FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

BadrHari
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la BadrHari » 09 feb 2014, 22:39

geronimo je napisao/la: Neka me @Badri podsjeti tih Nojerovih bravura protiv Ruja 8-)
slika

Sjecam se i ja kako smo bili ranjivi na kontre tada, a od svih intervencija ova se najvise istice. 8-)
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 10 feb 2014, 03:34

Dok se vi prisjecate zaista divnih proslih dana, da se mi vratimo onome sto nas ceka u narednom periodu.
Kako javlja Sky Italia, transfer Kroosa u Man.Utd, je zavrsena stvar,odsteta koja ce pripasti Bayernu je 25mil.€.
Ima li istine u ovome vrijeme ce pokazati.
Drugu utakmicu je presjedio na klupi,tako da ga ono bacanje rukavica, i ne produzavanje ugovora,izgleda kostati razlaza s svetinjom :(
Yebo ga dan ako ovo bude istina. :(
Ako ode u raspali United,to ce biti najveca izdajica i pizda,kojoj je izgleda novac najbitniji..

Na kraju sto se tice Riberya,vjerovatno ce sutra biti poznato da li ce biti spreman za polu-raspali arsić.
Iako je on motor Baye,misljenja sam da cemo pomenuti klubić,izbaciti k'o iz picke. tj s 50%snage,ali ipak s Bilallom,ce ici lakse,pa bi bilo pozeljno da nam bude na raspolaganju.

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 10 feb 2014, 06:28

BadrHari je napisao/la:
geronimo je napisao/la: Neka me @Badri podsjeti tih Nojerovih bravura protiv Ruja 8-)
slika

Sjecam se i ja kako smo bili ranjivi na kontre tada, a od svih intervencija ova se najvise istice. 8-)
Kahn style :)

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 10 feb 2014, 12:02

ovo što se govori i piše za javija Martineza ako je tačno onda samo mogu reće pep sviraš onoj stvarki za sitne pare otjeruješ najboljeg destruktivca na planeti.....valjda mu smeta što je španac a nije ga on doveo nema druge opcije

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 10 feb 2014, 12:11

@ effe, odličan post kao i uvijek, slažem sa svime.

Prvo samo da kažem, nisam ti odgovorio na onaj post koji si napisao u vezi one diskusije sa kolegom forumašem @ Valencia-om. Nisam namjerno odgovorio, a iako se na tvoj post moralo odgovoriti, nisam želio potezati daljnju diskusiju. Nadam se da ne zamjeraš pošto si se stvarno potrudio da napišeš takav post. :D

Pa krenimo dalje. Ponovno majstorski post, stvarno si lijepo i realno napisao sve, unatoč tome što bi se Arsenalovi navijači, koji vjerojatno prate ovu temu, mogli malo i naljutiti. :D

Osobno također priželjkujem prolaz. Ne lagani naravno, ali prolaz svakako. Ako nećemo u prvoj utakmici rješiti posao, onda sam siguran da budemo to učinili u uzvratu sa punim sastavom na terenu.

Arsenal godinama nikako da se vrati na pravi put. Jednostavno su u obrani svih ovih godina nedovoljno dobri za najveće uspjehe. U sredini su odlično posloženi, tu nema diskusije, ali opet osim Walcota koji je ozlijeđen nemaju krila koja rade prevagu, u napadu nemaju tog izrazitog napadača koji radi razliku. Govorim za one najveće uspjehe. Ali ako se zadovoljavaju sezonama bez trofeja, onda je to u redu.

Naravno, nitko ne kaže da Arsenal ne može izbaciti Bayern ali treba se poklopiti mnogo toga da se izbaci Bayern. No eto, možda će i Pep začiniti ovu utakmicu pa će postaviti 3 u obrani ili će obranu dići skroz visoko pa će igrati totalan presing, to nitko ne može isključiti. Ali ako je imalo pametan neće se kockati, u ovoj fazi natjecanja gdje je svaka sitnica važna jer Arsenal će biti spreman da kazni takve igre, sa ovakvim taktičkim zamislima.

I da, jedna činjenica me zadnje vrijeme "drži"... Kao što su i drugi navijači Bayerna spomenuli: Bayern nije još uvijek na vrhu svojim mogućnosti. Pa se stoga pita normalan čovjek kako će to izgledati kad sve stvari sjednu na svoje mjesto?

