Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Dirk
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Dirk » 26 dec 2011, 23:57

Pa dobro Gerrard se mnogo puta zrtvovaoza LFC, tako da bi i u tom slucaju uradio isto, treba mu reci da ode jer on je taj zbog kojeg LFC ne moze do trofeja premiershipa :mrgreen:

Pa dobro niste vi dobro vidjeli Gerrard je "izvodio" kornere 8-)

" onclick="window.open(this.href);return false;

PRIJATNO !!!
Zadnja izmjena: Dirk, dana/u 27 dec 2011, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 26 dec 2011, 23:59

Dirk je napisao/la:Pa dobro Gerrard se mnogo puta zrtvovao za LFC treba mu reci da ode jer on je taj zbog kojeg LFC ne moze do trofeja premiershipa :mrgreen:
Napokon nešto pametno i od tebe. Anži 30 miliona, odgovara li to tebi?
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 dec 2011, 00:01

To nije sebičnost, @Rizo. Na ulici se to zovu muda. :mrgreen: Zašto? Zašto ljudi ne očekuju to od Downinga? Gerrard je rođeni vođa, čovjek koji izgara na terenu, te koji pravi razliku. Dakako, odnosi se na pravog Gerrarda, a ne na povrijeđenog (da ne bi bilo zabune). Igrač koji preuzima odgovornost kada je najpotrebnije, ko se ne skriva i ko ne pobacuje u najtežim trenucima. To je Steven. Ako je to sebičnost, onda su najbolji igrači ove plemenite igre SEBIČNJACI.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

LS7
Kontakt:

Post Postao/la LS7 » 27 dec 2011, 00:17

Gerrard je najveci gigant koji je krocio Zemljom...
I sigurno da ce nam biti puno lakse s njim,al et dodje ta suspenzija Luisu.Al' imamo Andya...
Bit' ce to ubojit' tandem...... ;)
"Neki ljudi misle da je fudbal pitanje života i smrti. Vjerujte mi, fudbal je puno ozbiljniji od toga." - Bill Shankly

IgorBL
Kontakt:

Post Postao/la IgorBL » 27 dec 2011, 00:18

Da nije te Gerrardove "sebicnosti", bolje receno muda, kao sto Monolog rece, ne bi Liverpool prosao grupnu fazu 2005, jer bi Olimpijakos isao dalje. Isto tako West Ham bi imao jos jedan trofej u svojim vitrinama. Ne bi vidjeli Karling kupa takodje...
Ova ekipa ima strasan potencijal. S obzirom na nerezultate koje postizu protiv malih ekipa, dobro se i drze na tabeli.
Kad se uigraju i kad procepi... Nastace belaj :mrgreen:
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 27 dec 2011, 00:20

" onclick="window.open(this.href);return false;

Zar ovo tvoj Hazard moze uraditi za svoju ekipu ... Nikad !!!
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

IgorBL
Kontakt:

Post Postao/la IgorBL » 27 dec 2011, 00:22

Koja god pozicija zaskripi, on ju krpi. Jedino stopera nije igrao, ni lijevog beka. S tim da mi je jako cudno da nikad nije probao ovu drugu poziciju, ko ju je sve igrao u prethodnih par godina.

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 27 dec 2011, 00:23

IgorBL je napisao/la:Da nije te Gerrardove "sebicnosti", bolje receno muda, kao sto Monolog rece, ne bi Liverpool prosao grupnu fazu 2005, jer bi Olimpijakos isao dalje. Isto tako West Ham bi imao jos jedan trofej u svojim vitrinama. Ne bi vidjeli Karling kupa takodje...
Da, da. Bile su to divne godine. Ali šta ćemo sa ovih ostalih evo već 7?
Rijetke se ekipe Monolog sa jednim licem, barem u EPL, izuzev možda Arsenala sa Persijem.
Imaš li Dirk kakav novi klip sa naslovom We are back ili next season is ours? Ili Steve is Back, samo se nadam da će izrezati onaj dio kada zamalo ne primismo gol nakon njegovog pogrešnog pasa?

