Donnie Darko je napisao/la:]
hehe nema veze![]()
alfa nije to isto kao kad te neko ostavi na poludistanci i ti roknes airball.
aj sad se izvlaci, sada ovo sada ono, uvek neki glupi komentari

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Donnie Darko je napisao/la:]
hehe nema veze![]()
alfa nije to isto kao kad te neko ostavi na poludistanci i ti roknes airball.
buraz vidi gore klip sa youtubeadema je napisao/la:aminu ti nisi normalan
kobe je uvijek imao sut lupas veceras da nisi sta pio,pusio
poredio si veceras sut ronda s roseom,s jamesom
sad s kobeom pa ti su ljudi izmislili sut za njeg a kobe je jedan od najboljih nba sutera uopste alo ba sta ti je
i spomeni mi i ti godine jos jednom stavit cu te na opciju da ti ne citam postove
ma znam nego dema govori kako kobe je najbolji suter kako nikada nije imao airball.... a sve to samo zbog ronda da bi se podsmevaliLBJ MVP je napisao/la:Klipovi ne govore ništa ima klipova gdje će Bogans izgledat kao najbolji SG današnjicePrevario sam se takvih klipova nema
![]()
![]()
ali klipovi su jedna stvar drugo je košarkaško znanje
ma ne pada mi na pamet gledao sam ja to kad si ti imao 2-3 godine,znas razlika je sto sam ja te utakmice gledao uzivo a ti moras na you tube,ali nebi ni to bio problem jer ti i sam znas sta je sut a sta je bacanje kamena s ramena ali kad nekog ne volis onda ga ovako omalovazavasalfarouqaminu je napisao/la:buraz vidi gore klip sa youtubeadema je napisao/la:aminu ti nisi normalan
sad s kobeom pa ti su ljudi izmislili sut za njeg a kobe je jedan od najboljih nba sutera uopste alo ba sta ti je
i spomeni mi i ti godine jos jednom stavit cu te na opciju da ti ne citam postove
pa i ti ne volis ronda pa je on jedan od najbolji playmakera... i stalno pricate kako ga ray,pierce i kg izvlace...epa i ovo je istinadema je napisao/la:ma ne pada mi na pamet gledao sam ja to kad si ti imao 2-3 godine,znas razlika je sto sam ja te utakmice gledao uzivo a ti moras na you tube,ali nebi ni to bio problem jer ti i sam znas sta je sut a sta je bacanje kamena s ramena ali kad nekog ne volis onda ga ovako omalovazavasalfarouqaminu je napisao/la:buraz vidi gore klip sa youtubeadema je napisao/la:aminu ti nisi normalan
cijelu noc pljujes po kobe-u prije tog po lebronu,da ti kazem nesto ne volim ih nesta ni jednog
lebron mi je najodvratniji nba igrac ali to ne znaci da je los on je jako dobar igrac
kobe je najbolji nba igrac trenutno iako mi nije drag igrac uopste ali takva je istina
Ronda je smiješno ismijavat čovjek sa onim autohtonim šutom kamena s ramena imao triple double prosjek u POalfarouqaminu je napisao/la:ma znam nego dema govori kako kobe je najbolji suter kako nikada nije imao airball.... a sve to samo zbog ronda da bi se podsmevaliLBJ MVP je napisao/la:Klipovi ne govore ništa ima klipova gdje će Bogans izgledat kao najbolji SG današnjicePrevario sam se takvih klipova nema
![]()
![]()
ali klipovi su jedna stvar drugo je košarkaško znanje
Boldano mrzim kad neko daje predviđanja šta će bit kad će bit sve vidovite džemiledema je napisao/la:nije imao s sutem triple double sigurno vec s ulazcima pod kos
a to za sut gdje se toga sjeti
rondo je 4 nba play maker po ocjeni barkleya i s tim se slazem
po meni ima previse mana od suta za 2,za 3 i za 1 poen
mehanika suta ko kad ljudi bacaju kamena s ramena
kad ova 3 igraju i imaju procenat suta ko ekipa od 50% i vise tad je i on dobar tj ima 15 i vise asistencija
