Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
Stvarno ste dosadni, ako ne volite momka ne znam sto onda ovdje pisete, ja ne volim Bazdarevica pa ne pametujem po njegovoj temi. Ne volim Barcelonu pa nisam tamo napisao post ima dvije godine.
1946
Bezveze se raspravljate,al' ako ćemo pošteno,veće su daleko šanse da Tino pređe u Inter,nego da Virtual izađe van kuće i ode negdje slaviti Novu godinu 
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Panika moj Head, panika
čim se bubnjaš reaktivirao znaš koliko je sati, valja na vrijeme napisati alibi postove, pa da za mjesec dana kaže 'jesam ti rek'o'.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Papetoljupci ponovo u akciji. Ovaj put pojacani specijalnim agentom iz Dalmacije pod kodnim imenom tovar.
Nego sto ste se posutili o Londonu? Tincek vec bio vidjen sa Mourinhom.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nego sto ste se posutili o Londonu? Tincek vec bio vidjen sa Mourinhom.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 30 dec 2014, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
A sto ne volis Bazdarevica ako nije tajna? Mislim nisam ni ja bio za njega ali ne zato sto ga ne volim. Na prvu mi se cini da sam pogrijesio.Head je napisao/la:Stvarno ste dosadni, ako ne volite momka ne znam sto onda ovdje pisete, ja ne volim Bazdarevica pa ne pametujem po njegovoj temi. Ne volim Barcelonu pa nisam tamo napisao post ima dvije godine.
Volio bi da momak predje negdje da igra U francuksu naprimjer kao sto je Bordeaux ali kad mi stave nalsov ide u Inter ,a onda dole u tekstu pise tek na ljeto
cudi me da ne pisu kak oAvdiju hoce Midlzbro
Ne volim ga zbog nacina na koji je uzeo traku od Mehe Kodre, bas je dzon ispo.dubrovnik je napisao/la:A sto ne volis Bazdarevica ako nije tajna? Mislim nisam ni ja bio za njega ali ne zato sto ga ne volim. Na prvu mi se cini da sam pogrijesio.Head je napisao/la:Stvarno ste dosadni, ako ne volite momka ne znam sto onda ovdje pisete, ja ne volim Bazdarevica pa ne pametujem po njegovoj temi. Ne volim Barcelonu pa nisam tamo napisao post ima dvije godine.
1946
Jesan li Smoljan ili tovar? Bia bi red da se odlučiteCartman je napisao/la:Papetoljupci ponovo u akciji. Ovaj put pojacani specijalnim agentom iz Dalmacije pod kodnim imenom tovar.
A to je razlog ja mislio nesto ozbiljno. To su nebitne price. Slicno tome neki govore o Bracu, neki o Emiru a neki i o Dzeku. Samo najbolje prate ovakve kontroverze vezane za ponasanje. Nece Vrsajevic uzet traku Dzeksonu ne brini.Head je napisao/la:Ne volim ga zbog nacina na koji je uzeo traku od Mehe Kodre, bas je dzon ispo.dubrovnik je napisao/la:A sto ne volis Bazdarevica ako nije tajna? Mislim nisam ni ja bio za njega ali ne zato sto ga ne volim. Na prvu mi se cini da sam pogrijesio.Head je napisao/la:Stvarno ste dosadni, ako ne volite momka ne znam sto onda ovdje pisete, ja ne volim Bazdarevica pa ne pametujem po njegovoj temi. Ne volim Barcelonu pa nisam tamo napisao post ima dvije godine.
HST je napisao/la:Jesan li Smoljan ili tovar? Bia bi red da se odlučiteCartman je napisao/la:Papetoljupci ponovo u akciji. Ovaj put pojacani specijalnim agentom iz Dalmacije pod kodnim imenom tovar.

Evo i jaaa se smiijem, i meni je smijeeeešno.
Kad ja ovak’ razgovaram dajte vi pitanjima svojima, dajte rasturite me, dajte da vidimo, evo sad tu rasturite živog čovjeka. Tu su kamere, rasturite me. Ja vas stalno zovem za ovo što smo večeras imali na forumu, za postove koje ste objavili na portalima i novinama. Ja stalno kažem dođite dvjesto forumasa, zovite Papetoljupce, zovite tovare, sve ću vas pobjediti i još vas nisam vidio. Ali mučki iza leđa, govorim ne svi, mučki iza leđa to znate raditi. To stalno radite, to vam dobro ide. U grupu se grupirat i mučki kad te ja ne vidim. A ja sam uvijek ko’ evo bradom i glavom ispred vas. Sad vi mene rasturite pitajte me što god hoćete. Pitajte me što god hoćete i polemizirajte smenom, recite to nije istina, to nije istina.HST je napisao/la:Evo i jaaa se smiijem, i meni je smijeeeešno.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
I amidza Safet je zamalo zavrsio u Interu pocetkom osamdesetih. Ugovori su vec bili potpisani ali menadzeri su zabrljali stvar, napravili posao i sa Torinom i sa Interom, tako da na kraju nije bilo nista.
