engleski tradicionalista i hoće da slijedi tradiciju svog dede, jer je on stariji od babe i amidže!
I mi se sjetimo priče koju smo maloprije pričali i pozovemo ga da "dok je još mlad preispita svoju odluku":
"Razmisli malo, Cico!
Babo i amidža, koji su rođene Sarajlije, navijaju za Želju, a dedo, koji je došao iz Rogatice - navija za Sarajevo!"
Za koga navijati
Nakon utakmice Željezničar - Ferencvaroš odosmo u kafanu da proslavimo pobjedu. I krenu priča o tome kako je sada, nakon ove dvije evropske utakmice na Koševu, evidentno da Sarajevo ima više navijača nego Željezničar, što nam je potvrdio mali Cico koji je išao i da gleda utakmicu Sarajevo - Lech. Bio je tada puniji stadion, kaže on.
A prije nije tako bilo, ili su bili ravnopravni, ili je Željo imao malo više navijača.
I šta se u međuvremenu desilo, ima li propast željezničkog saobraćaja u BiH veze sa tim, mi počesmo da tabirimo....
I zaključismo da je možda uzrok tome veliki broj ljudi koji su se doselili u Sarajevo. Oni kad moraju da izaberu za koga će navijati radije uzmu Sarajevo "da pokažu da su prave Sarajlije"!
I tako to... Nedokazana teorija, kao što je nedokazano da Sarajevo ima više navijača danas, i kao što je nedokazano da je Željo imao više navijača nekada...
I promjeni se tema i mi stariji upitasmo malog Cicu (rođen i živi u Londonu, navija za Chelsea) za koga on navija kod nas?
I Cico reče da navija za Želju i za Sarajevo.
I mi ga pitamo za koga navija kad igraju Željo i Sarajevo?
I on, kao svaki konzervativni Englez, kaže da navija za Sarajevo, jer mu dedo navija za Sarajevo, bez obzira na to što mu babo i amidža (koji sjedi s nama u kafani) navijaju za Želju!
Mali Cico je tipični engleski tradicionalista i hoće da slijedi tradiciju svog dede, jer je on stariji od babe i amidže!
I mi se sjetimo priče koju smo maloprije pričali i pozovemo ga da "dok je još mlad preispita svoju odluku":
"Razmisli malo, Cico!
Babo i amidža, koji su rođene Sarajlije, navijaju za Želju, a dedo, koji je došao iz Rogatice - navija za Sarajevo!"
Eh ovako....
Evo ovdje javno pokrecem akciju prikupljanja novcanih sredstava da Zipu i ostaloj nekolicini padobranaca platimo da pocnu sta "tamburati"......
Jer smorise brate sa budalastinjama.
Budimo humani i pomozimo.
Od mene petoba.....
Evo ovdje javno pokrecem akciju prikupljanja novcanih sredstava da Zipu i ostaloj nekolicini padobranaca platimo da pocnu sta "tamburati"......
Od mene petoba.....
Sta bi mi bez nasih komsinicaDANDY je napisao/la:Eh ovako....
Od mene petoba.....
Mi tamburamo vas, i to za djaba

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.