Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

fudbalerXL
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la fudbalerXL » 13 okt 2013, 00:30

JumBO je napisao/la:Ma na Dzekinom bi mjestu sutio, zategao i pokusao svaki trening treneru da dokazem da sam za prvih 11.
A kada ugovor istece, onda neka se odluci gdje ce i sta ce...
On jednostavno ne igra kao sto je igrao u Wolfsburgu.
Sad dali je to do forme ili mozda vise do toga sto City igra manje preko krila i sto nema nekog kao Misimovica iza sebe..
Silva je malo vise sebican tip i nije toliko fiksiran na Dzeku kao i ostatak tima.
Dok su u Wolfsburgu sve lopte isle na njega...
Bolje bi mu bilo otic negdje gdje ima sigurno mjesto... recimo u Dortmund.
Ako Lewandowski ode u Bayern, nebi imao nikakve ozbiljne konkurencije.
Ali otic ce i igrat ce tamo gdje najbolje placaju.. kao i vecina ostalih igraca.

Vazno je da u reprezentaciji proradi opet kako treba. :)
Lewandowski je več sada u JAN. u Bayernu, tako bi trebalo da bude. Samo kod BVB-a je jedan drugi problem.
Pa nisu valjda pare sve. Ako može za 80 % tih para bit legenda navijačima. Medijska zvjezda. Igrat velike utakmice itd. Pa sad ima više nego dovoljno. Jesi li ti svjestan da gdje god ode nece imat manje od 300.000 EUR mjesečno. Halooo. Niti je City neki kljub. Nema kult navijanja kao Liverpool itd. To su sve hibridni navijači.
Druga stvar je da on niti je doveden niti je predstavljen kao glavna zvijezda kluba. Aguera ovdje neki optužuju da je kao sebičan. Ali ja koliko pratim ( a gledao sam SVE njihove tekme ). On je takav igrač, naučen tako igrat i ne dodaje ni Negredu ništa više od Džeke. Tako da on nije problem. Problem je preveliki broj napadača gdje je nemoguče dat 20 golova rast sa formom itd.. Jer imaju toliko dobrih igrača da se mora rotirat i zato su ga i mjenjali poslje dobrih tekmi. Jer ima predobrog igrača na klup koji mora da igra. Znači Džeko si nije mogo izborit mjesto standardnog igrača sa svojim igrama. Po naški prevarili su ga. Ko fol doveli kao glavnog napadača a oni su ga doveli kao jednog od napadača. I to u vrjeme kad je mogao da bira koji god hoče klub da ide. Ove godine je još gore. Prvo sto gubi neigranjem na formi + tu je još nazovimo ga Španski lobi. Večina igrača su ili Španci ili Lationsi slično. Trener Latinos, Dva glavna člana uprave Španca. Sta to znači oni Dzeku vide kao odličnog SUB igrača. Koji če uči zadnji 20, 30 min i za neke kup i slične utakmice, Džeko može muda otegnit oni mu neče dodat lopte, ( u toj mjeri da bi bio najbolji napadač ) a posebno sad kad su kupili još par španaca. Nema šanse i zato mu pada forma. Covjek 2 godine trči ko lud nudi se i jako rjetko dobije loptu. Normalno da polako gubi volju i manje trči. Nemoguča misija.
Džeko nije Ibra pa da može SAM protiv svih, Jedino on bi uspio da se nametne ( u tako nakaradnom klubu ) i da išamara pola ekipe i trenera ako treba.
Zato neka ide i nadže sebi klub gdje če ga cjenit i povratit če staru formu, dok je još mlad. Ove godine mu je skoro zadnji voz. Iz godine u godinu sve ga manje ekipa traže i ekipe sve slabijeg renomea. Naprimjer prije 4 mjeseca je trebao preči u Chelsea ili Napoli. A čovjek čeka li čeka.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 13 okt 2013, 04:49

Na ovoj temi se vec par godina pricaju iste price a ja jos nikad nisam cuo ni vidio da je neko iz Milana, Londona ili Rima ponudio 20-30 miliona za Edina. Znaci, nikad nije bilo konkretne ponude.
Covjek ima ugovor sa klubom kojem pare ne znace puno, znaci, nece prodati igraca tek tako. Tako da, sve i da Edin zeli promijeniti sredinu, treba taj klub da ga kupi a tek onda se dogovarati o plati.

Ovdje se pojedinci ponasaju kao da Edin moze otici za 0 eura pa ono, zamjeraju mu sto ne ide!

