Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sta bi svi ti navijaci dali da sam mogu ic gledat Zvezdu il Partizan
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Je l' profit ide za javnu kuhinju ili tako nešto?ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑22 maj 2021, 11:30Banja Luka, slikano rano jutros...
Sjeverna tribina je vec rasprodata jutros.
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma njima je super imaju tim koji vole tipa Zvezda il Partizan i Bojca da prkose balijama hahah
Da, i za operaciju jednog muškog lica.MortemHz je napisao/la: ↑22 maj 2021, 11:53Je l' profit ide za javnu kuhinju ili tako nešto?ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑22 maj 2021, 11:30Banja Luka, slikano rano jutros...
![]()
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Time se još jednom pokazalo na kakav se način vodi fudbal u našoj zemlji, odnosno koliko je čelnicima stalo do pravde i do poštenog suđenja.
Komitet za sudije i suđenje je dao i više nego dobru ocjenu Draganu Petroviću. Inače, komitet sačinjavaju Elmir Pilav, Hrvoje Turudić i Robert Zrilić, a simptomatično je da recimo Pilav tvrdi u medijima, i to dosta često, da je suđenje u bh. fudbalu dobro, a onda prolaznu ocjenu da Draganu Petroviću za skandal iz Bijeljine.
Ako je ono bilo dobro suđenje, onda je Pilav u pravu, ne postoji loše suđenje. Jer lošije od onoga što je Petrović napravio u Bijeljini, teško da može. Na kraju, kada se u obzir uzme koliko se ljudi udružilo u pokušaju da se Petroviću spere ljaga sa obraza, teško se oteti dojmu da je sve izrežirano. Prosli savez barem kad posalje sudiju sa zadatkom suspenduje ga nakon lakrdije
Komitet za sudije i suđenje je dao i više nego dobru ocjenu Draganu Petroviću. Inače, komitet sačinjavaju Elmir Pilav, Hrvoje Turudić i Robert Zrilić, a simptomatično je da recimo Pilav tvrdi u medijima, i to dosta često, da je suđenje u bh. fudbalu dobro, a onda prolaznu ocjenu da Draganu Petroviću za skandal iz Bijeljine.
Ako je ono bilo dobro suđenje, onda je Pilav u pravu, ne postoji loše suđenje. Jer lošije od onoga što je Petrović napravio u Bijeljini, teško da može. Na kraju, kada se u obzir uzme koliko se ljudi udružilo u pokušaju da se Petroviću spere ljaga sa obraza, teško se oteti dojmu da je sve izrežirano. Prosli savez barem kad posalje sudiju sa zadatkom suspenduje ga nakon lakrdije
Svaka vam čast. Ima nade za ovu zemlju.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑22 maj 2021, 11:30Banja Luka, slikano rano jutros...
![]()
Navijači Borca su pokazali koliko im je stalo do titule prvaka jedine nam BiH.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
JaskoBasel32xx je napisao/la: ↑16 avg 2020, 17:59Tabela za ovu sezonu
1.Sarajevo
2.Tuzla City
3.Zeljeznicar
4.Zrinjski
5.Siroki
6.Borac
7.Velez
8.Radnik
9.Sloboda
10.Olimpik
11.Mladost
12.Krupa

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Koja je vjerovatnoća da Husref iznenadi za vikend?
Željezničar za život cijeli!