IgorBL
Kontakt:

Post Postao/la IgorBL » 27 dec 2011, 00:27

Covjek nije 2 mjeseca bio na terenu, a nije posteno igrao od maja, i pogrijesio je pas. Pa?
Gerrard ima toliko kredita, da moze par sezone za redom da bude najveci levat na terenu, bez da mu iko ista kaze.
Kad je Gerrard u ekipi, Liverpul je jaci bar 30%. Ne samo zbog njegovih igrackih kvaliteta. Vec zato sto on ima ono nesto u sebi. Pravi vodja i tjera ekipu da izgara do kraja. Vidjeces to u narednim utakmicama.
Smijesno je da neko prati Liverpul i da izjavi da bolje igramo bez Gerrarda.
Zadnja izmjena: IgorBL, dana/u 27 dec 2011, 00:27, ukupno mijenjano 1 put.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 27 dec 2011, 00:27

Nemam nikakav klip jer ocigledno ti pored 99% dobrih stvari koje je on dao LFC gledas onaj 1% losih koje se mogu nabrojati na prste jedne ruke.

Total Appearances 562
Total Goals 141

Hazard mozes li ti do kraja karijere bar do pola Stevenovog ucinka ?

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 27 dec 2011, 00:33

IgorBL je napisao/la:Covjek nije 2 mjeseca bio na terenu, a nije posteno igrao od maja, i pogrijesio je pas. Pa?
Gerrard ima toliko kredita, da moze par sezone za redom da bude najveci levat na terenu, bez da mu iko ista kaze.
Kad je Gerrard u ekipi, Liverpul je jaci bar 30%. Ne samo zbog njegovih igrackih kvaliteta. Vec zato sto on ima ono nesto u sebi. Pravi vodja i tjera ekipu da izgara do kraja. Vidjeces to u narednim utakmicama.
Igramo bolje bez ovog Gerarda kojeg nema godinu dana. Ovaj sada Gerard je teret za mlade igrače. Znaš li kojim slučajem da socuseri pričaju da on nije uopšte bio povrijeđen ova zadnja dva mjeseca. nego da ga je uprava poslala na odmor kako bi bilo lakše Hendersonu da igra?
Ne znam je li to istina niti ću to ikad saznati, ali gdje ima vatre ima i dima. Čovjek je zadnjih 10 dana bio u Dubaiu :roll: Što, zašto, kako? To niko ne zna. Samo se zna da je trenirao sa nekom tamo ekipom.

IgorBL
Kontakt:

Post Postao/la IgorBL » 27 dec 2011, 00:40

Znam za te price.
Isto tako znam i da je Gerrard u prethodnih 8-9 godina redom potpisivao ugovore i dogovarao transfere u Real, Inter, Siti i Celzi(3 puta).
Nesto se nije naigrao u tim klubovima, cim su ga vratili nama.

Gerrard je dokazao ko je i sta je. Davno. Nema on potrebe vise ikome da se dokazuje, pogotovo tebi i meni.

P.S. Gerrard bez jedne noge igra bolje od ovog Hendersona.
Ne sporim ja da mali moze izrasti u igraca. Ali ovaj Gerrard je i dalje za dva koplja ispred Hendersona.

Mux
Kontakt:

Post Postao/la Mux » 27 dec 2011, 01:11

gledam sta pisete i ne mogu da vjerujem da mozete da se raspravljate oko gluposti.. Ja za Liverpool navijam godinama, bio sam par puta na Anfieldu i volim taj klub gotovo kao djevojku svoju.. KO JE KRIV?
po meni iskreno Dalglish.. Proslo je 20 godina od zadnjeg osvajanja i skoro isto toliko godina otkako je on bio u penziji.. Njemu kao legendi treba dati funkciju u klubu a za trenera dovesti nekog ko je konstantno tih godina bio u vrhu..
Dalje dajemo 40 miliona eura za Carolla a City za te iste pare dovodi Aguera.. Ulazemo u Hendersona nekih 16-18 miliona a mogli smo za te pare dovesti 3 igraca iz brazilske lige..

Najveci problem od svega je sto nam je scouting kao staracki ****..