Pored toga, skoro svi klubovi u Italiji su u ovom momentu stepenica nize za Edina. Isto vazi i za Njemacku ali i Spaniju (ako ne racunamo Bayern, Real i Barcu, ali to su klubovi kojima Edin nije potreban).
Ne znam kako neko moze porediti Napoli i ovaj sadasnji City. Gradjani su svjetlosnu godinu ispred, igrao on svaku ili svaku drugu, to ne mjenja stvar.

Nemojte misliti da vi bolje znate sta je za Edina bolje nego sto on to zna. Ne znate.

P.S. Edin ce najprije produziti ugovor i ostati u najjacoj ligi na svijetu.

fudbalerXL
Kontakt:

Post Postao/la fudbalerXL » 13 okt 2013, 10:01

SamoZeljo je napisao/la:Na ovoj temi se vec par godina pricaju iste price a ja jos nikad nisam cuo ni vidio da je neko iz Milana, Londona ili Rima ponudio 20-30 miliona za Edina. Znaci, nikad nije bilo konkretne ponude.
Covjek ima ugovor sa klubom kojem pare ne znace puno, znaci, nece prodati igraca tek tako. Tako da, sve i da Edin zeli promijeniti sredinu, treba taj klub da ga kupi a tek onda se dogovarati o plati.

Ovdje se pojedinci ponasaju kao da Edin moze otici za 0 eura pa ono, zamjeraju mu sto ne ide!

Pored toga, skoro svi klubovi u Italiji su u ovom momentu stepenica nize za Edina. Isto vazi i za Njemacku ali i Spaniju (ako ne racunamo Bayern, Real i Barcu, ali to su klubovi kojima Edin nije potreban).
Ne znam kako neko moze porediti Napoli i ovaj sadasnji City. Gradjani su svjetlosnu godinu ispred, igrao on svaku ili svaku drugu, to ne mjenja stvar.

Nemojte misliti da vi bolje znate sta je za Edina bolje nego sto on to zna. Ne znate.

P.S. Edin ce najprije produziti ugovor i ostati u najjacoj ligi na svijetu.
Eto nije bilo konkretne ponude jer ti/vi nisi vidio. A gdje to nije pisalo u Avazu. Pa idi malo na google i utipkaj Dzeko to Bayern, Chelsea, Tottenham, Dortmund, Arsenal, Milan i sve če ti se ispisat. Ponuda je bilo od TOP 10 svjetskih klubova ako hočeš mogu ti dat koliko hoćeš linkova. ( od povjerljivih medija, ne Caught offside , ko što je neko juče naljepio ).
Drugo ponuda je bilo za 15-20 mil eura. Prvi je Bayern nudio 20 mil. i Džekson ih odbio i oni onda kupili Mandžu, koji si je skroz sjebo karijeru tim potezom koliko vidim. Nemože City za njega tražit 30 mil ako su svim drugim igracima išli na ruku i prodali ih za pola nabavne cjene: Tevez. de Jong, Adebayor, Balotelli, .......
Bolje mu je biti 1 napadač u Arsenalu, Tottenhamu, Liverpoolu, Chelsea-u, Dortmundu, Schalke 04, Bayer-u Interu, Romi, Napoliju. Milanu, Juventusu ( možda ) nego 3,4 u pišljivom hibridnom City-u.
Treče Napoli je svjetlosnu godinu iza. Zato su izbacili CIty-a iz lige prvaka, uložili ove godine 100 mil eura u pojačanja, kupili Beniteza ( kojem je Džeko bio 1 ŽELJA, i njega su prvog tražili prije Higuaina ), BIli 2 u Italiji prošle godine, itd .... ( najjače da je par genijalaca na ovom forumu pričalo ma šta če on u Napoli itd. )
Četvrto on može ostat u najjačoj ligi i biti 1 napadač Arsenala, Tottenhama možda Liverpoola i Chelsija, ako ti toliko znači ta najjača liga.
Peto kada ste svi pljuvalu Mancinija ja nikad nisam imao osječaj, da ga taj čovjek nevoli. A Pellegrini mi je bio od početka sumljiv, veči hinja nego Mancini. Ne zaboravite da ga je Mancini prvu polusezonu kad je Dzeko igrao katastrofalno loše non stop hvalio, da se mora naviknut na englesku ligu i davao mu je solidan broj utakmica. Bili ga npr. Mourinho tako hvalio bi ali u k. Druga je stvar da poslije nije bio korektan. Da nije prilagodio igru ni malo njemu. ( A to ne jer ga mrzi, nego jer je ganjo rezultat i ubacio je tad spremnije i bolje Aguera, Teveza ). Pod Mancinijom je bilo sve izmješano. A sad Španci ( i Latinosi ) kolo vode. I pazit če se medžusobno. Još im doveli trenera iz Malage koji u životu nije trenirao nijednog Yugosa, same Špance. Jasno je koga više cijeni. Ove godine če biti punooo gore po njega ako ne ode. Vidječemo ko če biti u pravu.
Šesto to tvoje svaku drugu možes objesit znas gdje. Ako če jedan Negredo igrat derbije protiv Chelsea, Arsenala a Džeko protiv Norwicha i cup utakmice. TO nije jarane svaka druga utakmica. A obadvojica NEČE igrat velike tekme.
Zadnja izmjena: fudbalerXL, dana/u 13 okt 2013, 10:29, ukupno mijenjano 4 puta.

