FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

senci-071
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la senci-071 » 18 maj 2012, 12:45

Zmaj
Pa ne igra Jovic vec igraci.Cuj pjesmu mu spremaju i kao nema se cemu nadati u Gradacu. :lol: Pa ljudi moji sta sve ovde covjek nece procitati. :oops: Koliko Zmaj imas godina majketi ?

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 18 maj 2012, 12:48

senci-071 je napisao/la:Zmaj
Pa ne igra Jovic vec igraci.Cuj pjesmu mu spremaju i kao nema se cemu nadati u Gradacu. :lol: Pa ljudi moji sta sve ovde covjek nece procitati. :oops: Koliko Zmaj imas godina majketi ?
tlinest
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

maksi
Kontakt:

Post Postao/la maksi » 18 maj 2012, 12:55

senci-071 je napisao/la:Zmaj
Jel vi pobijedit hoćete jedino vam posudit licencu za EVROPU moremo nekad ste vi bili sila sad niste.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 18 maj 2012, 16:33

jug-onostalgicar je napisao/la:sramota da vi dobijete 5000 maraka kazne a listica 3000...
sramota...
Stvarno sramota, treba podhitno osnovati društvo ligaša i početi smjenjivati smrdljiva **** iz saveza .
U novi boj ...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 18 maj 2012, 17:01

Objektivno od Saveza ili te nekakve komisije, nema šta......
O pravdo tugo moja!!!!!

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 18 maj 2012, 17:03

Široki kažnjen s 3.000, Sarajevo s 5.000 KM
Širokobriježani i jednu utakmicu bez gledatelja

Gluho bilo,pa jeli i ovo moguce. :oops: Ovo je jos jedan dokaz kako je FK.Sarajevo kao najveci klub BIH tretirano od Komiteta za normalizaciju. :oops:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 18 maj 2012, 17:21

@aco
Nismo svi trinaestogodišnjaci!!!! Ali koliko je meni poznato komitet je imenovao sve te silne komisije u savezu, ali nije ni bitno, i prije smo vidjeli da nemaju baš jednak kriterij za kažnjavanje....

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 18 maj 2012, 17:24

aleksandar_veliki je napisao/la:
senci-071 je napisao/la:Široki kažnjen s 3.000, Sarajevo s 5.000 KM
Širokobriježani i jednu utakmicu bez gledatelja

Gluho bilo,pa jeli i ovo moguce. :oops: Ovo je jos jedan dokaz kako je FK.Sarajevo kao najveci klub BIH tretirano od Komiteta za normalizaciju. :oops:
Kakve veze ima Komitet sa ovom odlukom, ja ne kontam, ili se mnogi prave da ne znaju ili pak su fakat ovdje vecinom 13-godisnji klinci. Kazne sramotno niske i za jedne i za druge. Sarajevu je trebalo kazniti s najvecom novcanom kaznom, dok je Široki trebao dobiti bar tri tekme i najvecu novcanu kaznu.
Aco ako je tebi ovo isto nemamo šta pričati kako ista kazna kakve tri utakmice trebalo je kazniti delegata koji nije prekinuo utakmicu na spominjanje ratnog zločinca po pravilima Uefe ko če kaznoiti savez za taj propust.Pa bakljada pa slike ratnog zločinca pa fašistički povici pa gađanje trenera koji je pogođen u glavu,pa udaranje pomoćnog sudije koji je to kriterij i ko donosi tako sramotne odluke po kojim pravilima je li po onim da samo Sarajevo ponavlja greške pa zato. A zastava sa Kukastim krstom i to se zaboravilo e pa **** više ovakav savez koji je i napravio tako nakaradnu tu komnisiju. A hvala Bogu svi su vidjeli i jednu i drugu utakmicu na Tv pa nek sad svako kaže je li ovo pošteno od strane saveza!
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 18 maj 2012, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 18 maj 2012, 17:29

hilmo je napisao/la:@aco
Nismo svi trinaestogodišnjaci!!!! Ali koliko je meni poznato komitet je imenovao sve te silne komisije u savezu, ali nije ni bitno, i prije smo vidjeli da nemaju baš jednak kriterij za kažnjavanje....
I sta sad, pa ne odredjuje Komitet kazne. Fkat nekad pretjerujete, reci mi sikreno, nemoj gledati kaznu Sirokom, zaboravi je. Da li je Sarajevo kao los organizator utakmice na kojoj je zapaljeno 200 baklji, na kojoj su se culi i topovski udari, trebalo biti kaznjeno sa vecim novcanim iznosom. Zaboravi Siroki, samo me ovo interesuje
jeste trebalo je i **** majku svakom kretenu koji radi protiv kluba je li OK. A sad koliko je trebalo kazniti Široki reci ti koliko treba kazniti savez za propuste već sam naveo 1 a ako skontaš da su oni domaćini koliko je trebalo onda njih kazniti ako ne kazne Široki želim pošten odgovor Aco ja sam bio iskren!Savez je postavio komisiju disciplinsku nisam ja ili ti.
Sarajevo ljubavi moja!

