Pa vidiš da nije srednji prstLenBias je napisao/la:
jadni li ste

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Pa vidiš da nije srednji prstLenBias je napisao/la:
jadni li ste
palac, kaziprst savijen, srednjak, ni prste ne znas kako iduGorki je napisao/la:Pa vidiš da nije srednji prstLenBias je napisao/la:
jadni li stePOGLEDAJ BOLJE.
Bjezi ne zezaj jbt, pa slusaj samo sta pjevaju navijači čitavo prvo poluvrijeme.LenBias je napisao/la: jadni li ste
LenBias je napisao/la:
palac, kaziprst savijen, srednjak, ni prste ne znas kako idu
navijaci ne uzimaju pare za to sto navijaju, on je placen da igra pa samim tim i trpi potencijalne uvrede navijaca, ovo je uzas da jedan igrac uradi znas to i sam, prosto nedopustivomandraX je napisao/la:Bjezi ne zezaj jbt, pa slusaj samo sta pjevaju navijači čitavo prvo poluvrijeme.LenBias je napisao/la: jadni li ste
Pogledaj 2 puta kad je Alba bio van linije, reakcije navijača koji su tu u nižim redovima.
Ko ne bi popizdio?![]()
Iniesta po ko zna koji put dominira.
LenBias je napisao/la:navijaci ne uzimaju pare za to sto navijaju, on je placen da igra pa samim tim i trpi potencijalne uvrede navijaca, ovo je uzas da jedan igrac uradi znas to i sam, prosto nedopustivomandraX je napisao/la:Bjezi ne zezaj jbt, pa slusaj samo sta pjevaju navijači čitavo prvo poluvrijeme.LenBias je napisao/la: jadni li ste
Pogledaj 2 puta kad je Alba bio van linije, reakcije navijača koji su tu u nižim redovima.
Ko ne bi popizdio?![]()
To Barselona treba da cesce radi, ono u smislu, vi parkirali bus necete da igrate fuce nego ragbija na kontre, necemo onda ni mi, i znas da ce se ovi razbjesnit jer znaju da ne mogu tek tako do lopte doc i pocet je ganjat i eto ti vise prostora za pravu igru fuceM4kaveli je napisao/la:Nije ovo lose kad vidis da Realu bekove igraju Callejon i Morata.
Znaci klasicni autobus su parkirali i pokusavaju nesto na kontre napraviti.
Barca koliko je losa u zadnjem periodu dobro i igra protiv ovakvog bedema.
Al' kako ih Messi i Iniesta onim dodavanjem na centru raspizdise.
Hajde dijete ne bulazni kao i inace.LenBias je napisao/la:navijaci ne uzimaju pare za to sto navijaju, on je placen da igra pa samim tim i trpi potencijalne uvrede navijaca, ovo je uzas da jedan igrac uradi znas to i sam, prosto nedopustivomandraX je napisao/la:Bjezi ne zezaj jbt, pa slusaj samo sta pjevaju navijači čitavo prvo poluvrijeme.LenBias je napisao/la: jadni li ste
Ko ne bi popizdio?![]()
izgleda mi kao da si na neki nacin zakljucio da ja opravdavam kada to uradi pepe a ne opravdavam kada uradi alba, ni slucajno, isto vrijedi i za pepea, jednostavno tim stvarima nije mjesta na terenuDesimaL je napisao/la:[youtube][/youtube]
Cautinho je napisao/la:Evo flopa,evo poraza.
Ma nije on loš...Gorki je napisao/la:Cautinho je napisao/la:Evo flopa,evo poraza.
Što bi reko Izet Fazlinović HAJMO SANČEZ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.