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 13 okt 2013, 10:07

Edinu je mjesto u sesnaestercu...kad ga pitaš loptama, zabijaće i golove...On je tip igrača koji ovisi o brzom pasu u kaznenom prostoru, probijanju sa bokovoa i ubačaj da li na glavu ili niska brza lopta za podmetanja noge...ili čiste gužve iz kornera...takođe je odličan za rizičnih ofsajd zamki protivnika....a da očekuješ da uzme loptu na centru, predribla 3-4 igrača i odigra dupli pas - ahaaa...a tako igra Citya zasniva...samo do kraja ili iz duplog pasa pa na dvojicu driblingom prošetaš se do golmana!
Igre u repki govore da nema on tamo s kim igrati!
I pokazalo se da kad Cityu gori pod nogama i krene sve karte bacati u napad (da Džeko pogađa)

fudbalerXL
Kontakt:

Post Postao/la fudbalerXL » 13 okt 2013, 10:18

hz1987 je napisao/la:Edinu je mjesto u sesnaestercu...kad ga pitaš loptama, zabijaće i golove...On je tip igrača koji ovisi o brzom pasu u kaznenom prostoru, probijanju sa bokovoa i ubačaj da li na glavu ili niska brza lopta za podmetanja noge...ili čiste gužve iz kornera...takođe je odličan za rizičnih ofsajd zamki protivnika....a da očekuješ da uzme loptu na centru, predribla 3-4 igrača i odigra dupli pas - ahaaa...a tako igra Citya zasniva...samo do kraja ili iz duplog pasa pa na dvojicu driblingom prošetaš se do golmana!
I pokazalo se da kad Cityu gori pod nogama i krene sve karte bacati u napad (da Džeko pogađa)
Sve se slažem 1000 % mada ima tu još ponešto što nisi rekao ali sve ti je 1000 % istina.
Ali ko njega **** , dobar im je da uskoči kao treči napadač. Jer ni Chelsea ni United a kamoli Arsenal, Tottenham ni Liverpool nemaju ni blizu takvog trečeg napadača. Znaju oni JAKO dobro kako izvuči maksimum iz Džeke. Igra po krilima, brzi protok lopte itd. Ali jim jednostavno to nije u interesu. Žele neke druge igrače za glavne napadače. A sa tim svim novim Špancima i Latinosima je za Džeku sve gore i gore ( isto važi za ovih malo Engleza što je ostalo ali nažalost mislim da se ni Jovetić neče naigrat u konkurenciji Aguera, Silve i Nasrija - velika šteta ali ipak on ima tek 22 a Džeko 27 ).

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 13 okt 2013, 11:21

fudbalerXL je napisao/la:
hz1987 je napisao/la:Edinu je mjesto u sesnaestercu...kad ga pitaš loptama, zabijaće i golove...On je tip igrača koji ovisi o brzom pasu u kaznenom prostoru, probijanju sa bokovoa i ubačaj da li na glavu ili niska brza lopta za podmetanja noge...ili čiste gužve iz kornera...takođe je odličan za rizičnih ofsajd zamki protivnika....a da očekuješ da uzme loptu na centru, predribla 3-4 igrača i odigra dupli pas - ahaaa...a tako igra Citya zasniva...samo do kraja ili iz duplog pasa pa na dvojicu driblingom prošetaš se do golmana!
Sve se slažem 1000 % mada ima tu još ponešto što nisi rekao ali sve ti je 1000 % istina.
Ali ko njega **** , dobar im je da uskoči kao treči napadač. Jer ni Chelsea ni United a kamoli Arsenal, Tottenham ni Liverpool nemaju ni blizu takvog trečeg napadača. Znaju oni JAKO dobro kako izvuči maksimum iz Džeke. Igra po krilima, brzi protok lopte itd. Ali jim jednostavno to nije u interesu. Žele neke druge igrače za glavne napadače. A sa tim svim novim Špancima i Latinosima je za Džeku sve gore i gore ( isto važi za ovih malo Engleza što je ostalo ali nažalost mislim da se ni Jovetić neče naigrat u konkurenciji Aguera, Silve i Nasrija - velika šteta ali ipak on ima tek 22 a Džeko 27 ).
Apsulutno se slazem sa fudbalerxl,sve sto si napisao je istina, ovo sam ja sve govorio prije godinu ipo dana. Nikad on u City nece biti onaj stari nikad! ( Nije sto nema kvalitet)

fudbalerXL
Kontakt:

