Molim te imaj dostojanstva i ne lupaj nek se izražava kako ko voli, bitna je namjera RiP jesi li mogao prevesti i Rahmet i Pokoj ili kako ti volja molim te nemoj više te komentare molim te ko brata ovo je sportski forum i hvala vam svima od srca koji ste izrazili saučešče i rahmet našem Adnanu!RedDevilS je napisao/la:Nisam to na vas mislio na vas nego na manijake mi govorimo Rahmet ti dusi, a oni stavljaju RIP.!old je napisao/la:Па $, $ ? " " ??
Rest in peace(RIP) , $ $ на % " - " у "...
Зар је " & & " %?
" је $ је $ срца " $ ' је " жао $ &...
Hvala vama sto ste iskazali daleko od toga normalno da nam je zao i to sve HZ!![]()
![]()
Pitam se dokle vise nebitno za koga ko navija!!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sarajevo ljubavi moja!
- TheAlchemistRD07
- Kontakt:
R.I.P. 

-
- Kontakt:
RIP Adnane
da nam je Zadrzat Sesara i Saida jos sezonu.Dodaj makar jednog beka, krilnog i spica.Sta ti vise treba.Said sa 20 kila viska najbolju odbranu lige promjesa.Toliku prevagu donosi da je to za ne povjerovati.
ZADRZITE SAIDA!
da nam je Zadrzat Sesara i Saida jos sezonu.Dodaj makar jednog beka, krilnog i spica.Sta ti vise treba.Said sa 20 kila viska najbolju odbranu lige promjesa.Toliku prevagu donosi da je to za ne povjerovati.
ZADRZITE SAIDA!
[youtube][/youtube]
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

...tuga

R.I.P. Adnane.
Normallasekac je napisao/la:Molim te imaj dostojanstva i ne lupaj nek se izražava kako ko voli, bitna je namjera RiP jesi li mogao prevesti i Rahmet i Pokoj ili kako ti volja molim te nemoj više te komentare molim te ko brata ovo je sportski forum i hvala vam svima od srca koji ste izrazili saučešče i rahmet našem Adnanu!RedDevilS je napisao/la:Nisam to na vas mislio na vas nego na manijake mi govorimo Rahmet ti dusi, a oni stavljaju RIP.!old je napisao/la:Па $, $ ? " " ??
Rest in peace(RIP) , $ $ на % " - " у "...
Зар је " & & " %?
" је $ је $ срца " $ ' је " жао $ &...
Hvala vama sto ste iskazali daleko od toga normalno da nam je zao i to sve HZ!![]()
![]()
Pitam se dokle vise nebitno za koga ko navija!!

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
Koliko je samo u zadnjih par godina na drugi svijet otislo brace sa tribine, da se najezis.
Pocivaj u miru buraz.
Pretuzno, majke mi......

Pocivaj u miru buraz.
Pretuzno, majke mi......

- mahalac_SA
- Kontakt:
- Sir Matt
- Kontakt:
Šta je sa Handžićem ? Keno Handžić ?
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
bagrcavi je napisao/la:Blago vama.

- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
e cuj struNfove
Ti si meni najjaci lik na ovom forumu. Napravio nik pa navijao na utd, pa drugi za chelsea, pa opet za utd.
Idol.
@bagrcavi
Tebi nijedan post ne prodje a da u nekom smislu ne spomenes FKS. Ocigledno je da u djetinstvu nisi imao dobra iskustva s pitarima.

Ti si meni najjaci lik na ovom forumu. Napravio nik pa navijao na utd, pa drugi za chelsea, pa opet za utd.

@bagrcavi
Tebi nijedan post ne prodje a da u nekom smislu ne spomenes FKS. Ocigledno je da u djetinstvu nisi imao dobra iskustva s pitarima.

NEW YORK - PARIS - PECKHAM
moram te ispravit', United, Chelsea, Arsenal, pa opet United, čak znam i sve nickoveAlfa_Muzijak je napisao/la:Ti si meni najjaci lik na ovom forumu. Napravio nik pa navijao na utd, pa drugi za chelsea, pa opet za utd.Idol.

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Jao pa ko postavi ovaj naslov,e sad smo najeblali od kona.
Sad ce teorija zavjere,racunanje .da se pobije ovo sto je UefA-a objavila. Ma Zeljo je najbolji samo su iz Uefe-e se malo zajebali. 

i Udineze ima bolji koeficient od Juventusa u poslijednjih 5 godina...senci-071 je napisao/la:Jao pa ko postavi ovaj naslov,e sad smo najeblali od kona.Sad ce teorija zavjere,racunanje .da se pobije ovo sto je UefA-a objavila. Ma Zeljo je najbolji samo su iz Uefe-e se malo zajebali.
Pametnom dosta

-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
-
- Kontakt:
Svaka cast i jeste ali nazalost ove godine mozda i ne vidite evrope, ako bude tako nema vas slijedece sezone na tablicisenci-071 je napisao/la:Jao pa ko postavi ovaj naslov,e sad smo najeblali od kona.Sad ce teorija zavjere,racunanje .da se pobije ovo sto je UefA-a objavila. Ma Zeljo je najbolji samo su iz Uefe-e se malo zajebali.

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google [Bot] i 11 gostiju.