Vau, kad pomislim na to, koliko još ima prostora za napredak ostajem zapanjen...... Nešto nevjerojatno a već sada svi govore kako smo najbolji..... Šta će biti tek tad kad dođemo na tu razinu?

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 10 feb 2014, 12:21

bajern100 je napisao/la:ovo što se govori i piše za javija Martineza ako je tačno onda samo mogu reće pep sviraš onoj stvarki za sitne pare otjeruješ najboljeg destruktivca na planeti.....valjda mu smeta što je španac a nije ga on doveo nema druge opcije
Ne vjeruj u sve što piše... Pep vjerojatno misli da je Lahm na pozicij zadnjeg veznog "bingo" ali to jednostavno nije istina i ne može Lahm to odigrati kao Martinez. Govorim to za one najveće utakmice gdje jednostavno trebaš ovakvog defanzivnog veznog a ne Lahma.

Bayern, točnije Hoenes, Sammer i Kalle mu neće dozvoliti da prodaju takvog igrača već će mu pokušati ukazati da nam je zbilja i potreban, u to sam siguran.

S druge strane, naravno da svi klubovi prate situaciju u Bayernu i da vide da neki igrači ne igraju pa misle da se mogu poslužiti.....

anelbavarac je napisao/la:Kako javlja Sky Italia, transfer Kroosa u Man.Utd, je zavrsena stvar,odsteta koja ce pripasti Bayernu je 25mil.€.
Ima li istine u ovome vrijeme ce pokazati.
Ne vjerujem u te glasine. Vrijeme će pokazati naravno, ostaje za vidjeti.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 10 feb 2014, 12:33

Nema brige za Javia momci on ostaje 100 %. Evo sta je Guardiola izjavio o glasinama o njegovom odlasku:
"I do not think that a move will happen. I am of the opinion that as long as I'm here, Javi is here. We need him, Javi is 100 per cent important to us."
Dalje, Sammer koji je Bog i batina tamo je rekao kako su price oko odlaska Javia i Mullera obicno sr... :mrgreen:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 feb 2014, 17:04

Ove medijske špekulacije oko Martineza mogu zabiti tamo gdje sunce ne sija.

Što se tiče Kroosa nadam se da ima mozga i da će dobro razmisliti u kojem smjeru želi da mu ide karijera.Prelazak kod diletanta Moyesa bio bi nemjerljivo glup potez, a evo spominje se i Juventus e tu bi mu definitivno bio kraj.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 10 feb 2014, 17:05

slika

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 feb 2014, 17:08

Nazalost Ribi otpada za Topnike, ali sta je tu je, koga nema bez njega se mora.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 feb 2014, 17:13

Šteta za Bilala al' imamo širok i kvalitetan kadar tako da se njegov izostanak ne bi trebao osjetiti.
Ribi bi trebao biti spreman protiv Hannovera.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 feb 2014, 18:33

Očigledno da mnogi ne vide da Bayern nije Bayern bez Ribery-a. Bez njega nismo ni upola opasni ali eto, optimizam je uvijek dobar, s tim da i imamo pravo na to.

Gotze na krilu djeluje kao prosječan igrač dok u kompletu sa Thiago-m igra mnogo bolje.

Nemate pojma kako ste dosadili sa Kroos-om. Vratio se i Bastian kojem će trebati mjesec ili dva da se vrati u optimalnu igračku formu. Kroos je igrač koji zna stati na loptu, ima dobar pregled, igra na sigurno ali prespor je. Izgleda totalno izgubljen u novom sistemu Bayern-a i nemojte mi reći da niste primjetili kako Bayern igra mnogo brže kada je on sjeo na klupu. Njegov odlazak bi lahko pretrpio s tim da neće otići. Ne može on imati platu kao naši najbolji igrači jer on nije među top pet igrača u Bayernu.

Muller je totalno van forme. Čovjek ne zna postići gol glavom sa pola metra, jednostavno ne zna.

Thiago sve bolji ali i dalje ima te skeltave pasove zbog kojih svaki ozbiljan protivnik može složiti kontru. Odlazak Javi Martinez-a značio bi automatski antetat na upravu Bayern-a, trenera itd od mene.