Post Postao/la fudbalerXL » 13 okt 2013, 11:35

sanji je napisao/la:
fudbalerXL je napisao/la:
Apsulutno se slazem sa fudbalerxl,sve sto si napisao je istina, ovo sam ja sve govorio prije godinu ipo dana. Nikad on u City nece biti onaj stari nikad! ( Nije sto nema kvalitet)
Znam da si govorio. Čitao sam te zadnju godinu, dvije ali eto i meni konačno dokur* sve pa da i ja otvorim dušu.
Vremena ima sve manje i manje u svakom pogledu, nek ide več JAN. ako osjeti da ga ne forsiraju.
Vjeruj mi da ne lupam napamet. Jako pratim fudbal i lige petice. I trudim se objektivno gledat, posebno City.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 okt 2013, 12:08

Da ste vi menadžeri, igrači bi svaka tri mjeseca prelazili iz kluba uz klub
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

fudbalerXL
Kontakt:

Post Postao/la fudbalerXL » 13 okt 2013, 12:53

Virtu4l je napisao/la:Da ste vi menadžeri, igrači bi svaka tri mjeseca prelazili iz kluba uz klub
Izvini što ti repliciram. Poštujem tvoj broj postova i sve. Ali zar je moguče da nevidiš, da nazaduje. Da je otišao u Arsenal, Dortmund , Milan, Juventus ( umjesto City-a ), a svi su ga tada tražili. Sad bi bio u TOP 5 napadača svijeta. Jest da bi u startu imao malo manju platu ali bi na kraju došlo sve na svoje. ( Zato jer bi tamo imao konstantno visoku platu - zbog forme , a sad kad ispuca ove 4 godine slijedi potop, duplo niža plata ). A o igračkoj karijeri da i ne govorimo. Pa tamo ga pojedini engleski navijači nazivaju pogrdnim imenima, a čovjek mogao bit ko van Basten, Ibrahimović. Pa vidio si valjda Ibru kad je vidio u Barceloni ( ne da ga ne poštuju, jer je ipak dao 22 gola ), nego da ga želi preselit na krilnog napadača zbog Messija koji nije želio igrat 10 - tku nego falš 9 -tku. Pa čovjek razjebo cijeli klub. Guardioli **** majku pred svim igračima u svlačionici. Jesi li čitao njegovu knjigu. Pun autobus ispred hotel. Igrači Juventusa idu na pripreme a Ibre nema. Dolazi del Piero, predsjednik, trener Ibri na noge ( u hotelsku sobu ) mole ga da ide na pripreme. A on ne i ne, osto u sobi i igro playstation. I šta bi. Čovjek prešo u Inter i osvojio scudeto. Ali zato je Ibro imao Minu Raiolu, a Džeko pravo da ti kažem neznam ni sad ko mu je menager. Treba li još primjera.

http://stoopsports.files.wordpress.com/ ... e-mino.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Kad je Raiola ovog kretena prodao i iz njega napravio PRVU zvjezdu jednog Milana. Razmisli šta bi tek sa Džekom uradio. Pa taj isti Dzeko je sezonu prije rasturio Balotellija. Dao tri puta više golova. Donio titulu poslje 50 godina. I za nagradu šta bi klupica, a onog manijka ko legendu dočekali.

" onclick="window.open(this.href);return false;

[youtube][/youtube]

Idi Džeko u Italiju ko boga te molim !! Tamo poštuju fudbalere ko bogove, ne ko oni pjegavi Englezi. Bolje ti je otiči u Inter, Milan, Romu, Lazio, Napoli od od njih napravit klub za ligu prvaka iz temelja, nego ovaj umjetni City. Nije ni Balonja baš toliko lud. Znam da čitaš ovo !!!!

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: fudbalerXL, dana/u 13 okt 2013, 13:36, ukupno mijenjano 3 puta.

