FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Trenirali i Amoah i Jasar 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Nek im Pekić sredi dvije trebice i svi đuture u avionirfo je napisao/la: ↑02 avg 2023, 18:50Pisalo je neki dan da je Mutu nezadovoljan sa njim i sa Saiefom i da ce ih otjerati, treba ga povesti sa nama nazad ako prodjemoavalPacidoroP je napisao/la: ↑02 avg 2023, 18:31Eno prijavili su neko krilo što ih je pojačalo
Samo nam treba još jedan Lebon![]()
Je li danas trebala biti konferencija za medije?
-
- Kontakt:
Svidja mi se sto ne kuka covjek. Dignute glave u borbu do zadnjeg zvizduka, pa sta bude. Sreca prati hrabre.
Jesu jaci i igraci su im zivotinje u fizickom i trkackom smislu ali realno imamo i mi neke sanse, samo da iskoristimo svoje prilike kao na Grbavici i mogla bi biti lijepa noc.
Jesu jaci i igraci su im zivotinje u fizickom i trkackom smislu ali realno imamo i mi neke sanse, samo da iskoristimo svoje prilike kao na Grbavici i mogla bi biti lijepa noc.
Zar ne ide zadnja prijava 24 sata prije prve utakmice?avalPacidoroP je napisao/la: ↑02 avg 2023, 18:31Eno prijavili su neko krilo što ih je pojačalo
Samo nam treba još jedan Lebon
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
- MocMahale444
Nodi vrati se doma, skuhali smo ti paštašutu.
Tacno tema miruje jer nema Nodija da zavlada istom.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Javili mu se iz grupe, krenuo u Bakuu.MocMahale444 je napisao/la: ↑02 avg 2023, 19:43Nodi vrati se doma, skuhali smo ti paštašutu.

Fk Željezničar.
- MocMahale444
Nije valjdaPablo11 je napisao/la: ↑02 avg 2023, 20:04Javili mu se iz grupe, krenuo u Bakuu.MocMahale444 je napisao/la: ↑02 avg 2023, 19:43Nodi vrati se doma, skuhali smo ti paštašutu.
Tacno tema miruje jer nema Nodija da zavlada istom.![]()

A nesto mi ga zao bilo, vidi se da voli Želju.
-
- Kontakt:
NoDi se sprema da akcija po Azerbejdzanu
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Koliko se nasih navijaca ocekuje sutra
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
- MocMahale444
Naš Nodi kolo vodi.
Nego sta onaj linijas mutu nesto proziva Basica, volio bih da ih otresemo ko slinu ali iako bude los rezultat po nas opet nije toliko lose jer sa Kuharom nismo ni ocekivali eVropu.
Jos izgubis 2 vazna igraca i ode nam cak joker Began
Fino bi bilo gurbete proci i nadam se ali opet oke ako zijanimo. Necemo kukati ko Alpa.
Nego sta onaj linijas mutu nesto proziva Basica, volio bih da ih otresemo ko slinu ali iako bude los rezultat po nas opet nije toliko lose jer sa Kuharom nismo ni ocekivali eVropu.
Jos izgubis 2 vazna igraca i ode nam cak joker Began

Fino bi bilo gurbete proci i nadam se ali opet oke ako zijanimo. Necemo kukati ko Alpa.
Odakle to da dandaros proziva Basica?
Samo nek nas podcijene, takvi smo najjaci.
Samo nek nas podcijene, takvi smo najjaci.
Na 3:50 je ta izjava, samo nisam shvatio kontekst, nešto u fazonu "zanima me samo moj tim, a ako je drugi trener nervozan zbog toga, to nije moj problem", ali nisu pustili pitanje novinara tako da zaista ne znam zbog čega tačno je to rekao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Mozda se referira na to da je Basic spomenuo da su doveli nove igrace..
Ali iz ovoga mogu vidjeti da se on fokusirao samo na svoj tim i da smo im mi i dalje nepoznanica. Ono sto je sigurno je to da ce oni istrcati da sto prije zabiju gol na pocetku tekme. Ja ne znam da li je njima stalno stadion pun, ali rijetko gdje pun stadion pomaze igracima kao kod nas sto znaci da njima to moze biti i pritisak.
Realno imaju dosta vise kvaliteta od nas a nasa nada je u taktici i pametnoj igri i maksimalnom trudu igraca. Mozda i nije lose sto nas ne smatraju nekom prijetnjom (bar po izjavama) jer se to isto desavalo sa Minskom pa smo prosli. Cak sta vise, imam osjecaj da oni ovu proslu tekmu predstavljaju kao da smo mi sretno izvuklu x sto realno nije bilo tako na terenu jer smo pogotovo prvo poluvrijeme bili dobar suparnik.
Rekoh, nek nas podcijene, takvi smo najjaci. Samo izdrzati pocetni pritisak koji ce vjerujem biti silan.
Ali iz ovoga mogu vidjeti da se on fokusirao samo na svoj tim i da smo im mi i dalje nepoznanica. Ono sto je sigurno je to da ce oni istrcati da sto prije zabiju gol na pocetku tekme. Ja ne znam da li je njima stalno stadion pun, ali rijetko gdje pun stadion pomaze igracima kao kod nas sto znaci da njima to moze biti i pritisak.
Realno imaju dosta vise kvaliteta od nas a nasa nada je u taktici i pametnoj igri i maksimalnom trudu igraca. Mozda i nije lose sto nas ne smatraju nekom prijetnjom (bar po izjavama) jer se to isto desavalo sa Minskom pa smo prosli. Cak sta vise, imam osjecaj da oni ovu proslu tekmu predstavljaju kao da smo mi sretno izvuklu x sto realno nije bilo tako na terenu jer smo pogotovo prvo poluvrijeme bili dobar suparnik.
Rekoh, nek nas podcijene, takvi smo najjaci. Samo izdrzati pocetni pritisak koji ce vjerujem biti silan.
Nije im pun stadion, prosjek im je 1.500-2.000, ali u Evropi ga dobro popune. Prošle sezone su protiv Rapida iz Beča imali 9.800 gledalaca. U domaćem prvenstvu je to veoma skromno, protiv Qarabaga dođe 7.000-8.000 i to je to, ostale su debelo ispod.
Bukvalno džaba dijele ulaznice samo da privuku publiku.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Znaci neki mix komsija i celikaVirtu4l je napisao/la: ↑03 avg 2023, 00:09Nije im pun stadion, prosjek im je 1.500-2.000, ali u Evropi ga dobro popune. Prošle sezone su protiv Rapida iz Beča imali 9.800 gledalaca. U domaćem prvenstvu je to veoma skromno, protiv Qarabaga dođe 7.000-8.000 i to je to, ostale su debelo ispod.
Bukvalno džaba dijele ulaznice samo da privuku publiku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.