- svrakino1921
- Kontakt:
Nisam mislio da je Celik zaduzen zbog FudeSteelman je napisao/la: ↑22 maj 2021, 08:44Zasluzujes odgovor tipa da se drzis privjesaka, jer sad bi ti jedan leg'o k'o budali samar. Ipak, hajde svrakino budi fin, pa da se bar kad mene citiras drzis argumenata bez te sprdnje. Imas dovoljno forumskih luda koje su zeljne prepucavanja. Nisam taj.svrakino1921 je napisao/la: ↑22 maj 2021, 06:34Kaze Gradonacelnik Dofu da je dao Celiku 2.5 miliona maraka
I da ne pomisljate da to vratite u gradsku kasu
Znas onu njegovu
Za samara si
Ti u stvari zelis reci da je Čelik zbog njega vise zaduzen nego sto je dobio iz gradske kase sredstava poreznih obveznika odnosno nasih para koja bi ga u normalnim okolnostima trebala sljedovati. Posebno zbog odgovornosti Grada prema klubu u protekle dvije decenije. I vjerovatno si zelio dodati da je on jedan od glavnih razloga sto Čelik igra kantonalnu ligu. Nije druze to za sprdanje, posebno kad tvoj klub dijeli slicne probleme. I na kraju dobronamjerno, i ti bi kao navijac svog kluba trebao poceti razmisljati zasto je tvoj klub toliko zaduzen, dok ti prodaju pricu o tokenima. Kad bi pocelo dopirati do tebe i vase vecine, mozda biste krenuli u pravcu konkretnih rjesenja za svoj klub sto vam svakako zelim, bas kao i svim klubovima u drzavi da funkcionisu zdravo i normalno.
Svi gradonacelnici Zenice su davali Celiku
Sam Fudo za svog mandata 2.5 miliona
Ima jedna recenica koja plovi hodnicima gradske uprave a prije opcine-UMORNI SMO OD CELIKA
Koliko se love i love prebacivalo Celiku
Vas problem je sto nikada niste izasli u Europu
Vas problem je sto nikada niste prodali igraca negdje vani
Jedino maďionicar sto je prodao Zahiragica u Rusiju
Al vi te pare niste vidjeli
To je vas problem
Zbog ovih sportskih stvari ti nemozes o Zeljeznicaru pricat nista
Koliko smo mi puta izasli u Europu
Koliko smo prodali igraca
I samim tim izlascima i prodajom smo punilo budzet kantona i opcine novcem iz vana
Zeljeznicar vam je uzeo reprezentaciju
Reprezentaciju koju ste preko politike doveli kod sebe
- ElCartel11
- Kontakt:
Husref ce iznenaditi Borac.
Izace sa drugom ekipom.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
ElCartel11 je napisao/la: ↑22 maj 2021, 13:41Husref ce iznenaditi Borac.
Izace sa drugom ekipom.

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- feniksptica
- Kontakt:
Hrvoje Turudic je bio solidan sudac s internacionalnim nastupima.
Pilava su lesinari htjeli udarat a sad im servira na tacni sve sto hoce.
Bosnjaci kao narod su nevjerovatno zaboravni i nemaju osjecanja za druge. Povalili bi 1000 ljudi samo da njima bude dobro.
Pilava su lesinari htjeli udarat a sad im servira na tacni sve sto hoce.
Bosnjaci kao narod su nevjerovatno zaboravni i nemaju osjecanja za druge. Povalili bi 1000 ljudi samo da njima bude dobro.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- forza_juve
- Kontakt:
Još se niste ugasili, šta čekate vise ??Probisvjet je napisao/la: ↑19 maj 2021, 20:02Slusaj zuti, mi smo kratko sisali sisu da bi se navukli. Vama je katastrofa sto ste grohnuli ko Sebija, dok mi sa grohnjenjem nemamo problema, navikli.forza_juve je napisao/la: ↑19 maj 2021, 19:35Možeš mislit koliko onda navijači Slobode grickaju nokte jer su mogli i dalje dojiti tu bogatu sissu ali su je odbacili.
Tako blizu a tako daleko kao da gledaš na TV Kendru a ne možeš ti yebat.
Koliko ste igraca preplatili mogli ste komotno zadrzati Tatara i Rahmana i sada ne bi kukali. Niste u stanju da pobjedite ekipe koje se bore za opstanak. Gubite od glavnog konkurenta kuci. Sta hocete ba?
Idite u Vijetnam ispraznite muda bit ce vam lakse. Ako i tamo ne prokockate priliku vec na g uzen u.
