FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Bogami eno Osim na Izvoru govori da ce sutra biti pravo tvrdo i da je rezultat vrlo opasan koji ništa ne znaci.
Ali idemo dati podršku momcima da prođemo dalje u Kupu...prvo ovo riješiti pa onda misliti o derbiju.
Ali idemo dati podršku momcima da prođemo dalje u Kupu...prvo ovo riješiti pa onda misliti o derbiju.
Popusti bolan cijelu noc o stadionu,stolicama,idi ga baci sviju ti krv ti udarila u glavuUPS je napisao/la:A koliko to iznosi kad su tribine u pitanju - po vasoj logici??Tarantino je napisao/la:Po svakoj logici da bi vas na Hadisonu bilo 10.000 MORATE napuniti 1/4 stadiona,jeste li to ove sezone uspjeli?UPS je napisao/la: Pa ti kao i ostali kao papagaj - bilo 15 hiljada i 15 hiljada. Niko vama ne spori da vas nema 15 hiljada, sta se odmah palite. Ono sto mi sporimo je da to 'trenutno' nema gdje stati na grbavici pa cak ni na nacin na koji ti to pokusavas objasniti.
Hajde onda da probamo ovako - reci mi gdje na kosevske tribine stane 15 hiljada pa cemo dalje razgovarati. Dakle, koje sve tribine budu pune sa 15.000 pa cemo uporediti. Moze?
U tome i jeste sva poenta. Kad to shvatite i kad shvatite da bi grbavica mogla primati 20 hiljada jedino da se izgrade 3 nove tribine identicne onoj na sjeveru onda mozemo normalno pricati. Ja ne zelim umanjiti vas znacaj i doprinos na utakmicama. samo zelim skrenuti paznju da trenutno pun jug i zapad, prazan istok i popunjen sjever na utakmici protiv borca NISU 15.000 ni u snu

1921-2011
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Juče sam prisustovao treningu na pomoćnom po onoj kiši. Većinu sam prisustovao treningu golmana, Gušo im je pucao na gol, iz raznih uglova, stepeni, a ovi prave parade. Posebno mi se svidjelo kako brani Ibro, stvarno frajer ima vještine za jednog dobrog golmana. Po onoj kiši, blatu, u lokvi ispred gola, svaka mu čast. Krenu jednom lopta prema meni, prema korneru, sutnem je iz prve i udje u gol, doduše niko tada nije stajao na golu 

>Vamos Sevilla<
- nikad_izvini
- Kontakt:
Dogovoreno, samo da nemam isto porijeklo kao ti i tvoj kolegasamo sarajevo je napisao/la:Ma dobro je da su ljudi nastali od majmuna,al se nekad zapitam jeli to tacno jer kad vidim tebe mislim ipak da su neki kao ti nastali od magaraca!nikad_izvini je napisao/la:UPS je napisao/la: da zamislimoTebi je jasno da ovim dokazuješ da su ljudi nastali od majmuna. Bravo. Evo banana jednaUPS je napisao/la:
Nesto kontamSamo tako nastavi, uskoro te šaljemo u svemir

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
- Stole iz Bora
- Kontakt:
- nikad_izvini
- Kontakt:
Trebamo se pripaziti kartona. Sigurno znam da kartone imaju Savić, Bešlija, Kerla i Rowa. Za ove ostale, ne znam.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Zuti kartoni se ne vezu za kup i prvenstvo.nikad_izvini je napisao/la:Trebamo se pripaziti kartona. Sigurno znam da kartone imaju Savić, Bešlija, Kerla i Rowa. Za ove ostale, ne znam.
Za derbi mogu izostati samo igraci koji danas dobiju crveni karton ili se povrijede.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- nikad_izvini
- Kontakt:
Jah. Crveni se prenose(direktni), žuti se ne prenose
Do mene

-
- Kontakt:
Daj Bože da samo ne bude kiše,a za sve ostalo tu je ŽELJEZNIČAR!
JER SI JEDAN JEDINI,JER SI NEPOBJEDIVI,ŽELJO MOJA LJUBAVI!
JER SI JEDAN JEDINI,JER SI NEPOBJEDIVI,ŽELJO MOJA LJUBAVI!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Kako nisu vazile do sada tako ne vaze ni danas.tik-tak je napisao/la:vaze li godisnje
AMAR OSIM
ciganiStole iz Bora je napisao/la:Kako nisu vazile do sada tako ne vaze ni danas.tik-tak je napisao/la:vaze li godisnje
odlicno pa je nisam ni kupio
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN
- Stole iz Bora
- Kontakt:
A ti onda kupuj svaku pojedinacno, vise ces pomoci klubu a manje ustediti sebi ..tik-tak je napisao/la:ciganiStole iz Bora je napisao/la:Kako nisu vazile do sada tako ne vaze ni danas.tik-tak je napisao/la:vaze li godisnje

AMAR OSIM
tik-tak je napisao/la:ciganiStole iz Bora je napisao/la:Kako nisu vazile do sada tako ne vaze ni danas.tik-tak je napisao/la:vaze li godisnje
U kojem klubu na svijetu godišnja ulaznica važi za kup takmičenja ?
Ma bilo je prije i u Želji, dvije-tri tekme. Međutim gori bi problem bio kada ne bi prošao prvo-drugo kolo. Onda bi se moglo postaviti pitanje ; '' da li sam ja te ulaznice platio ?''.
-
- Kontakt:
tik-tak@,sorry,ali ti kao da prvi put ideš na kup utakmicu(a možda i ideš),pa neznaš da godišnje i polugodišnje za tekme PL NE VAŽE za tekme KUP-a BIH!Ništa paša moj,već cenera u đep,pa biraj,hoš na JUG ili na sjever,kako ti je volja.Pozdrav
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Samo hrabro danas,kao onda u prvenstvu.Mi smo najbolji domaćin,a oni gost.
Nadam se da će igrači pružiti maksimum, ali bez pretjeranog ''srljanja''.Ispadanje im se može oprostiti,ali indolentnost i ne zalaganje nikad.Na nama je da dođemo u što većem broju i pomognemo klubu, kako podrškom tako i finansijski.Jer, prođemo li, gori protivnik se ne može dobiti,nego što jest.A proljeće je uvijek naše bilo, koji napadač i oporavak Bogičevića i to je to.Mislim da bi opet mogli do kraja. SRETNO NAM. NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA !!!
Nadam se da će igrači pružiti maksimum, ali bez pretjeranog ''srljanja''.Ispadanje im se može oprostiti,ali indolentnost i ne zalaganje nikad.Na nama je da dođemo u što većem broju i pomognemo klubu, kako podrškom tako i finansijski.Jer, prođemo li, gori protivnik se ne može dobiti,nego što jest.A proljeće je uvijek naše bilo, koji napadač i oporavak Bogičevića i to je to.Mislim da bi opet mogli do kraja. SRETNO NAM. NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA !!!
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:

ZAJEDNO DO POBJEDE I PROLASKA DALJE....
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.