Safet Sušić - Pape

undefined007
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la undefined007 » 10 sep 2014, 21:17

Hoću li ikada doživit da vidim ovako nešto Safete, prilagođavaj se protivniku i mijenjan formacije i igrače, vjeruje da ti se ne bi niko zamjerio pa makar ti i izgubio al časno. ;)

VARIJANTA A:
slika

VARIJANTA B:
slika

VARIJANTA C:
slika

Pa biraj sad' u zavisnosti od protivnika. ;)
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.

http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)

SS.23

FK SARAJEVO !
HZ 1987

mirza_it
Kontakt:

Post Postao/la mirza_it » 10 sep 2014, 21:21

undefined007 je napisao/la:Hoću li ikada doživit da vidim ovako nešto Safete, prilagođavaj se protivniku i mijenjan formacije i igrače, vjeruje da ti se ne bi niko zamjerio pa makar ti i izgubio al časno. ;)

VARIJANTA A:
slika

VARIJANTA B:
slika

VARIJANTA C:
slika

A zaboravio si Kolasinca, jest da je povredzen ali i Zukanovic nije u kombinacija selektora (bar za sada)

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 10 sep 2014, 21:22

@calcio ti bi se opustio nakon onog sinoć!? Pitaj Portugalce jesu se oni opustili nakon Albanije? Dosta više podvaljivanja mu*a pod bubrege. Stišali ste se sinoć, nigdje nikog osim Virtu4al-a, koji je ispao čovjek i konačno priznao da je Sušić rak rana ove reprezentacija, a sada vidim opet isplivavate na površinu u odbranu Velikog vođe Kim Sušić-Safeta.

Mi se borimo sa Walesom i Belgijom za nešto? Sa ovim nehljebom na klupi se možemo boriti samo sa Andorom. Sve uzbune su upaljene. Treba mijenjati nešto dok nije prekasno za Euro, a ti raji govoriš da se opusti nakon one sramote sinoć!? Ja ne znam jel tebe Safet plaća ili si ti stvarno toliko slijep da ne možeš vidjeti neke stvari i promisliti glavom?
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

undefined007
Kontakt:

Post Postao/la undefined007 » 10 sep 2014, 21:24

Ma nisam ga zaboravio već mislim da bi prva ili druga formacija bila dobra u iduće dvije utakmice, naravno čim se RUŠILAC oporavi ide na LB. ;)
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.

SS.23

FK SARAJEVO !
HZ 1987

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 sep 2014, 21:28

revan je napisao/la:@calcio ti bi se opustio nakon onog sinoć!? Pitaj Portugalce jesu se oni opustili nakon Albanije? Dosta više podvaljivanja mu*a pod bubrege. Stišali ste se sinoć, nigdje nikog osim Virtu4al-a, koji je ispao čovjek i konačno priznao da je Sušić rak rana ove reprezentacija, a sada vidim opet isplivavate na površinu u odbranu Velikog vođe Kim Sušić-Safeta.

Mi se borimo sa Walesom i Belgijom za nešto? Sa ovim nehljebom na klupi se možemo boriti samo sa Andorom. Sve uzbune su upaljene. Treba mijenjati nešto dok nije prekasno za Euro, a ti raji govoriš da se opusti nakon one sramote sinoć!? Ja ne znam jel tebe Safet plaća ili si ti stvarno toliko slijep da ne možeš vidjeti neke stvari i promisliti glavom?
Ja sam vec rekao da poslije naredne dvije utakmice, u slucaju neuspjeha, treba razmisliti o promjenama.
Sta cu bojkotovati jer smo napravili kiks? Ili je mozda problem sto meni pojedinci nisu uspjeli isprati mozak sa nekim navodnim prodavanjem igraca i uzimanjem para kroz reprezetnaciju. Jest' eto, zgrnuce milione i milione na Avdiji kada predje u drugu englesku ligu ili u Tursku. Obezbjedice egzistenciju za naredna pokoljenja. :lolno:

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 10 sep 2014, 21:33

Mozemo se mi pretvarat,mozemo se samozavaravat ,mozemo se tjesiti ali svi znamo da se kriminalac nece i ne moze promijeniti.On:
1.Nikad nece prestati loviti licnu korist ,promociju i prodaju poluigraca koji ne zasluzuju ni poziv.
2.On nema pojma o taktici,o pripremi utakmice,o razumijevanju modernog fudbala,ni o cemu.