Em vas niko je voli em vas niko ne yebe ni 1%
Mi koliko god da smo platili platili smo i to ne mijenja činjenicu da vam je vokri što drugi sisa sisu a vi ne možete. To je kao da gledaš Kendru na Tv a ne možeš je yebat vec to drugi radi a se kupaj.
Vi kada ispadnete nema vas godinama nazad ako se ugasite do tada

❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Tako je, odlična osoba isto. Ne mogu da vjerujem da su i njega uvukli.feniksptica je napisao/la: ↑22 maj 2021, 13:46Hrvoje Turudic je bio solidan sudac s internacionalnim nastupima.
Fino pa znas sta kruzi zenickom gradskom upravom iako tamo ni njima samim nije jasno sta pricaju koliko se gube u svojim spinovimasvrakino1921 je napisao/la: ↑22 maj 2021, 13:40Nisam mislio da je Celik zaduzen zbog FudeSteelman je napisao/la: ↑22 maj 2021, 08:44Zasluzujes odgovor tipa da se drzis privjesaka, jer sad bi ti jedan leg'o k'o budali samar. Ipak, hajde svrakino budi fin, pa da se bar kad mene citiras drzis argumenata bez te sprdnje. Imas dovoljno forumskih luda koje su zeljne prepucavanja. Nisam taj.svrakino1921 je napisao/la: ↑22 maj 2021, 06:34Kaze Gradonacelnik Dofu da je dao Celiku 2.5 miliona maraka
I da ne pomisljate da to vratite u gradsku kasu
Znas onu njegovu
Za samara si
Ti u stvari zelis reci da je Čelik zbog njega vise zaduzen nego sto je dobio iz gradske kase sredstava poreznih obveznika odnosno nasih para koja bi ga u normalnim okolnostima trebala sljedovati. Posebno zbog odgovornosti Grada prema klubu u protekle dvije decenije. I vjerovatno si zelio dodati da je on jedan od glavnih razloga sto Čelik igra kantonalnu ligu. Nije druze to za sprdanje, posebno kad tvoj klub dijeli slicne probleme. I na kraju dobronamjerno, i ti bi kao navijac svog kluba trebao poceti razmisljati zasto je tvoj klub toliko zaduzen, dok ti prodaju pricu o tokenima. Kad bi pocelo dopirati do tebe i vase vecine, mozda biste krenuli u pravcu konkretnih rjesenja za svoj klub sto vam svakako zelim, bas kao i svim klubovima u drzavi da funkcionisu zdravo i normalno.
Ima jedna recenica koja plovi hodnicima gradske uprave a prije opcine-UMORNI SMO OD CELIKA
To je vas problem
I samim tim izlascima i prodajom smo punilo budzet kantona i opcine novcem iz vana
Reprezentaciju koju ste preko politike doveli kod sebe

Znam da nisi mislio, ali tako bi neko upucen mislio, a ne da ovako lupas kao da nam je neko ogromnu uslugu cinio. Smajlovic je davao Čeliku pare, tj. svojim kadrovima u klubu koji su ga zavaljivali, pa se klub zamalo nije ugasio prije usvajanja clanskog modela. Zbog njegove politike smo izvukli masu na ulice. Fudo je svojevremeno kao predsjednik kluba najvise zaduzio u jednoj sezoni klub, cca. 1.5 milion KM i imao je sansu taj svoj grijeh oprati, ali ono sto je sad za vrijeme ovog mandata kao gradonacelnik dao je nista u odnosu koliko je ostetio klub time sto mu treci put pokusava prokockati sansu za spas. Valjda ti ne dopire da je i on jedan od glavnih razloga sto igramo u kantonalnoj ligi. Prvi put za vrijeme svog mandata je napravio stetu 2017., drugi put sa Turcinom koji je zavalio klub opasno i treci put sad kad opstruise pozitivne promjene. I kad spominjes Fudu kao nekog naseg dobrocinitelja, a kojeg prozivam za lose stvari, jer je puno vise oteo klubu nego sto je dao odnosno htio nas je ugasiti, a unazadio nas je minimalno 10 godina, onda u tu jednacinu za svoj klub uzmi Koldzu koji je vama pomagao i za kojeg su se kadrovi u Zeljeznicaru koliko sam cuo cak opredijelili na proslim lokalnim izborima, pa koliko vidim da ih trenutno ovaj novi nacelnik Tanovic nesto ignorise. Medjutim, necu tvrditi da je sigurno tako, vi koji pratite svoj klub ste bolje upuceni, ali znam da ste saradjivali s Koldzom sto je uostalom normalno da saradjujete sa nacelnikom svoje opstine. Medjutim, problem bi bio da ste se opredijelili za neku politicku opciju, jer klubovi nemaju taj luksuz da se stavljaju politicki na neciju stranu. Ipak, ako se to desilo onda je to vasa stvar.
