FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- el-fighter
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Naravno da ce Kroos potpisati novi ugovor, pa nije valjda budala da ide iz Bayerna. Dobio je hladjenje i opomenu da mora zapeti jos vise. Konkurencija u timu je zestoka i svako mora davati 100% da bi igrao.
Takodjer se ocekuje i da Robben u narednim danima produzi ugovor.
Sto se tice Draxlera, tu je stvar malo komplikovana. Sumnjam da nasa uprava ima cilj da ga dovede, jer smo trenutno prenatrpani. Medjutim Bayern se tu tradicionalno spominje jer smo poznati po tome sto uzimamo vecinu boljih talenata u Njemackoj, pa je tako i sa Draxlerom.
Takodjer se ocekuje i da Robben u narednim danima produzi ugovor.
Sto se tice Draxlera, tu je stvar malo komplikovana. Sumnjam da nasa uprava ima cilj da ga dovede, jer smo trenutno prenatrpani. Medjutim Bayern se tu tradicionalno spominje jer smo poznati po tome sto uzimamo vecinu boljih talenata u Njemackoj, pa je tako i sa Draxlerom.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- farinelli123
- Kontakt:
Draksler je opasan igrac, mada mislim da bi se on, uslovno receno, ugusio u Pepovoj filozofiji, a hipoteticki, u Bajernu ga vidim iskljucivo kao nekog napadaca, nesto tako, eventualno laznu devetku. Nekako mi nije za krilo u ovom sistemu.
•
- gerdmuller
- Kontakt:
http://www.dw.de/fc-bayern-goes-america/a-17411842" onclick="window.open(this.href);return false;
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Ne znam čemu ulaganje u infrastrukturu kad je postojeća i više nego odlična.
Kad se uskoro otplate rate za stadion onda će tek da nahebe konkurencija,ima da kupimo Messija.
Kad se uskoro otplate rate za stadion onda će tek da nahebe konkurencija,ima da kupimo Messija.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- gerdmuller
- Kontakt:
A di ga stavitSaurman je napisao/la:Ne znam čemu ulaganje u infrastrukturu kad je postojeća i više nego odlična.

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
pere se lova druzeSaurman je napisao/la:Ne znam čemu ulaganje u infrastrukturu kad je postojeća i više nego odlična.

VOLIM BAYERN
- anelbavarac
- Kontakt:
Imas li kakav dokaz za tu tvrdnju?isakovich je napisao/la:pere se lova druze
Nemam. A sto trebaju li dokazi.anelbavarac je napisao/la:Imas li kakav dokaz za tu tvrdnju?isakovich je napisao/la:pere se lova druze

VOLIM BAYERN
- Bayern@heart
- Kontakt:
http://www.tz.de/sport/fc-bayern/franck ... 54083.html
AKo sam dobro preveo morao je operisati modricu na Stražnjici
Šteta samo nam je ovo trebalo
Kako kaže Pepun Bilal bi se trebao vratiti protiv MKO iz Londona.Nadam se da će biti tako
AKo sam dobro preveo morao je operisati modricu na Stražnjici

Šteta samo nam je ovo trebalo

- Omerbavarac
- Kontakt:
Ribery na nekakvoj operaciji, navodno je u pitanju neki ugrusak.
Sta ce od svega biti vidjecemo, ja se nadam da ga ne ceka duza pauza.

Sta ce od svega biti vidjecemo, ja se nadam da ga ne ceka duza pauza.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Bayern@heart
- Kontakt:
Našem tenkisti iz Belgije Van Buytenu sretan 36.rođendan. Da nam po završetku sezone ostaneš u timu na nekoj od funkcia u ekipi.Mislim da što se igranja to bi bilo to 

- anelbavarac
- Kontakt:
isakovich je napisao/la:pere se lova druze
anelbavarac je napisao/la:Imas li kakav dokaz za tu tvrdnju?
Tako sam i mislioisakovich je napisao/la:Nemam.

- Centre forward
- Kontakt:
Da nije fasov'o hemeroide?Bayern@heart je napisao/la:http://www.tz.de/sport/fc-bayern/franck ... 54083.html
AKo sam dobro preveo morao je operisati modricu na Stražnjici![]()
Šteta samo nam je ovo trebaloKako kaže Pepun Bilal bi se trebao vratiti protiv MKO iz Londona.Nadam se da će biti tako

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- anelbavarac
- Kontakt:
U pitanju je hematom na guuzici,koji je vrsio pritisak na nerv.Centre forward je napisao/la:Da nije fasov'o hemeroide?
Do nedjelje ostaje u bolnici,a za dalje vidjecemo kako ce teci njegov oporavak.
Svakako bi trebao biti spreman protiv arsića.

jedan spanski portal prenosi da bi martinez mogao preci na ljeto u madridski real.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
SaPEP je napisao/la:jedan spanski portal prenosi da bi martinez mogao preci na ljeto u madridski real.

Divim se @Centre Forwardu, nepresušni izvor mrznje prema Arsenalu

Odakle izvlaci ovoliko uvreda.

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
anelbavarac je napisao/la:U pitanju je hematom na guuzici,koji je vrsio pritisak na nerv.Centre forward je napisao/la:Da nije fasov'o hemeroide?
Do nedjelje ostaje u bolnici,a za dalje vidjecemo kako ce teci njegov oporavak.
Svakako bi trebao biti spreman protiv arsića.
isto vam dođe

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Al kako to centre sroci....
Pravi dominator.

Pravi dominator.

like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
sta ti fakat povjerovao u to,ma daj malo zezancije,necemo se bukvalnoanelbavarac je napisao/la:isakovich je napisao/la:pere se lova druzeanelbavarac je napisao/la:Imas li kakav dokaz za tu tvrdnju?Tako sam i mislioisakovich je napisao/la:Nemam.

VOLIM BAYERN
Sta bi sa Riberijem,kakva sad operacija,pa nikad da se okupe u pm
VOLIM BAYERN
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.