A mozes li mi naci omjer pobjeda-poraza njukastla prosle sezone i broj golova ovog flopa za taj klub, koji je igru prilagodio njemu?? Taj isti njukastl ove sezone igra 10 puta boljeBertrand je napisao/la:To je činjenica, dragi Admire. Newcastle se totalno prilagodio njemu i to je upalilo. Kada mu se ne prilagodiš, onda imaš flopa od 35m. Nigdje ja ne kažem da je to pravilan način, a dobijam dojam da ti tako misliš. Ovo je činjenica poznata još od kada je došao prije godinu dana. Takav je igrač i neće se promijeniti, ubijeđen sam u to.Admir_Sa je napisao/la: Zamisli daš 35mil funti za igraca, a onda cijeli sistem moras prilagoditi tom igracupa za sta sluze onda ti milioni, mogli su za troduplo manje para Croucha vratit pa sistem njemu prilagodit
Vecu glupost odavno cuo nisam, cuj treba mu sistem prilagodit
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
nema potpisa
Bezveze, samo 11 golova u 19 utakmicaAdmir_Sa je napisao/la:A mozes li mi naci omjer pobjeda-poraza njukastla prosle sezone i broj golova ovog flopa za taj klub, koji je igru prilagodio njemu?? Taj isti njukastl ove sezone igra 10 puta boljeBertrand je napisao/la:To je činjenica, dragi Admire. Newcastle se totalno prilagodio njemu i to je upalilo. Kada mu se ne prilagodiš, onda imaš flopa od 35m. Nigdje ja ne kažem da je to pravilan način, a dobijam dojam da ti tako misliš. Ovo je činjenica poznata još od kada je došao prije godinu dana. Takav je igrač i neće se promijeniti, ubijeđen sam u to.Admir_Sa je napisao/la: Zamisli daš 35mil funti za igraca, a onda cijeli sistem moras prilagoditi tom igracupa za sta sluze onda ti milioni, mogli su za troduplo manje para Croucha vratit pa sistem njemu prilagodit
Vecu glupost odavno cuo nisam, cuj treba mu sistem prilagodit

There got to be something for Liverpool big number nine ...
Nastupila im je crna serija upravo kada se on povrijedioAdmir_Sa je napisao/la:a koliko sad imaju?

Da se ne šaltamo, prošle sezone je imao oko 25 nastupa u EPL i postigao je 13 golova. Imaće takav i sada omjer ali ako bude igrao. Carrol nije krampa kakvim ga vi pokušavate predstaviti, nego samo treba igrati da bi zabijao. Carrol nosi isto ono zvono kao Lucas od prije tri ili četiri sezone.
Ove sezone ima 9 startova i 2 gola.
Pričamo o čovjeku koji je uništio City prošle sezone, ali u isto vrijeme pričamo i o igraču koji nam je donio 3 boda u gradskom derbiju. Međutim, iz nama još nepoznatih razloga ( nakon dva starta Exeter i Everton i dva gola ), naredne tri utakmice sjedi na klupi bez ikakvog razloga ili objašnjenja. Potom slijedi pet ili šest utakmica u kojima dobija minutažu od 77 ili 80 minute. Onda slijedi izboreni, ali i promašeni penal protiv Chelsija.
Nakon toga slijedi ona famozna izmjena protiv Wigana u 88 minuti. Da sam bio na njegovom mjestu odbio bih ući kao Tevez.
Prema Carrolu su svi nepravedni, od trenera do navijača. Biti onakav kakav je bio, potom se smiriti i početi postizati golove, a onda klupa.
Upamti šta ti kažem, sad ćeš vidjeti kako Liverpool igra efikasno, lijepo i jednostavno bez Suareza. Carrol ima ono što Suarez nema, a to je jak šut i preciznost ( njegovi šutevi idu u okvir gola Suarezovi na tribine), potom duel igru i skok igru. Suarez voli da melja loptu bez potrebe, kada treba dodati on to ne učini, a kada treba ošutati on doda. Uglavnom, većinu stvari radi pogrešno. On je jedini krivac što Liverpool je na posljenjem mjestu po broju iskorištenih prilika sa jadnih 8,20 % iskorištenih šansi.
Bilo to kome pravo ili krivo, EPL je EPL. Bolje bi bilo da imamo dva Carrola nego 2 Suareza.
Zadnja izmjena: Rizah, dana/u 29 dec 2011, 00:49, ukupno mijenjano 2 puta.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
sve je znaci na strani Kerola, samo jos da se sve njemu prilagodi i najblistavija buducnost je pred liverpulom??Rizah je napisao/la:Nastupila im je crna serija upravo kada se on povrijedioAdmir_Sa je napisao/la:a koliko sad imaju?Potom je trener dobio otkaz