Slijedi nam kup utakmice, pa duel u ligi, pa tek onda Arsenal. Gledao sam ih protiv Liverpool-a, izgledali su kao grupa amatera i u utakmicu moramo ući bez respekta jer Arsenal može postati veoma neugodan ako imaju posjed lopte. Evidentno je da smo kvalitetnija momčad i bez najboljeg igrača, uz poluspremnog Bastiana, ali opet smo mnogo jači, s tim da to treba pokazati na terenu. Želim da momci ginu, da igraju timski fudbal i da maksimalno iskorištavaju svaki prostor koji će im se nuditi.

Liga je već naša, nećemo se lagati i glumiti lažnu skromnost. Ostaje kup i Liga prvaka. Za mene je neuspjeh ako budemo ispali prije polufinala u Ligi prvaka.

Ne trebam naglasiti da Pep mora dati ostavku iz moralnih razloga ako ispadnemo od ekipe koja prima petarde po Engleskoj.

I da, dok nisam zaboravio, stavi tog Lahm-a na beka, šta glumiš sa Oleguer Presas-om, ah, lapsus, htio sam napisati Rafinha (Ništa protiv Oleguer-a, svaka mu čast ali daleko od vrhunskog igrača. Rafinha je jako zahvalan igrač ali Lahm je duplo bolji na beku od njega, a zadnji vezni je Javi). Neka ne glumeta sa glupostima u ozbiljnim utakmicama.

Viva la communism, čujemo se nekad.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 10 feb 2014, 19:00

dakle momci ajde da zavrsimo sa temom kros,sama uprava je rekla da se o njegovoj sudbini nece raspravljati pre ljeta ,cinjenica je da ukoluko ne produzi ugovor na ljeto bit ce odmah prodan u to sam siguran.

Dakle ribac nece sudjelvati zbog straznjice u mecu sa MKO London,pa steta jeste sigurno ugodnije i jos isigurnije bi bilo ,al kas sto neko od nasih rece koga nema bez njega se more :D ,sigurno gece ce ili u krajnjol liniji miler igrati zavisno hoce li pep igrati totalno ofanzivno ili sa malo rezerve ipak idemo u goste.Gece je vrhunski igrac ne sumnjam da nece dati sve od sebe isto tako i miler ma koliko god on bio trenutno van fore jer to je tip igraca koji moze bljesnuti i prevnagnuti u nasu koristi ,istina malo je varijabilan zadnje vrijeme ali nadam se da ce podizati formu , momak ima tri finala lp iskustvo sigurno da je neprocjnjivo imati takvog igraca.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 10 feb 2014, 20:54

ta pisu, muler napusta bayern... :? :cry: :oops: :) :D :lol:
prije ce uli postat predsjednik borusije negoli ce tetka mulija otici iz minhena.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 10 feb 2014, 21:01

Ovo je Gotzeu 5 put da igra protiv Ozila u zadnje 2 godine a ni ostalim igračima BM nije manje poznat
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 10 feb 2014, 22:53

Uzbudljivih mjesec dana druženja sa El Capitanom Duo je pred nama :D :D :D
slika
Sent from my Philips Smart TV.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 10 feb 2014, 23:10

Poslije povrede Riberya,vidjeti Bastiana da se vratio treninzima,je melem za oci.
Samo,ogromno je pitanje kada ce biti 100% spreman,posto je dugo vremena bio van stroja.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 10 feb 2014, 23:19

anelbavarac je napisao/la:Samo,ogromno je pitanje kada ce biti 100% spreman,posto je dugo vremena bio van stroja.
Ma nece on biti spreman jos barem mjesec dana, ali uveliko je potreban i jedva cekam da se vrati.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 11 feb 2014, 00:41

Tužna sudbina je sinoć zadesila Lewatovog Porschea Cayennea parkiranog ispred njegove kuće 8-)
slika
Sent from my Philips Smart TV.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 11 feb 2014, 00:41

Bundesliga je napisao/la:Ma nece on biti spreman jos barem mjesec dana, ali uveliko je potreban i jedva cekam da se vrati.
Sehen die Bayern-Fans morgen beim Pokalspiel in Hamburg das Comeback von Bastian Schweinsteiger (29)?
Nach über drei Monaten Pause (letzter Einsatz: 5. November in Pilsen) steht der Nationalspieler vor seiner Rückkehr in den Bayern-Kader.
Ein Insider zu BILD: „Körperlich ist er so weit. Jetzt liegt es am Trainer, ihn zu nominieren.“
slika

Postoji mogucnost da vec protiv HSV-a,dobije odredjenu minutazu 8-)

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.