Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Guraj gume i stare japanke u kotlane, ovim tempom će nas Lahore do ujutro prestići.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Bosnjaci su najgluplji narod u historiji čovječanstva.
Što ga više guziš i maltretiraš i vršiš zločine nad njim to te više postuje. Dodje Dodik **** Genocid Nerminu i Elmedinu u Konjicu, ovaj Saša je jos gori, medjutim sutra će Sarajlije da se dokazu da nisu nacionalisti, idu isprazniti police Manje. FGR, multikulti usta vas bemje.
Isto tako i po svim gradovima gdje Bingo ima veće poslovnice puno je Manja proizvoda.
Što ga više guziš i maltretiraš i vršiš zločine nad njim to te više postuje. Dodje Dodik **** Genocid Nerminu i Elmedinu u Konjicu, ovaj Saša je jos gori, medjutim sutra će Sarajlije da se dokazu da nisu nacionalisti, idu isprazniti police Manje. FGR, multikulti usta vas bemje.
Isto tako i po svim gradovima gdje Bingo ima veće poslovnice puno je Manja proizvoda.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
I kroksice

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ima li neko starih guma, pitam za druga?
Ovo je užas, ja ne pamtim da je nekad bilo ovako, kao što je večeras. Sretno braći koja rade večeras, ne izlazite ako ne morate.

Ovo je užas, ja ne pamtim da je nekad bilo ovako, kao što je večeras. Sretno braći koja rade večeras, ne izlazite ako ne morate.
Nikad poraz, samo lekcija.
Ja inače ne dramim plaho oko ovog, ista priča svake zime, al' ovo od zore do trenutno nikad nisam doživio 

- FKSDoGroba
- Kontakt:
Joj komentara SDA likova za zrak pa oni sad krive ovu vlast
otvorite f4kt0r pa čitajte komentare
Samo da je pobjeći odavdje.

Samo da je pobjeći odavdje.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- VensanKasel
- Kontakt:
Pa prije 4 godine je bilo još gore i to 3 dana zaredom , čuj nikad nije bilo ovako . Pa sjetite se 2016 ili 2017 decembar čitav nije imao 5 normalnih dana ...
Dobro , sad je drugačije jer portali i antidruštvene mreže forsiraju pa vam mozak pojedu ...
Dobro , sad je drugačije jer portali i antidruštvene mreže forsiraju pa vam mozak pojedu ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Baza na Bjeli krcata
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Bgm ja prvi put u životu ne vidim pekaru ispred svoje zgrade. Pamtim i te decembre.
VensanKasel je napisao/la: ↑19 dec 2023, 23:45Pa prije 4 godine je bilo još gore i to 3 dana zaredom , čuj nikad nije bilo ovako . Pa sjetite se 2016 ili 2017 decembar čitav nije imao 5 normalnih dana ...
Promjena vremenske prognoze i stabilizacija vremena u Sarajevskoj kotlini uslovila je da su referentne automatske stanice za monitoring kvaliteta zraka, zabilježile tokom zadnja dva dana 18. i 19. decembra 2015. godine ponovo porast koncentracija zagađujućih materija. Izmjerene vrijednosti koncentracije PM10 za 19. decembar iznosile su: na lokalitetu Ilidže 208.9 µg/m3, na lokalitetu Otoke 247.6 µg/m3.
https://vlada.ks.gov.ba/aktuelnosti/nov ... ima-ponovoOperativni štab Vlade Kantona Sarajevo (KS) za primjenu Plana interventih mjera u slučajevima prekomjerene zagađenosti zraka u KS donio je Odluku o proglašenju TREĆE EPIZODE - UZBUNA, nakon što su pokazatelji mjerenja zagađujućih tvari u zraku pokazali alarmantno prekoračenje dozvoljenih vrijednosti čvrstih čestica PM 10. S obzirom na to, da su danas u KS prekoračene prosječne dnevne vrijednosti praga uzbune navedenog polutanta od 400 µg na dvije referentne stanice, te da se u narednih 48 sati očekuje stabilna vremenska situacija, Stručno tijelo za koordinaciju i nadzor je dalo preporuku za proglašenje pomenute epizode – UZBUNA. Ovakvu odluku Štab je donio i zbog činjenice da je prisutan trend povećanja prosječnih dnevnih vrijednosti ostalih praćenih polutanata, a što je posljedica nedostatka strujanja zraka te nakupljanja zagađujućih materija u prizemnim slojevima atmosfere
https://vlada.ks.gov.ba/aktuelnosti/nov ... a-upotreba
Ma ja, pojedu mozak. Ima nešto što se zove Google, pa pročitaj nekad, ne dozvoli da ti mediji pojedi mozak.
Nikad poraz, samo lekcija.
- bavariapivo
- Kontakt:
Znači u zimi ni pod razno u Sarajevo…
Nista se ne sekirajte nisu ta mjerenja tacna slobodno otvorite malo prozor da udje svjezeg zimskog zraka pred spavanje
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Kulminacija svega u Sarajevu kad za NG ispred vjecne vatre izadju letu stuke,crvena jabuka,bombaj stampa...
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- numanumaye22
- Kontakt:
Nema tu pomoci buraz, auta, neplansko podizanje zgrada, lozenje…
Silent Hill
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
- Kontakt:
Pretraziti ko uzrokuje zagadjenost. Prosjecni glasac SDA sigurno nepali sto jeftinije, niti zagadjuje prostor. Jedina zelena stranka u Sarajevu.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Štipa za grlo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.