VARIJANTA A:

VARIJANTA B:

VARIJANTA C:

Pa biraj sad' u zavisnosti od protivnika.

A zaboravio si Kolasinca, jest da je povredzen ali i Zukanovic nije u kombinacija selektora (bar za sada)undefined007 je napisao/la:Hoću li ikada doživit da vidim ovako nešto Safete, prilagođavaj se protivniku i mijenjan formacije i igrače, vjeruje da ti se ne bi niko zamjerio pa makar ti i izgubio al časno.
VARIJANTA A:
VARIJANTA B:
VARIJANTA C:
Ja sam vec rekao da poslije naredne dvije utakmice, u slucaju neuspjeha, treba razmisliti o promjenama.revan je napisao/la:@calcio ti bi se opustio nakon onog sinoć!? Pitaj Portugalce jesu se oni opustili nakon Albanije? Dosta više podvaljivanja mu*a pod bubrege. Stišali ste se sinoć, nigdje nikog osim Virtu4al-a, koji je ispao čovjek i konačno priznao da je Sušić rak rana ove reprezentacija, a sada vidim opet isplivavate na površinu u odbranu Velikog vođe Kim Sušić-Safeta.
Mi se borimo sa Walesom i Belgijom za nešto? Sa ovim nehljebom na klupi se možemo boriti samo sa Andorom. Sve uzbune su upaljene. Treba mijenjati nešto dok nije prekasno za Euro, a ti raji govoriš da se opusti nakon one sramote sinoć!? Ja ne znam jel tebe Safet plaća ili si ti stvarno toliko slijep da ne možeš vidjeti neke stvari i promisliti glavom?
undefined007 je napisao/la:Hoću li ikada doživit da vidim ovako nešto Safete, prilagođavaj se protivniku i mijenjan formacije i igrače, vjeruje da ti se ne bi niko zamjerio pa makar ti i izgubio al časno.
VARIJANTA A:
VARIJANTA B:
VARIJANTA C:
Ovo mi je najzalosnije. Gubimo nasu zlatnu generaciju. Dzeki je 28, Begovicu 27, Vedi 30, Salihovicu i Medunjaninu 29, Mujdzi 30...MostaracVelezovac je napisao/la:Consigliere je napisao/la:Ma, brate, nemas se cemu nadati. U njegovoj tokmak-glavi krivci za poraz su njegovi igraci koji su ga iznenadiliMostaracVelezovac je napisao/la:Samo da priupitam - hoce li ovaj **** dat ostavku ili jok?Eventualno ce neko iz prve ekipe na klupu, to ce mu biti kazna
Ja mislim da cemo mi izgubiti sve sanse za EP i tek onda ce se raja pobuniti. Doci ce do totalnog rasula podrske FSBiHu, i tek kad Bilino Polje bude zjapilo poluprazno, ce nekom bidonu u FSBiH puhnut u glavu da je mozda vrijeme da smrad ode sa klupe.
Ali do tada zlatna generacija BiH fudbala ce vec ostariti i bice kasno za ovo EP, a mozda i za SP.
E to,on ako bude nesto mijenjao mjenjace tipa Lulic na klupu,Visca u igru,Vranjes u igru,Tino polušpic,Pjanic na desno krilo i slicno.Opet ce igraci iz liga petice sjedit na klupi a igrati ovi propaliteti.Kome to do sad nije jasno ,bez uvrede,on nije skroz dobar s glavom.Consigliere je napisao/la:Ma, brate, nemas se cemu nadati. U njegovoj tokmak-glavi krivci za poraz su njegovi igraci koji su ga iznenadiliMostaracVelezovac je napisao/la:Samo da priupitam - hoce li ovaj **** dat ostavku ili jok?Eventualno ce neko iz prve ekipe na klupu, to ce mu biti kazna
Mislim da je poprilično nemoguće da se nešto uradi u ovom trenutku. Naredni meč je za tačno mjesec dana. Trenutno smo prepušteni na milost i nemilost...MoR je napisao/la:Da, poslije dva naredna kiksa treba RAZMISLITI o promjenama![]()
Kako te liku nije sramota.Kazes navodno prodavanje igraca.Otkud Vrsajevic u reprezentaciji, otkud teletabis,otkud Hadzic,otkud Vranjes bez kluba,otkud Zahirovic prije?Kako i zasto su oni dosli u reprezentaciju,sto su kvalitetni igraci?calcio je napisao/la:Ja sam vec rekao da poslije naredne dvije utakmice, u slucaju neuspjeha, treba razmisliti o promjenama.revan je napisao/la:@calcio ti bi se opustio nakon onog sinoć!? Pitaj Portugalce jesu se oni opustili nakon Albanije? Dosta više podvaljivanja mu*a pod bubrege. Stišali ste se sinoć, nigdje nikog osim Virtu4al-a, koji je ispao čovjek i konačno priznao da je Sušić rak rana ove reprezentacija, a sada vidim opet isplivavate na površinu u odbranu Velikog vođe Kim Sušić-Safeta.
Mi se borimo sa Walesom i Belgijom za nešto? Sa ovim nehljebom na klupi se možemo boriti samo sa Andorom. Sve uzbune su upaljene. Treba mijenjati nešto dok nije prekasno za Euro, a ti raji govoriš da se opusti nakon one sramote sinoć!? Ja ne znam jel tebe Safet plaća ili si ti stvarno toliko slijep da ne možeš vidjeti neke stvari i promisliti glavom?
Sta cu bojkotovati jer smo napravili kiks? Ili je mozda problem sto meni pojedinci nisu uspjeli isprati mozak sa nekim navodnim prodavanjem igraca i uzimanjem para kroz reprezetnaciju. Jest' eto, zgrnuce milione i milione na Avdiji kada predje u drugu englesku ligu ili u Tursku. Obezbjedice egzistenciju za naredna pokoljenja.
Ja to prodavanje igrača nikada spominjao nisam. Možda se dešava, možda ne. Konkretnih dokaza nemam. Glasine me ne zanimaju. Ono što znam da mi od utakmice sa SAD škripimo dobro i tad sam počeo mijenjati mišljenje o Safetu. Vidimo neke čudne sastave i formacije na terenu. Igrači sa Safetom imaju sve gori odnos. Prekucavaju nas protivnički selektori. Ti bi za dvije utakmice mijenjao? Dvije utakmice vjerojatno prekasno za plasman na Euro. Znači ti si spreman žrtvovati plasman da bi selektor još dva puta dokazao da je nikakav trener, što dokazuje evo već nekoliko utakmica već?calcio je napisao/la:
Ja sam vec rekao da poslije naredne dvije utakmice, u slucaju neuspjeha, treba razmisliti o promjenama.
Sta cu bojkotovati jer smo napravili kiks? Ili je mozda problem sto meni pojedinci nisu uspjeli isprati mozak sa nekim navodnim prodavanjem igraca i uzimanjem para kroz reprezetnaciju. Jest' eto, zgrnuce milione i milione na Avdiji kada predje u drugu englesku ligu ili u Tursku. Obezbjedice egzistenciju za naredna pokoljenja.
I to zbog hiljadu razloga...Goalgetter je napisao/la:Nakon SP-a je bilo vrijeme da ode, ali ali....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.