Jordan23
Kontakt:

Post Postao/la Jordan23 » 13 okt 2013, 13:29

Svodi se na to da je City klub u kojem su manje vise svi igraci 'cigani'. A sta je definicija 'cigana' u ovom slucaju. E ovako. Cigani su igraci koji dolaze iz nize klase. Tu ne mislim na klasa vezana skole ili ekonomske situacije vec mentalitet naroda. Aguero je cigan. Silva je cigan. Clichy je francuski cigan. Yaya i Nasri su isto tako cigani. Ljudima je glavni cilj da u klubu prave hirakiju. Znaci da ONI diktiraju status svakog igraca. Sama cinjenica da igrac poput Silve ne zna jednu recenicu na engleskom da sklopi posle toliko godina u Manchesteru govori sve o njemu kao osobi. Da je on VECI od drzave u kojoj zivi i od kluba u kojem igra! A takvu osobu zovem ciganom i glavonjom i sto prije bi mu pokazao gdje su vrata.

U zivotu covjek moze da stekne uspjeh na dva nacina. A to su a) rad ili b) nauci da mutis i petljas. Kad pogledam koliko ima grupiranja u City-u meni se smuci jer ne mogu da vjerujem da je klima tako losa. Clichy npr. nikad(!) loptu ne uputi u sestneastercu kad je Dzeko u igri (to primjetite sledeci put!). Silva, Aguero, Zabaleta (onaj odvratni mulac) i sad Navas namjerno Dzeku izbjegavaju jer hoce Negreda u igri. Zbog cega? Jer oni onda mogu da nastave da igraju. Oni su ovisni jedan od drugog. Kad su oni u igri tim inekako igra. Cim jedan od njih nije tu oni vrse "psihicki" pritisak s ne-dodavanjem i negativnom atmosferom.

Po mom misljenju jedini "skolovani" igraci su Kompany i donekle Fernandinho (zadnji najvjerovatnije sto nema s kim da progovori i zbog toga ne ulazi u problematiku i jednostavno drzi se fudbala, jer je dosao u City kako bi se nametnuo Brazilu za SP).

Ja ne kazem da nema grupiranja u drugim timovima. Ima... Ali nije tako ekstremno i ne dolazi do izrazaja - barem ne na terenu. Igraci prolaze skolu respektivnog kluba i svak zna svoj zadatak sto se itekako vidi u Bundeslizi.

Dzeko u ovom slucaju puno grijesi iz tog razloga sto on - kad je u igri - dozvoli da ga izprovociraju, frustriraju i na taj nacin dozvole da nije fokusiran na SVOJU igru i izgubi koncentraciju kad primi loptu. On ne smije da dozvoli sebi tako nesta. On treba da bude zlatna ribica - barem 90 min dok utakmica traje. To znaci da posle 7 sekundi zaboravi SVE. Da memorije nema. I da posle toga novi 7 sekundi dolazi u kojim nesta moze da stekne. Znaci nema pamtnje sta se desilo prvih 25 min. ili zadnja dva napada. "Every new action has to be independent of the past".
Za tako nesta treba jaka psiha i vrlo inteligentna licnost. A Dzeko mi bas ne djeluje kao takva osoba. I on se u zadje vrijeme (sezona-dvije) poceo baviti "politikom" u fudbalu i u svlacionici (primjetite samo zadnji intervju) i na taj nacim trazi rijesenja i odgovor u pogresnim vodama i cak odbacuje svoju odgovornost.

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 13 okt 2013, 13:42

@fudbalerXL
Ne trebaju nam napadaci, pogotovo oni koji polako ulaze u 30e a cijena im preko 25-30 mil. Za godisnju da ne pricam. Neka hvala.
Unico amore sei!
❤️🖤

fudbalerXL
Kontakt:

Post Postao/la fudbalerXL » 13 okt 2013, 13:49

Jordan23 je napisao/la:Svodi se na to da je City klub u kojem su manje vise svi igraci 'cigani'. A sta je definicija 'cigana' u ovom slucaju. E ovako. Cigani su igraci koji dolaze iz nize klase. Tu ne mislim na klasa vezana skole ili ekonomske situacije vec mentalitet naroda. Aguero je cigan. Silva je cigan. Clichy je francuski cigan. Yaya i Nasri su isto tako cigani. Ljudima je glavni cilj da u klubu prave hirakiju. Znaci da ONI diktiraju status svakog igraca. Sama cinjenica da igrac poput Silve ne zna jednu recenicu na engleskom da sklopi posle toliko godina u Manchesteru govori sve o njemu kao osobi. Da je on VECI od drzave u kojoj zivi i od kluba u kojem igra! A takvu osobu zovem ciganom i glavonjom i sto prije bi mu pokazao gdje su vrata.

