Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Mirza na ovom posljednjem videu koji se vrti na internetu, izgleda mnogo pokretljiviji, brzi
Malo je i stesao figuru, polako podize formu
Malo je i stesao figuru, polako podize formu
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
- Donnie Darko
- Kontakt:
Za Phoenix se i prije početka sezone uvijek zna da će biti 9. (ili eventualno 10. mada teško). Bit će među 8 do marta, a onda će se raspast i završit deveti. Šanse da budu u igri za playoff 100%, šanse da uđu u playoff 0%.Virtu4l je napisao/la:Koji je realan domet Sunsa ove sezone? Mogu li bar do playoffa?
Nešto kao Arsenal sa 4. mjestom.
gdje su modovi, dreamer i onaj drugi, ne znam koji, stalno mješam kk bosna i nermina, da napišu kako je karma kučka
Tele popravlja šut u posljednje vrijeme, dobro je to, biti će još bolje, aBd

kad se tekma lomila, Tele je po meni bio ključni igrač, pogodio jednu i podjelio asist za još dvije trojke, tu su Sunsi napravili seriju 9-0 i prelomili tekmu
pogledajte ovo na 1:31, state of art
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- storm_raider
- Kontakt:
Uzivajte, vraca se u formu. Ocekujem vise od njegove ledjne tehnike i drago mi je da ne bjezi od kontakta. Bio je jedan gadan faul na njemu pred kraj utakmice. Tako je!
Sport je lijek za tijelo i duh.
Hvala Bogu vraća nam se Mirza u formu. Baš mi je žao što nisam gledao ovu tekmu sa Denverom.
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
SS Fb stranica, prepoznajte dvojicu luzera koji vise na ovoj temi samo da ga pljuju. imaju 1000+ postova

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Drago mi je da se vraca u formu , abd da jos koje europsko otkaze kapiten nas <3
Vraca se mirza a bgm i mi na ovu temu haha
bravo telka
Karma je kučka, da je igrao sa reprezentacijom sigurno bi na startu bio ovako raspoloženChinaglia je napisao/la:gdje su modovi, dreamer i onaj drugi, ne znam koji, stalno mješam kk bosna i nermina, da napišu kako je karma kučka![]()
A svi od navedenih poštuju Mirzu samo manje nego nekada kada je od reprezentacije bilo važnije upoznavanje grada
Ili ti misliš da nije važno to da igra ili ne igra za reprezentaciju
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Luminary je napisao/la:SS Fb stranica, prepoznajte dvojicu luzera koji vise na ovoj temi samo da ga pljuju. imaju 1000+ postova![]()

Btw Mirza se vratio u formu a ekipa odlicno igra.
nerminh74 je napisao/la:Karma je kučka, da je igrao sa reprezentacijom sigurno bi na startu bio ovako raspoloženChinaglia je napisao/la:gdje su modovi, dreamer i onaj drugi, ne znam koji, stalno mješam kk bosna i nermina, da napišu kako je karma kučka![]()
A svi od navedenih poštuju Mirzu samo manje nego nekada kada je od reprezentacije bilo važnije upoznavanje grada
Ili ti misliš da nije važno to da igra ili ne igra za reprezentaciju
Meni je prvom bilo cudno a I krivo kad je to reko upoznavanje grada I igraca, šupački nema sta ali opet jbga imao je zdravstvenih problema, moramo I na to gledati.
Daj ba kanite se vise te price, bilo proslo ipak je nas!
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Zašto bi se uzdržavao, činjenica je da nema svetih krava, nego smo svi ljudi sa svim svojim manama i vrlinama, samo neki su radi svojih postupaka postali legende, Mirza je propustio šansu za to, možda i nije, ali teško
A to o zdravstvenim problemima sam je demantirao
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
nerminh74 je napisao/la:Zašto bi se uzdržavao, činjenica je da nema svetih krava, nego smo svi ljudi sa svim svojim manama i vrlinama, samo neki su radi svojih postupaka postali legende, Mirza je propustio šansu za to, možda i nije, ali teško
Nije zbog novog grada propustio E.B nego zbog osiguranja!Da je ostao u netsima igrao bi 100% a promjena kluba je digla cjenu sto je i normalno.
Nas savez je daleko od toga da moze platiti toliko novaca ,jedva skupe za pripreme.
Btw vec sam vam rekao ,Svabe su za Dirka platili 200+ za nastup.
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 22 nov 2015, 09:41, ukupno mijenjano 2 puta.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Mirza je već odavno legenda.nerminh74 je napisao/la:Zašto bi se uzdržavao, činjenica je da nema svetih krava, nego smo svi ljudi sa svim svojim manama i vrlinama, samo neki su radi svojih postupaka postali legende, Mirza je propustio šansu za to, možda i nije, ali teško
To što u tvojim očima nije ne mijenja realnost.
Opet tražite opravdanja koja je on demantiraolumani je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:Zašto bi se uzdržavao, činjenica je da nema svetih krava, nego smo svi ljudi sa svim svojim manama i vrlinama, samo neki su radi svojih postupaka postali legende, Mirza je propustio šansu za to, možda i nije, ali teško
Nije zbog novog grada propustio E.B nego zbog osiguranja!Da je ostao u netsima igrao bi 100% a promjena kluba je digla cjenu sto je i normalno.
Nas savez je daleko od toga da moze platiti toliko novaca ,jedva skupe za pripreme.
Ja sam odrastao u drugom vremenu i tu sam gledao kako nastaju legende i nijedna legenda nije učinila ono što je Mirza učinio, a Mirza je tek na ovom EP trebao postati legenda ali nije i skoro svi mojih godina koji su pratili košarku misle da je sada kasno za to pogotovo što dolaze mlade nade i vidjećeš za 4-5 godina (možda čak na sljedećem EP) kako će Mirza kotirati naspram Jusufa i DžananaDonnie Darko je napisao/la:Mirza je već odavno legenda.nerminh74 je napisao/la:Zašto bi se uzdržavao, činjenica je da nema svetih krava, nego smo svi ljudi sa svim svojim manama i vrlinama, samo neki su radi svojih postupaka postali legende, Mirza je propustio šansu za to, možda i nije, ali teško
To što u tvojim očima nije ne mijenja realnost.
Ja Mirzi želim sve najbolje i da igra sve bolje i da na Ep napokon postignemo rezultat poslje 1993, ali jednostavno neće biti u rangu velikog Mirze ili Bilalovića
Opet tražite opravdanja koja je on demantirao[nerminh74 je napisao/la:lumani je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:Zašto bi se uzdržavao, činjenica je da nema svetih krava, nego smo svi ljudi sa svim svojim manama i vrlinama, samo neki su radi svojih postupaka postali legende, Mirza je propustio šansu za to, možda i nije, ali teško
/quote]
Ne trebao je doci u Phoenix i reci mi imamo jako siromasan savez koji nije mogao platiti osiguranje zato sam dosao na vrijeme... Mirzina supruga je sve objasnila a istu pricu sam cuo od jako pouzdane osobe...
Btw, sam Mirza to nece nikad reci to treba Harun da kaze a poznavajuci njega to ce biti nekad na FB da se procita.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.