nema potpisa
najbolje da Liverpool uzme Rizaha za trenera posto on zna puno vise od Kinga
nijedan trener nedrzi igraca na klupi bez razloga pogotovo igraca koji je doveden za tolike pare. jos pogtovo kad se zna da ga king pravo gotivi
za dvadeset miliona eura na trzistu trenutno ima jedno deset boljih napadaca od Mede samo sto nisu englezi. meni je Medo predrag to odmah da naglasim da me nebih napadali posto vidim da se neki ljudi ovdje prepiru zbog razlicitog misljena al moram reci da medo veze nema i da je to bila velka greska teske ruke sam ovo napisao bgm.
samo da pozdravim raju posto mi je ovo prvi post iako pratim svaki dan sta se pise na ovoj temi
YNWA

samo da pozdravim raju posto mi je ovo prvi post iako pratim svaki dan sta se pise na ovoj temi

- VolimLiverpool
- Kontakt:
Liverpool bez Suareza može igrati samo bolje ,vjerujte mi .
Sa Carrolom i Gerrardom Newcastle će primiti tricu
Sa Carrolom i Gerrardom Newcastle će primiti tricu

You'll never walk alone.
Celzi potpisao Cahila, Arsenal Henrya, a samo mi mirujemo. Umjesto da danas dodje Higuain ili Podolski na Anfiled i da dogovara oko plate naši opet nesto cekaju, a jasno ko dan da nam treba pojacanje. 

Nad nama nebo ima da gori!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kako bi nam samo Pipita i Podolski legli.
Zaista nam treba napadač sada kada Suareza nema.
Što se tiče njegovog odsustva, neka malo ... Da vidimo kako će to izgleda bez njega, a eto i prilike da
dodatno trenira, namjesti svoje nišanske sprave i konačno se za sva vremena smiri.

Što se tiče njegovog odsustva, neka malo ... Da vidimo kako će to izgleda bez njega, a eto i prilike da
dodatno trenira, namjesti svoje nišanske sprave i konačno se za sva vremena smiri.

- peppo_owen
- Kontakt:
Celzi je dobar posao napravio,dobio odlicnog stopera,a Arsenal se i nije Bog zna sta pojacao,nije to ni sjena onog Henrya od prije,godine cine svoje.A mi smo takvi,uvjek odugovlacimo sa transferima.Ako je vec istina da KK ima oko 100 M za transfere,onda je vakat da se nesto poduzme po tom pitanju.Moja najveca zelja je uvjek bila da Falcao zaigra u LFC,al to je u vidu naucne fantastike,jer tek je ljetos stigao u Spaniju i ne vidim zasto bi mijenjao sredinu.Ali ako on ne moze,onda Cavani ili Podolski mogu.Takodje bi nam dobrodosao Hazard ili Gotze,sjeli bi ko budali samar.Cuo sa da smo ko fol poslali ponudu za Montoliva od 6 M,nezz jel to istina,ali bi to po meni bio dobar posao,kakav god da je bolji je od Shelveya.Znaci jedan klasicni napadac(kad vec ne moze Falcao,moze Cavani)prodorno krilo i jedan veznjak i ja zadovoljan,onda imamo dobru prvu ekipu a isto tako jaku klupu,sto moze biti presudno u borbi za ligu prvaka.Rolex312 je napisao/la:Celzi potpisao Cahila, Arsenal Henrya, a samo mi mirujemo. Umjesto da danas dodje Higuain ili Podolski na Anfiled i da dogovara oko plate naši opet nesto cekaju, a jasno ko dan da nam treba pojacanje.
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne može Montolivo svezati kopačke Shelveyu.
Ja bih volio na krilo Podolskog, jer realno mi i ne možemo iskeširati lovu za Hazarda... A u napadu Cavani ili Higuain. Definitivno najbolja rješenja.
Ja bih volio na krilo Podolskog, jer realno mi i ne možemo iskeširati lovu za Hazarda... A u napadu Cavani ili Higuain. Definitivno najbolja rješenja.