U zivotu covjek moze da stekne uspjeh na dva nacina. A to su a) rad ili b) nauci da mutis i petljas. Kad pogledam koliko ima grupiranja u City-u meni se smuci jer ne mogu da vjerujem da je klima tako losa. Clichy npr. nikad(!) loptu ne uputi u sestneastercu kad je Dzeko u igri (to primjetite sledeci put!). Silva, Aguero, Zabaleta (onaj odvratni mulac) i sad Navas namjerno Dzeku izbjegavaju jer hoce Negreda u igri. Zbog cega? Jer oni onda mogu da nastave da igraju. Oni su ovisni jedan od drugog. Kad su oni u igri tim inekako igra. Cim jedan od njih nije tu oni vrse "psihicki" pritisak s ne-dodavanjem i negativnom atmosferom.

Po mom misljenju jedini "skolovani" igraci su Kompany i donekle Fernandinho (zadnji najvjerovatnije sto nema s kim da progovori i zbog toga ne ulazi u problematiku i jednostavno drzi se fudbala, jer je dosao u City kako bi se nametnuo Brazilu za SP).

Ja ne kazem da nema grupiranja u drugim timovima. Ima... Ali nije tako ekstremno i ne dolazi do izrazaja - barem ne na terenu. Igraci prolaze skolu respektivnog kluba i svak zna svoj zadatak sto se itekako vidi u Bundeslizi.