Dzaba i nama nase prednosti, a i vama sto ste Evropu igrali kad su trenutno oba kluba u veoma losoj situaciji. Ono sto je bitno i jednom i drugom klubu je da rjesavaju trenutne probleme s kojima se suocavaju. Mi smo se odbili od dna, dok vi tek trebate naci svoje rjesenje. Ti trebas skontati da su vasi rezultati isli pod ruku sa zaduzenjima. Prema tome, nisi ti punio budzet kantona i vase opstine koliko dzepove vasih lihvara i parazita, jer da nije tako sad ne biste bili u ovoj poziciji.
Kako je Zeljeznicar uzeo reprezentaciju ako ce repka na Grbavici igrati prijateljske, a na Bilinom polju kvalifikacione tekme?
Uostalom, bezveze rezon. Repka treba da igra gdje zeli, a ne da je neko svojata. Nije politicka odluka da repka igra u Zenici nego ta sto stadion ispunjava potrebne uslove, pa i kad se ulagalo u njega trebalo se najmanje uloziti da bi ispunio odredjene norme. Grad je tad bio na usluzi savezu u odnosu na vase gradske vlasti, koliko znam zbog tog je kamp u Zenici izgradjen, jer prva opcija je bila da kamp bude u Sarajevu. Znam da niste htjeli besplatno dati zemljiste. Medjutim, opet ponavljam, na repku ne treba gledati na taj nacin da se svojata. To je vjerovatno tvoj problem sto je zelis svojatati iako cinjenice govore da ne mozes ni to. Treba da se podrzava da se tekme igraju na svim stadionima diljem drzave. Primjera radi, bice mi drago da repka odigra neku utakmicu na stadionu Rodjeni kad se jos malo izgradi taj stadion. Bilo bi mi drago da repka igra i na Tusnju, pa i da odigra i Pod bijelim brijegom i u Banjoj Luci, ali to je sad vec sfera politike i nije mi cilj da se oko toga nastavi raspravljati.
Svrakino samo trebas znati da se mozes zadovoljavati ovim stvarima koje stavljas o privjescima, ali te stvari vam nece poboljsati situaciju dok se konkretno ne zabavite svojim problemima. Ti mozes pokusati nesto kao prcati mene za moj klub ovim losim argumentima iako ti nesto ne ide, ali bez obzira na sve zelim tebi kao nekom ko voli svoj klub da u neko buduce vrijeme budes zadovoljniji situacijom sa svojim klubom. Kad se Čelik nekad vrati zelim da se odmjeravamo sa svim klubovima u punoj snazi, pa i sa vama, a ne da gledam necije rasulo, jer nema tu drazi. Zaustavljam se, mosa ganola.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
- ElCartel11
- Kontakt:
Zbog cega bi bila sramota proslaviti titulu nakon 22 odigrana kola, gdje smo svi igrali 2x izmedju sebe i mi bili na prvom mjestu sa +3 boda?
Moze objasnjenje molim vas.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Bravo za moderatora, nek je obrisana debilana koja nema veze s fudbalom, pa i to da se doceka. Bravo!
