NBA sezona 2010\2011

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

alfarouqaminu
Kontakt:

Re: NBA sezona 2010\2011

Post Postao/la alfarouqaminu » 31 jan 2011, 01:43

Donnie Darko je napisao/la:]

hehe nema veze :)

alfa nije to isto kao kad te neko ostavi na poludistanci i ti roknes airball.

aj sad se izvlaci, sada ovo sada ono, uvek neki glupi komentari :evil:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 31 jan 2011, 01:44

Rondo igra ove sezone za svoju statistiku 10 14 imao je 6 3 na pola treće i odjednom poće igrat Rondo,a u tom i Kelti prelomiše tekmu
A ovo je prejako gdje rastu ovakvi biseri rondo meets his mortal enemy, the open jump shot. :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 31 jan 2011, 01:44

aminu ti nisi normalan
kobe je uvijek imao sut lupas veceras da nisi sta pio,pusio
poredio si veceras sut ronda s roseom,s jamesom
sad s kobeom pa ti su ljudi izmislili sut za njeg a kobe je jedan od najboljih nba sutera uopste alo ba sta ti je

i spomeni mi i ti godine jos jednom stavit cu te na opciju da ti ne citam postove

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 31 jan 2011, 01:48

dema je napisao/la:aminu ti nisi normalan
sad s kobeom pa ti su ljudi izmislili sut za njeg a kobe je jedan od najboljih nba sutera uopste alo ba sta ti je

i spomeni mi i ti godine jos jednom stavit cu te na opciju da ti ne citam postove
buraz vidi gore klip sa youtubea

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 31 jan 2011, 01:50

Klipovi ne govore ništa ima klipova gdje će Bogans izgledat kao najbolji SG današnjice :lol: Prevario sam se takvih klipova nema :mrgreen: :roll: :lol: ali klipovi su jedna stvar drugo je košarkaško znanje
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 31 jan 2011, 01:53

LBJ MVP je napisao/la:Klipovi ne govore ništa ima klipova gdje će Bogans izgledat kao najbolji SG današnjice :lol: Prevario sam se takvih klipova nema :mrgreen: :roll: :lol: ali klipovi su jedna stvar drugo je košarkaško znanje
ma znam nego dema govori kako kobe je najbolji suter kako nikada nije imao airball.... a sve to samo zbog ronda da bi se podsmevali

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 31 jan 2011, 01:53

alfarouqaminu je napisao/la:

ma ne pada mi na pamet gledao sam ja to kad si ti imao 2-3 godine,znas razlika je sto sam ja te utakmice gledao uzivo a ti moras na you tube,ali nebi ni to bio problem jer ti i sam znas sta je sut a sta je bacanje kamena s ramena ali kad nekog ne volis onda ga ovako omalovazavas

cijelu noc pljujes po kobe-u prije tog po lebronu,da ti kazem nesto ne volim ih nesta ni jednog
lebron mi je najodvratniji nba igrac ali to ne znaci da je los on je jako dobar igrac
kobe je najbolji nba igrac trenutno iako mi nije drag igrac uopste ali takva je istina

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 31 jan 2011, 01:55

dema je napisao/la:

ma ne pada mi na pamet gledao sam ja to kad si ti imao 2-3 godine,znas razlika je sto sam ja te utakmice gledao uzivo a ti moras na you tube,ali nebi ni to bio problem jer ti i sam znas sta je sut a sta je bacanje kamena s ramena ali kad nekog ne volis onda ga ovako omalovazavas

cijelu noc pljujes po kobe-u prije tog po lebronu,da ti kazem nesto ne volim ih nesta ni jednog
lebron mi je najodvratniji nba igrac ali to ne znaci da je los on je jako dobar igrac
kobe je najbolji nba igrac trenutno iako mi nije drag igrac uopste ali takva je istina
pa i ti ne volis ronda pa je on jedan od najbolji playmakera... i stalno pricate kako ga ray,pierce i kg izvlace...epa i ovo je istina

