Pa ne igra Jovic vec igraci.Cuj pjesmu mu spremaju i kao nema se cemu nadati u Gradacu.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
tlinestsenci-071 je napisao/la:Zmaj
Pa ne igra Jovic vec igraci.Cuj pjesmu mu spremaju i kao nema se cemu nadati u Gradacu.Pa ljudi moji sta sve ovde covjek nece procitati.
Koliko Zmaj imas godina majketi ?
Jel vi pobijedit hoćete jedino vam posudit licencu za EVROPU moremo nekad ste vi bili sila sad niste.senci-071 je napisao/la:Zmaj
Pa ne igra Jovic vec igraci.Cuj pjesmu mu spremaju i kao nema se cemu nadati u Gradacu.Pa ljudi moji sta sve ovde covjek nece procitati.
Koliko Zmaj imas godina majketi ?
Stvarno sramota, treba podhitno osnovati društvo ligaša i početi smjenjivati smrdljiva **** iz saveza .jug-onostalgicar je napisao/la:sramota da vi dobijete 5000 maraka kazne a listica 3000...
sramota...
Aco ako je tebi ovo isto nemamo šta pričati kako ista kazna kakve tri utakmice trebalo je kazniti delegata koji nije prekinuo utakmicu na spominjanje ratnog zločinca po pravilima Uefe ko če kaznoiti savez za taj propust.Pa bakljada pa slike ratnog zločinca pa fašistički povici pa gađanje trenera koji je pogođen u glavu,pa udaranje pomoćnog sudije koji je to kriterij i ko donosi tako sramotne odluke po kojim pravilima je li po onim da samo Sarajevo ponavlja greške pa zato. A zastava sa Kukastim krstom i to se zaboravilo e pa **** više ovakav savez koji je i napravio tako nakaradnu tu komnisiju. A hvala Bogu svi su vidjeli i jednu i drugu utakmicu na Tv pa nek sad svako kaže je li ovo pošteno od strane saveza!aleksandar_veliki je napisao/la:Kakve veze ima Komitet sa ovom odlukom, ja ne kontam, ili se mnogi prave da ne znaju ili pak su fakat ovdje vecinom 13-godisnji klinci. Kazne sramotno niske i za jedne i za druge. Sarajevu je trebalo kazniti s najvecom novcanom kaznom, dok je Široki trebao dobiti bar tri tekme i najvecu novcanu kaznu.senci-071 je napisao/la:Široki kažnjen s 3.000, Sarajevo s 5.000 KM
Širokobriježani i jednu utakmicu bez gledatelja
Gluho bilo,pa jeli i ovo moguce.Ovo je jos jedan dokaz kako je FK.Sarajevo kao najveci klub BIH tretirano od Komiteta za normalizaciju.
jeste trebalo je i **** majku svakom kretenu koji radi protiv kluba je li OK. A sad koliko je trebalo kazniti Široki reci ti koliko treba kazniti savez za propuste već sam naveo 1 a ako skontaš da su oni domaćini koliko je trebalo onda njih kazniti ako ne kazne Široki želim pošten odgovor Aco ja sam bio iskren!Savez je postavio komisiju disciplinsku nisam ja ili ti.aleksandar_veliki je napisao/la:I sta sad, pa ne odredjuje Komitet kazne. Fkat nekad pretjerujete, reci mi sikreno, nemoj gledati kaznu Sirokom, zaboravi je. Da li je Sarajevo kao los organizator utakmice na kojoj je zapaljeno 200 baklji, na kojoj su se culi i topovski udari, trebalo biti kaznjeno sa vecim novcanim iznosom. Zaboravi Siroki, samo me ovo interesujehilmo je napisao/la:@aco
Nismo svi trinaestogodišnjaci!!!! Ali koliko je meni poznato komitet je imenovao sve te silne komisije u savezu, ali nije ni bitno, i prije smo vidjeli da nemaju baš jednak kriterij za kažnjavanje....
