NK Zvijezda Gradačac
- legenda reala
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Al bacas pare,mogo si tri dobra igraca dovesti za te njegove pare na ruke bgmi 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Piska ko je po tebi favorit za prvo mjesto ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Piska koliko ste Zaricu dali?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Posteno.zvezdas1922 je napisao/la: ↑31 jul 2024, 23:13Po meni Gracanica, Stupcanica i Banovici, možda smo negdje Tosk i mi za vrh. Vidjet ćemo
Slicno razmisljam, osim za Bratsvo. Sretno svakako.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
-
- Kontakt:
Protiv TC dosta bolja igra
P.S. **** alpenstil
P.S. **** alpenstil
A stvarno gdje zakoci krov il se ceka oktobar
- prisonbreak
- Kontakt:
Ovo nigdje nas nema 

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- VivaLaStella
- Kontakt:
Ugovor za Fazu II natkrivanja je potpisan 20.03.2024.
Sad.. ne znam jesu li probili rok.. ili su možda završili taj dio, pa čekaju sad nabavku za Fazu III... mada nisam uspio naći da je objavljen taj tender uopšte.
Ko će znat s koje je strane zaglavilo, uglavnom moglo se i očekivat da će se ovako nešto desit
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
Ma kakva faza II, nisu ni prvu odradili. Valjda trebaju sve nosace postavit pa onda Faza II, il je svaki stub faza do izboraVivaLaStella je napisao/la: ↑01 avg 2024, 17:56Ugovor za Fazu II natkrivanja je potpisan 20.03.2024.
Sad.. ne znam jesu li probili rok.. ili su možda završili taj dio, pa čekaju sad nabavku za Fazu III... mada nisam uspio naći da je objavljen taj tender uopšte.
Ko će znat s koje je strane zaglavilo, uglavnom moglo se i očekivat da će se ovako nešto desit

- VivaLaStella
- Kontakt:
Pa faza I je možda izrada konstrukcija i priprema tribine za ugradnju, faza II postavljanje konstrukcije i faza III konačno natkrivanje.
Kao što rekoh, nagađam, nemam uvid u tendersku dokumentaciju i rokove
Kao što rekoh, nagađam, nemam uvid u tendersku dokumentaciju i rokove
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Bravo za Zvijezdu i za upravu, ovo predstavljanje vam je top sa dresovima isto super stvar svaka cast
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Kad ste skontali da je Hadzikadunic samo za rekreacije?
I ovaj Alyson je prevara igrač u želji nije znao trčat.
Da ste brzog nazvali pa dogovorili se sa čojkom da se vrati.
I ovaj Alyson je prevara igrač u želji nije znao trčat.
Da ste brzog nazvali pa dogovorili se sa čojkom da se vrati.
Mjenja se krov na dvorani, a na stadionu stali upola, rokovi vjerovatno odavno probijeni
Stadion dali JAVNOM preduzecu, a ono ga zapustilo ko stalu, eksera zakucali nisu u zid za ovo godina

-
- Kontakt:
Samo ti svoja posla, hadzikadunica je trener prekrižio mi se momku zahvalili korektno otišao i to je to, a za alisona ćemo još vidjeti isto ste pisali i za talisona kad sam pisao dvije klase da je bolji od svih al nebitno… vrijeme će pokazati mi smo sa dolaskom Zarica riješili sve nedostatke sto smo imali u sredini, jer je Bajric se povredio
Svaka čast treneru da je čojk vidjeo da nema od njega hljeba,Za Talisona sam ti ovde 100 puta pisao da je ekstra igrač I da ti je to do sad najbolji transfer koji si odradio.zvezdas1922 je napisao/la: ↑06 avg 2024, 20:38Samo ti svoja posla, hadzikadunica je trener prekrižio mi se momku zahvalili korektno otišao i to je to, a za alisona ćemo još vidjeti isto ste pisali i za talisona kad sam pisao dvije klase da je bolji od svih al nebitno… vrijeme će pokazati mi smo sa dolaskom Zarica riješili sve nedostatke sto smo imali u sredini, jer je Bajric se povredio
Lik je sam sezonu spasio I greška ti je bila sto mu nisi dao duži ugovor ovako je otišao za džaba.
Za Alysona nisam izmislio ništa nego samo kažem šta su ljudi iz Želje rekli Za njega a dabogda on bio bolji od Ronalda hahah
-
- Kontakt:
Hadzija je sigurno dobar igrac, samo mu fali nesto u glavi. Kod nas bio odigrao par jakih utakmica, bio medju boljima. Ali kao vecini nsih igraca, ne bi to treniralo nego se slikalo za instagram i hodalo kao da su nwke zvijezde
-
- Kontakt:
Tali je odigrao za 3000-4000 polusezonu dao dobar doprinos Ku za njega čekamo 8000 km nije džabe otišao, iako ništa nismo uložili, ovog su bušili u želji pojedinci a vrijeme će pokazati. A igrat će oni koji budu ginuli za crveno bijeli dresEdo1922 je napisao/la: ↑06 avg 2024, 23:32Svaka čast treneru da je čojk vidjeo da nema od njega hljeba,Za Talisona sam ti ovde 100 puta pisao da je ekstra igrač I da ti je to do sad najbolji transfer koji si odradio.zvezdas1922 je napisao/la: ↑06 avg 2024, 20:38Samo ti svoja posla, hadzikadunica je trener prekrižio mi se momku zahvalili korektno otišao i to je to, a za alisona ćemo još vidjeti isto ste pisali i za talisona kad sam pisao dvije klase da je bolji od svih al nebitno… vrijeme će pokazati mi smo sa dolaskom Zarica riješili sve nedostatke sto smo imali u sredini, jer je Bajric se povredio
Lik je sam sezonu spasio I greška ti je bila sto mu nisi dao duži ugovor ovako je otišao za džaba.
Za Alysona nisam izmislio ništa nego samo kažem šta su ljudi iz Želje rekli Za njega a dabogda on bio bolji od Ronalda hahah
Kalesić haman napusta Slobodu, kako bi nam sjeo uz Zarića 

Kakva je bila igra protiv G.Rahića?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.