Zasto onda pobogu redanje sastava i formacija i nada da ce on odjednom prestati ganjati talove i da ce nauciti trenerski posao.
Nece nikad,jedino rijesenje je da on ode i to odmah,sve ostalo nas vodi u potpunu propast.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 10 sep 2014, 21:34

undefined007 je napisao/la:Hoću li ikada doživit da vidim ovako nešto Safete, prilagođavaj se protivniku i mijenjan formacije i igrače, vjeruje da ti se ne bi niko zamjerio pa makar ti i izgubio al časno. ;)

VARIJANTA A:
slika

VARIJANTA B:
slika

VARIJANTA C:
slika

Gledao si utakmicu a kao da nisi gledao. I opet poslije svega bi ti u odbrani u najgorem slucaju stavio 3 teska dizelsa od kojih bio bio anjveci dizelas Zukanovic.

U nasoj odbrani po onome sa cim danas razpolazemo mora biti mjesta za Vranjesa ... a najvjerovatnije ni to nije dovoljno .. Najvjerovatnije mora biti ..

Salihovic Besic Bicakcic/Sunjic Vranjes.. IMajuci u vidu da su SEO i Mujdza vjerovatno van stroja.

U danasnjem fudbalu ni u ludilu ne mozes pustiti da ti na jednom dijelu terena igraju dva spora igraca.
. To nas neznalica nije svjestan izgleda a cijela nam se grupa smije iza zatvorenih vrata i trlja ruke kada vidi glavnu mahanu naseg tima..

Ovaj nedostatak brzine je krpio Spaha i dovoljno je bilo da teletina samo nadje igraca prizblizne brzine i da mu slicnu ulogu. Recio Besic. Recimo Vranjes .. to je to sto danas imamo na raspolaganju ...

Al ne tele ne razmislja ..

Uostalom eno ljudi na indexu pisu ono sto nijedan BH novinar hinjo ne smije il ne zna
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 10 sep 2014, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 10 sep 2014, 21:37

Vjerski lideri u BiH se zahvaljuju Safetu Sušiću zbog naglog povećanja vjernika,jer kako on slaže formaciju samo se čuje :bože pomozi nam,bože pomozi nam.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 10 sep 2014, 21:43

MostaracVelezovac je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la:Samo da priupitam - hoce li ovaj **** dat ostavku ili jok?
Ma, brate, nemas se cemu nadati. U njegovoj tokmak-glavi krivci za poraz su njegovi igraci koji su ga iznenadili :rol: Eventualno ce neko iz prve ekipe na klupu, to ce mu biti kazna :roll:

Ja mislim da cemo mi izgubiti sve sanse za EP i tek onda ce se raja pobuniti. Doci ce do totalnog rasula podrske FSBiHu, i tek kad Bilino Polje bude zjapilo poluprazno, ce nekom bidonu u FSBiH puhnut u glavu da je mozda vrijeme da smrad ode sa klupe.

Ali do tada zlatna generacija BiH fudbala ce vec ostariti i bice kasno za ovo EP, a mozda i za SP.
Ovo mi je najzalosnije. Gubimo nasu zlatnu generaciju. Dzeki je 28, Begovicu 27, Vedi 30, Salihovicu i Medunjaninu 29, Mujdzi 30...

Kad dodje EP za dvije godine, Dzeki ce biti 30, Begovicu 28, Vedadu 32, Salihovicu i Medunjaninu 31, Mujdzi 32.....
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 10 sep 2014, 21:43

Consigliere je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la:Samo da priupitam - hoce li ovaj **** dat ostavku ili jok?
Ma, brate, nemas se cemu nadati. U njegovoj tokmak-glavi krivci za poraz su njegovi igraci koji su ga iznenadili :rol: Eventualno ce neko iz prve ekipe na klupu, to ce mu biti kazna :roll:
E to,on ako bude nesto mijenjao mjenjace tipa Lulic na klupu,Visca u igru,Vranjes u igru,Tino polušpic,Pjanic na desno krilo i slicno.Opet ce igraci iz liga petice sjedit na klupi a igrati ovi propaliteti.Kome to do sad nije jasno ,bez uvrede,on nije skroz dobar s glavom.