- peppo_owen
- Kontakt:
pa dobar je i Podolski,bio bi zadovoljan kad bi i on dosao.A tesko da cemo Higuaina dovest,ja u to ne vjerujem,tako da ostaje Cavani.A i dalje msm da bi na Montolivo dobro dosao,jbg Shelvey jest potencijal veliki,al je jos mlad i mora uciti,a 6M i nije nesto,davali smo za gore igrace vise para.Uglavnom po meni krilo prije svega treba dovesti(ne gleda mi se tekma kad maxi igra na krilu),pa tek onda napadcaOTNYS_YNWA je napisao/la:Ne može Montolivo svezati kopačke Shelveyu.

ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne treba nam još Poulsena. 

- peppo_owen
- Kontakt:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Ne treba nam još Poulsena.

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Više ne vjerujem ni u jedno pojačanje iz Italijanske lige.
- peppo_owen
- Kontakt:
Pa dobro, svako ima svoje misljenje o necemu,al uglavnom svi se slazemo da su nam u januaru pojacanja potrebnaOTNYS_YNWA je napisao/la:Više ne vjerujem ni u jedno pojačanje iz Italijanske lige.

Sutra protiv Newcastlea. Teška utakmica, svakako, sigurno da niko nije očekivao ovakav dobar start Newcastlea (osim mene
) no eto, ipak su se dobro snašli, u posljednje vrijeme igraju vrlo loše, tako da se možemo nadati nečemu protiv njih. Utakmica se igra na Anfieldu, šteta, pošto teško pobjeđujemo ove sezone na domaćem stadionu, dok u gostima, ako pobjedimo, to je pobjeda rezultatom 0:2.
Ova suspenzija za Suareza, bi ga, bar se nadam, trebala opametiti. Ovo ne valja nikako, kako za njega, tako za klub pa i navijače. Nadam se da će se vratiti bolji nego ikad.
Što se tiče formacije protiv Newcastlea, volio bih da vidim napokon!!! Bellamya. Ja ne znam šta on to još treba da uradi da bi igrao od prve minute? Igra u odličnoj formi i vrijeme bi bilo, da dobiva konstantno šansu iz utakmice u utakmicu. Ako Kuyt započne utakmicu, nemam se čemu nadati, igra katastrofalno. Očekujem Carrolla u napadu. Nešto ovako: Reina;Glen,Agger,Skrtel,Enrique;Adam,Henderson,Downing,Bellamy,Shelvey;Carroll.
Očekujem da u narednih 15 dana, potpiše bar jedan igrač za Liverpool. Potreban je napadač tipa Cavani/Higuain pa u obzir dolazi i Podolski. Bit će zanimljivo u januaru, al' nadam se da nećemo obavljati posao u posljednjim "minutama" kao i prošle sezone. Očekujem da će i neki igrači možda i napustiti Anfield, al' tek slijedećeg ljeta, Kuyt, Jones, i možda par omladinaca.
Izgleda da od Hazarda nema ništa, navodno je njegov menadžer izjavio da Liverpool nije zainteresovan za njegove usluge, dok se kao nova investicija spominje Cavani iz Napolia.

Ova suspenzija za Suareza, bi ga, bar se nadam, trebala opametiti. Ovo ne valja nikako, kako za njega, tako za klub pa i navijače. Nadam se da će se vratiti bolji nego ikad.
Što se tiče formacije protiv Newcastlea, volio bih da vidim napokon!!! Bellamya. Ja ne znam šta on to još treba da uradi da bi igrao od prve minute? Igra u odličnoj formi i vrijeme bi bilo, da dobiva konstantno šansu iz utakmice u utakmicu. Ako Kuyt započne utakmicu, nemam se čemu nadati, igra katastrofalno. Očekujem Carrolla u napadu. Nešto ovako: Reina;Glen,Agger,Skrtel,Enrique;Adam,Henderson,Downing,Bellamy,Shelvey;Carroll.
Očekujem da u narednih 15 dana, potpiše bar jedan igrač za Liverpool. Potreban je napadač tipa Cavani/Higuain pa u obzir dolazi i Podolski. Bit će zanimljivo u januaru, al' nadam se da nećemo obavljati posao u posljednjim "minutama" kao i prošle sezone. Očekujem da će i neki igrači možda i napustiti Anfield, al' tek slijedećeg ljeta, Kuyt, Jones, i možda par omladinaca.
Izgleda da od Hazarda nema ništa, navodno je njegov menadžer izjavio da Liverpool nije zainteresovan za njegove usluge, dok se kao nova investicija spominje Cavani iz Napolia.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
ma nisu ti oni ni slicni al ima istine i u tom da nam se u zadnjih nekoliko godina ta pojacanje iz italije nisu isplatila al skoro to su sve polovnjaci bili rafa doveo dossenu i aquilanija a roy poulsena. mozda kenny bude imao vise sreceOTNYS_YNWA je napisao/la:Ne treba nam još Poulsena.

