Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Papke da je valjao preuzeo bi neki klub nakon SP, vidjeli smo kako je to Vaha uradio. Dobro se sjećam prije odlaska u Brazil govorio je da najvjerovatnije neće ostati na klupi poslije SP, vidjelo se da je očekivao ponude. Ponude naravno nisu došle, jer niko nije slijep i glup pa da ne vidi koliko je on limitiran kao trener. Idi Safete ne brukaj se više.
DRUG NEBI TI PUNCA
Prije SP su mnogi govorili da je Avdija 100% treci desni bek iza Ogija i miljama iza Mujdze. Mada nisu znali da objasne zasto nam trebaju trojica desnih bekova i samo dvojica napadaca. A sad odjednom Avdija cak ispred jednog Mujdze kako sad to ??Evolution87 je napisao/la: I da mi je neko pricao da ce Mensur Mujdza biti rezerva onom speed demonu, ne bi mu vjerovaro.![]()
Adios Pape.

Zanimljivo je gledati pojedince kako mjenjaju ploču, do jučer su Sušića zakivali u zvijezde a sad traže njegovu ostavku.Dok sam ja govorio da je on obična neznalica i prije plasmana u Brazil ( mnogima je taj plasman pomutio pamet) ovdje su me proglasili kontrašem.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Goalgetter je napisao/la:Fozgen je napisao/la:A nedo Bog da je kojim slucajem ostao Spahic pa da smo sinoc izgubili, kao sto jesmo, koje bi tek onda price kruzile, kafanama, brijacnicama, kancelarijama, forumima i sl.
Te kladionica te klanovi te neigranje Ibricica te idi iz reprezentacije Spaha .![]()
Nema se na koga vise svaliti.

Jedina je razlika sto sa Spahom nebi ni u milion godina izgubili protiv jednog Kipra u Zenici. Pa cak i da je Pape igrao sa 4 panja u sredini terena. Bar je neko komandovao a sada se Bicakcic i Sunjic sudaraju i gledaju u nevjerici.
- Consigliere
- Kontakt:
Pa, zamisli, cak se ni neki Qurcaspor nije zaletio... To nam govori sve.... Ja sam inace predlagao da se na forumu proglasi dan zalosti datum kad je Susic produzio sa Savezom... Naravno, napadnut sam kao izdajica nacije i repkebagrcavi je napisao/la:Papke da je valjao preuzeo bi neki klub nakon SP, vidjeli smo kako je to Vaha uradio. Dobro se sjećam prije odlaska u Brazil govorio je da najvjerovatnije neće ostati na klupi poslije SP, vidjelo se da je očekivao ponude. Ponude naravno nisu došle, jer niko nije slijep i glup pa da ne vidi koliko je on limitiran kao trener. Idi Safete ne brukaj se više.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Mrtvi Kipar nam očita lekciju usred Zenice i opet se nadje pokoja ovčica koja podržava ovo tele. Koji smo mi moroni, nije ni čudno da nam se cijeli svijet smije.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
- Goalgetter
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Samo da priupitam - hoce li ovaj **** dat ostavku ili jok?
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
- Kontakt:
Dosta ti je bilo da mi se kolega (Amerikanac) nasmijao danas u prolazu na poslu i reko "Cyprus".kokakolas je napisao/la:Mrtvi Kipar nam očita lekciju usred Zenice i opet se nadje pokoja ovčica koja podržava ovo tele. Koji smo mi moroni, nije ni čudno da nam se cijeli svijet smije.
- Consigliere
- Kontakt:
Ma, brate, nemas se cemu nadati. U njegovoj tokmak-glavi krivci za poraz su njegovi igraci koji su ga iznenadiliMostaracVelezovac je napisao/la:Samo da priupitam - hoce li ovaj **** dat ostavku ili jok?

Fit Tony: I keep my friends close...
MostaracVelezovac je napisao/la:Samo da priupitam - hoce li ovaj **** dat ostavku ili jok?
jok

-
- Kontakt:
Consigliere je napisao/la:Ma, brate, nemas se cemu nadati. U njegovoj tokmak-glavi krivci za poraz su njegovi igraci koji su ga iznenadiliMostaracVelezovac je napisao/la:Samo da priupitam - hoce li ovaj **** dat ostavku ili jok?Eventualno ce neko iz prve ekipe na klupu, to ce mu biti kazna
Ja mislim da cemo mi izgubiti sve sanse za EP i tek onda ce se raja pobuniti. Doci ce do totalnog rasula podrske FSBiHu, i tek kad Bilino Polje bude zjapilo poluprazno, ce nekom bidonu u FSBiH puhnut u glavu da je mozda vrijeme da smrad ode sa klupe.
Ali do tada zlatna generacija BiH fudbala ce vec ostariti i bice kasno za ovo EP, a mozda i za SP.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Morate ostati pozitivni 

- DukeOfWellington
- Kontakt:
Na kraju će bježat' helikopterom kao Čaušesku, i on je do zadnjeg trena bio uvjeren da ima podršku naroda. Ali ko mu je kriv do on sam, šta da se radi. Ako opet' moramo tjerat' onda ćemo opet tjerat', nije da nismo navikli.
sta je rec za fanatikose,oni ga podrzavaju i dalje ?
-
- Kontakt:
Ja mislim da je bojkot navijaca mozda i najbrzi nacin da se ovo zlo ispravi. Inace ce "famelija" i dalje djelovati preko ledja repke i prodavati svoje rodjake i bratice. Najbolje bi bilo da se preko navijaca pocne pokazivati majmunu put napolje.mirzatele je napisao/la:sta je rec za fanatikose,oni ga podrzavaju i dalje ?
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Hjebo ih on u shupak!mirzatele je napisao/la:sta je rec za fanatikose,oni ga podrzavaju i dalje ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MostaracVelezovac je napisao/la:Ja mislim da je bojkot navijaca mozda i najbrzi nacin da se ovo zlo ispravi. Inace ce "famelija" i dalje djelovati preko ledja repke i prodavati svoje rodjake i bratice. Najbolje bi bilo da se preko navijaca pocne pokazivati majmunu put napolje.mirzatele je napisao/la:sta je rec za fanatikose,oni ga podrzavaju i dalje ?
X samo BOJKOT ovog uhljuba može otjerati..
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
- Kontakt:
Prvo jutro Susicevog mandata kao trener BiH, Pape jede smokve zorom.
Kazu mu raja - "Pape, nemoj bola smokve zorom jest - protjerat ce te"
Pape - "Nece mene niko odavde protjerat."
I nece!
Kazu mu raja - "Pape, nemoj bola smokve zorom jest - protjerat ce te"
Pape - "Nece mene niko odavde protjerat."

I nece!

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Da se malo presaberete prvo. Bojkot jer smo izgubili prvu utakmicu kvalifikacija, nakon sto smo po prvi put igrali na SP?mostar_mo je napisao/la:MostaracVelezovac je napisao/la:Ja mislim da je bojkot navijaca mozda i najbrzi nacin da se ovo zlo ispravi. Inace ce "famelija" i dalje djelovati preko ledja repke i prodavati svoje rodjake i bratice. Najbolje bi bilo da se preko navijaca pocne pokazivati majmunu put napolje.mirzatele je napisao/la:sta je rec za fanatikose,oni ga podrzavaju i dalje ?
X samo BOJKOT ovog uhljuba može otjerati..
Ovo nidje na svijetu nema.

Opustite se i uzivajte, nadmecemo se sa Belgijom i velsom za prvo mjesto.
Ako ne odemo na Euro Pape ce svakako otici. Nije dobio 20-godisnji ugovor.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.