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 10 sep 2014, 21:48

Da, poslije dva naredna kiksa treba RAZMISLITI o promjenama :rol: :tokralju:

Je li ovo neka skrivena kamera možda?

undefined007
Kontakt:

Post Postao/la undefined007 » 10 sep 2014, 21:49

Da si i ti sinoć gledao koliko nisi primjetio bi da se naša "KRILA" sinošnja to jest pokušaji krila Prcić i TSS uvlače u sredini gdje već imamo Pjanića i Bešića. Sve tri navedena su po vokaciji AMF/CMF igrači i automatski se uvlače u sredinu jer glumiti krila i igrati krila ne znaju, sve tri veznjaka su istog ili sličnog tipa i svaki od njih želi da diktira tempo. I što imaš za posljedicu? Nema ih nazad da pomognu bekovima, naprijed ništa nisu uradili. Imaš propuhe na desnoj i lijevoj strani terena za koje nisu krivi bekovi ako se vraćaju a ne ostaju u špicu (čitaj Avdija) Da smo sinoc igrali sa 2 prava krila u vidu Izeta i Lulića onda bi i Avdija i naprimjer Salihović odigrali na beku puno bolje jer bi se međusobno krpili (vidi tekma sa Mexicom ili Obala Slonovače ako se ne varam kad' se u odbranu vraća Izet faktički na desnog beka, a Mujdža koji je bek ostaje na krilu.) Uz to dodaš spore štopere (slažem se sa tobom po pitanju Vranješa on bi meni bio prva opcija na štoperu samo da nađe klub) i dobiješ rezultat od sinoć. Pogledaj samo drugi gol lik nam pasom sa svoje polovice izbacio 3-4 igrača). Safete, Safete ... :roll: :crazy: :crazy: :crazy:

SS.23

FK SARAJEVO !
HZ 1987

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 sep 2014, 21:51

MoR je napisao/la:Da, poslije dva naredna kiksa treba RAZMISLITI o promjenama :rol: :tokralju:
Mislim da je poprilično nemoguće da se nešto uradi u ovom trenutku. Naredni meč je za tačno mjesec dana. Trenutno smo prepušteni na milost i nemilost...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 10 sep 2014, 21:52

calcio je napisao/la:
revan je napisao/la:@calcio ti bi se opustio nakon onog sinoć!? Pitaj Portugalce jesu se oni opustili nakon Albanije? Dosta više podvaljivanja mu*a pod bubrege. Stišali ste se sinoć, nigdje nikog osim Virtu4al-a, koji je ispao čovjek i konačno priznao da je Sušić rak rana ove reprezentacija, a sada vidim opet isplivavate na površinu u odbranu Velikog vođe Kim Sušić-Safeta.

Ja sam vec rekao da poslije naredne dvije utakmice, u slucaju neuspjeha, treba razmisliti o promjenama.
Sta cu bojkotovati jer smo napravili kiks? Ili je mozda problem sto meni pojedinci nisu uspjeli isprati mozak sa nekim navodnim prodavanjem igraca i uzimanjem para kroz reprezetnaciju. Jest' eto, zgrnuce milione i milione na Avdiji kada predje u drugu englesku ligu ili u Tursku. Obezbjedice egzistenciju za naredna pokoljenja. :lolno:
Kako te liku nije sramota.Kazes navodno prodavanje igraca.Otkud Vrsajevic u reprezentaciji, otkud teletabis,otkud Hadzic,otkud Vranjes bez kluba,otkud Zahirovic prije?Kako i zasto su oni dosli u reprezentaciju,sto su kvalitetni igraci?

Kako te bolan vise nije sramota.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 sep 2014, 21:53

Nakon SP-a je bilo vrijeme da ode, ali ali....

