šteta
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
šteta
Ajde glavu gore, nema potrebe krivit nekoga, super su odigrali i dali 4 gola jednoj Njemackoj, dali su sve od sebe i SVAKA IM CAST !!!!
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Šteta, veoma loše reakcije u odbrani!
Kapa dole, glavu gore.
Je*biga.
Je*biga.
cestitke nasim mladim momcima.na najbolji nacin su predstavili nasu bosnu.neki novi klinci su isplivali ,sta reci moramo biti ponosni na nase igrace.sutra novi dan nova nafaka 
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Neko dijete od 15 godina ...Bliss je napisao/la:Ti si stvarno budalaskyisthelimit je napisao/la:koje su suge ove svabe **** im sve po spisku.Dagbogda im se avion srusio
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
-
RajKoothrappali
- Kontakt:
Jbg, nije se dalo. Ko se nije propušio do sada ovo mu je bila jedinstvena prilika. Momci su odigrali preyebeno, ali šta ćeš.ono što raduje je da je ova reprezentacija nada za naš fudbal
Jeste golman zasrao kod zadnjeg gola, ali bgm nije ni odbrana danas briljirala..Al' trebamo biti ponosni na ove momke, ipak igrali su protiv Njemacke, a ne protiv Andore.
Moj Kvesiću, tri tvoja gola... 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
4 - 4, kako dalje? 
Poslusajte Jagodica i sve ce vam se reci.
Kako vas nije stid pljuvat, svaka cast momcima igrali su srcem i hrabro protiv Njemaca.
NJihovi igraci su skoro svi standardni u Bundesligasima a nasi igraju po vukojebinama i raznoraznim livadama.
Ja sam ponosan na ove momke.
Kako vas nije stid pljuvat, svaka cast momcima igrali su srcem i hrabro protiv Njemaca.
NJihovi igraci su skoro svi standardni u Bundesligasima a nasi igraju po vukojebinama i raznoraznim livadama.
Ja sam ponosan na ove momke.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Isto kao u Parizu, nakon dobrog prvog poluvremena igramo kao kukavice i onda dobijemo ono sto i prizivamo. Klasicno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Protiv njemaca je i ovaj remi dobar, samo steta zbog baraza i sto je bila utakmica odluke. svejedno, sami smo krivi, onaj poraz od kipra je u biti sve odlucio...
...
Da su bar sve Švabe. Jedan iz Maroka, drugi iz Toga, treći Hrvat... I tako dalje...skyisthelimit je napisao/la:SVabe su najpoganija nacija
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Evo ja nisam pitar a de iskreno kazi jel rupa il nije,kvesic je kriv za treci bukvic za cetvrti,kvesicu svaka cast nema boljeg,ali bukvic brani zbog guse,ima boljih golmana od njegapropuh je napisao/la:Al su pitari jedva docekali da pljuju po igracima Zelje
- skyisthelimit
dijete ti je u gacama. Ko je ono reko da su nam ove suge prijatelji i da ce nas pustiti..Krepali suge svabskeGenghis je napisao/la: Neko dijete od 15 godina ...
15.10 - 15.06 ...
-
nanek
Ne bi se mi nalazili u ovoj situaciji da nije bilo tog istog bukvica koji je protiv bjelorusije odbranio 5 zicera 1 na 1 . Ali ne ne, nasli se vi da pricate a niti se sjecate utakmice niti se bili i gledali je.A kada treba pljuvati prvi ste.A najgori su ovi pitari,nasli se oni da pricaju a nisu dali reprezentativca ima 10 godina.
- fanatic1991
- Kontakt:
dobra partija jbg baksuz opet :S ali nema veze malo ko nam je i davao sanse.... odlicna partija momci ovi su sve nase greske iskoristili....jbg :/
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
- badblueboylivno
- Kontakt:
Nema kruha za nas... sve dobro što napravi kolektiv se zas'ere nevjerojatnim glupostima pojedinaca. Nevjerojatno, godinama isto, godinama se ponavlja isto.
Dođe mi da odem na balkon i pljus pljus s deset metara.
Ali hajde, čestitke momcima za sjajan nastup u kvalifikacijama i dobru predstavu danas, čestitke Jagodiću i stožeru, ogroman rezultat je ostvaren, ogroman!!! Želim im puno sreće u sljedećim kvalama i da svi koji mogu ostanu tu, a najbolji će nas uveseljavati u dresu A repke.
P.S. I nemojte željeti Švabama najgore i zvati ih ciganima.
Dođe mi da odem na balkon i pljus pljus s deset metara.
Ali hajde, čestitke momcima za sjajan nastup u kvalifikacijama i dobru predstavu danas, čestitke Jagodiću i stožeru, ogroman rezultat je ostvaren, ogroman!!! Želim im puno sreće u sljedećim kvalama i da svi koji mogu ostanu tu, a najbolji će nas uveseljavati u dresu A repke.
P.S. I nemojte željeti Švabama najgore i zvati ih ciganima.
Hayley <3
Trenutno korisnika/ca: 231983, Goalgetter i 26 gostiju.