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 18 maj 2012, 17:30

@aco a zar nije max kazna za pirotehniku 1.500, bez obzira kol'ko se "zari i pali"?
FK Sarajevo; koristenje pirotehnickih sredstava (domaci i gostujuci navijaci), napad na redare - 5.000 KM

NK siroki brijeg: pjevanje fasistickih i nacionalistickih pjesama, zvizdanje bh. himne, slike ratnog zlocinca, skandiranje ratnim zlocincima, koristenje pirotehnickih sredstava, napad domaceg navijaca na sudiju, pogođen trener gostujuce ekipe - 3.000 KM i jedna utakmica bez publike
bravo komitet!!!
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 18 maj 2012, 17:30

ovo oko najvećeg kluba u BiH necu da komentarisem jer je presmjesno...

jedino bi se mogao sloziti sa @sekac jer široki je trebao drasticno vise biti kaznjen od sarajeva...i ako mislim i da je sarajevom kaznjen nekim minimalcem...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 18 maj 2012, 17:31

@Aco
Znači realno...treba biti kažnjeno, naravno, ako je to jedini način da sklonimo baklje sa stadiona onda i treba biti veća kazna, ali savez/Komitet treba naći neku strategiju u borbi protiv toga, a ne ovako klubove koji su u dubiozi gurati u još veći ponor, a ko fol se bore za dobrobit fudbala.
Ali recimo da je Sarajevo kažnjeno sa 10 000 KM zbog pirotehnike, koliku bi onda kaznu trebao dobiti spomenuti klub za himnu, fašizam, napad na sudiju, granatiranje trenera itd, itd...

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 18 maj 2012, 17:32

gdje utakmica u Europi navedi jednu samo prekinuta zbog bakljade a ja ču tebi reči da je utakmica Rumunija-BH prekinuta bila radi spominjanja ratnog zločinca pa dok se nije taj dio tribine gdje su dizali transparente očistio nije nastavljeno, mada je mirne duše moglo biti i prekinuto kasnije su tvrdili iz Uefe ali radi regularnosti takmičenja nisu . Mi smo mala zemlja pa nas niko ne **** doduše kaznili su i nas radi čupanja stolica i delegata što nije ispoštovao pravila ali je Rumunija oderana do guzova radi tog od strane Uefe
Sarajevo ljubavi moja!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 maj 2012, 17:37

U HNL se utakmice prekidaju zbog bakljade ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 18 maj 2012, 17:39

Ja kako sam vidio u doigravanju za Bundesligu, poslije drama bakljade, tekma normalno se nastavila ne znam sta vi pricate o prekidanju?!
Zadnja izmjena: Alfa_Muzijak, dana/u 18 maj 2012, 17:42, ukupno mijenjano 1 put.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 18 maj 2012, 17:40

sekac je napisao/la:
Kakve veze ima Komitet sa ovom odlukom, ja ne kontam, ili se mnogi prave da ne znaju ili pak su fakat ovdje vecinom 13-godisnji klinci. Kazne sramotno niske i za jedne i za druge. Sarajevu je trebalo kazniti s najvecom novcanom kaznom, dok je Široki trebao dobiti bar tri tekme i najvecu novcanu kaznu.
Aco ako je tebi ovo isto nemamo šta pričati kako ista kazna kakve tri utakmice trebalo je kazniti delegata koji nije prekinuo utakmicu na spominjanje ratnog zločinca po pravilima Uefe,pa bakljada pa slike ratnog zločinca pa fašistički povici pa gađanje trenera koji je pogođen u glavu,pa udaranje pomoćnog sudije koji je to kriterij i ko donosi tako sramotne odluke po kojim pravilima je li po onim da samo sarjevo ponavlja greške pa zato a zastava sa Kukastim krstom i to se zaboravilo e pa **** više ovakav savez koji je i napravio tako nakaradnu tu komnisiju
Gledaj, ti i drugi vodu navlacite samo na svoj mlin. Ako cemo striktno postovati pravila UEFA-e, na koja se pozivas, onda je utakmica na Kosevu trebala biti prekinuta u 55 minuti i registrovana 3:0 za gosta ili pak nastavljena nekad pred civilizovanim navijacima. Zasto? Sad ces me pitati to, ja cu ti reci da od UEFA-e su stigle instrukcije da nakon prve baklje na terenu slijedi upozorenje, nakon druge desetominutna pauza, nakon trece prekid. Ne ide to tako...
pa onda je pola utakmica zeljeznicara na grbavici i sarajeva na kosevu trebalo prekinuti, mislim da obje navijacke grupe na vaznijim utakmicama redovno prave bakljade po vise puta

