Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: Serie A
Fali Interu jedan pravi killer u napadu, ono što ne lani bio Lukaku. Ma teško će Juve do naslova, ne blistaju ni oni, veliki zaostatak te puno ozljeda imaju
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Koja ce klasa ovaj Dusan postati samo da ga povrede zaobidju,strasan golegeter vec sad je,bas ona prava 9-ka
Tacno ce Juve ovo osvojiti

Steta sto igra u trenutno raspalom Juventusu. Momak da ima jednog Tadića, da ne pricamo dalje, trpao bi skoro svaki mec po 2 komada najmanje...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Rekao sam ja, nije isključeno. Nije pitanje da li će ovi ispred kiksati, jer je sigurno da hoće. Samo je pitanje da li Juventus može napraviti neki niz, a da i on ne kiksa kao ostali.
Il Club più titolato al mondo!
Pa juventus najgori, u zadnje 4 tekme, 1 pobjeda.
Nema govora, ko uhvati 5 pobjeda u nizu, prvak je, ali haman niko to nije kadar uciniti.
Ma kazem ti na osnovu ovog sto je do sada odigrao za Juve. Imao je mozda ukupno 5-6 upotrebljivih lopti na na ovih vec sada 6 utakmica i postigao 3 gola + ono u kupu sto je sve sam odradio. Napadaci u najjacim ekipama imaju po 3-4 izgledne (ne zicer) sanse po utakmici...Daleko vise ih je imao u Fiorentini.ronaldo99 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 19:03Dobro nemojmo sad pretjerivati,on i ovako trpa. Ni Messi u prajmu nije trpao dva po tekmi![]()
Zadnja izmjena: marconato, dana/u 26 feb 2022, 19:10, ukupno mijenjano 1 put.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Baš to, ko uhvati neku seriju bez kikseva. Jbt kao da se takmiče ko će biti manje loš

Il Club più titolato al mondo!
Zapravo, ko napravi seriju od 5 vezanih clean sheet-ova uzima sve.muxa je napisao/la: ↑26 feb 2022, 19:10Baš to, ko uhvati neku seriju bez kikseva. Jbt kao da se takmiče ko će biti manje loš![]()
Ne znaju talijani drugacije osvojiti nista.
Vise lopti vise golova u pravilu,ali nije neminovno da bi vise trpao.marconato je napisao/la: ↑26 feb 2022, 19:09Ma kazem ti na osnovu ovog sto je do sada odigrao za Juve. Imao je mozda ukupno 5-6 upotrebljivih lopti na na ovih vec sada 6 utakmica i postigao 3 gola + ono u kupu sto je sve sam odradio. Napadaci u najjacim ekipama imaju po 3-4 izgledne (ne zicer) sanse po utakmici...Daleko vise ih je imao u Fiorentini.
Nebitno da ga povrde zaobidju ima predispozicije za strasna dostignuca. Srbija ima strasan napad sa njim Mitrovicem pa i Jovicem,kad dodas iza SmS,Tadic i Kostic,strasna ekipa
Strašan prijem lopte 

Bgmi smrdi na to da ce Juventus uzeti naslov, ostali izgleda nisu sposobni
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Ma nema sanse. Prelosi. A i takvi su mogli biti tu sto govori o niskom nivou ove sezone. Uz to 9 igraca van stroja od cega 3 sa visemjesecnim pauzama.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ovakav Juve ako uzme titulu, onda se ostali klubovi trebaju ugasit...
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zakuhalo se pravo.
Mi smo ovdje svi manje više slični. Dvije - tri loše utakmice i niko ne valja. Dvije ili tri uzastopne pobjede i fali samo 3-4 igrača i bit će to extra.
A realnost je da sve ekipe imaju dosta manjkavosti.Te da sluti na sezonu kad prvak neće imati više od 85 bodova. Ako i toliko.

Mi smo ovdje svi manje više slični. Dvije - tri loše utakmice i niko ne valja. Dvije ili tri uzastopne pobjede i fali samo 3-4 igrača i bit će to extra.
A realnost je da sve ekipe imaju dosta manjkavosti.Te da sluti na sezonu kad prvak neće imati više od 85 bodova. Ako i toliko.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.