PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Jedno su zelje drugo je realnost a realno kako sada stvari stoje grcevita borba za evropu i zelji i sarajevu i sirokom. Dok zrinjski i sloboda zauzimaju prva dva mjesta na kraju.
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Slazem se sa tobom, pitari mogu daleko jer imaju novac. Jos da skontaju kako tu prednost iskoristiti. Nisam siguran da u njihovom klubu sve stima kako treba i sto nas nasmijava sve to, ali ih racunam u jedne od favorita za neku titulu, sigurno.Probisvjet je napisao/la:Pite su ipak favoriti za titulu. Oni su uvijek favoriti, nije to maciji kasalj od kluba. Ozbiljno.Virtu4l je napisao/la:Stvarno mislim da Pitari (isto kao i mi) bas i nemaju osnovu da nekoga prozivaju za igracki kadar, transfere, strucni stab, itd... itd
Niko, niko, #SamoSloboda
"Priznajem samo sud svoje partije" :)
Ne vidim ja ni da imamo neki poseban novac, ali eto, mozda vi vidite nesto sto ja ne vidim oko FK Sarajeva.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Imamo najveci potencijal sto se tice novca/imena ali kolika nestruka vlada u nasem klubu dobro je pa smo trenutno bod iza prvoplasiranog..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ekipa koja ima Ivetića je automatski favorit za titulu.MortemHz je napisao/la:Imamo najveci potencijal sto se tice novca/imena ali kolika nestruka vlada u nasem klubu dobro je pa smo trenutno bod iza prvoplasiranog..
Nad tobom sunce najljepše sja
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
pinoglavi je napisao/la:Ekipa koja ima Ivetića je automatski favorit za titulu.MortemHz je napisao/la:Imamo najveci potencijal sto se tice novca/imena ali kolika nestruka vlada u nasem klubu dobro je pa smo trenutno bod iza prvoplasiranog..

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Jesi ludpinoglavi je napisao/la:Ekipa koja ima Ivetića je automatski favorit za titulu.MortemHz je napisao/la:Imamo najveci potencijal sto se tice novca/imena ali kolika nestruka vlada u nasem klubu dobro je pa smo trenutno bod iza prvoplasiranog..

Niko, niko, #SamoSloboda
"Priznajem samo sud svoje partije" :)
Sve je to u 5dagclub21 je napisao/la:Jedno su zelje drugo je realnost a realno kako sada stvari stoje grcevita borba za evropu i zelji i sarajevu i sirokom. Dok zrinjski i sloboda zauzimaju prva dva mjesta na kraju.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Jedno je sigurno,ova ce sezona biti izjednacena do samog kraja,bar sto se tice prvog mjesta,ovih pet kola je pokazatelj toga 

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- TobeYarabi
- Kontakt:
tacno tako, jer mi smo FKS, najveci klub u drzavi, i zato smo uvjek favoriti.. dok npr tzv fk slobodanka, u narodu poznatija kao ''98 godina postojanja 'nako'' samo moze biti sprdnja i predmet zajebancije, kao i njeni tzv navijaci koji na pola gostovanja ne smiju otici, a i ono drugo pola ne idu ako im se ne platiProbisvjet je napisao/la:Pite su ipak favoriti za titulu. Oni su uvijek favoriti, nije to maciji kasalj od kluba. Ozbiljno.Virtu4l je napisao/la:Stvarno mislim da Pitari (isto kao i mi) bas i nemaju osnovu da nekoga prozivaju za igracki kadar, transfere, strucni stab, itd... itd

Ima i treći uvjet:
- ako im dozvole Siouxi.
- ako im dozvole Siouxi.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- TobeYarabi
- Kontakt:
jos kad im se simin han-hooligan naklate na kosti, nece smjeti ni na domaceHigh je napisao/la:Ima i treći uvjet:
- ako im dozvole Siouxi.

Lozi te te majmune lik, a ti se pecas kao somTobeYarabi je napisao/la:tacno tako, jer mi smo FKS, najveci klub u drzavi, i zato smo uvjek favoriti.. dok npr tzv fk slobodanka, u narodu poznatija kao ''98 godina postojanja 'nako'' samo moze biti sprdnja i predmet zajebancije, kao i njeni tzv navijaci koji na pola gostovanja ne smiju otici, a i ono drugo pola ne idu ako im se ne platiProbisvjet je napisao/la:Pite su ipak favoriti za titulu. Oni su uvijek favoriti, nije to maciji kasalj od kluba. Ozbiljno.Virtu4l je napisao/la:Stvarno mislim da Pitari (isto kao i mi) bas i nemaju osnovu da nekoga prozivaju za igracki kadar, transfere, strucni stab, itd... itd

Niko, niko, #SamoSloboda
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
E čuj simin han - hooligan yebem ti ženo majku.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- TobeYarabi
- Kontakt:
mraka je to burazeru, mrakaRokoko87 je napisao/la:E čuj simin han - hooligan yebem ti ženo majku.![]()

- AzaKamikaza
- Kontakt:
Ivetic ima problem s glavom,zato ga je Hus i prekrizio.Nesto slicno ko nas Husic.
Samo sto Peroni unosi nemir u svlacionicu.
Samo sto Peroni unosi nemir u svlacionicu.
Željezničar iz metropole!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!
Sto se tice transfera,od tri najveca u ovoj drzavi,dva su Slobodina.Tako da..Virtu4l je napisao/la:Stvarno mislim da Pitari (isto kao i mi) bas i nemaju osnovu da nekoga prozivaju za igracki kadar, transfere, strucni stab, itd... itd

A generalno,sve je to u pet deka,vecinom klubovi imaju iste probleme,Siroki i Sarajevo ih nemaju,pa opet nikakav iskorak ne prave.Doduse Sarajevo ima nesposobnu upravu .
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- RollingPaper
- Kontakt:
Ja vjerujem da ce nam Sabrina vratiti 20 milja 

-
- Kontakt:
Faljen Isus (ili isis, kako kome) čeljadi... more li se?
Prvi i jedini mostarski šampion
yebo te isis,i isus,pusti to,nego da te pitam nesto,ali fakat odgovori ljudski nebudi pe.der,jel okpredmetmrznje je napisao/la:Faljen Isus (ili isis, kako kome) čeljadi... more li se?

"Modra boja,na bijelome platnu,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.