Dzeko u ovom slucaju puno grijesi iz tog razloga sto on - kad je u igri - dozvoli da ga izprovociraju, frustriraju i na taj nacin dozvole da nije fokusiran na SVOJU igru i izgubi koncentraciju kad primi loptu. On ne smije da dozvoli sebi tako nesta. On treba da bude zlatna ribica - barem 90 min dok utakmica traje. To znaci da posle 7 sekundi zaboravi SVE. Da memorije nema. I da posle toga novi 7 sekundi dolazi u kojim nesta moze da stekne. Znaci nema pamtnje sta se desilo prvih 25 min. ili zadnja dva napada. "Every new action has to be independent of the past".
Za tako nesta treba jaka psiha i vrlo inteligentna licnost. A Dzeko mi bas ne djeluje kao takva osoba. I on se u zadje vrijeme (sezona-dvije) poceo baviti "politikom" u fudbalu i u svlacionici (primjetite samo zadnji intervju) i na taj nacim trazi rijesenja i odgovor u pogresnim vodama i cak odbacuje svoju odgovornost.
Ma dosadi Jarane poslje pola godine a ne dvije godine ne dodavanja. Prolazi karijera. Sve si upravu što si rekao. Ove godine če bit jos gore, zbog Negreda. Sve si dobro reakao, Navas nebi dodo Džeki u dobroj situaciji da mu život zavisi. Baš ko što si reko vrše pritisak, da igraju " NJIHOVI ". Cigani isto nisu dali Balotelliju lopte ko što treba i šprdali se sanjim na intervjujima. Isto si dobro ustvrdijo za Fernandinha, čovjek je jedini normalan , mada da i ona doda Džeki za 2,3 gola zaredom bili bi pritisci od Španaca. A to je zato što je on jedini Brazilac. A Argentinci i Brazilci se očima nemogu vidjet. Al zato im on netreba ojačali su svoj klan. 2 nova Španca, 1 novi Argentinac, novi trener latino/španac + svi pomočnici kondicijski itd sve španci + 2 glavna covjeka u upravi španci, zato im je i smetao Mancini, jer se nije pokoravao toj dvojici u upravi ( ex barcelona uprava ) što su oni i javno govorili i lobirali da ga se smjeni. Ma fujjj !!!!!. I ako slučajno Negredo neuspije se igrom izborit za prvih 11 počet če pritisci tog dvojca iz uprave na Pellegrinija kojeg su sami doveli.
Tačno se vidi ko što si rekao. Navas i Zabeleta su statični dok je Džeko namjerno ne dodavaju. A kod udje Negredo odma krenu centaršutevi. Silva ko španac če isto uvjek prije dodat Negredu. Jesi li samo vidio kaku mu je ljepu loptu centrirao prošlo kolo na glavu to Džeki nikad nije za 2 godine. Isto Zabaleta 2 godine nije dodo centaršut Džeki a Negredu prije 10 dana na glavu. ( odnosno dodao mu je jedan po zemlji kad je city gubio i to mu dodao u trku iza ledja, i Dzekson sa akrobacijom jedva dao gol, skoro ledja slomio ). O Navasu, koji je bio Negredov suigrač u Sevilli da i ne govorim. Jel moguče da to iskusan trener ne vidi - NIJE. Šta znaci dat če Džeki još par šansi ko fol i onda sljedi klupa i super zamjena i još za to če se morat borit za svojim frendom Jovetićem. A jesi li vidio hinje trenera. Ubacuje Navasa prije Jovetića ko fol povrjedžen. Jovetić i Džeko razvale Milan u prvom poluvremenu a on mjenja Jovetića, poslje poluvremena prijateljske fujjjjjjjjjj !!!!.
Jedino griješiš za Aguera. Lik je stvarno cool i boli ga **** za ostale. Zna da je najbolji i ne dodaje nikome. Ni Negredu ni Silvi on samo vidi gol :), ko Maradona. Ako Džeko njemu asistira on mu vrati sljedeču tekmu, fer i pošteno. A prvo gleda naravno sebe. Džeko da gol protiv Ville on ga zamjeni, a Negreda ne. Dzeko da gol protiv Cardiffa on ga zamjeni. Protiv Bayerna ubaci Navasa i slab vezni red koji zna da neče uspjet i opet Dzeku zamjeni u 57 min. Itd. itd. A biče sve gore i gore. A samo se sjeti kako je govorio na početku sezone, da če mu Džeko biti prvi napadač ove sezone. Lijepo si rekao i za bundesku. Tamo jesu slabiji igrači ali tamo kad vidi igrač da si u prilici za gol odma doda. Ako ne dobijo po **** od trenera. Pa onog smotanog Kisslinga, Huntelaara, Mandžukića filiju loptama a ljudi samo iz 4,5 metara samo ubaciju i bogovi. A Džeko se muči sa ovim picketinama. FUJ !!!!
Nema šta mislit nek ide, ITA, NJEM, ili ENG. To bi bilo još sladže pa da potopi City. ALi neče ga dat **** konkurentima. Htio ga je ove godine Mourinho ali nisu dali, prije Etooa. fujjjjjjj !!!!
Nijedan klub u engleskoj nema toliko španaca i latinosa na okupu. ni blizu. I ko što si reko 4 godine su pojedini tu i ne znaju jezik. Logično samo jedni drugima ledja čuvaju.
Vidjet če pojedini da je Mancini bio car za ovog **** od trenera. Da su Manciniju kupili Jovetića ko što je molio 2 godine. Nebi mu on sjedio na klup a još i Džeku bi proigro. Al nisu dali love ovi iz ( ex-barcelona ) uprave, kao loš trener. Jer se Mancini nije pokoravao njima špančičima iz uprave. Još nešto grozni mancini je htio prodat Džeku ove godine zbog njegove karijere, Ove godine ga je hvalio italijanima, da Džeko ima samo jednu grešku, A ta je da HOČE igrat svaku utakmicu. Hvalio ga da može zabit 20 + golova u svim timovima u Italiji. Nije bio Mancini kriv, da ovi ko što ti kažeš CIGANI nisu htjeli dodat Džeki. A sad se još nakotili ti cigani + trener.
IDI DŽEKO I NE OKREĆI SE !!!!, bičeš GRANDE DŽEKO u Italiji !!!!!
Zadnja izmjena: fudbalerXL, dana/u 13 okt 2013, 15:10, ukupno mijenjano 3 puta.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 13 okt 2013, 14:54

Zaista ne mogu vjerovati koju kolicinu gluposti procitah ovdje. A sad fakat ozbiljno pitanje, koliko vam je godina? Zaista je zabrinjavajuce ako imate vise od 14. Totalno sam ozbiljan. Djeco draga imate li vi i malo mozga?
Hajmo sumirati sve ovo. Sve sto se desava u Cityu je namjerno usmjereno protiv Dzeke i to im je jedini cilj. Zato su ga i doveli jer ga samo zele unistiti. Niti trener ne zeli pobijede ekipe nego jedini cilj mu je sjebati Dzeku. Navijaci Citya zele isto tako, oni ne zele Dzeku i ako bi im on donio sve trofeje. Oni su i onako navijaci vjestackog kluba koji je star svega nekig 120 godina. Neki klinjo dzekoljubac zasigurno zna sta je bolje ua City nego recimo nqvijqc koji dolazi na njihove utakmice 20, 30 godina. To su lazni navijaci. Oni samo mrze Dzeku, ne vole svoj klub i ne zele mz dobro. Aguero je taraba, koju uzgred Real je spreman platiti 70 miliona ili Silva isto tako.
Fakat ste mi zgadili Dzeku sa ovakvim nerealnim gluposti ma, a momak je fin i ne zasluzuje da kazem ista protiv njega.
Djeco, skontat cete da u zivotu ima bitn ijih stvari nego izmisljati urote kontra Dzeme.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 13 okt 2013, 14:56

