Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
@ Sveti
Jel bio penal nad Fabregasom ?
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
brateMonolog je napisao/la:Pa s obzirom da se vi "vadite" pričom "ovo je bilo lakše vidjeti", onda je logično da je start nad Cescom bio gori od Mascheranovog

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Samo uključite moždane vijuge i shvatit ćete na šta se vi izvlačite i šta vam ja pokušavam reći. Znam da je teško, ali možete vi to (posebno se to odnosi na tebe i Svetog). 

Eh, ja govorim da nije uopće bio penal (ne bih svirao ni onaj start nad Fabregasom, nit' onaj nad Ronaldom. Provjeri šta sam sinoć napisao i sve će biti jasno). Samo mi je smiješno ono vaše "ovo je bilo očitije". Jednostavno, ako se nešto desi na čistini - onda je logično da sudija nije svirao penal prosto iz razloga što nije bilo materijala za isti. Nije Barcelona igrala protiv buranije pa da se provlači priča o štićenju velikih, razumiješ?
Što se tiče crvenog za Chiellinija - i dalje smatram da je to smijurija. To će reći svi koji su gledali tu utakmicu, bez da su si stavili madridske naočare.
Penal protiv Elchea (ako se dobro sjećam, to je ono povlačenje Pepea
) nije postojao. Odnosno, sudija ga je svirao samo zato što je riječ o Madridu i što nema smisla da madridski klub gubi bodove protiv buranije.

Nad Ronaldom je bio, pazi sad ovo, VIDLJIVIJI.Johny je napisao/la: Jel bio penal nad Fabregasom ?

To je drugi par cipela.Sveti je napisao/la:Koliko ste vi jadni i pateticni s tom klasičnom pričom o navodnom izvlačenju na penale. Sinoć je nedostatak sreće bio faktor kod poraza a ne neka fudbalska inferiornost. Ako sad govorite da nije bio penal samo zato jer ga sudija nije svirao, ne znam zašto ste pizdili onoliko na penale protiv juventusa i elchea te crveni karton kjeliniju. Imate dvostruke arsine, pogotovo monolog s jadnim pokušajima da omalovazi navijače madrida
Eh, ja govorim da nije uopće bio penal (ne bih svirao ni onaj start nad Fabregasom, nit' onaj nad Ronaldom. Provjeri šta sam sinoć napisao i sve će biti jasno). Samo mi je smiješno ono vaše "ovo je bilo očitije". Jednostavno, ako se nešto desi na čistini - onda je logično da sudija nije svirao penal prosto iz razloga što nije bilo materijala za isti. Nije Barcelona igrala protiv buranije pa da se provlači priča o štićenju velikih, razumiješ?
Što se tiče crvenog za Chiellinija - i dalje smatram da je to smijurija. To će reći svi koji su gledali tu utakmicu, bez da su si stavili madridske naočare.
Penal protiv Elchea (ako se dobro sjećam, to je ono povlačenje Pepea

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
ne vidljivi nego dosta ocitiji
- Cautinho
- Kontakt:
Po vama je trebalo biti 10 penala.
Pa samo pravite lakrdiju od el clasica.
Slazem se sa monologom,ono je bio jaci duel,nikakav penal,a Cesc manje vise.
Stao mu na nogu,sudija nije vidio,ali opet nema razloga da bude,sudija postavio visoke kriterije i to je to.
Rezultat je realan i nemate se za sta zaliti.
Mozete se jedino zaliti na vasu taktiku,formaciju i igru na terenu.
Ono nije R od Real Madrid.
Pa samo pravite lakrdiju od el clasica.
Slazem se sa monologom,ono je bio jaci duel,nikakav penal,a Cesc manje vise.
Stao mu na nogu,sudija nije vidio,ali opet nema razloga da bude,sudija postavio visoke kriterije i to je to.
Rezultat je realan i nemate se za sta zaliti.
Mozete se jedino zaliti na vasu taktiku,formaciju i igru na terenu.
Ono nije R od Real Madrid.
Keep walking.
- PatrickBateman
- Kontakt:
Monolog je napisao/la:Nad Ronaldom je bio, pazi sad ovo, VIDLJIVIJI.Johny je napisao/la: Jel bio penal nad Fabregasom ?

pa stvar je u tome da rezultat nije realan, o tome se i radi, sasvim bi bilo fer da je zavrsilo X, htjeli to neki priznati ili ne, u drugom je real bio drasticno bolja ekipa na terenu, jos da carlo genijalac nije izbacio formaciju i taktiku kakva je bila u prvom bio bi ovo najmanje bod za real madrid, znam da je to previse sta bi bilo kad bi bilo pa i ne spominjem ali po prikazanom sinoc opet real madrid nije zasluzio da izgubi utakmicu
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ovi pomjeraju granice kad su izgovori u pitanju.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Vidljiv -> očit (promptus). Sinonimi, posebno u ovom kontekstu.LenBias je napisao/la:ne vidljivi nego dosta ocitiji