Po meni idealno rjesenje.. Gerrard u penziju ili mu dati mjesto pomocnog trenera zbog motivacije.. Kuyta udomiti za nekih 10-15 miliona.. Prodati Hendersona jer iskreno otkako je dosao malo sta je uradio i konacno dovesti ljude kako treba.. Jedna ili 2 zvijezde u klub i eto ti prvo prihoda od sponzora i prodaja dresova pa dalje taktika i titule..

po meni idealno rjesenje: Goetze i Benzema..

Mux
Kontakt:

Post Postao/la Mux » 27 dec 2011, 01:13

IgorBL je napisao/la:Znam za te price.
Isto tako znam i da je Gerrard u prethodnih 8-9 godina redom potpisivao ugovore i dogovarao transfere u Real, Inter, Siti i Celzi(3 puta).
Nesto se nije naigrao u tim klubovima, cim su ga vratili nama.

Gerrard je dokazao ko je i sta je. Davno. Nema on potrebe vise ikome da se dokazuje, pogotovo tebi i meni.

P.S. Gerrard bez jedne noge igra bolje od ovog Hendersona.
Ne sporim ja da mali moze izrasti u igraca. Ali ovaj Gerrard je i dalje za dva koplja ispred Hendersona.
iskreno svi do sada igraci koje smo u zadnje 2 godine doveli su prenapuhani osim enrique-a.. kako smo mogli ulozeni novac mnogo bolje iskoristiti to je show..

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 dec 2011, 09:11

OTNYS_YNWA je napisao/la:
fera je napisao/la:dobro je drzimo korak za vodecim cityem :D
nisam ni ocekivao danas nista vise od boda. kako je tako... treba se nadati da ce nekad biti bolje.
To si ti ispehirao onim "X" na kladionici. :mrgreen:
na kladionici sam iskusno x pogodio sta ces :D

kad vidim o cemu se ovdje prica i sta sve ljudi govore.... ova tema je nesto najluđe sto je svijet vidio u zadnjih 10 godina :D fakat nam treba neki trofej poceli smo kolektivno da gubimo razum :D
You are someone else I am still right here

Feudalac
Kontakt:

Post Postao/la Feudalac » 27 dec 2011, 09:33

Mux je napisao/la:gledam sta pisete i ne mogu da vjerujem da mozete da se raspravljate oko gluposti.. Ja za Liverpool navijam godinama, bio sam par puta na Anfieldu i volim taj klub gotovo kao djevojku svoju.. KO JE KRIV?
po meni iskreno Dalglish.. Proslo je 20 godina od zadnjeg osvajanja i skoro isto toliko godina otkako je on bio u penziji.. Njemu kao legendi treba dati funkciju u klubu a za trenera dovesti nekog ko je konstantno tih godina bio u vrhu..
Dalje dajemo 40 miliona eura za Carolla a City za te iste pare dovodi Aguera.. Ulazemo u Hendersona nekih 16-18 miliona a mogli smo za te pare dovesti 3 igraca iz brazilske lige..

Najveci problem od svega je sto nam je scouting kao staracki ****..

Po meni idealno rjesenje.. Gerrard u penziju ili mu dati mjesto pomocnog trenera zbog motivacije.. Kuyta udomiti za nekih 10-15 miliona.. Prodati Hendersona jer iskreno otkako je dosao malo sta je uradio i konacno dovesti ljude kako treba.. Jedna ili 2 zvijezde u klub i eto ti prvo prihoda od sponzora i prodaja dresova pa dalje taktika i titule..

po meni idealno rjesenje: Goetze i Benzema..
Ja ne znam sta cemo mi sa ovolikim brojem fudbalskih strucnjaka u drzavi :roll: .
Ne pijem,ne pusim,ne drogiram se i ne idem u Zepce...

LS7
Kontakt:

Post Postao/la LS7 » 27 dec 2011, 09:39

Dalgliš: "Opet isto, koštali nas promašaji..."

Kralj Keni kaže da njegov tim jednostavno ima slabu realizaciju i da je to uzrok velikog broja remija.

Dalgliš je bio veoma razočaran.

