http://dazsports.org/daz4.html" onclick="window.open(this.href);return false;Bayern@heart je napisao/la:kvalitetan link
kad nema na es2 moram tražiti
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Odličan. Hvala.rob do bagro je napisao/la:http://dazsports.org/daz4.html" onclick="window.open(this.href);return false;Bayern@heart je napisao/la:kvalitetan link
kad nema na es2 moram tražiti

- Bayern@heart
- Kontakt:
**** ovaj Nurmberg
ali mandžo začepi mi usta

Bayern@heart je napisao/la:**** ovaj Nurmberg
![]()
Nabrijani pravo,ali navijanje na stadionu je nevjerovatno.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- Omerbavarac
- Kontakt:
Teska utakmica kao sto sam i mislio ali i vrlo zanimljiva. Domacin je dosta agresivan, pokusavaju na taj nacin doci do povoljnog rezultata ali definitivno nekada u takvoj namjeri pretjeruju. Nisu oni spremni za ovu igru sa puno trke jer je su im se dva igraca povrijedila nakon 20 minuta. Moras biti spreman da bi mogao igrati jak i visok presing
Sto se Bayerna tice, momci to odradjuju dosta dobro. Gol nisam vidio jer mi je u trenutku postizanja istog puk'o stream (puknem mu strinu
) ali naci ce se vec poslije kvalitetan snimak postignutog gola.
Steta za onu precku Robbena iz slobodnaka pa poslije toga udarac Mullera pri cemu je lopta odsjela na precki. Tu se definitivno nije dalo ali o tom potom.
Idemo u drugom zavaliti jos jedan i smiriti ove nabrijane kokoske.

Sto se Bayerna tice, momci to odradjuju dosta dobro. Gol nisam vidio jer mi je u trenutku postizanja istog puk'o stream (puknem mu strinu

Steta za onu precku Robbena iz slobodnaka pa poslije toga udarac Mullera pri cemu je lopta odsjela na precki. Tu se definitivno nije dalo ali o tom potom.
Idemo u drugom zavaliti jos jedan i smiriti ove nabrijane kokoske.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- el-fighter
- Kontakt:
Domacini jako agresivni u prvom dijelu, ali nasi to dobro smiruju.
Mandzukic jos jednom pokazao da mora igrati.
Mandzukic jos jednom pokazao da mora igrati.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- schweinsteiger
- Kontakt:
@omer stativu je Robben nakon slobodnoh pogodio,ali Muller je promasio nepromasivo,teze je bilo precku onde pogoditi glavom,nego gol.
Napadamo stalno i taman kad sam pomislio da nam se to moze osvetiti,Kyotake raspali po nasem golu,ali ode daleko iza gola na svu srecu
Thiago je beton.Za svaku situaciju momak ima rjesenje.Trci i bori se,svugdje ga ima,ali bas svugdje.Kad izvodimo gol aut on je sa stoperima da njemu dodaju loptu,na sredini veze li veze,u napadu je uvijek tu da se iz drugog plana ubaci.Dribling,pas,sut,trcanje sve momak ima i ni na cemu se ne moze zamjeriti.Kako se baca za loptom,iznerviram se kada poslije toga kako Goetze ide nekako jedva u duele.IGRACINA!
Napadamo stalno i taman kad sam pomislio da nam se to moze osvetiti,Kyotake raspali po nasem golu,ali ode daleko iza gola na svu srecu

Thiago je beton.Za svaku situaciju momak ima rjesenje.Trci i bori se,svugdje ga ima,ali bas svugdje.Kad izvodimo gol aut on je sa stoperima da njemu dodaju loptu,na sredini veze li veze,u napadu je uvijek tu da se iz drugog plana ubaci.Dribling,pas,sut,trcanje sve momak ima i ni na cemu se ne moze zamjeriti.Kako se baca za loptom,iznerviram se kada poslije toga kako Goetze ide nekako jedva u duele.IGRACINA!
#miasanmia
- Bayern@heart
- Kontakt:
Bravo kapitenu bravo kao mi je drago što je kapiten zabio.
Bravo
Bravo
- el-fighter
- Kontakt:
Evo ga 0-2..Lahm je strijelac
KAKAV IGRAC!!

muller se bash pogubio,nije u formi,slamprtav je do bola komican,nije sam svoj zadnjih utakmica 

VOLIM BAYERN
Kapiten nakon duuuugo vremena postiže pogodak! Bravo Lahm!

EDIT: Evo Martinezaaaaaaa!

EDIT: Evo Martinezaaaaaaa!