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
ne slazem/o se i neka se tu zavrsi raspravaMonolog je napisao/la:Vidljiv -> očit (promptus). Sinonimi, posebno u ovom kontekstu.LenBias je napisao/la:ne vidljivi nego dosta ocitiji
sudija je dopustao jace duele ,nije puno sjeckao igru,drzao se kriterija i kod penala,
ko sto kaze monolog il je trebo svirat oba penala il ni jedan ,
ne moze biti penal nad ronaldom a ne biti penal na cescu
lijepo je to sinoc izanaliziro canal + ,svi su se slozili da su bila oba penala i na ronaldu i na cescu
a ovdje se pokusaje prikazati real madrid kao neka zrtva(ko sto uvijek biva) sudijskih odluka,a ono po jedan penal na obje strane je bio ,i sta nije sviro sudija i to je to,on smatrao da nisu i eto .
da je svirao npr penal na cescu bilo bi 2:0 i kraj price al nije i rezultat je takav kakav jeste ,sudija im nije kriv nego nedostatak srece i anceloti hadalj niko vise
ko sto kaze monolog il je trebo svirat oba penala il ni jedan ,
ne moze biti penal nad ronaldom a ne biti penal na cescu
lijepo je to sinoc izanaliziro canal + ,svi su se slozili da su bila oba penala i na ronaldu i na cescu
a ovdje se pokusaje prikazati real madrid kao neka zrtva(ko sto uvijek biva) sudijskih odluka,a ono po jedan penal na obje strane je bio ,i sta nije sviro sudija i to je to,on smatrao da nisu i eto .
da je svirao npr penal na cescu bilo bi 2:0 i kraj price al nije i rezultat je takav kakav jeste ,sudija im nije kriv nego nedostatak srece i anceloti hadalj niko vise

Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 27 okt 2013, 11:48, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Jeste.Johny je napisao/la:@ Sveti
To što ti ne bi svirao te čini kompetentnijim od ostalih? Pobogu, sudija nije htio da svojim zviždukom riješi utakmicu, ali reći da ono nije bio penal može reći samo fudbalski laik poput tebe (sto si nebrojeno puta i pokazao). Što je najsmješnije niti jednom nisam pokušao da umanjim pobjedu barcelone, svi su imali svoje prilike, i daleko od tog da se izvlačim, i sad ako sam ja spomenuo da je bio penal odjednom sam navikao da se Madridu sudi svaki kontakt

Sent from my 2phone smart using Tapatalk now Free
naprijed rejal
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa dobro, zato si ti tu - fudbalski mag, utjelovljenje ovozemaljskog i vanzemaljskog fudbalskog znanja; kombinacija Colline, SAF-a, Guardiole i Capella.Sveti je napisao/la:fudbalski laik poput tebe (sto si nebrojeno puta i pokazao)

Johny je napisao/la: Jel bio penal nad Fabregasom ?
Mah , rasprava se svodi na tesku djetinjariju.Fkt je tuzno vidjeti da pojedini nemaju oci i da je jedino od Classica sto oni komentarisu penale,kartone,kornere...Monolog je napisao/la:Nad Ronaldom je bio, pazi sad ovo, VIDLJIVIJI.
Niko da spomene onu golcinu Alexisa ili da pohvali onako dobru igru Modrica.
Radi tezine utakmice ja nisam vidio apsolutno ni jedan penal.Posebno ne onaj nad Ronaldom jer je ono klasicno remplovanje i otresanje u reziji Mascherana

naprijed rejal
Monolog je napisao/la:Pa dobro, zato si ti tu - fudbalski mag, utjelovljenje ovozemaljskog i vanzemaljskog fudbalskog znanja; kombinacija Colline, SAF-a, Guardiole i Capella.Sveti je napisao/la:fudbalski laik poput tebe (sto si nebrojeno puta i pokazao)

Eto vidis.Sva mu se prica svodi da je on osoba koja konkretno nije komentarisala sudjenje a indirektno je u svakom postu govorio kako je "penal" bio prekternica za daljnji tok utakmice.
@ Sveti
Automatski pri zavrsetku utakmice sam rekao da ono remplovanje penala nije vidjelo dok ovaj start Pepea nad Cescom nisam ni primjetio za vrijeme utakmice.Naknadno sam vidio i siguran sam da je veci penal nego onaj nad Ronaldom i opet ponavljam ja da sam sudija , ne bih svirao ni jedan od navedenih

Za osobe koje nisu vidjele
[youtube][/youtube]
prekretnica je bio pocetak utakmice gdje je carlo izveo najdebilniju formaciju pomognutu najsmjesnijom taktikom u historiji real madrida, 7 igraca koji se brane i 3 koja napadaju, trener koji izvede na teren ekipu tako da igraju na nacin da se ronaldo i bale ne vide 45 minuta je apsolutno debil i nista vise, nazalost kada je to promjenio i kada je pocela igra kako treba vec je bilo kasno, jos kada na to dodamo nedostatak srece u odredjenim stvarima dobije se poraz i to je to
Gdje sam ja rekao da nisam komentarisao suđenje? Umjesto što toliko učiš spanski i njemački bolje se pozabavi maternjim
da je Barcelona izgubila pitao bih vas da li biste sudili penal vrli stručnjaci 

naprijed rejal
Hvala na sugestiji ali zadovoljan sam poznavanjem B/H/S jezika.Sveti je napisao/la:Gdje sam ja rekao da nisam komentarisao suđenje? Umjesto što toliko učiš spanski i njemački bolje se pozabavi maternjimda je Barcelona izgubila pitao bih vas da li biste sudili penal vrli stručnjaci
Ja njemacki i spanski ne ucim , nemam namjeru poceti u ovim godinama.Nema potrebe za potenciranjem nekih licnih stvar jer se ne poznajemo.Sve sto nam je zajednicko neka ostane na ovom forumu bez pokusavaja omalovazavanja

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.