Sorry zbog stamparskih grski, pisem sa mobitela i ne da mi se ispravljati ih.

fudbalerXL
Kontakt:

Post Postao/la fudbalerXL » 13 okt 2013, 15:31

Ajde pisac ****. TI si ko neki stručnjak. Niko ne govori o teoriji zavjere. Niko ne mrzi Džeku.

1) Nego znaju da imaju NAJBOLJEG SVJETSKOG 3 NAPADAČA i hinjski mu ko nešto obečavaju, da na njega ko računaju a cilj jim je da ga zadrže kao jako MOČNU zamjenu, koju niko drugi u engleskoj nema, ****.
2) Španci/Argentince ne mrze Džeku, nego oni vole sami sebe i izmedžu sebe si pomažu. I šta je to čudno to isto rade yugosi, cigani, italijani itd. u tudjim zemljama
( ovi ti jos jedan gratis podatak. Lično poznajem igrača koji je igrao preko 10 godina košarku u ITA, švici, njemačkoj, itd. i rekao mi je amerikanci-crnci ( večina njih ) su odlicni igrači kad imas 1,2 a kad jih je 4,5 samo na sebe gledaju, medjusobno se paze i druže, a u biti mrze i podcjenjuju bjelce. To ti je iz prve ruke inf. covjek igro u 7,8 evropskih ekipa. I kaže skoro u svima slična situacija bila ).
3) Ovdje je samo problem da DŽEKO NIKAD nemože dostič svoj maksimum a kamoli napredovat ( kao treči napadač ), Razumješ stručnjak. Fudbalski MAGU.
4) Jado nisam rekao da je Aguero taraba. pročitaj da sam ga pohvalio. I Real če ga platiti 40-50 mil. to je bar bio plan. Ako ih ovaj promašaj Bale skroz ne pokopa.
Zadnja izmjena: fudbalerXL, dana/u 13 okt 2013, 15:47, ukupno mijenjano 2 puta.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 13 okt 2013, 15:38

Samo cu ti jednu stvar napisati, blago tebi a kuku tvojim roditeljima.
Nadam se da kad odrastes da ces biti puno pametniji i realniji. Pozzz

fudbalerXL
Kontakt:

Post Postao/la fudbalerXL » 13 okt 2013, 15:41

pisac je napisao/la:Samo cu ti jednu stvar napisati, blago tebi a kuku tvojim roditeljima.
Nadam se da kad odrastes da ces biti puno pametniji i realniji. Pozzz
Ma ja sam za tebe doktor sporta. Ti se našo mene učit. I ne LAŽI da sam pljuvao Aguera. Nauči se čitat. A ja sam se lično bavio godinama sportom. Nagledao se ihaha utakmica. Volim sport i realno govorim. TI si jedan obični amaterčič u sportu. Slago si za Aguera. Slago si da smo rekli da su SVI protiv Džeke. Daleko od istine. I još nešto ja svoje tvrdnje temeljim na odgledanim SVIM utakmicama city-a i još 1000 drugih. Zašto toliko pratim sportom je moja lična stvar a ti si jedan običan amater, padobranac čovjek našo se solit pamet ljudima, koji su za mjesec dana odgledali više utakmica nego ti u životu. A na ovom forumu več godinama čitam 100-njak ljudi koji imaju slično mišlenje. Zašto sam se sada i ja priključio jer mislim da je za Džeksonovu karijeru 5 do 12. Sa 29 i propalom karijerom neče moć iči više u NIJEDAN veliki klub. Jedino u Wolfsburg da se vrati. Zato Džeko idi več ove godine, sa 27 nije ti još kasno !!!!
Zadnja izmjena: fudbalerXL, dana/u 13 okt 2013, 16:02, ukupno mijenjano 3 puta.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 okt 2013, 15:43

Virtu4l je napisao/la:Da ste vi menadžeri, igrači bi svaka tri mjeseca prelazili iz kluba uz klub
Ma jok to bi se islo na obdan :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 13 okt 2013, 15:46

jao rasprave, kuku
naprijed rejal

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 okt 2013, 16:01

harishp je napisao/la:
Ma jok to bi se islo na obdan :mrgreen:
Rodni list, dvije slike u džep i vozi :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.