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
- svrakino1921
- Kontakt:
Moj klub jos uvjek sam otplacuje porezni dugSteelman je napisao/la: ↑22 maj 2021, 15:42Fino pa znas sta kruzi zenickom gradskom upravom iako tamo ni njima samim nije jasno sta pricaju koliko se gube u svojim spinovimasvrakino1921 je napisao/la: ↑22 maj 2021, 13:40Nisam mislio da je Celik zaduzen zbog FudeSteelman je napisao/la: ↑22 maj 2021, 08:44
Zasluzujes odgovor tipa da se drzis privjesaka, jer sad bi ti jedan leg'o k'o budali samar. Ipak, hajde svrakino budi fin, pa da se bar kad mene citiras drzis argumenata bez te sprdnje. Imas dovoljno forumskih luda koje su zeljne prepucavanja. Nisam taj.
To je vas problem
Reprezentaciju koju ste preko politike doveli kod sebe![]()
Znam da nisi mislio, ali tako bi neko upucen mislio, a ne da ovako lupas kao da nam je neko ogromnu uslugu cinio. Smajlovic je davao Čeliku pare, tj. svojim kadrovima u klubu koji su ga zavaljivali, pa se klub zamalo nije ugasio prije usvajanja clanskog modela. Zbog njegove politike smo izvukli masu na ulice. Fudo je svojevremeno kao predsjednik kluba najvise zaduzio u jednoj sezoni klub, cca. 1.5 milion KM i imao je sansu taj svoj grijeh oprati, ali ono sto je sad za vrijeme ovog mandata kao gradonacelnik dao je nista u odnosu koliko je ostetio klub time sto mu treci put pokusava prokockati sansu za spas. Valjda ti ne dopire da je i on jedan od glavnih razloga sto igramo u kantonalnoj ligi. Prvi put za vrijeme svog mandata je napravio stetu 2017., drugi put sa Turcinom koji je zavalio klub opasno i treci put sad kad opstruise pozitivne promjene. I kad spominjes Fudu kao nekog naseg dobrocinitelja, a kojeg prozivam za lose stvari, jer je puno vise oteo klubu nego sto je dao odnosno htio nas je ugasiti, a unazadio nas je minimalno 10 godina, onda u tu jednacinu za svoj klub uzmi Koldzu koji je vama pomagao i za kojeg su se kadrovi u Zeljeznicaru koliko sam cuo cak opredijelili na proslim lokalnim izborima, pa koliko vidim da ih trenutno ovaj novi nacelnik Tanovic nesto ignorise. Medjutim, necu tvrditi da je sigurno tako, vi koji pratite svoj klub ste bolje upuceni, ali znam da ste saradjivali s Koldzom sto je uostalom normalno da saradjujete sa nacelnikom svoje opstine. Medjutim, problem bi bio da ste se opredijelili za neku politicku opciju, jer klubovi nemaju taj luksuz da se stavljaju politicki na neciju stranu. Ipak, ako se to desilo onda je to vasa stvar.
Dzaba i nama nase prednosti, a i vama sto ste Evropu igrali kad su trenutno oba kluba u veoma losoj situaciji. Ono sto je bitno i jednom i drugom klubu je da rjesavaju trenutne probleme s kojima se suocavaju. Mi smo se odbili od dna, dok vi tek trebate naci svoje rjesenje. Ti trebas skontati da su vasi rezultati isli pod ruku sa zaduzenjima. Prema tome, nisi ti punio budzet kantona i vase opstine koliko dzepove vasih lihvara i parazita, jer da nije tako sad ne biste bili u ovoj poziciji.
Kako je Zeljeznicar uzeo reprezentaciju ako ce repka na Grbavici igrati prijateljske, a na Bilinom polju kvalifikacione tekme?
