Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Gladni kerovi bavarski. Da si vidio pajdo samo kako su gladno isli da daju taj go smetljari, jos je vrlo lako i ofsajd mogao biti kod tog gola, al dzaba ne mozes ti to pogoditi kad on da under2.5 odnosno kontrahendi po 2.5 kvote da ti ne da proci. Kad zna unaprijed da ce 3:0 biti. Nisu dzaba Bekenbauera mafijasa u Svicu poslali da se skloni da ga ne ganjaju. Na preniske grane je ovo sve palo kad i Svabe igraju kad im se kaze i kako im se kaze.Willy je napisao/la:Prošla jedna kombinacija. Bajern dao gol koji me oborio u 91. minutu. Brommapojkarna primila gol u 90. minutu sa igračem više.
Sabinho je napisao/la:@effe ti si moj brat.![]()
![]()
Neka istočnoevropska.badblueboylivno je napisao/la:Koja je ovo kladionica, dr. Effenberže?
Bet1x. ru ja bar mislimbadblueboylivno je napisao/la:Koja je ovo kladionica, dr. Effenberže?
1xbet rusi neki. Elem offshore ko i sve druge.badblueboylivno je napisao/la:Koja je ovo kladionica, dr. Effenberže?
Nema nista bez truda i odricanja. Nece s neba pasti! Sve tikete sam kombinovao live sa tekmama sto uskoro krecu.Willy je napisao/la:Dok drugi spavaju pajdo zgrće unite lopatom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.