[youtube][/youtube]

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 10 sep 2014, 21:56

calcio je napisao/la:
Ja to prodavanje igrača nikada spominjao nisam. Možda se dešava, možda ne. Konkretnih dokaza nemam. Glasine me ne zanimaju. Ono što znam da mi od utakmice sa SAD škripimo dobro i tad sam počeo mijenjati mišljenje o Safetu. Vidimo neke čudne sastave i formacije na terenu. Igrači sa Safetom imaju sve gori odnos. Prekucavaju nas protivnički selektori. Ti bi za dvije utakmice mijenjao? Dvije utakmice vjerojatno prekasno za plasman na Euro. Znači ti si spreman žrtvovati plasman da bi selektor još dva puta dokazao da je nikakav trener, što dokazuje evo već nekoliko utakmica već?

Meni niko ne može isprati mozak. Ne letim za masom. Nikada nisam. Formiram svoje mišljenje na osnovu onoga što vidim. A trenutno vidim selektora koji očigledno ne zna raditi svoj posao. Nekada treba biti realan i shvatiti kada nešto ne možeš raditi dobro i odstupiti. Jer svaki posao, ako ga ne radiš najbolje moguće, nije vrijedno ni raditi. Više štete nego dobrog tako naneseš.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 10 sep 2014, 22:01

Vršajević garantovano nije ni među 40 naših igrača, a kamo li među 20. Pa i fudbalski laik je vidio da on defanzivno ne postoji a igra beka, on ni u jednom napadu Kipra nije bio na svom mjestu, šeta nazad, grozno, strašno, poludio sam gledajući ga sinoć.

Zapravo jednom je bio na svom mjestu samo što umjesto da izvrši pritisak na igrača Kipra on ga pušta da primi loptu, on prima loše loptu i jedva ju stiže da ne ode u gol aut i onda se namješta da centrira dok ga Vršajević posmatra i ne radi ništa. a Mujdža sjedi na klupi. Pa nek mi neko kaže da to nije za poludit'.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 10 sep 2014, 22:02

Goalgetter je napisao/la:Nakon SP-a je bilo vrijeme da ode, ali ali....
I to zbog hiljadu razloga...

Evo ih par:

o 4 godine jednog selektora bez ikakvog prijasnjeg iskustva je previse.
o U te 4 godine nije nista naucio. Sve vise mislim da je onu utakmicu protiv Francuske u Parizu spremio Osim a ne on.
o Njegov je cilj bio da nas odvede na SP. To je bio njegov domet. Poslije toga treba nova i iskusnija osoba koja moze da nas odvede u drugi krug. Ako nismo to ocekivali od njega prije, ne mozemo ni poslije.
o Izmedju dva ciklusa je najbolje vrijeme da se promjeni selektor. Novi protivnici, novi igraci, nekoliko mjeseci izmedju zvanicnih utakmica...

Ako je istina da su razmatrali Dusku Bajevica, onda ti isti koji nisu zadrzali njegovu kandidaturu trebaju biti streljani u sred BiH.

Poslije tekme sam bio izuzetno ljut, kontao sam hajde smirit cu se. Sada sam ljut i smiren, sto je jos gore, zato jer razmisljam koliko smo se napatili sa njegovim taktikama i lijenoscu i povraca mi se. Ova nasa reprezentacija zaista ima predivan potencijal ali selektor nam unistava najbolju generaciju ikada.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 10 sep 2014, 22:04

Sad sam procitao Arminov tekst i nemam ni jedne zamjerke.
U srž i u suštinu.Bravo majstore.

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 10 sep 2014, 22:15

Najvise su Papeta gurali Begic i onaj Pestalic ( odjednom on strucnjak) ... Oni su ga forsirali a znate ko se njima prikloni nece imati problema, a ko ne zavrsi kao HALEP!!! I ne znam sta vi vise mudrujete sve je to Biznis , ja sam zato prestao pratit repku i ne zanima me al kad gledam kako nas ismijavaju susjedi , i sportski svijet... Ne mogu sutit , nek se skontaju neka nas ne bruka Begic kriminalac i Pestalic privatnik... Eto kakav nam je savez

Ima tu i Bakovic i Pilav cijela ekipa al im se niko nesmije suprostaviti i to je cinjenica

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.