geronimo je napisao/la: Neka me @Badri podsjeti tih Nojerovih bravura protiv Ruja![]()

Sjecam se i ja kako smo bili ranjivi na kontre tada, a od svih intervencija ova se najvise istice.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
geronimo je napisao/la: Neka me @Badri podsjeti tih Nojerovih bravura protiv Ruja![]()

Kahn styleBadrHari je napisao/la:geronimo je napisao/la: Neka me @Badri podsjeti tih Nojerovih bravura protiv Ruja![]()
Sjecam se i ja kako smo bili ranjivi na kontre tada, a od svih intervencija ova se najvise istice.
Ne vjeruj u sve što piše... Pep vjerojatno misli da je Lahm na pozicij zadnjeg veznog "bingo" ali to jednostavno nije istina i ne može Lahm to odigrati kao Martinez. Govorim to za one najveće utakmice gdje jednostavno trebaš ovakvog defanzivnog veznog a ne Lahma.bajern100 je napisao/la:ovo što se govori i piše za javija Martineza ako je tačno onda samo mogu reće pep sviraš onoj stvarki za sitne pare otjeruješ najboljeg destruktivca na planeti.....valjda mu smeta što je španac a nije ga on doveo nema druge opcije
Ne vjerujem u te glasine. Vrijeme će pokazati naravno, ostaje za vidjeti.anelbavarac je napisao/la:Kako javlja Sky Italia, transfer Kroosa u Man.Utd, je zavrsena stvar,odsteta koja ce pripasti Bayernu je 25mil.€.
Ima li istine u ovome vrijeme ce pokazati.

Ma nece on biti spreman jos barem mjesec dana, ali uveliko je potreban i jedva cekam da se vrati.anelbavarac je napisao/la:Samo,ogromno je pitanje kada ce biti 100% spreman,posto je dugo vremena bio van stroja.

Bundesliga je napisao/la:Ma nece on biti spreman jos barem mjesec dana, ali uveliko je potreban i jedva cekam da se vrati.
Sehen die Bayern-Fans morgen beim Pokalspiel in Hamburg das Comeback von Bastian Schweinsteiger (29)?
Nach über drei Monaten Pause (letzter Einsatz: 5. November in Pilsen) steht der Nationalspieler vor seiner Rückkehr in den Bayern-Kader.
Ein Insider zu BILD: „Körperlich ist er so weit. Jetzt liegt es am Trainer, ihn zu nominieren.“

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.