bravo komitet!!!FK Sarajevo; koristenje pirotehnickih sredstava (domaci i gostujuci navijaci), napad na redare - 5.000 KM
NK siroki brijeg: pjevanje fasistickih i nacionalistickih pjesama, zvizdanje bh. himne, slike ratnog zlocinca, skandiranje ratnim zlocincima, koristenje pirotehnickih sredstava, napad domaceg navijaca na sudiju, pogođen trener gostujuce ekipe - 3.000 KM i jedna utakmica bez publike
pa onda je pola utakmica zeljeznicara na grbavici i sarajeva na kosevu trebalo prekinuti, mislim da obje navijacke grupe na vaznijim utakmicama redovno prave bakljade po vise putaaleksandar_veliki je napisao/la:Gledaj, ti i drugi vodu navlacite samo na svoj mlin. Ako cemo striktno postovati pravila UEFA-e, na koja se pozivas, onda je utakmica na Kosevu trebala biti prekinuta u 55 minuti i registrovana 3:0 za gosta ili pak nastavljena nekad pred civilizovanim navijacima. Zasto? Sad ces me pitati to, ja cu ti reci da od UEFA-e su stigle instrukcije da nakon prve baklje na terenu slijedi upozorenje, nakon druge desetominutna pauza, nakon trece prekid. Ne ide to tako...sekac je napisao/la:Aco ako je tebi ovo isto nemamo šta pričati kako ista kazna kakve tri utakmice trebalo je kazniti delegata koji nije prekinuo utakmicu na spominjanje ratnog zločinca po pravilima Uefe,pa bakljada pa slike ratnog zločinca pa fašistički povici pa gađanje trenera koji je pogođen u glavu,pa udaranje pomoćnog sudije koji je to kriterij i ko donosi tako sramotne odluke po kojim pravilima je li po onim da samo sarjevo ponavlja greške pa zato a zastava sa Kukastim krstom i to se zaboravilo e pa **** više ovakav savez koji je i napravio tako nakaradnu tu komnisijualeksandar_veliki je napisao/la:
Kakve veze ima Komitet sa ovom odlukom, ja ne kontam, ili se mnogi prave da ne znaju ili pak su fakat ovdje vecinom 13-godisnji klinci. Kazne sramotno niske i za jedne i za druge. Sarajevu je trebalo kazniti s najvecom novcanom kaznom, dok je Široki trebao dobiti bar tri tekme i najvecu novcanu kaznu.
e to je ono što želim čuti oderi Sarajevo -Želju ali brate nemože ovo naočigled javnosti biti sankcionisano obrnuto veća kazna za derbi pa hajde i nije nekih večih belaja bilo a manja za ovo u Širokom .Sam reciprocitet je problem nije problem kazna Sarajevu . Samo reciprocitet da je Široki Kažnjen a trebao je on biti kažnjen 10 000 a Sarajevo 5 000 onda bi mogli pričati, plus te utakmice bez publike e to je već pošteno a ovo brate cirkus Kolorado pravealeksandar_veliki je napisao/la:Ne znam vjeruj mi, da li se kaznjava neko zbog zvizdanja himni. To dosita ne znam, slazem se ja sa tobom, ali ta prica o tome kako se radi protiv Sarajeva bas ne pije vode.hilmo je napisao/la:@Aco
Znači realno...treba biti kažnjeno, naravno, ako je to jedini način da sklonimo baklje sa stadiona onda i treba biti veća kazna, ali savez/Komitet treba naći neku strategiju u borbi protiv toga, a ne ovako klubove koji su u dubiozi gurati u još veći ponor, a ko fol se bore za dobrobit fudbala.
Ali recimo da je Sarajevo kažnjeno sa 10 000 KM zbog pirotehnike, koliku bi onda kaznu trebao dobiti spomenuti klub za himnu, fašizam, napad na sudiju, granatiranje trenera itd, itd...
Ja smatram da treba derati klubove, da su kazne nikakve i da se zbog toga ovo sve ponavlja. Jbg, oderes Sarajevo, Zelju, Borac... sa 30.000 radi baklji i topovskih udara, pa ce se onda ovi iz klubova potrudite da iste ne budu unesene na stadion. Oderes Siroki sa 50.000 zbog fasizma na tribinama, pa ce se oni potruditi da fino lijepo pregledaju kamerice na stadionu, vide zbog koga su oderani, proslijede snimke tuzilastvu ili kome vec, privatno ga tuze i zabrani mu se dolazak na teren. Dakle, kazne su mizerne, nikakve i to je najveci problem.
Liga prvaka Napoli Čelzi gori stadion pa šta bialeksandar_veliki je napisao/la:Istra -Rijeka i to po nalogu iz UEFA, sudija se drzao pravila i prekinuo utakmicu. Eto ti jedna, drzis se striktno pravila i sve je ok. Ponovljena poslije tekma, nigdje baklji, bas me cudi kako ij nije bilo.sekac je napisao/la:gdje utakmica u Europi navedi jednu samo prekinuta zbog bakljade a ja ču tebi reči da je utakmica Rumunija-BH prekinuta bila radi spominjanja ratnog zločinca pa dok se nije taj dio tribine gdje su dizali transparente očistio nije nastavljeno, mada je mirne duše moglo biti i prekinuto kasnije su tvrdili iz Uefe ali radi regularnosti takmičenja nisu . Mi smo mala zemlja pa nas niko ne **** doduše kaznili su i nas radi čupanja stolica i delegata što nije ispoštovao pravila ali je Rumunija oderana do guzova radi tog od strane Uefe
Neko spomenu Bundes, druze vidjet ces deranja o Bundesu i nisam gledao, ali cini mi se da je to prva bakljada bila, nakon koje ide upozorenje, druga prekid od deset minuta, treća trajni prekid.