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 31 jan 2011, 01:56

LBJ MVP je napisao/la:Klipovi ne govore ništa ima klipova gdje će Bogans izgledat kao najbolji SG današnjice :lol: Prevario sam se takvih klipova nema :mrgreen: :roll: :lol: ali klipovi su jedna stvar drugo je košarkaško znanje
ma znam nego dema govori kako kobe je najbolji suter kako nikada nije imao airball.... a sve to samo zbog ronda da bi se podsmevali
Ronda je smiješno ismijavat čovjek sa onim autohtonim šutom kamena s ramena imao triple double prosjek u PO :lol: :mrgreen: :P Tako da njih ne treba ozbiljno shvatat :oops: :P

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 31 jan 2011, 01:59

nije imao s sutem triple double sigurno vec s ulazcima pod kos
a to za sut gdje se toga sjeti
rondo je 4 nba play maker po ocjeni barkleya i s tim se slazem
po meni ima previse mana od suta za 2,za 3 i za 1 poen
mehanika suta ko kad ljudi bacaju kamena s ramena

kad ova 3 igraju i imaju procenat suta ko ekipa od 50% i vise tad je i on dobar tj ima 15 i vise asistencija

dobar je u odbrani,dobar pregled igre daleko je od kompletnog playa i kad se ovi povuku nece moc nista napravit

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 31 jan 2011, 02:01

dema je napisao/la:nije imao s sutem triple double sigurno vec s ulazcima pod kos

kad ova 3 igraju i imaju procenat suta ko ekipa od 50% i vise tad je i on dobar tj ima 15 i vise asistencija

dobar je u odbrani,dobar pregled igre daleko je od kompletnog playa i kad se ovi povuku nece moc nista napravit
Boldano mrzim kad neko daje predviđanja šta će bit kad će bit sve vidovite džemile :roll:
Druga stvar trenutno nema kompletnog playa nijedan nema sve segmente igre i to ko je najbolji play lige je teško reć jer svaki radi ono što treba njegovoj ekipi

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 31 jan 2011, 02:02

dema je napisao/la:nije imao s sutem triple double sigurno vec s ulazcima pod kos

a na kom je mestu rose po tebi?

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 31 jan 2011, 02:04

oces li rec da ce rondo bez rasnih sutera u ekipi tipa pierce i alen te garneta moc napravit nesta i bit lider ekipe i ubacit 1 poena kad treba a kamoli sut za 2 ili 3 poena
mrzio ti to ili ne to je istina
ne predvidjam ja nista pogledaj samo kad fali garnet koliko njemu losije ide u odbrani a kad budu i njih 2 falila zamisli koliko ce mu bit teze u napadu

rose je na 1 ili 2 mjestu ,tamo su ga stavili barkley i svi ostali strucnjaci

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 31 jan 2011, 02:06

dema je napisao/la:oces li rec da ce rondo bez rasnih sutera u ekipi tipa pierce i alen te garneta moc napravit nesta i bit lider ekipe i ubacit 1 poena kad treba a kamoli sut za 2 ili 3 poena
ne predvidjam ja nista pogledaj samo kad fali garnet koliko njemu losije ide u odbrani a kad budu i njih 2 falila zamisli koliko ce mu bit teze u napadu

Zašto je Barkley stručnjak?To što je bio veliki igrač i što voli puno kenjat ne znači da je stručnjak :lol: :roll:
Po mom mišljenju Rose je 3. Rondo,Nash,Rose i ja sam stručnjak :roll:

