Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

insider
Moderator
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la insider » 02 dec 2009, 10:35

felipe-s je napisao/la:dzeko bi u juventusu napravio karijeru i po i bio legenda kluba...
Da, postao bi novi Iaquinta ili Trezeguet, ali to ne želimo.

Jednom sam rekao, nikad porekao. Džeko i Pato su napadački tandem iz snova, nešto neopisivo. No, sasvim moguće i to već u januaru.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 02 dec 2009, 10:52

MinistaR je napisao/la:
felipe-s je napisao/la:dzeko bi u juventusu napravio karijeru i po i bio legenda kluba...

Jednom sam rekao, nikad porekao. Džeko i Pato su napadački tandem iz snova, nešto neopisivo. No, sasvim moguće i to već u januaru.

Ja sam navijac Juventusa pa mu nezelim toliko zlo kao sto mu ti zelis,da dodze u tvoj klub :mrgreen: :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 02 dec 2009, 10:57

MinistaR je napisao/la:

ljudi,dzeko je igracina,velesila,stroj..al nikad ne znamo kako bi se snasao u Italiji..Ronaldinho se ne moze snaci,Rivaldo je propao kad je dosao u Italiju..nek ostane u Njemackoj,igra za aktuelne prvake,dobro mu je,poceo je zabijati,hvala Bogu..a to Milan,Juventus,Arsenal..Italija mu nikako ne bi odgovarala,prije Spanija,neg Italija..jos Milan,uz duzno postovanje Milanu stosta fali ove sezone..a taj isti Pato ce otici cim dodju velike pare za njega..Seedorf,Pirlo,Ambrosini,Gattuso..svi su na zalasku karijera..navikao je na Misketa,lijepu ekipu imaju,igra CL,sta mu jos treba???volio bi ga vidjeti u Spaniji il u Arsenalu,u Italiji nikako,pa ni u Juventusu..Juventusu ako sta fali,to je odbrana i veza,napad nikako..Trezeguet,Alex,Amauri,Iauquinta,Giovinco..bio bi u nekim glupim rotacijama Ferrare i ne bi se naigrao..moje misljenje.. :)
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 02 dec 2009, 11:40

http://soccernet.espn.go.com

glasajte za edina :)

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 02 dec 2009, 11:46

defender je napisao/la:http://soccernet.espn.go.com

glasajte za edina :)
evo glasao sam :mrgreen:kakav Drogba .....IBRO

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 02 dec 2009, 19:08

"Bild također navodi da je bivši trener Wolfsburga, Felix Magath, Džeku doveo u klub 2007. godine iz Teplica za otprilike 4 miliona eura te zaključuje da se Džekina vrijednost u Wolfsburgu za nešto više od dvije godine ušesterostručila."
A ja zaključujem da se Džekina cijena za pet godina upetstošezdeseterostručila(50.000 Eura-30.000.000 Eura).
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 dec 2009, 14:47

Fergie ipak nece Ljajica, znaci imat ce United dosta para na zimu (jos od Ronalda), tako da se ja nadam da ce ga Fergie kupit: http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Ma ... 41981.html
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 03 dec 2009, 14:54

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 dec 2009, 15:03

To date he has scored just the one Champions League goal - although Manchester United will remember it well, as it came at Old Trafford during Wolfsburg's narrow 2-1 defeat in September 2009.

Nije tacno, dao je i Besiktasu i Moskvi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 03 dec 2009, 15:06

ja džeku u arsenal doveo na fm2010 za 27,5 mil,a za kolko će venger
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 03 dec 2009, 15:07

16,5 milki eura i 16,5 milki funti toliko treba Arsen(nal) Wenger da izdvoji za Dzeka.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 03 dec 2009, 15:08

cole-ch je napisao/la:16,5 milki eura i 16,5 milki funti toliko treba Arsen(nal) Wenger da izdvoji za Dzeka.
Malo bar 25 miliona :D :D :D
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 03 dec 2009, 15:17

Džeko je mašina za golove (desnom nogom,lijevom,glavom,kako god) i vrijedi brat bratu 30 miliona eura.
Arsenal ako misli davati golove,nece naci boljeg igraca za te pare sigurno...a Wenger zna da mu je tim desetkovan sa napadacima...kakav Vela,kakav Bendtner :shock:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 03 dec 2009, 15:21

drop je napisao/la:Džeko je mašina za golove (desnom nogom,lijevom,glavom,kako god) i vrijedi brat bratu 30 miliona eura.
Arsenal ako misli davati golove,nece naci boljeg igraca za te pare sigurno...a Wenger zna da mu je tim desetkovan sa napadacima...kakav Vela,kakav Bendtner :shock:

*Kakav Edurado :D :mrgreen: :D (njega nema) :D

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 03 dec 2009, 15:25

MElloo je napisao/la:
drop je napisao/la:Džeko je mašina za golove (desnom nogom,lijevom,glavom,kako god) i vrijedi brat bratu 30 miliona eura.

*Kakav Edurado :D :mrgreen: :D (njega nema) :D
Ma ništa ni Eduardo...nije loš igrac,ali on je nejać za engleske lige...nema u njemu snage i kuveta,vidjeli smo kako se odbijao od onih životinja iz Čelzija (Terry,Carvalho,Ivanović,Esien) isto loptica na fliperu...Džeko je zvijer,ima snagu za Premiershipa sigurno.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 03 dec 2009, 15:34

FK Sarajevo je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:16,5 milki eura i 16,5 milki funti toliko treba Arsen(nal) Wenger da izdvoji za Dzeka.
Ma samo kada se setim koliko su (pre)placeni Eduardo, Modric & co, pa smesna je cena od 16,5 milki "i to" eura za vec dokazanog igraca i nadasve coveka.

damirko
Kontakt:

Post Postao/la damirko » 03 dec 2009, 15:39

cole-ch je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:
Ma samo kada se setim koliko su (pre)placeni Eduardo, Modric & co, pa smesna je cena od 16,5 milki "i to" eura za vec dokazanog igraca i nadasve coveka.

mamic vodi takvu politiku. ne prodaje igrace za male pare. za 3 igraca je uzeo 50 miliona eura. steta sto mi nemamo nekog covjeka koji ce prodavati nase igrace iz premier lige u inostranstvo. mozda bi tako dobili i nekog reprezentativca u premier ligi

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 03 dec 2009, 20:45

MinistaR je napisao/la:

Uhhh,ne provaljuj se. Cuj bolje u Milan nego u Juve. Pa poznato je kako Milan utiče pozitivno na karijere igraca poput Rivalda,Redonda.... U Milanu je samo Pato izuzetak,ostali igraci moraju imat 30+ godina da bi zaigrali.
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 03 dec 2009, 21:00

ne budi smjesan molim te Nerko. Hvala.

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 03 dec 2009, 21:01

A_d_0 je napisao/la:ne budi smjesan molim te Nerko. Hvala.
Sta ces,znam ja da istina boli...
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.