ako cemo tako onda ne trebamo ni iz engleske dovoditi pojacanja jer ni oni se nisu bas pokazali nesto posebno

po meni dovesti montoliva za 5-6 miliona bi bio dobar posao. i da ode besplatno nekad opet nije veliki gubitak kao sto je to aquilani.
http://bleacherreport.com/articles/1000 ... y-dalglish" onclick="window.open(this.href);return false;
evo ovdje od ovig igraca neki bi nam bas dobro dosli...
ja ne ocekujem bas neki spektakularan prelazni rok za liverpool. mozda eventualno nasi da pokusaju nafatati par jeftinijih igraca kojima na ljeto isticu ugovori i to je to.
You are someone else I am still right here
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Shelvey > Montolivo?
Malo realnosti nije na odmet. Zbog Poulsena bi se sad svaka akvizicija iz talijanske lige trebala smatrati propalim transferom, je li? Inače, Montolivo je možda i najbolje rješenje glede veznog reda. Uskoro mu ističe ugovor, a interesovanje Juventusa, Intera i Milana dovoljno govore o njegovim mogućnostima. Ne treba ni zaboraviti da je on mozak ekipe koja je terorizirala vezni red Liverpoola prije 2-3 godine.
Cijena je nikakva kada se uzmu u obzir kvalitete koju dotični posjeduje. Sumnjam da boljeg veznjaka možeš pronaći za te pare.
Odličan pregled igre, sjajan udarac, tehnika. Nema mu se šta prigovoriti. Ako postoji 1% mogućnosti da se on dovede, onda to treba iskoristiti što prije. Obogatio bi igru Liverpoola te bi samim njegovim dolaskom i napadači imali više upotrebljivih lopti.
Što se tiče napada, zašto se ne okrenuti francuskom tržištu? Realno, tamo su najpodcjenjeniji napadači na dunjaluku.
Jbt, kad se samo sjetim da je Liverpool bio povezivan sa Traoreom (ako se ne varam, ovako se preziva onaj lik iz Cluja), u čemu je problem baciti udicu na napadača Monptelliera?
Treba biti realan i reći da je nemoguća misija dovesti Higuaina. Real ga neće tek tako prodati (jer bi u tom slučaju ostali samo sa Benzemom), a uvijek postoji mogućnost da će Argentinac odbiti prelazak u redove Liverpoola. Šta onda? Kada jedno zvučno ime odbije, tu nastaje problem. Onda si primoran okrenuti se mediokritetima, a takvih je bilo i previše u redovima Crvenih. 
Vidjeh i spisak koji je @Fera postavio. Bilo bi odlično kada bi Lišo mogao dovesti nekoga s te liste. Cavani ili Podolski bi baš legli.
Znamo kako Cavani + Suarez sarađuju u urugvajskom dresu, pa možda se ta magija nastavi i u dresu Liverpoola. Muntari + Krasić ne bi činili tu prevagu, jer nijedan od njih dvojice ne bi bio u prvoj postavi. Dakle, to bi samo značilo jačanje klupe. A, vakat je da se puca na CL, tako da... 

Malo realnosti nije na odmet. Zbog Poulsena bi se sad svaka akvizicija iz talijanske lige trebala smatrati propalim transferom, je li? Inače, Montolivo je možda i najbolje rješenje glede veznog reda. Uskoro mu ističe ugovor, a interesovanje Juventusa, Intera i Milana dovoljno govore o njegovim mogućnostima. Ne treba ni zaboraviti da je on mozak ekipe koja je terorizirala vezni red Liverpoola prije 2-3 godine.

Što se tiče napada, zašto se ne okrenuti francuskom tržištu? Realno, tamo su najpodcjenjeniji napadači na dunjaluku.

Vidjeh i spisak koji je @Fera postavio. Bilo bi odlično kada bi Lišo mogao dovesti nekoga s te liste. Cavani ili Podolski bi baš legli.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.