Pa dobro niste vi dobro vidjeli Gerrard je "izvodio" kornere

" onclick="window.open(this.href);return false;
PRIJATNO !!!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Napokon nešto pametno i od tebe. Anži 30 miliona, odgovara li to tebi?Dirk je napisao/la:Pa dobro Gerrard se mnogo puta zrtvovao za LFC treba mu reci da ode jer on je taj zbog kojeg LFC ne moze do trofeja premiershipa
Da, da. Bile su to divne godine. Ali šta ćemo sa ovih ostalih evo već 7?IgorBL je napisao/la:Da nije te Gerrardove "sebicnosti", bolje receno muda, kao sto Monolog rece, ne bi Liverpool prosao grupnu fazu 2005, jer bi Olimpijakos isao dalje. Isto tako West Ham bi imao jos jedan trofej u svojim vitrinama. Ne bi vidjeli Karling kupa takodje...
Igramo bolje bez ovog Gerarda kojeg nema godinu dana. Ovaj sada Gerard je teret za mlade igrače. Znaš li kojim slučajem da socuseri pričaju da on nije uopšte bio povrijeđen ova zadnja dva mjeseca. nego da ga je uprava poslala na odmor kako bi bilo lakše Hendersonu da igra?IgorBL je napisao/la:Covjek nije 2 mjeseca bio na terenu, a nije posteno igrao od maja, i pogrijesio je pas. Pa?
Gerrard ima toliko kredita, da moze par sezone za redom da bude najveci levat na terenu, bez da mu iko ista kaze.
Kad je Gerrard u ekipi, Liverpul je jaci bar 30%. Ne samo zbog njegovih igrackih kvaliteta. Vec zato sto on ima ono nesto u sebi. Pravi vodja i tjera ekipu da izgara do kraja. Vidjeces to u narednim utakmicama.
Smijesno je da neko prati Liverpul i da izjavi da bolje igramo bez Gerrarda.
iskreno svi do sada igraci koje smo u zadnje 2 godine doveli su prenapuhani osim enrique-a.. kako smo mogli ulozeni novac mnogo bolje iskoristiti to je show..IgorBL je napisao/la:Znam za te price.
Isto tako znam i da je Gerrard u prethodnih 8-9 godina redom potpisivao ugovore i dogovarao transfere u Real, Inter, Siti i Celzi(3 puta).
Nesto se nije naigrao u tim klubovima, cim su ga vratili nama.
Gerrard je dokazao ko je i sta je. Davno. Nema on potrebe vise ikome da se dokazuje, pogotovo tebi i meni.
P.S. Gerrard bez jedne noge igra bolje od ovog Hendersona.
Ne sporim ja da mali moze izrasti u igraca. Ali ovaj Gerrard je i dalje za dva koplja ispred Hendersona.
na kladionici sam iskusno x pogodio sta cesOTNYS_YNWA je napisao/la:To si ti ispehirao onim "X" na kladionici.fera je napisao/la:dobro je drzimo korak za vodecim cityem![]()
nisam ni ocekivao danas nista vise od boda. kako je tako... treba se nadati da ce nekad biti bolje.
Ja ne znam sta cemo mi sa ovolikim brojem fudbalskih strucnjaka u drzaviMux je napisao/la:gledam sta pisete i ne mogu da vjerujem da mozete da se raspravljate oko gluposti.. Ja za Liverpool navijam godinama, bio sam par puta na Anfieldu i volim taj klub gotovo kao djevojku svoju.. KO JE KRIV?
po meni iskreno Dalglish.. Proslo je 20 godina od zadnjeg osvajanja i skoro isto toliko godina otkako je on bio u penziji.. Njemu kao legendi treba dati funkciju u klubu a za trenera dovesti nekog ko je konstantno tih godina bio u vrhu..
Dalje dajemo 40 miliona eura za Carolla a City za te iste pare dovodi Aguera.. Ulazemo u Hendersona nekih 16-18 miliona a mogli smo za te pare dovesti 3 igraca iz brazilske lige..
Najveci problem od svega je sto nam je scouting kao staracki ****..
Po meni idealno rjesenje.. Gerrard u penziju ili mu dati mjesto pomocnog trenera zbog motivacije.. Kuyta udomiti za nekih 10-15 miliona.. Prodati Hendersona jer iskreno otkako je dosao malo sta je uradio i konacno dovesti ljude kako treba.. Jedna ili 2 zvijezde u klub i eto ti prvo prihoda od sponzora i prodaja dresova pa dalje taktika i titule..
po meni idealno rjesenje: Goetze i Benzema..
Oj recite mi da sam ovo samo sanjao, ja jos ne mogu da vjerujem sta sam procitaoRizah je napisao/la:Igramo bolje bez ovog Gerarda kojeg nema godinu dana. Ovaj sada Gerard je teret za mlade igrače. Znaš li kojim slučajem da socuseri pričaju da on nije uopšte bio povrijeđen ova zadnja dva mjeseca. nego da ga je uprava poslala na odmor kako bi bilo lakše Hendersonu da igra?IgorBL je napisao/la:Covjek nije 2 mjeseca bio na terenu, a nije posteno igrao od maja, i pogrijesio je pas. Pa?
Gerrard ima toliko kredita, da moze par sezone za redom da bude najveci levat na terenu, bez da mu iko ista kaze.
Kad je Gerrard u ekipi, Liverpul je jaci bar 30%. Ne samo zbog njegovih igrackih kvaliteta. Vec zato sto on ima ono nesto u sebi. Pravi vodja i tjera ekipu da izgara do kraja. Vidjeces to u narednim utakmicama.
Smijesno je da neko prati Liverpul i da izjavi da bolje igramo bez Gerrarda.
Ne znam je li to istina niti ću to ikad saznati, ali gdje ima vatre ima i dima. Čovjek je zadnjih 10 dana bio u DubaiuŠto, zašto, kako? To niko ne zna. Samo se zna da je trenirao sa nekom tamo ekipom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.