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 18 maj 2012, 17:42

Pa komitet je najavio da ce se promjenit ovaj stari pravilnik sljedece sezone. Bit ce stroziji.
Nadam se da Selimovic nece ovog puta u inat podjeliti navijacima baklje, ko sto je rekao da ce u inat Sarajevo igrati sa evropskim velikanom. :)
NO PYRO NO PARTY

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 18 maj 2012, 17:42

hilmo je napisao/la:@Aco
Znači realno...treba biti kažnjeno, naravno, ako je to jedini način da sklonimo baklje sa stadiona onda i treba biti veća kazna, ali savez/Komitet treba naći neku strategiju u borbi protiv toga, a ne ovako klubove koji su u dubiozi gurati u još veći ponor, a ko fol se bore za dobrobit fudbala.
Ali recimo da je Sarajevo kažnjeno sa 10 000 KM zbog pirotehnike, koliku bi onda kaznu trebao dobiti spomenuti klub za himnu, fašizam, napad na sudiju, granatiranje trenera itd, itd...
Ne znam vjeruj mi, da li se kaznjava neko zbog zvizdanja himni. To dosita ne znam, slazem se ja sa tobom, ali ta prica o tome kako se radi protiv Sarajeva bas ne pije vode.

Ja smatram da treba derati klubove, da su kazne nikakve i da se zbog toga ovo sve ponavlja. Jbg, oderes Sarajevo, Zelju, Borac... sa 30.000 radi baklji i topovskih udara, pa ce se onda ovi iz klubova potrudite da iste ne budu unesene na stadion. Oderes Siroki sa 50.000 zbog fasizma na tribinama, pa ce se oni potruditi da fino lijepo pregledaju kamerice na stadionu, vide zbog koga su oderani, proslijede snimke tuzilastvu ili kome vec, privatno ga tuze i zabrani mu se dolazak na teren. Dakle, kazne su mizerne, nikakve i to je najveci problem.
e to je ono što želim čuti oderi Sarajevo -Želju ali brate nemože ovo naočigled javnosti biti sankcionisano obrnuto veća kazna za derbi pa hajde i nije nekih večih belaja bilo a manja za ovo u Širokom .Sam reciprocitet je problem nije problem kazna Sarajevu . Samo reciprocitet da je Široki Kažnjen a trebao je on biti kažnjen 10 000 a Sarajevo 5 000 onda bi mogli pričati, plus te utakmice bez publike e to je već pošteno a ovo brate cirkus Kolorado prave
Sarajevo ljubavi moja!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 18 maj 2012, 17:45

sekac je napisao/la:gdje utakmica u Europi navedi jednu samo prekinuta zbog bakljade a ja ču tebi reči da je utakmica Rumunija-BH prekinuta bila radi spominjanja ratnog zločinca pa dok se nije taj dio tribine gdje su dizali transparente očistio nije nastavljeno, mada je mirne duše moglo biti i prekinuto kasnije su tvrdili iz Uefe ali radi regularnosti takmičenja nisu . Mi smo mala zemlja pa nas niko ne **** doduše kaznili su i nas radi čupanja stolica i delegata što nije ispoštovao pravila ali je Rumunija oderana do guzova radi tog od strane Uefe
Istra -Rijeka i to po nalogu iz UEFA, sudija se drzao pravila i prekinuo utakmicu. Eto ti jedna, drzis se striktno pravila i sve je ok. Ponovljena poslije tekma, nigdje baklji, bas me cudi kako ij nije bilo.

Neko spomenu Bundes, druze vidjet ces deranja o Bundesu i nisam gledao, ali cini mi se da je to prva bakljada bila, nakon koje ide upozorenje, druga prekid od deset minuta, treća trajni prekid.
Liga prvaka Napoli Čelzi gori stadion pa šta bi
Sarajevo ljubavi moja!

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 18 maj 2012, 17:45

Moje misljenje je da Sarajevo nije samo kaznjeno zbog baklji nego i zbog onog manjeg incidenta na sjeveru, kad su redari pretuceni.
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hamagara, soe i 50 gostiju.