NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: NFL
Bengalsi nemaju sta traziti u playoffu bolje im je da ispadnu sad i postede se eventualnih povreda nekog od najboljih igraca nego da ih natamburaju bezveze s ovom odbranom..broj pogreski koje prave je nerealan u svakom pogledu ovo je jedna od najgorih odbrana lige a u prici su za nekakav playoff spot znamo svi zahvaljujuci kome
I opet dodje na kraju da ih odbrana spasava u utakmici. Hendrickson zvijer.
Meni je fascinantnije sta Steelersi sebi uradise sa 4 uzastopna poraza, od prvog mjesta u diviziji, pa preko sigurnog petog mjesta dodjose da zavise od loseg dana Chargersa ili u suprotnom idu na Baltimore u gostima u WC rundi. Mada, kakav im je skor protiv Ravensa u zadnjih 10 utakmica (8-2 za Steelerse), mozda i ne bi bili bez sansi, ali gostovanje Houstonu daleko je lagodnije nego ici na Baltimore.
Danas vecinom "prijateljske" utakmice, odnosno utakmice koje se igraju bez mnogo znacaja. Hoce li Wentz ista pokazati protiv Denvera, hoce li Siriani dozvoliti Barkleyu da napadne rekord, hoce li Jimmy J ostvariti pobjedu protiv Seattlea...
Derbi Lionsa i Vikingsa zatvara regularni dio sezone, i to ce biti bas derbi. Predigra ovom derbiju ce biti utakmica Jetsa i Dolphinsa, gdje pliskavice traze pobjedu za plasman u PO.
Jos malo, pa od sljedeceg vikenda spektakl.
Meni je fascinantnije sta Steelersi sebi uradise sa 4 uzastopna poraza, od prvog mjesta u diviziji, pa preko sigurnog petog mjesta dodjose da zavise od loseg dana Chargersa ili u suprotnom idu na Baltimore u gostima u WC rundi. Mada, kakav im je skor protiv Ravensa u zadnjih 10 utakmica (8-2 za Steelerse), mozda i ne bi bili bez sansi, ali gostovanje Houstonu daleko je lagodnije nego ici na Baltimore.
Danas vecinom "prijateljske" utakmice, odnosno utakmice koje se igraju bez mnogo znacaja. Hoce li Wentz ista pokazati protiv Denvera, hoce li Siriani dozvoliti Barkleyu da napadne rekord, hoce li Jimmy J ostvariti pobjedu protiv Seattlea...
Derbi Lionsa i Vikingsa zatvara regularni dio sezone, i to ce biti bas derbi. Predigra ovom derbiju ce biti utakmica Jetsa i Dolphinsa, gdje pliskavice traze pobjedu za plasman u PO.
Jos malo, pa od sljedeceg vikenda spektakl.
ja mislim da steelersi priželjkuju ravense a to je definitivno playoff utakmica koju ne samo steelersi nego apsolutno svi priželjkuju …osim možda ravensa
Patriote danasnjom pobjedom izgubile prvo mjesto na draftu i glavnog trenera.
Zasad poznati parovi WC runde:
Bills - Broncos
Ravens - Steelers
Texans - Chargers
Eagles - Packers
Rams - Commanders
Buccaneers - Vikings/Lions
Top 3 picka na draftu
Titans
Browns
Giants
Bills - Broncos
Ravens - Steelers
Texans - Chargers
Eagles - Packers
Rams - Commanders
Top 3 picka na draftu
Titans
Browns
Giants
nisi baš potrefio parovephillies je napisao/la: ↑06 jan 2025, 01:18Patriote danasnjom pobjedom izgubile prvo mjesto na draftu i glavnog trenera.
Bills - Broncos
Ravens - Steelers
Texans - Chargers
Eagles - Packers
Rams - Commanders
Top 3 picka na draftu
Titans
Browns
Giants

- muhamedhulk
- Kontakt:
kakav je ove godine draft? imal qb ili je opet susa?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Prognoze WC vikenda:
NFC
Eagles
Bucs
Vikings mada ne bi iskljucio ni upset Ramsa nakon sinocnje partije Darnolda
AFC
Bills
Ravens
Chargers
NFC
Eagles
Bucs
Vikings mada ne bi iskljucio ni upset Ramsa nakon sinocnje partije Darnolda
AFC
Bills
Ravens
Chargers
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nema qb ni za lijeka, tanak draft, bit će trejdanja pikova

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Fcking Jimmy J

Sto se WC-a tice, sta znam, mozda Jayden iznenadi Pekara. Eaglesima mozda bude malo lakse, u zavisnosti kakve su povrede u pitanju kod Love-a i cini mi se Watson-a. Vikinzi nece biti veliki favoriti protiv Ramsa.
U AFCu Billsi Chargersi i Steelersi

PS. Igramo li se ove sezone pogadjanja?