"Ponovo smo stvorili dovoljno šansi da pobedimo, ali nismo dali gol iz velikog broja prilika. Njihov golman je bio sjajan, u nekim situacija izbacivali su loptu iz gola", zaključio je Škot.

"Dok god ne popravimo realizaciju, ovakve stvari će se dešavati", dodao je menadžer Liverpula.

On je zadovoljan povratkom kapiten Džerarda.

"Sjajno je trenirao, biće mu potrebno vreme da dođe u punu formu, ali svejedno, veliko je ohrabrenje što je prvi put od oktobra bio na terenu", rekao je na kraju "Kralj Keni"...... ;)
"Neki ljudi misle da je fudbal pitanje života i smrti. Vjerujte mi, fudbal je puno ozbiljniji od toga." - Bill Shankly

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 dec 2011, 09:43

kod nas sve strucnjak do strucnjaka i svi kontaju da su najpametniji a ne znaju koliko tu jos faktora i cinjenica ima za koje mi ne znamo uopste.... neki izgleda misle da je i u pravom zivotu lako biti trener kao na menađeru kad se igraju...

po meni je za sve kriv rafa benitez jer on je prodao dusu đavolu onda u istanbulu kad smo milan dobili... sad narednih 20 godina necemo imati srece :D
kad gledam utakmice liverpoola stvarno nekad pomislim da postoji neka visa sila i da je jako ljut ili ljuta na liverpool :D
treba nekog egzorcistu na anfield poslati a kod nas na ovu temu nekog ko saljeva strave da malo raja dođe sebi

btw jel vam bio onaj de jong u lozi ja ga nisam vidio
You are someone else I am still right here

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 27 dec 2011, 10:49

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... tevie-pics" onclick="window.open(this.href);return false; 8-)

Uvijek ću radije gledati Gerrarda makar bio najlošiji na svijetu nego li Hendersona i slične njemu. 8-)

Konkretan komentar na utakmicu nemam jer istu nisam gledao (prvi meč nakon duela protiv Uniteda u FA kupu :mrgreen: ) al' vidim da je to bilo ono standardno.Protivnički golmani na nivou,veliki broj neiskorištenih šansi i prosuti bodovi protiv u ovom trenutku najslabije ekipe u ligi. :lol: Kao i prošle sezone kad god konkurenti kiksaju (jučer Chelsea),kiksa i Liverpool.Očekivao sam 6 bodova iz ova 2 meča al' sada bih i sa 4 bio prezadovoljan.

Naredni meč protiv Newcastlea na Anfiledu.Gosti u evidentnom padu forme al' iskreno ne bi me čudilo da i oni uzmu bar bod.Demba Ba je u fantastičnoj formi i poprilično sam ubijeđen da će svoj odličan niz nastaviti i na Anfieldu.
FK Pjetlovi

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 27 dec 2011, 11:18

Rizah je napisao/la:
IgorBL je napisao/la:Covjek nije 2 mjeseca bio na terenu, a nije posteno igrao od maja, i pogrijesio je pas. Pa?
Igramo bolje bez ovog Gerarda kojeg nema godinu dana. Ovaj sada Gerard je teret za mlade igrače. Znaš li kojim slučajem da socuseri pričaju da on nije uopšte bio povrijeđen ova zadnja dva mjeseca. nego da ga je uprava poslala na odmor kako bi bilo lakše Hendersonu da igra?
Ne znam je li to istina niti ću to ikad saznati, ali gdje ima vatre ima i dima. Čovjek je zadnjih 10 dana bio u Dubaiu :roll: Što, zašto, kako? To niko ne zna. Samo se zna da je trenirao sa nekom tamo ekipom.
Oj recite mi da sam ovo samo sanjao, ja jos ne mogu da vjerujem sta sam procitao :roll:

Tipicni primjer bosnje kojem je sve sumjnivo i vjeruje u teorije zavjere.

P.S. Nije Stevie bio u Dubaiu vec je boravio na Kosevu, medjutim posto se ne zna ko je trener FKS vracen je nazad, jer postojala je dileme nasi zele Maksumica da izbace u prvi plan, slicno kao Hendersona u LFC.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.