FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
jedno 20000-25000
- Megamon
- Kontakt:
jesi to ti crna ovca pa ti ne daju sa sobomsubzero81 je napisao/la:jedno 20000-25000

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Hoce mozda dlaka.subzero81 je napisao/la:jedno 20000-25000
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Ajde Manijaci kakva su ocekivanja od utakmice, de mi recite koliko se ocekuje navijaca na tribinama, bas me zanima . . . ? Hvala
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
pobjeda ne bi smjela doci u pitanje, a broj navijaca, dosta 5-6 hiljada, jbg radni je dan, a i vrijeme nam nije nesto naklonjenojuveboy je napisao/la:Ajde Manijaci kakva su ocekivanja od utakmice, de mi recite koliko se ocekuje navijaca na tribinama, bas me zanima . . . ? Hvala
Za zivot cijeli!
ma bit ce viseThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:pobjeda ne bi smjela doci u pitanje, a broj navijaca, dosta 5-6 hiljada, jbg radni je dan, a i vrijeme nam nije nesto naklonjenojuveboy je napisao/la:Ajde Manijaci kakva su ocekivanja od utakmice, de mi recite koliko se ocekuje navijaca na tribinama, bas me zanima . . . ? Hvala
Zeljeznicar za zivot cijeli !
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
aBd i ja bi volio, ali zbog tih navedenih razloga mozda i ne budeEdinTM87 je napisao/la:ma bit ce viseThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:pobjeda ne bi smjela doci u pitanje, a broj navijaca, dosta 5-6 hiljada, jbg radni je dan, a i vrijeme nam nije nesto naklonjenojuveboy je napisao/la:Ajde Manijaci kakva su ocekivanja od utakmice, de mi recite koliko se ocekuje navijaca na tribinama, bas me zanima . . . ? Hvala
Za zivot cijeli!
Ej braco moze li neko na brzinu reci cijene karata?
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
5 jug, 10 sjever, 15 zapad, valjda je tako !A_d_0 je napisao/la:Ej braco moze li neko na brzinu reci cijene karata?
Za zivot cijeli!
Izvini, a na osnovu cega to tvrdis? Evo, ja tvrdim na osnovu toga sto na grbavici ima 8.5000 stolica. znaci kad ih sve popunite - a nisam siguran kad ste to uspjeli napraviti - gdje jos mozete strpati tih tvojih 7.000 hiljada i vise?? Kad cete jednom shvatiti, racionalno, objektivno, bez predrasuda koliko je 2+2
[/quote]
[youtube][/youtube]
Pa ti racunaj
[/quote]
Gdje je sada ona velika zastava dajte je opet na vidjelo.
[/quote]
Ovo ko Liverpulov cop na Enfildu,stari dobro derbi.

[youtube][/youtube]
Pa ti racunaj

Gdje je sada ona velika zastava dajte je opet na vidjelo.

Ovo ko Liverpulov cop na Enfildu,stari dobro derbi.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
radebl je napisao/la:e ovako sumari jedni iz doline....negde sam procitao da da neko prognozira 3-1?pa realno, borac nije primio gol u zadnjih 9 utakmica od toga 4 na strani i sad od vas da primi 3... jedina sansa - jeste glavni sudija dominkovic i vi to znate..zato tisu i ni jedne!
mama ti je šumar. Nego, idite malo do vlade zakukajte kako ćete u morat u širokom igrat svoje tekme.
a to za dominkovića

Ja polako odoh na Grbavicu, nadam se pobjedi, ali i da ispadnemo, oprostit cemo im, hocu samo da vidim igru pred derbi.
Jer si jedan jedini...
Jer si jedan jedini...
@Pile
hehehe prejaka pjesma, samo sto ima ona varijanta spota sa Severinom, ta je dobitna.
[youtube][/youtube]
Do mene je sto se ponavlja pjesma, ali imam osjecaj da bi mogla biti tematska danas.
hehehe prejaka pjesma, samo sto ima ona varijanta spota sa Severinom, ta je dobitna.
[youtube][/youtube]
Do mene je sto se ponavlja pjesma, ali imam osjecaj da bi mogla biti tematska danas.
Zadnja izmjena: Avanes, dana/u 20 okt 2010, 16:01, ukupno mijenjano 1 put.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
-
- Kontakt:
Ma danas da dobijemo pa onda da oborimo rekord Grbavice 

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Armin Hodzic dao tri gola za kadetsku repku danas protiv estonaca, 3 utakmice 4 gola na kvalifikacijama u Estoniji.
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 20 okt 2010, 16:11, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Svi u dolinu !
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
idi ti....al idi da se ljecis...drug je napisao/la:radebl je napisao/la:e ovako sumari jedni iz doline....negde sam procitao da da neko prognozira 3-1?pa realno, borac nije primio gol u zadnjih 9 utakmica od toga 4 na strani i sad od vas da primi 3... jedina sansa - jeste glavni sudija dominkovic i vi to znate..zato tisu i ni jedne!
mama ti je šumar. Nego, idite malo do vlade zakukajte kako ćete u morat u širokom igrat svoje tekme.
a to za dominkovićalijepi strah od poraza. priprema se alibi.
kakve veze imam sad siroki?
pa jesmo igrali na graskom u bl...idi ti uradi nesto na svojoj dolini u koju 15 god niste ulozili marke... igras uakmice na kosevu..kako te nije sramota pisati tako nesto...
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
-
- Kontakt:
Na ovaj post samo ovo mogu reci "radebl je napisao/la:idi ti....al idi da se ljecis...drug je napisao/la:radebl je napisao/la:e ovako sumari jedni iz doline....negde sam procitao da da neko prognozira 3-1?pa realno, borac nije primio gol u zadnjih 9 utakmica od toga 4 na strani i sad od vas da primi 3... jedina sansa - jeste glavni sudija dominkovic i vi to znate..zato tisu i ni jedne!
a to za dominkovićalijepi strah od poraza. priprema se alibi.
kakve veze imam sad siroki?
pa jesmo igrali na graskom u bl...idi ti uradi nesto na svojoj dolini u koju 15 god niste ulozili marke... igras uakmice na kosevu..kako te nije sramota pisati tako nesto...

U ovom prvom boldiranom si pokazao sve sto si htio...
U ovom drugom si pokazao da nemas pojma o situaciji u zeljeznicaru,i da,mozda ne bi trebali ulagati da je nije niko rusio

A kosevo je isto "graski" stadion tako da...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.