Uostalom, bezveze rezon. Repka treba da igra gdje zeli, a ne da je neko svojata. Nije politicka odluka da repka igra u Zenici nego ta sto stadion ispunjava potrebne uslove, pa i kad se ulagalo u njega trebalo se najmanje uloziti da bi ispunio odredjene norme. Grad je tad bio na usluzi savezu u odnosu na vase gradske vlasti, koliko znam zbog tog je kamp u Zenici izgradjen, jer prva opcija je bila da kamp bude u Sarajevu. Znam da niste htjeli besplatno dati zemljiste. Medjutim, opet ponavljam, na repku ne treba gledati na taj nacin da se svojata. To je vjerovatno tvoj problem sto je zelis svojatati iako cinjenice govore da ne mozes ni to. Treba da se podrzava da se tekme igraju na svim stadionima diljem drzave. Primjera radi, bice mi drago da repka odigra neku utakmicu na stadionu Rodjeni kad se jos malo izgradi taj stadion. Bilo bi mi drago da repka igra i na Tusnju, pa i da odigra i Pod bijelim brijegom i u Banjoj Luci, ali to je sad vec sfera politike i nije mi cilj da se oko toga nastavi raspravljati.
Svrakino samo trebas znati da se mozes zadovoljavati ovim stvarima koje stavljas o privjescima, ali te stvari vam nece poboljsati situaciju dok se konkretno ne zabavite svojim problemima. Ti mozes pokusati nesto kao prcati mene za moj klub ovim losim argumentima iako ti nesto ne ide, ali bez obzira na sve zelim tebi kao nekom ko voli svoj klub da u neko buduce vrijeme budes zadovoljniji situacijom sa svojim klubom. Kad se Čelik nekad vrati zelim da se odmjeravamo sa svim klubovima u punoj snazi, pa i sa vama, a ne da gledam necije rasulo, jer nema tu drazi. Zaustavljam se, mosa ganola.
A tvom klubu porezni dug otplacuje Grad
Pametnom dosta

- svrakino1921
- Kontakt:
Pioniri Željezničara danas su proslavili titulu prvaka BiH.
Nade Željezničara proslavile titulu, Derviši stvorio sjajnu generaciju
Željine nade su nadigrale Borac 4:2, a nakon meča je upriličena ceremonija dodjele pehara i medalja za najbolju pionirsku ekipu u državi.
Željezničar je danas savladao Borac sa 4:2, a golove su postigli Sadžak (dva), te po jedan Zeničanin i Kulovac: Za ekipu Admira Dervišija danas su igrali: Šišić, Šemdin, Barimac, Kulovac, Sadžak, Babić, Karić, Puljić, Malja, Mršo, Zeničanin. Još su igrali: Bajrić, Šabić, Kamberović, Gušić, Dugić.
Plavi su kroz cilj prošli kao prvi sa 77 bodova čak 17 više od drugoplasiranog Sarajeva. Treća je Sloboda sa 58.
"FK Željezničar čestita svojim fudbalerima, treneru Dervišiju i uposlenicima Omladinske škole na osvojenoj tituli i dostojnom predstavljanju svetog grba na dresu", istakli su sa Grbavice.
GOLEM SI ZELJO
Nade Željezničara proslavile titulu, Derviši stvorio sjajnu generaciju
Željine nade su nadigrale Borac 4:2, a nakon meča je upriličena ceremonija dodjele pehara i medalja za najbolju pionirsku ekipu u državi.
Željezničar je danas savladao Borac sa 4:2, a golove su postigli Sadžak (dva), te po jedan Zeničanin i Kulovac: Za ekipu Admira Dervišija danas su igrali: Šišić, Šemdin, Barimac, Kulovac, Sadžak, Babić, Karić, Puljić, Malja, Mršo, Zeničanin. Još su igrali: Bajrić, Šabić, Kamberović, Gušić, Dugić.
Plavi su kroz cilj prošli kao prvi sa 77 bodova čak 17 više od drugoplasiranog Sarajeva. Treća je Sloboda sa 58.
"FK Željezničar čestita svojim fudbalerima, treneru Dervišiju i uposlenicima Omladinske škole na osvojenoj tituli i dostojnom predstavljanju svetog grba na dresu", istakli su sa Grbavice.
GOLEM SI ZELJO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.