30-tak godina kasnije, dolazi im mozda drugi Susic.
Sto... jesu li to u Interu otpustili ili penzionisali portira...pa zele da popune upraznjeno mjesto ovim panjem...jer ja ne vidim drugo svrhu njegovog dolaska...calcio je napisao/la: 30-tak godina kasnije, dolazi im mozda drugi Susic.
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
I onda je bio prepametan, zamisli potpisao 2 ugovora. Nezabiljezeno u nogometnoj povijesti. Taj covjek da mu bog nije dao da zna igrat nogometa ne bi bio u stanju ni ovce cuvati. Zato i nije nikad bio niti ce u buducnosti ikad biti trener koji moze voditi ista ozbiljnije. Nisu mogli menadzeri potpisati u njegovo ime. Razocarali su ga u Interu kao ljudi.calcio je napisao/la:I amidza Safet je zamalo zavrsio u Interu pocetkom osamdesetih. Ugovori su vec bili potpisani ali menadzeri su zabrljali stvar, napravili posao i sa Torinom i sa Interom, tako da na kraju nije bilo nista.
Tino nazalost nema njegov nogometni nivo iako je dobar nogometas ali nije mi mahnit kao ovaj jer to jednostavno nije laka zadaca.
- Neandertalac
- Kontakt:
Trenutno ova tema ima najvise varnica , a nas mentalitet je takav da se svi petljaju i daju svoje misljenje .
Obje "zaracene" strane imaju neke svoje argumente koji nisu daleko od istine . Kada pogledas realno stanje , Hrvatska liga ne kotira lose i dosta igraca je napravilo nevjerovatne transfere , vecinom iz Dinama koji ima svoj jaki lobi , ali i ostali su znali ubost , doduse finacijski i po jacini kluba dosta slabije , ali bilo je transfera . Eh sada , "nas" Tinki je relativno mlad igrac , reprezentativac je svoje zemlje i koliko god mi "strucnjaci" dizali ili pljuvali njegove nastupe , njemu tamo negdje u cv-u pise , imao toliko nastupa , pa toliko minuta , asistencija , bla bla , itd .
Jos kada tome dodamo i ne toliko jaki lobi Splicana , vrlo lako se moze desiti da se neki od nas pozitivno a neki negativno iznenade . Danas je fudbal takav da su se i za mnogo losije igrace okretale velike cifre , jer ne odlucuje samo kvaliteta , nego i mutne radnje , pranje novca , talovi , usluge , itd .
Summa summarum , predlozio bi objema skupina forumasa da ne tjeraju mak na konac sa svojim izjavama i tvrdnjama , jer kako negdje neki vrli mudrac rece ; Pamet je najbolje rasporedena stvar na svijetu.. Svi misle da je imaju dovoljno.
Obje "zaracene" strane imaju neke svoje argumente koji nisu daleko od istine . Kada pogledas realno stanje , Hrvatska liga ne kotira lose i dosta igraca je napravilo nevjerovatne transfere , vecinom iz Dinama koji ima svoj jaki lobi , ali i ostali su znali ubost , doduse finacijski i po jacini kluba dosta slabije , ali bilo je transfera . Eh sada , "nas" Tinki je relativno mlad igrac , reprezentativac je svoje zemlje i koliko god mi "strucnjaci" dizali ili pljuvali njegove nastupe , njemu tamo negdje u cv-u pise , imao toliko nastupa , pa toliko minuta , asistencija , bla bla , itd .
Jos kada tome dodamo i ne toliko jaki lobi Splicana , vrlo lako se moze desiti da se neki od nas pozitivno a neki negativno iznenade . Danas je fudbal takav da su se i za mnogo losije igrace okretale velike cifre , jer ne odlucuje samo kvaliteta , nego i mutne radnje , pranje novca , talovi , usluge , itd .
Summa summarum , predlozio bi objema skupina forumasa da ne tjeraju mak na konac sa svojim izjavama i tvrdnjama , jer kako negdje neki vrli mudrac rece ; Pamet je najbolje rasporedena stvar na svijetu.. Svi misle da je imaju dovoljno.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- samoposteno
- Kontakt:
jos bolje da ide heklat ili da veze gobleneHead je napisao/la:Petra, uhvati se oklagije.
Znao je Zlatan Ibrahimovic sta radi,kad je izabrao Svedsku 
Tincek se sigurno kaje sto je odbio Belgiju i Hrvatsku.autogol je napisao/la:Znao je Zlatan Ibrahimovic sta radi,kad je izabrao Svedsku