Prije svega čestitke jesti na prvoj fantasy tituli, nakon decenije života napokon ga je usralo kako treba
Ima šansu da se povuće kao Peyton, ali nadam se da će igrati i braniti titulu naredne godine, a mi ćemo pokušati učiniti da se ne ponovi više ovakva sezona i da liga napreduje i vrati se na stare staze.
Btw ko nam ulazi iz druge lige? Ko je osvajač?
Što se tiče NFL-a, zanimljiv AFC nas očekuje. Mahomes, Allen, Lamar, pa i Wilson je tu + braća Harbough u istom bracketu. Odmah na početku spektakl, šteta samo što je noćna tekma.
U NFC nekako totalno drugačije ekipe, većina ih ima dobar sistem i odličan tim, ali sumnjivi QB. Tako je tamo godinama, otkako nema Rodgersa, Breesa pa i Bradya onih par sezona. Nekako izgleda da će odbrana dati ekipu u SB. Goff, Hurts, Darnold, Love, nisu elitni QB ali imaju iza sebe dobre sisteme popunjene na svim ostalim pozicijama. Mada, ko god bude, po meni je pobjednik AFC-a apsolutni favorit.
A što se tiče tippinga, igramo opet kao i prošlih sezona. Titulu branimo mig i ja, lani smo podijelili prvo mjesto
Igramo po istom sistemu, najbolje četvrtak petak da se postave prognoze, ali ko je i do sad tipovao uvažit će se.

Ima šansu da se povuće kao Peyton, ali nadam se da će igrati i braniti titulu naredne godine, a mi ćemo pokušati učiniti da se ne ponovi više ovakva sezona i da liga napreduje i vrati se na stare staze.
Btw ko nam ulazi iz druge lige? Ko je osvajač?
Što se tiče NFL-a, zanimljiv AFC nas očekuje. Mahomes, Allen, Lamar, pa i Wilson je tu + braća Harbough u istom bracketu. Odmah na početku spektakl, šteta samo što je noćna tekma.
U NFC nekako totalno drugačije ekipe, većina ih ima dobar sistem i odličan tim, ali sumnjivi QB. Tako je tamo godinama, otkako nema Rodgersa, Breesa pa i Bradya onih par sezona. Nekako izgleda da će odbrana dati ekipu u SB. Goff, Hurts, Darnold, Love, nisu elitni QB ali imaju iza sebe dobre sisteme popunjene na svim ostalim pozicijama. Mada, ko god bude, po meni je pobjednik AFC-a apsolutni favorit.
A što se tiče tippinga, igramo opet kao i prošlih sezona. Titulu branimo mig i ja, lani smo podijelili prvo mjesto

Igramo po istom sistemu, najbolje četvrtak petak da se postave prognoze, ali ko je i do sad tipovao uvažit će se.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Hocemo li igrat prognoze?
Pa hoćemo
Dakle isti sistem kao prošle godine:
Pogođen par wc runde donosi 1 bod, polufinala i finala konferencije 1,5 bod, a pobjednik superbowla 2 boda + dodatni bodovi ukoliko se pogodi MVP i razlika u poenima.
Ako nekom još nešto naumpadne da zakuhamo nek' predloži.
Postavit ću prvu prognozu u sljedećem postu i ovako treba da izgleda format tipovanja.

Dakle isti sistem kao prošle godine:
Pogođen par wc runde donosi 1 bod, polufinala i finala konferencije 1,5 bod, a pobjednik superbowla 2 boda + dodatni bodovi ukoliko se pogodi MVP i razlika u poenima.
Ako nekom još nešto naumpadne da zakuhamo nek' predloži.
Postavit ću prvu prognozu u sljedećem postu i ovako treba da izgleda format tipovanja.
Chargers
Bills
Ravens
Eagles
Bucs
Rams
Bills
Ravens
Eagles
Bucs
Rams
Chargers
Bills
Steelers
Packers
Commanders
Vikings
Bills
Steelers
Packers
Commanders
Vikings
Chargers
Bills
Steelers
Eagles
Commanders
Rams
Bills
Steelers
Eagles
Commanders
Rams
sezona je bila mahnita, mogao bi lako i playoff u istom stilu nastaviti
Texans
Bills
Steelers
Packers
Bucs
Rams
Texans
Bills
Steelers
Packers
Bucs
Rams
Chargers
Bills
Ravens
Eagles
Bucs
Vikings
Bills
Ravens
Eagles
Bucs
Vikings
- muhamedhulk
- Kontakt:
bice veselo u PO.
ja cu po osjecaju, ne za koga navijam.
chargers
bills
ravens
eagles
buccaneers
rams
ja cu po osjecaju, ne za koga navijam.
chargers
bills
ravens
eagles
buccaneers
rams
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Chargers
Bills
Ravens
Eagles
Bucs
Vikings
Bills
Ravens
Eagles
Bucs
Vikings
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.