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 31 jan 2011, 02:09

dema je napisao/la:oces li rec da ce rondo bez rasnih sutera u ekipi tipa pierce i alen te garneta moc napravit nesta i bit lider ekipe i ubacit 1 poena kad treba a kamoli sut za 2 ili 3 poena

jao daj molim te stvarno sve vise sumnjam da imas 12 godina
daj molim te, a kada ce rose biti clutch igrac...aj molim te reci mi... neverovatno koliko uzdizete ovog rosea...jbt ne verujem

zar je rose bolji od jednog paula,jednog d-williamsa,jednog matorog nasha, pa cak mozda i westbrooka koji u poslednje vreme sve bolji i bolji...
ma cim je rekao barkli onda je to tacno sigurno :lol: :lol:
kada kaze barkli to ti je kao da sam ja rekao :lol:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 31 jan 2011, 02:11

jao daj molim te stvarno sve vise sumnjam da imas 12 godina
daj molim te, a kada ce rose biti clutch igrac...aj molim te reci mi... neverovatno koliko uzdizete ovog rosea...jbt ne verujem

zar je rose bolji od jednog paula,jednog d-williamsa,jednog matorog nasha, pa cak mozda i westbrooka koji u poslednje vreme sve bolji i bolji...
ma cim je rekao barkli onda je to tacno sigurno :lol: :lol:
kada kaze barkli to ti je kao da sam ja rekao :lol:
Rose jeste bolji od Paula,od D-Willa nije ali ove sezone igra bolje od njega.Od Nasha trenutno nije bolji no možda napreduje dok za razliku od Westbrooka ima mozak iako mi je Wesbrook drag igrač on je i jako glup igrač tako da Rose ima i tu prednost

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 31 jan 2011, 02:11

LBJ MVP je napisao/la:

Zašto je Barkley stručnjak?To što je bio veliki igrač i što voli puno kenjat ne znači da je stručnjak :lol: :roll:
Po mom mišljenju Rose je 3. Rondo,Nash,Rose i ja sam stručnjak :roll:
zasto je barkley strucnjak
zato sto je hall of fame igrac,a ti kad budes onda cu ti vjerovat,zato sto je igrao s najvecima ikad ,zato sto je limitiranu ekipu doveo u nba finale zato sto je igrao mozgom jedan od najnizih igraca koji je dominirao pod kosem,

jeli phil jackson strucnjak ili van gundy ili ovi s espn ili ovi s nba

aminu kad ti odgledas jednu utakmicu bullsa javi se ,jesi neotesan stvarno sta ti znas sta je clutch igrac tebi rondo i kobe imaju isti sut

tamo je rose prvi ne za playa vec za mvp

rose ne igra u ekipi s 3 buduca hall of fame igraca tj 4 ali eto necu racunat shaqa i da rose je liderr ekipe

i glupo mi je opet poredit njih 2 kad su neuporedivi

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 31 jan 2011, 02:16

ma kakvo uzdizanje Rosa to se vidi, prica, cuje sta vise da ti kazem :)...pa Rondo je danas do kraja prvog poluvremena imao samo jednu ast jeli tako?...sve dok ovim nije isao sut, ali kad su proradili onda skupi i on 15tak asistencija ....pa kaze CP3 dovoljno za Rosa ja sam postavio jednom video ne trebam vise....Rose je najbolji PG na istoku to ubjedljivo,a sto se tice NBA necu ga porediti jedino sa Nashom koji ima iza sebe rezultate i dan danas je jos uvjek na nivou
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 31 jan 2011, 02:18

barkley nije strucnjak. on zna puno o nba, ali strucnjak nije. isto tako je dosta subjektivan u svojim izjavama, i mnogi mu to zamjeraju.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 31 jan 2011, 02:23

Donnie Darko je napisao/la:barkley nije strucnjak. on zna puno o nba, ali strucnjak nije. isto tako je dosta subjektivan u svojim izjavama, i mnogi mu to zamjeraju.
ali niko ama bas niko nije ismijavao bullse protekle 2 godine vise od njeg inace ih ne voli jer su mu uzeli jedinu sansu za titulu e zato dobija na tezino ovo sto on prica

on je veliki poznavalac nba lige ,same igre i zna sve tajne koje postoje u nba u kosarci uopste mi smo laici u odnosu na takve ljude

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.