dobar je u odbrani,dobar pregled igre daleko je od kompletnog playa i kad se ovi povuku nece moc nista napravit
a na kom je mestu rose po tebi?dema je napisao/la:nije imao s sutem triple double sigurno vec s ulazcima pod kos
a to za sut gdje se toga sjeti
rondo je 4 nba play maker po ocjeni barkleya i s tim se slazem
po meni ima previse mana od suta za 2,za 3 i za 1 poen
mehanika suta ko kad ljudi bacaju kamena s ramena
kad ova 3 igraju i imaju procenat suta ko ekipa od 50% i vise tad je i on dobar tj ima 15 i vise asistencija
dobar je u odbrani,dobar pregled igre daleko je od kompletnog playa i kad se ovi povuku nece moc nista napravit
Zašto je Barkley stručnjak?To što je bio veliki igrač i što voli puno kenjat ne znači da je stručnjakdema je napisao/la:oces li rec da ce rondo bez rasnih sutera u ekipi tipa pierce i alen te garneta moc napravit nesta i bit lider ekipe i ubacit 1 poena kad treba a kamoli sut za 2 ili 3 poena
mrzio ti to ili ne to je istina
ne predvidjam ja nista pogledaj samo kad fali garnet koliko njemu losije ide u odbrani a kad budu i njih 2 falila zamisli koliko ce mu bit teze u napadu
rose je na 1 ili 2 mjestu ,tamo su ga stavili barkley i svi ostali strucnjaci
dema je napisao/la:oces li rec da ce rondo bez rasnih sutera u ekipi tipa pierce i alen te garneta moc napravit nesta i bit lider ekipe i ubacit 1 poena kad treba a kamoli sut za 2 ili 3 poena
ne predvidjam ja nista pogledaj samo kad fali garnet koliko njemu losije ide u odbrani a kad budu i njih 2 falila zamisli koliko ce mu bit teze u napadu
Rose jeste bolji od Paula,od D-Willa nije ali ove sezone igra bolje od njega.Od Nasha trenutno nije bolji no možda napreduje dok za razliku od Westbrooka ima mozak iako mi je Wesbrook drag igrač on je i jako glup igrač tako da Rose ima i tu prednostalfarouqaminu je napisao/la:dema je napisao/la:oces li rec da ce rondo bez rasnih sutera u ekipi tipa pierce i alen te garneta moc napravit nesta i bit lider ekipe i ubacit 1 poena kad treba a kamoli sut za 2 ili 3 poena
jao daj molim te stvarno sve vise sumnjam da imas 12 godina
daj molim te, a kada ce rose biti clutch igrac...aj molim te reci mi... neverovatno koliko uzdizete ovog rosea...jbt ne verujem
zar je rose bolji od jednog paula,jednog d-williamsa,jednog matorog nasha, pa cak mozda i westbrooka koji u poslednje vreme sve bolji i bolji...
ma cim je rekao barkli onda je to tacno sigurno![]()
kada kaze barkli to ti je kao da sam ja rekao
zasto je barkley strucnjakLBJ MVP je napisao/la:Zašto je Barkley stručnjak?To što je bio veliki igrač i što voli puno kenjat ne znači da je stručnjakdema je napisao/la:oces li rec da ce rondo bez rasnih sutera u ekipi tipa pierce i alen te garneta moc napravit nesta i bit lider ekipe i ubacit 1 poena kad treba a kamoli sut za 2 ili 3 poena
rose je na 1 ili 2 mjestu ,tamo su ga stavili barkley i svi ostali strucnjaci![]()
Po mom mišljenju Rose je 3. Rondo,Nash,Rose i ja sam stručnjak
ali niko ama bas niko nije ismijavao bullse protekle 2 godine vise od njeg inace ih ne voli jer su mu uzeli jedinu sansu za titulu e zato dobija na tezino ovo sto on pricaDonnie Darko je napisao/la:barkley nije strucnjak. on zna puno o nba, ali strucnjak nije. isto tako je dosta subjektivan u svojim izjavama, i mnogi mu to zamjeraju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.