- anelbavarac
- Kontakt:
Bice aBd spreman.proFCB je napisao/la:Je li se zna koliko ce odsustovati Ribery? Mislim procitao sam i ja ovo da bi trebao biti spreman do Arsenala,ali je li bilo oficijalne potvrde za to?
Malo ga guzica boli,nista opasno

- Centre forward
- Kontakt:
Miler k'o da je treću radio pa izgleda ovako umoran. Daj Šaćira malo da ga opet kritikujemo
, ne bi bilo loše i da Toni dobije šaMsu. Ipak evo Martineza umjesto Tomice.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- Bayern@heart
- Kontakt:
Još jedna u nizu....Lagana pobjeda u početku pravo **** bio Nurmberg ali dobro se to zavrsilo kasnije dva rutinska gola i lagana pobjeda. Nadam da će se konačno Muller trgnuti dosta izgubljen u posljednje vrijeme na terenu.
Slijedi DFB pokal u srijedu i gostovanje staroj mušteriji HSV-u. Očekujem dosta rotacija za taj meč
Slijedi DFB pokal u srijedu i gostovanje staroj mušteriji HSV-u. Očekujem dosta rotacija za taj meč
- Omerbavarac
- Kontakt:
Rutinski odradjeno drugo poluvrijeme gdje domacini skoro pa nista nisu napravili za razliku od prvog poluvremena.
Nova pobjeda i 45-a utakmica u nizu bez poraza. Trebaju nam jos 4 da stignemo Arsenal.
Mislim da Pep ima dobitnu kombinaciju kada su vezni igraci u pitanju.
Kroos ce se dobro namuciti da se ponovo izbori za mjesto u ekipi a imao je sve, no ono bacanje rukavica ga je kostalo jer vec dvije utakmice u nizu sjedi na klupi.
Hajmo reci da ga mozemo ocekivati u kupu protiv HSV-a kao i Svinjceka na klupi.
@BadrHari: hvala na ispravci, mislio sam na stativu a pisao precka.
Inace, vidim da hvalis Thiaga i sad te zelim upitati jel' se slazes s mojim misljenjem da je on nezamjenjiv, da se svi rotiraju samo Thaigo ostaje unutra?
Nova pobjeda i 45-a utakmica u nizu bez poraza. Trebaju nam jos 4 da stignemo Arsenal.
Mislim da Pep ima dobitnu kombinaciju kada su vezni igraci u pitanju.
Kroos ce se dobro namuciti da se ponovo izbori za mjesto u ekipi a imao je sve, no ono bacanje rukavica ga je kostalo jer vec dvije utakmice u nizu sjedi na klupi.
Hajmo reci da ga mozemo ocekivati u kupu protiv HSV-a kao i Svinjceka na klupi.

@BadrHari: hvala na ispravci, mislio sam na stativu a pisao precka.
Inace, vidim da hvalis Thiaga i sad te zelim upitati jel' se slazes s mojim misljenjem da je on nezamjenjiv, da se svi rotiraju samo Thaigo ostaje unutra?

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Griješiš li, griješiš.Omerbavarac je napisao/la:@BadrHari: hvala na ispravci, mislio sam na stativu a pisao precka.

Samo još 14 utakmica.Idemo momci!!!
Kakvi ih tek trenuci čekaju u LP, ne smijem ni zamislit'Saurman je napisao/la:Naš budući protivnik u CL trenutno proživljava teške trenutke na Anfiledu.
Mislim da zaslužuju minutu šutnje.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sta me briga.S-Y-L-A-R je napisao/la: Griješiš li, griješiš.![]()

Na mojoj strani je statistika a ista kaze da je Thiago igrao zadnjih 7 utakmica a da je pri tome startao 6 dok je jednu usao u drugom dijelu nakon povrede i u pitanju je ona utakmica protiv Dortmunda.

Pitanje: jel' se prenose kartoni iz ligaskih utakmica na kup utakmice?
Sta god covjek napise suvisno je...
Bayern danas rutinski odradio posao i nadam se da ce Pep u Srijedu imati milosti i izvesti sarolik sastav, jer u protivnom bi se mogao ponoviti Minhen iz Marta protekle godine.
Bayern danas rutinski odradio posao i nadam se da ce Pep u Srijedu imati milosti i izvesti sarolik sastav, jer u protivnom bi se mogao ponoviti Minhen iz Marta protekle godine.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- el-fighter
- Kontakt:
Nisam gledao zadnjih 20-ak minuta, ali ono sto sam vidio do tada sasvim je bilo dovoljno. Jos jedna u nizu laganih pobjeda. Nurnberg je na pocetku se drzao koliko-toliko, ali vec nakon Mandzinog gola sve je bilo gotovo. Kasnije kapiten pogadja za konacnih 0-2.
Sad protiv HSV-a u kupu, gdje ocekujem da priliku dobiju mladici sa klupe, a mozda malo i Kroos zaigra
Sad protiv HSV-a u kupu, gdje ocekujem da priliku dobiju mladici sa klupe, a mozda malo i Kroos zaigra

- Omerbavarac
- Kontakt:
Po drustvenoj mrezi se pise da Ribery nece biti spreman za Arsenal, sto bi svakako bio manje hendikep ali ne i nadoknadiv zaostatak.
Trenutno korisnika/ca: HerrMarkusen i 4 gosta.